Gość: KANGOOR Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.12.01, 08:17 adin, dwa, tri... ja czuwam.:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 08:20 Ale sekund jeszcze nie odliczasz ?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KANGOOR Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.12.01, 08:29 Już dzisiaj sie wpisałem na mój wątek, a sekundy będę odliczać jak już będzie tylko kilka dni :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 08:31 Gość portalu: KANGOOR napisał(a): > Już dzisiaj sie wpisałem na mój wątek, a sekundy będę odliczać jak już będzie > tylko kilka dni :))))))) ..tylko kilka dnia ... jak to pięknie brzmi...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KANGOOR Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.12.01, 08:51 Moze to brzmi pięknie, ale wydaje sie tak bardzo nierealne. Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 09:01 jestem, jestem, musiałem podjechać tylko po koleżankę bo jej samochód zrobił ppppprrrrrrrrrrr i zdechł, co odliczacie, będzie małe bum? Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 09:15 hansi napisał(a): > jestem, jestem, musiałem podjechać tylko po koleżankę bo jej samochód zrobił > ppppprrrrrrrrrrr i zdechł, co odliczacie, będzie małe bum? raczej..buuuuuuuuuuuu...Kangoora, biedak połyka łzy z tęsknoty. Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 09:01 Gość portalu: KANGOOR napisał(a): > Moze to brzmi pięknie, ale wydaje sie tak bardzo nierealne. Jak się już urealni to dopiero będzie pięknie..:) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 09:17 Kangoor, glowa do gory, juz niewiele zostalo... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 09:18 rigel napisał(a): > Kangoor, glowa do gory, juz niewiele zostalo... ;))) ..niewiele ..to też brzmi pięknie..;) dla kangoora oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 09:21 ... bo male jest piekne.. ;))))) he he he Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 09:24 rigel napisał(a): > ... bo male jest piekne.. ;))))) he he he ..ale chyba nie masz na myśli siebie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 09:25 ja jestem piekny.... ;)))) i są mniejsi ode mnie ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 09:38 rigel napisał(a): > ja jestem piekny.... ;)))) > i są mniejsi ode mnie ;)))) ...i skromniejsi...;) a mówiąc mniejsi... to masz na myśli kolegów sierotki Marysi?;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 09:39 albo pamiec mnie myli, albo zrobilas sie po swietach odrobine bardziej zlosliwa ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 09:40 a Ty bardziej przewrazliwiony... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 09:41 wydaje Ci sie... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 11:34 rigel napisał(a): > albo pamiec mnie myli, albo zrobilas sie po swietach odrobine bardziej > zlosliwa ;))) to z nudów.. a zresztą ,co mi się ma z małym kojarzyć...olbrzym ?;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 09:16 jestem, jestem ;))) witaj ludu pracujacy :) Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 09:22 rigel napisał(a): > jestem, jestem ;))) > witaj ludu pracujacy :) no wreszcie rigel, a już przestaliśmy tu na Ciebie stawiać, jak na Zawiszę Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 09:23 na mnie zawsze mozesz stawiac.... ja zawsze wygrywam ;))) chyba, ze zakladam sie z Nanta... ;) wtedy zawsze przegrywam ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 09:23 Witam!!!! Dzisiaj troche wiecej robaczkow na plazy ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 09:33 _tequila_ napisał(a): > Witam!!!! > Dzisiaj troche wiecej robaczkow na plazy ;)))) o! tequilka, zaczynam nabierać smaku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 09:36 o hansi - jak zdrowko? