Gość: aniela IP: *.acn.waw.pl 18.08.03, 08:17 nic. a najbardziej wyjsc do pracy. mozesz mi Ignatz zaspiewac? pojde zaplesc warkocze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: niechcemisie 18.08.03, 08:24 Hej, Ja mam to juz za soba (wyjsc albo nie wyjsc). Dreadow nie musze czesac. No woman no cry. No, woman, no cry? No woman, no cry? No woman no, cry? Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: niechcemisie 18.08.03, 08:30 mnie się też nie chce nie chcem ale muszem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: niechcemisie IP: 213.255.126.* 18.08.03, 08:42 wyla w Jankach i rzucala klody mu pod nogi wyla w Jankach i rzucala klody mu pod nogi Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: niechcemisie 18.08.03, 09:12 aha czy jesli przyszlam pozniej to konsekewntnie moge wyjsc wczesniej? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: niechcemisie 18.08.03, 09:20 To dziala w wojsku, ale na odwrot: wczesniej zaczniemy - pozniej skonczymy. Zastosowanie pojecia czasoprzestrzeni w wojsku: wezmiecie lopate i bedziec kopac row. Od tego plotu do siodmej wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: niechcemisie 18.08.03, 09:22 yhyhhy aha ja najwyrazniej za krotko bylam w wojsku. no nic. otrzepie panterke i zaczne czyscic biurko z dokumentow. do niszczarki je uprzatne. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: niechcemisie 18.08.03, 09:27 Kedys elementem wyposazenia radiostacji byla tabliczka z napisem 'Nieprzyjaciel podsluchuje'. Czy elementem niszczarki jest tabliczka z napisem 'Konkurencja ma klej'?. Nawiasem mowiac oficjalna nazwa niszczarki w jezyku Goethego to budzacy groze 'Aktenvernichter'. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: niechcemisie 18.08.03, 09:33 aha jezyk goethego znam z serialu czterej pancerni i pies i zle mi sie kojarzy. wspolpracownicy schodzą sie z urlopow, sa od krok od konkursu na najladniejsza opalenizne i najnudniejsz zdjecie z dominikany. zdrowe, ludzkie odruchy zawisci we mnie budzą. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: niechcemisie 18.08.03, 09:56 Jak sie wie co ja wiem to nie ma sily zeby sie we mnie nie zbudzil anarchista. Gryzoniowata tez?! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: niechcemisie 18.08.03, 09:27 aha znak ze zima idzie. misie robią sie spiące. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: niechcemisie 18.08.03, 09:29 nie mogę przeczytać, co napisała Aniela, bo mi się oczy zamykają... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: niechcemisie 18.08.03, 09:32 Misiania, mam material pomocniczy do watku 'dla Pan/Panow'? Poslac golabkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: niechcemisie 18.08.03, 09:34 aha opowiedz Brezly wlasnymi slowami najlepiej. krotko jak bryk. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: niechcemisie 18.08.03, 09:35 gołąbek w poniedziałek to miły gołąbek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: niechcemisie 18.08.03, 09:38 Dostaniecie , choupfuli, obie. Tego sie nie da wlasnymi slowami, w kazdym razie ja takowych nie mam :-(( Chlip. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: niechcemisie 18.08.03, 10:00 aha a ja jak zwykle w domu obejrze. w pracy otwiera mi sie tylko word. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: niechcemisie 18.08.03, 10:02 Z braku kieszeni noza nie nosisz, znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: niechcemisie 18.08.03, 10:03 aha. nie zgadzam się z przesłanym filmem, od razu stwierdzam! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: niechcemisie 18.08.03, 10:04 to ja w ciemno popieram Misianie. noz mi sie w kieszeni nie otwiera z przyczyn jak w poscie Bresleja. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: niechcemisie 18.08.03, 10:23 misiania napisała: > aha. nie zgadzam się z przesłanym filmem, od razu stwierdzam! Zaznaczalem przecie ze on jest gleboko niesluszny. Ale wykorzystanie muzyki etnicznej mnie w nim urzeklo. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: niechcemisie 18.08.03, 09:54 a mi się chce, żeby z powrotem luty i marzec był. ze względów prywatnych. kwiecień też by się jeszcze załapał... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: niechcemisie 18.08.03, 09:57 Po wyborach poruszymy te sprawe w parlamencie. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: niechcemisie 18.08.03, 09:58 tylko pamiętaj, że to ma być luty, marzec i kwiecień 2003. inne roki i inne miesiące niech idą precz. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: niechcemisie 18.08.03, 10:02 a jakby się nie udało, to pozycz dla mnie od begerowej kurwiki. przydadza się. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: niechcemisie 18.08.03, 10:05 Kurwiki juz niedlugo beda dostepne w handlu. Firmy od szkiel kontaktowych sie zainteresowaly. Troche bladzili, bo najpierw wzorem tych soczewek testowali na kotach i nie za dobrze dzialalo. Ale juz ma byc ok. Nawet beda turboqrviki. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: niechcemisie 18.08.03, 10:07 testowane na zwierzętach?! to nigdy nie kupie.... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: niechcemisie 18.08.03, 10:22 No tak to jest. Ony jak robia soczewki kontakotwe to probuja najpierw kotom na oczy. Myslaly ze z kurwikami to samo zrobia. Ale koty z kurwikami w oczach poczynily pewne szkody w firmie, trudno sie szczegolow dowiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: niechcemisie 18.08.03, 10:24 a co do kotów, to moja koleżanka przysięga na wszystko, że widziała ktoa który prubował... hmmm... zgwalcic rurę wydechową od jakiegoś samochodu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: niechcemisie 18.08.03, 10:28 Moze to wlasnie ten z testowymi kurwikami w oczach? Potem mu wypadly kurwiki z oczu... Czucie i wiara ludu z kurwikami w oczach niz medrca szkielko i oko... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: niechcemisie 18.08.03, 10:06 Emula zamiast odzywiac sie tuczaca nawet z rana kielbasa wyborcza powiedz po co Ci pierwszy kwartal biezacego roku? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: niechcemisie 18.08.03, 10:22 yhy znaczy chodzi o faceta? (nie znam innych prywatnych powodow, o ktorych nie mozna by mowic glosno) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: niechcemisie 18.08.03, 10:26 hyhyh Igntaz zdaje sie ze Twoje nozyce sie odezwaly ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: niechcemisie 18.08.03, 10:27 yhyhyh :-) no co, porzundek musi być! ordnung must sein! (I. wykształcony) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: niechcemisie 18.08.03, 10:18 Dla Ciebie wszystko: mam znowu doła znów pragnę śmierci wracaja stare lęki i nie mogę w nocy spać ból przemijania choroby, wojny, rozpacz wszytkie ciemne strony życia dręczą mnie, ach, kurwa mać ref: brazylijski serial juz nie cieszy jak kiedyś nawet seks jest banalny i niekręci mnie może jestem nienormalny za krótko byłem w wojsku może w lecie jakiś komar adidasa sprzedał mi mam znowu doła znów pragnę śmierci wszystkie formy samobója przed oczyma stają mi sam już nie wiem, co robić mam nie chcę dłużej smażyć tłuczonego szkła mam już dość leżenia pod kałużą ratuj mnie jesienny mały boże ref: brazylijski serial juz nie cieszy jak kiedyś nawet seks jest banalny i nie kręci mnie może jestem nienormalny za krótko byłem w wojsku może w lecie jakiś komar adidasa sprzedał mi... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: niechcemisie 18.08.03, 10:33 yhyh dziekuje, od razu mi lepiej. to ja sie pomodle do jesiennego malego boga moze. przeprosze was na chwile Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: niechcemisie 18.08.03, 10:33 ależ, nie dziękuj mi tak wylewnie, Anielu. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: niechcemisie 18.08.03, 10:43 ale wypzedzilam Cie o czubek nosa (nene , nie dlatego ze mam dluzszy przeciez) Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: niechcemisie 18.08.03, 11:48 a ja mam, co mam, nawet nosa do zlodziei nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: niechcemisie 18.08.03, 11:50 aha moze masz nos do interesow? (droga eliminacji innych nosow) Odpowiedz Link Zgłoś