vampi_r 10.09.03, 12:31 Widziałem takie ogłoszenie w gazecie. Podpisany był pod nim P.Janas. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr_c Re: Kmicic potrzebny od zaraz. 10.09.03, 12:36 Albo chce kogoś usiec , albo wysadzić . Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Kmicic potrzebny od zaraz. 10.09.03, 12:43 evento ran zadanych niegodzien całować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Kmicic potrzebny od zaraz. 10.09.03, 13:25 Aha. Predzej będzie: "Kończcie Panowie, wstydu oszczędźcie !!!" Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Kmicic potrzebny od zaraz. 10.09.03, 13:30 a krew na ręku jego jako na kainowem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Kmicic potrzebny od zaraz. 10.09.03, 14:22 Tak się zastanawiam.... czy Oli może robic za Kmicica? Jak się nie ma bohaterów, jakich się chce, to chce się bohaterów, jakich sie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Kmicic potrzebny od zaraz. 10.09.03, 14:49 hyhy...wpierw trza by go wybielic - ACE jest bezbłedne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Kmicic potrzebny od zaraz. 10.09.03, 14:52 Nie no, rasistami przecież nie jesteśmy. A Oli fajny jest, juz nawet umię powiedzieć "dziekuje" i "spi...aj" po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Kmicic potrzebny od zaraz. 10.09.03, 15:23 hyhy...Kcicic nawet arcywymownym był, a szaty na piersiach to rwał bezbłednie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Ignatz 10.09.03, 13:18 A'propos rozrywki. Niedawno obejrzałem film Godzilla ( ten amerykański) Widziałeś może? Mam pytanie , czy jest jakieś przeciwskazanie do podwieszenia rakiet z wyposażenia F16 pod Apacha? Bo jeśli tak to jest jakieś wyjaśnienie dlaczego film nie skończył sie po 30 minutach*. * i tak by było lepiej dla filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Ignatz 11.09.03, 12:38 Nie słyszy. Trzeba głośniej zawołać. I G N A T Z !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Ignatz 11.09.03, 12:42 Głs Vampira powinien go nawet z za grobu przywołać. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Ignatz 15.09.03, 00:15 heh. NIe oglądałem, ale z tego co wiem to F-16 jest na wyposażeniu Korpusu Piechoty oraz USAF, natomast AH-64 jest na wyposażeniu US Army - czyli kwestia zamków, podwieszeń, szyn, że o takim (najważniejszym) duperelu jak integracja systemów informatycznych nie wspomnę. Poza tym dochodzi siła działająca na statek powietrzny w momencie odpalenia. Odpowiedz Link Zgłoś