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 09:44 _tequila_ napisał(a): > o hansi - jak zdrowko? ;))) dzięki, jeszcze żyję mam nadzieję że długo iszczęśliwie, a jak u Ciebie? Forumowicze, do roboty, co tu tak pusto jak na plaży w zimie? Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 09:46 W piatki moje samopoczucie jest zawsze lepsze niz kiedykolwiek... :))) Zwlaszcza jak sobie siedze na plazy... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 09:50 to uwazaj, zeby piasek nie nasypal Ci sie tam gdzie nie powinien ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 09:52 jednak nie jestes bardziej wrazliwy tylko zgryzliwy.... ;)))) Rigel wyluzuj bo ci zaszkodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 09:59 ja jestem wyluzowany tak, ze bardziej juz chyba nie mozna ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 10:00 to skad ta drgajaca powieka i zacisniete piesci az ciezko Ci stukac ? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 10:05 bo robote mam.... ;((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 10:06 to lacze sie z Toba w bolu ;((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KANGOOR Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.12.01, 09:57 Ja pracuje pilnie tylko nieraz ci straszni gości mi przeszkadzaja, jakieś rachunki, wyjazdy, taksówki. Zamist siedzieć w domu po swietach to sie po hotelach włócza :))))))) Anegdota. Pracowałem 25.12, strasznie w Olsztynie padało, no i biedny portier musiał odśnieżać duuuuuuuuuzy parking, po 15 min. dołaczyła do niego dwójka dzieci i machała z nim łopatami ( dzieci gości hotelowych ) po nastepnych 15 minutach do tej trójki dołączył ojciec dzieci, a po kolkunastu minutach pszyszli inni goście ze "skargą", że brakuje łopat do odśnieżania. Wspaniały widok, jak goście płacacy po 230 PLN za pokój czekali na łopaty aby odśnieżać. Oj, miałem radości co niemiara. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 09:58 a Beatka pomagała? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 10:38 rigel napisał(a): > a Beatka pomagała? ;)))) no i jak się w tej swojej miniówie nachylała nad łopatą..... a w ogóle co to za hotel że goście muszą swoje samochody sami odkopywać? Ja jutro będę w Olsztynie, załatwie wam komplet łopat, a co do Beatki.... no jeszcze sie zastanowię, może ona nie będzie musiała odsnieżać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tequila Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri IP: 195.205.13.* 28.12.01, 10:45 jako dzentelmen sam zlapiesz za lopatke... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 10:48 Gość portalu: tequila napisał(a): > jako dzentelmen sam zlapiesz za lopatke... ;))) o nie, moje delikatne rączki nie nadaja sie do łopaty, po resztą na moim stanowisku? Co by podwładni powiedzieli? Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 10:50 wazne, ze Beata by nie marzla z lopatka.... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 10:58 _tequila_ napisał(a): > wazne, ze Beata by nie marzla z lopatka.... ;))) może tequilkę na rozgrzewkę? mmmmmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 11:03 Masz problem z temperatura? ;) Chyba rzeczywiscie potrzebujesz czegos na rozgrzewke - zwlaszcza, ze wszyscy gdzies sie zapodziali i na plazy jakos chlodem powialo...;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 11:10 mnie tam nie jest za zimno... robota pali mi sie w rekach.... cholerka, nawet dzisiaj spokoju nie daja ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
dopawla Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 11:10 Hello ewerybody, czy jakos tam, wiatam wszystkich radośnie w ten dzionek pochmurny. Jak tutaj mało tłoczno, jak luźno, że tak powiem!!! Dawnom tutaj nie był i cholerka musiałem chwilę szukać Forum NP, bo psiekrwie przesunęli je na bok jakoś. Też siedzem w robocie i też cholibka się nudzem. To znaczy kurcze, pracuję ku chwale Ojczyzny i w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri IP: 212.244.106.* 28.12.01, 11:13 Aha, aha. Terozki sie zorientowałem, że wrzuciło mój login z poczty. Tak na prawdę to tylko JA. STARY Z DAWNA NIE WIDZIANY PABLOS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 11:16 niestety pustki na plazy dzisiaj okrutne.... za oknem brzydko ale mi jest radosniej jak sobie pomysle, ze piatek..... Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 11:18 _tequila_ napisał(a): > niestety pustki na plazy dzisiaj okrutne.... > za oknem brzydko ale mi jest radosniej jak sobie pomysle, ze piatek..... a mi smutniej, bo tequilki nie bedzie i to jeszcze tyyyyle dni, chlip, chlip Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 11:22 Hansi co to za smutki - nie odzywasz sie czyzby pracka? Olej - koniec roku, nikt nie patrzy.... A wlasciwie :uprasza sie o dobry humor !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 11:24 Hansi olewal caly rok, to pod koniec troche musi popracowac ;))) ja tez..:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri IP: 212.244.106.* 28.12.01, 11:27 No coż, każdy ma taki los na jaki nie zasłużył. Ale nic to. Pamiętajcie, że wszystko zostanie nam policzone. I taka np. Nanta, będzie miała w temacie ostatnie dni 2001 manko. Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 11:29 Manko - mankiem ale pewnie wyleguje sie gdzies z daleka od roboty.... Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 11:27 Rigel - ja Cie bardzo prosze: bez dolow i zgryzliwosci bo mi sie tez zepsuje i znowu beda tory albo inne metody.... ;) Przesylam teraz pozytywne wibracje i prosze o odzew!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 11:30 rigel napisał(a): > Hansi olewal caly rok, to pod koniec troche musi popracowac ;))) > ja tez..:((( oprzepraszam,cały rok ciężko zap..... racowany byłem, znaczy się, i teraz jeszcze koniec roku to w ogóle zwariować można. Wysłuchuję cały czas co nowego mi dorzucą, bo połowa adminstracji firmy uciekła na urlop, zwariować można. Rigel też widzę że go w firmie dopadli i wynurza się raz na godzinę. Czy koniec roku nie moż ewypaść gdzieś w połowie stycznia? Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 11:32 to zeby Ci sie lepiej pracowalo - wznosze tequilke :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 11:34 zlosliwa jestes :)))) nawet nie mam czasu poszukac jakiegos szkla, a tez bym sie chetnie napil...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 11:35 czekam ale ile mozna czekac - masz juz to szklo bo nalewam! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 11:40 _tequila_ napisał(a): > czekam ale ile mozna czekac - masz juz to szklo bo nalewam! ;))) Z teguilą w Nowy Rok - takie hasło noworoczne,może być;) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 11:44 Basiu - zapraszam, zapraszam ;) To moze jakas imprezka przed Nowym Rokiem? Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 11:47 _tequila_ napisał(a): > Basiu - zapraszam, zapraszam ;) > To moze jakas imprezka przed Nowym Rokiem? Jasne, w końcu po to do pracy przyszłam..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri IP: 212.244.106.* 28.12.01, 11:36 Ech nie judź tequila. Nie judź, bo kurczę kopnę się do sklepu. Przyznam się Wam, że ja kib... siedzę w robocie, bo pracuję w tym miejscu dopiero od miesiąca (ofiara polskiej recesji jestem, dzień dobry). A jak wiadomo nowy ma zawsze przerąbane. Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 11:38 no to za nowa robote Pablosa, lekka prace Hansiego i Rigla wznosze toast !!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri IP: 212.244.106.* 28.12.01, 11:41 dzieku...glum..ję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: ein, zwei, drei, adin, dwa, tri 28.12.01, 11:47 dzieki wielkie... jezeli pozwolicie, to z gwinta wypije, bo dalej nie mam szkla...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak RIGEL!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 28.12.01, 11:49 Rigel! ja Cie zabije, wiesz... Siostra mnie przez Ciebie obudzila. ja smacznie spie, a tu za uchem slysze stukot klawiatury:) Czesc wszystkim!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: RIGEL!!! IP: 212.244.106.* 28.12.01, 11:55 Rigel z gwina!! Rigel z gwinta! tak nalepiej czasami smakuje. Tylko kurteczka uważaj, żeby nie wyszczerbione było :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: RIGEL!!! 28.12.01, 12:02 A to mi tu karpiów nawrzucali do bajora no! nakupili na wigilię potrzymali w wannach i do bajora! Myslita kurde że moje bajoro to śmietnik! Cze! Dajcie siorbnąć! ale nie z gwinta, nie lubię, bo sie od rigla czego nabawię ;), ale mam tu puszkę po robakach od wędkarzy, może się nada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: RIGEL!!! IP: 212.244.106.* 28.12.01, 12:06 Cze mreck!! jak miło (że tak soboie pozwolę skłamać ;)) cię widzieć!! szkła nie brudź!! szkoda woda i detergentów. Weźmij jabłuszko czerwone z ogonkie. Ogonek o... rwij, połówkę jabłka wydrąż na miartę potrzeb i te tego pojaj. Że tak powiem, dwa w jednym!! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: RIGEL!!! 28.12.01, 12:09 cze Dzieciaku, dzieki za pozdrowienia ;)))) chyba nie slyszales stukotu MOJEJ klawiatury?? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: RIGEL!!! 28.12.01, 12:15 To je do tela pikne co cud! Jabłuszko - Calwados, Robaczek - Tequila, dwa w jednym! Ty pablos to wielki wynalazca jesteś! serio! I jakie doswiadczenie! Podziw mój wzbudziłeś. Co pijecie? czemu takie fioletowe? Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: RIGEL!!! 28.12.01, 12:18 Mreck moze Ty rozruszasz towarzystwo - impreze zmontowalismy staroroczna i wznosimy do nieba tequile ale tempo - nic ciekawego jeszcze tyle zostalo.... ;) Ide pokawe bo zasne.... Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: RIGEL!!! 28.12.01, 12:25 _tequila_ napisał(a): > Mreck moze Ty rozruszasz towarzystwo - impreze zmontowalismy staroroczna i > wznosimy do nieba tequile ale tempo - nic ciekawego jeszcze tyle zostalo.... ;) > Ide pokawe bo zasne.... no tak, ja na chwilę do księgowości, a tu imreza na całego, nie poczekali z pierwszym toasrem, qrka, nie daruję wam, dla mnie podwójną tequilkę proszę, i jeszcze jedną, żeby dwa razy nie chodzić Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: RIGEL!!! 28.12.01, 12:26 takie tempo, ze trzeba chyba pomyslec o czyms jeszcze...:))) mam takie cóś, co nazywa sie brandy, pasuje wam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: RIGEL!!! IP: 212.244.106.* 28.12.01, 12:21 Nie, nie. To fioletowe to z ze śliwki węgierki było. ALe się szybko skończyło!!! Niestety. Ale że okres śliwkom nie sprzyjający, więc i "szkiełko" strasznie jakieś wyschnięte siem okazało, więc terozki z jabłuszka proponuję. Trza przefca polski przemysł ogrodniczy popierać. W ten czy inny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: RIGEL!!! 28.12.01, 12:23 dobra, obrobilem sie nieco i imprezki nie odpuszcze.... wiecej powiem, nawet przed karniaczkiem wzbranial sie nie bede specjalnie ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: RIGEL!!! IP: 212.244.106.* 28.12.01, 12:32 No kurteczkA!!wiem, że to nie ładnie w środku imprezki uciekać, ale właśnie mnie poinformowali, że mogę sobie już iśc do licha!!! Łał! A zatem idę sobie, życząc wszystkim, z którymi nie spotkam się 31.12 br, wszystkiego najfajniejszego i najmilszego w Nowym Roku!!! A w ogóle, to niech każdemu spełni się to wszystko, co sobie wymarzył. Hej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: RIGEL!!! 28.12.01, 12:35 wszystkiego naj, naj... ale my sie jeszcze spotkamy 31.12 ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: RIGEL!!! 28.12.01, 12:25 czmu piszesz nie, nie? ;))) czemu sie zapierasz? od kiedy denaturat robia ze śliwek? I czemu ten zacny trunek trzymasz w pogardzie? Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: RIGEL!!! 28.12.01, 12:32 mreck napisał(a): > czmu piszesz nie, nie? ;))) czemu sie zapierasz? od kiedy denaturat robia ze > śliwek? I czemu ten zacny trunek trzymasz w pogardzie? denaturat? Co wy tu pijecie? A "Usmiechu Sołtysa" już zbrakło? I gdzie panie? Czym je wypłoszyliście łobuziaki? Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: RIGEL!!! 28.12.01, 12:33 Mreck - dla Ciebie specjalnie fiolecik wedle upodoban, ja pozostane wierna mojemu trunkowi ;) To co pijemy za przyszly - lepszy i goracy rok na plazy?! Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: RIGEL!!! 28.12.01, 12:36 _tequila_ napisał(a): > To co pijemy za przyszly - lepszy i goracy rok na plazy?! żeby mreckowi bagienko nie wyschło i żeby nasze dzieci samolotów sie nie czepiały Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: RIGEL!!! 28.12.01, 12:38 Nie jestem pewna co tu się pije ,więc na wszelki wypadek się wzdrygnę..;) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: RIGEL!!! 28.12.01, 12:43 Basiu barek jest dobrze zaopatrzony - czego sie wiec napijesz bez wzdrygania? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: RIGEL!!! 28.12.01, 12:49 _tequila_ napisał(a): > Basiu barek jest dobrze zaopatrzony - czego sie wiec napijesz bez wzdrygania? ; > ) czy może być wywar z (...) lub wyciąg z (.....)??? Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: RIGEL!!! 28.12.01, 12:56 hansi napisał(a): > _tequila_ napisał(a): > > > Basiu barek jest dobrze zaopatrzony - czego sie wiec napijesz bez wzdrygan > ia? ; > > ) > czy może być wywar z (...) lub wyciąg z (.....)??? ..daj spokój wyciągom ..chyba że narciarskie masz na myśli..;) > Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: RIGEL!!! 28.12.01, 13:06 rigel napisał(a): > ciemno sie robi..... co my pijemy? :)))) się ściemnia? Qrka, czy jest jakiś okulista na sali? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: RIGEL!!! 28.12.01, 13:07 okulista??? moze gastrolog bylby lepszy.. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: RIGEL!!! 28.12.01, 13:09 rigel napisał(a): > okulista??? moze gastrolog bylby lepszy.. ;))) no wiesz ,czytasz w moich myślach...;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: RIGEL!!! 28.12.01, 13:08 hansi napisał(a): > rigel napisał(a): > > > ciemno sie robi..... co my pijemy? :)))) > > się ściemnia? Qrka, czy jest jakiś okulista na sali? tu nie okulista potrzebny tylko gastrolog..do płukania żoładka;) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: RIGEL!!! 28.12.01, 13:08 Rigel - polaszczyles sie na butelke przeznaczona dla nieproszonych gosci... Nasz barek jest zaopatrzony w najwyzszej jakosci trunki wiec nie podkradaj z katow bo Cie pokreci ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: RIGEL!!! 28.12.01, 13:09 A Wy chlopaki znowu o doktorach gadacie.... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: RIGEL!!! 28.12.01, 13:11 zeby... hep... kurka... znowu nie bylo... hep... na mnie... ;))) kto mnie odwiezie do domku? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: RIGEL!!! 28.12.01, 13:12 _tequila_ napisał(a): > A Wy chlopaki znowu o doktorach gadacie.... ;))) i co w tym złego? Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: RIGEL!!! 28.12.01, 13:16 hansi napisał(a): > > > A Wy chlopaki znowu o doktorach gadacie.... ;))) > > i co w tym złego? zlego..nic. W końcu jeżeli mamy doktora to i choroba się znajdzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: RIGEL!!! 28.12.01, 13:19 _tequila_ napisał(a): > Ja preferuje medycyne naturalna.... ;))) ..oooo..to jakiś ładny kalendarzyk muszę Ci sprezentować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: RIGEL!!! 28.12.01, 13:22 Basiu nie przeginal - medycyna a nie koncepcja.... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: RIGEL!!! 28.12.01, 13:29 _tequila_ napisał(a): > Basiu nie przeginal - medycyna a nie koncepcja.... ;)) Masz rację ,trzeba być pro ,a nie anty ..;) Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: RIGEL!!! 28.12.01, 13:22 basia! napisał(a): > _tequila_ napisał(a): > > > Ja preferuje medycyne naturalna.... ;))) > ..oooo..to jakiś ładny kalendarzyk muszę Ci sprezentować ;) > kto to zostawia niedopite musztardówki po sobie? Pewnie trzeba wylać, co? Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: RIGEL!!! 28.12.01, 13:25 Hansi jak Ci szkoda to czestuj sie bez krepacji ;))))) Ja sobie naleje nowke - czy ktos jeszcze? Rigla nie pytam bo musi troche odpoczac.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: czyli po zawodach..... 28.12.01, 13:53 no i tak sie koncza staroroczne imprezy.... albo wszyscy juz po robocie albo za duzo tego metylu poszlo.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: tequila 28.12.01, 13:55 _tequila_ napisał(a): > Hansi jak Ci szkoda to czestuj sie bez krepacji ;))))) > Ja sobie naleje nowke - czy ktos jeszcze? Rigla nie pytam bo musi troche > odpoczac.... ;) rigel zaczął mówić kwadratowymi literami? Szybko go wzięło, co mu tam dosypałaś? Chcesz wyłączyć mu odbiór wizji i fonii? Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: tequila 28.12.01, 14:01 Juz nie musze - Rigel sam sie wylaczyl.... ;) A Ty znowu praca ? Ja na szczescie koncze za godzinke !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: tequila 28.12.01, 14:04 _tequila_ napisał(a): > Juz nie musze - Rigel sam sie wylaczyl.... ;) > A Ty znowu praca ? > > Ja na szczescie koncze za godzinke !!!! jestem, jestem, jeszcze chyba długo tu pobędę, bo się nie wyrabiam, a faktycznie ten dynx oslabia skuteczność Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: tequila 28.12.01, 14:09 nie wiem co gorsze: - duzo roboty (ale czas szybko plynie) - nic do ropoty (ale zasypianie nad klawiatura i strata czasu)? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: tequila 28.12.01, 14:12 spisaliscie mnie na straty???? jestem jeszcze calkiem, calkiem... ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: tequila 28.12.01, 14:21 _tequila_ napisał(a): > Juz Ci lepiej? może podać alkaprim? albo zadzwonić do kliniki, tzn. po klinika? Za dużo rigel pomieszałeś dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: tequila 28.12.01, 14:23 hansi napisał(a): > > może podać alkaprim? albo zadzwonić do kliniki, tzn. po klinika? Za dużo rigel > pomieszałeś dzisiaj .. jakbyś nie wiedział,że trzeba wstrząsać ,a nie mieszać..;) Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: tequila 28.12.01, 14:25 basia! napisał(a): > hansi napisał(a): > > > > > może podać alkaprim? albo zadzwonić do kliniki, tzn. po klinika? Za dużo r > igel > > pomieszałeś dzisiaj nie będę wstrząsał riglem, szczególnie że on jest już wyraźnie po zużyciu > > .. jakbyś nie wiedział,że trzeba wstrząsać ,a nie mieszać..;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: tequila 28.12.01, 14:28 hansi napisał(a): > basia! napisał(a): > > > hansi napisał(a): > > > może podać alkaprim? albo zadzwonić do kliniki, tzn. po klinika? Za d > użo r > > igel > > > pomieszałeś dzisiaj > > nie będę wstrząsał riglem, szczególnie że on jest już wyraźnie po zużyciu ..to może spróbować szarpnąć..;) > > > > .. jakbyś nie wiedział,że trzeba wstrząsać ,a nie mieszać..;) > Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: tequila 28.12.01, 14:39 juz po imprezce? milego dnia dla wszystkich, pa, pa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tequila Re: tequila IP: 195.205.13.* 28.12.01, 15:01 no to ja tez sobie ide do domu... Ale za to w poniedzialek bede ;) Pa Pa wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś