Dodaj do ulubionych

co wolicie?

12.09.03, 15:19
piatek czy poniedzialek? ja wole poniedzialek bo od poniedzialku zawsze
przyszlego zaczyna sie nowe i lepsze. przechodze na diete, przerzucam sie z
pizzy na produkty makrobiotyczne, palacze moga rzucic palenie, pijacy picie,
nierobu robotę. to taki nowy rok cotygodniowy.
a w taki piatek to nic tylko sie upic i byle do poniedzialku.
Obserwuj wątek
    • vampi_r Re: co wolicie? 12.09.03, 15:23
      Masz dylematy, Aniele.

Ja też wolę poniedziałek. Zwłaszcza szewski.
      No i w piątek wiem, że koniec weekendu bedzie już za 3 dni. A w poniedziałek
      koniec weekendu jest dopiero za 7 dni.
      • aniela Re: co wolicie? 12.09.03, 15:25
        aha no szukalam jakiegos dobrego tematu do burzliwej dyskusji. i w banku
        tematow ten mi sie wydal bardzo kontrowersyjny oraz istotny. a ja nie lubie
        blahych topicow.
        • vampi_r Re: co wolicie? 12.09.03, 15:27
          Temat rzeczywiście kontrowersyjny i w dodatku na czasie, jak w żaden inny dzień
          tygodnia.
          • aniela Re: co wolicie? 12.09.03, 15:31
            wymyslilam go juz w poniedzialek ale nie chcialam tak od razu z nim wyjezdzac.
            pomyslalam ze przetrzymam Was az do dzis. i wypalilam
        • westin Re: co wolicie? 12.09.03, 15:29
          nominuję ten temat do tytułu tematu miesiaca:)
          • kwik Re: co wolicie? 12.09.03, 15:31
            wole czwartek. wtedy juz wiem na 100 %, ze jutro piatek.
            • piotr_c Re: co wolicie? 12.09.03, 15:32
              O ile słonce nie wzejdzie na zachodzie.
              • aniela Re: co wolicie? 12.09.03, 15:34
                Piotr nie burz mi struktury wątku, zejdz na dol, zabierajmy glos w ustalonej
                kolejnosci inaczej to bedzie awantura a nie rzeczowa dyskusja. tym bardziej ze
                temat jest kontrowersyjny i bardzo aktualny.
        • misiania Re: co wolicie? 12.09.03, 15:31
          o. znowu przeczytałam inaczej. błahych topielców konkretnie.
          • aniela Re: co wolicie? 12.09.03, 15:33
            o kolei od tylu:
            1. misiania yhyh nie zmieniaj tematu
            2. Kwik o, znaczy musisz byc albo czarna albo biala. czwartek nie wchodzi
            wrachube
            3. westin przyjmuje te nominacje z wdziecznoscia bo wiem ze jest zasluzona

do wszystckihc: a nie mowilam ze kontrowersyjne tematy sciagna tu ludzi?
            • czarnajagoda Re: co wolicie? 12.09.03, 15:35
              aniela napisała:

> do wszystckihc: a nie mowilam ze kontrowersyjne tematy sciagna tu ludzi?
              znaczy miałaś na myśli konkretnie Vampira???
            • Gość: viki2lav Re: co wolicie? IP: 213.255.126.* 12.09.03, 15:35
              sobote, koszerna
              • aniela Re: co wolicie? 12.09.03, 15:37
                Wiki zsubordynuuj sie. masz ograniczony wybor. i uzasadnij tak, zebym sie ine
                musiala wstydzic wątku.

jagutka: nene Wampiego latwo zwabic. wystarczy wywiesic dziewice za oknem
                • baloo1 Re: co wolicie? 12.09.03, 15:44
                  Na dziewice mozna zlapac nie tylko Vampiego. Niekoniecznie wywieszona zaokno .
                  A Vampiego mozna zwabic wywieszajac szyld "Punkt krwiodawstwa. Magazyn"

Piontku nie lubie, bo mi sie wszystkie zaleglosci wtedy kumuluja. Normalnie,
                  jakby randewu mialy o okreslonej porze, sfinie jedne.
                • czarnajagoda Re: co wolicie? 12.09.03, 15:48
                  aniela napisała:

> jagutka: nene Wampiego latwo zwabic. wystarczy wywiesic dziewice za oknem
                  znaczy sugerujesz, że sie przez okno wywiesiłaś???
            • baloo1 Re: co wolicie? 12.09.03, 15:38
              Dzieki Aniele, ze zaspokoilas nasz glod wazkich tematow.

Ano wlasnie, Misiania wypalila calkiem apropos. Moim zdaniem topielec tez
              powinien byc wazki. Wazki topielec szybciej sie topi. Ewentualnie mozna go
              zakuc w blahy, najlepiej damascenskie.
              • aniela Re: co wolicie? 12.09.03, 15:40
                dziekuje za Twoj glos w dyskusji. byl dla mnie bardzo wazny, bo bylam Ciekawa
                Twojego zdania. niestety nic nie wniosl do dysputy. ukrywam rozczarowanie ale
                tylko troche.
                • baloo1 Re: co wolicie? 12.09.03, 15:46
                  Alez przepraszam, wlasnie w chwili nacisniecia klawisza Wyslij zorientowalem
                  sie , ze moj glos byl czczy , oftopikowy i nicniewnoszacy do glownego tematu.
                  Pozwolilem zatem sobie zabrac glos ponownie. Patrz wyzej.
                  • baloo1 Re: co wolicie? 12.09.03, 15:48
                    Aha. I chcialem ta droga podziekowac Zagajajacej, iz obdarzyla mnie na wyrost
                    niezasluzonym zaufaniem. Obiecuje poprawe.
                  • aniela Re: co wolicie? 12.09.03, 15:49
                    aha teraz jestes Pelnowartosciowym Panelista :))
                    • baloo1 Re: co wolicie? 12.09.03, 15:54
                      Dziekuje. Chcialem tym razem wyrazic podziw. Mistrzowsko koordynujesz,
                      prowadzisz i zaganiasz zblakane owieczki. Czuc mistrzynie, lata pracy i
                      wyrzeczen ;o)

--
                      "Nie ma to jak damska raczka" rzekl szarmancko Leon , pochlaniajac stos swiezo
                      zrobionych kanapek. Mariola, lasa na komplementy, pokrasniala z zadowolenia.
                      • aniela Re: co wolicie? 12.09.03, 15:55
                        tak. musze Cie niestety wygonic na dol, do grupy innych dyskutantow, mimo ze
                        odpowiada mi to co o mnie szczerze i od serca mowisz.
                        • baloo1 Re: co wolicie? 12.09.03, 15:56
                          Ach, przepraszam. Rzeczywiscie, zabradiazylem tu troszke. Juz pedze.
            • misiania Re: co wolicie? 12.09.03, 15:39
              nie mogę się powstrzymać, by nie zmieniać z racji traumatycznych przeżyć sprzed
              miesiąca kiedy to topielec patrzył na mnie spod półprzymkniętych powiek
              • aniela Re: co wolicie? 12.09.03, 15:40
                o! w tym miescu jest moment na dygresje. jak to patrzyl na Ciebie topielce?
                • misiania Re: co wolicie? 12.09.03, 15:42
                  niewidzącymi oczami na mnie patrzył
                  • tiresias Re: co wolicie? 12.09.03, 15:45
                    o jaki kurna ciekawy wontek

ja: piontek
                    • aniela Re: co wolicie? 12.09.03, 15:47
                      aha liczylam ze zyskam wdziecznosc plazy za wabienie dawnoniewidzianych. nie
                      dla siebie to uczynilam lecz dla ojczyzny plazowej mojej
                    • piotr_c Re: co wolicie? 12.09.03, 15:49
                      Ja poniedziałek, przynajmniej nie ma już złudzeń że weekend się skończył.
                      • baloo1 Re: co wolicie? 12.09.03, 15:50
                        Aha. Na poniedzialkowej kartce z kalendarza stoi jak wol "Lasciate ogni
                        speranza". I wszystko jasne.

• czarnajagoda Re: co wolicie? 12.09.03, 15:55
                        znaczy w piątek masz złudzenia, że łikend się skończył???
                        • piotr_c Re: co wolicie? 12.09.03, 15:59
                          W piatek mam złudzenia że w weekend zrobię wiele zaległych rzeczy i jeszce
                          powypoczywam. w praktyce albo wypoczywam , albo robie jedną zaległa rzecz.
                          • aniela Re: co wolicie? 12.09.03, 16:01
                            ejno! nie dyskutujcie w podgrupach bo to burzy porzadek obard nam
                          • czarnajagoda Re: co wolicie? 12.09.03, 16:01
                            a to chyba dobrze, gorzej by było, gdybyś nie wypoczął i nie zrobił wszystkich
                            zaległych rzeczy...
                            • baloo1 Re: co wolicie? 12.09.03, 16:03
                              aha. Piatkowe pozegnania, kiedy sie wie, ze sie nie zalatwi wszystkich pilnych
                              spraw,jest bardzo niemile. Z wlasnej i cudzej autopsji to wiem.
                              • aniela Re: co wolicie? 12.09.03, 16:05
                                jestescie bardzo niepowazni. w takiej sytuacji to ja opuszczam sale obrad.
                                pa!
                            • piotr_c Re: co wolicie? 12.09.03, 16:07
                              Tak też się zdarza , sczególnie jak wypoczywanie robi się meczące. Albo bardzo
                              aktywne.
                              • baloo1 Re: co wolicie? 12.09.03, 16:10
                                aha. dodam jeszcze , ze gdy Dzien £ykendowy staje Dniem Szakali (czyli zawsze),
                                to o odpoczynku i o odrabianiu zaleglosci mozna spokojnie zapomniec. Wtedy to
                                juz tylko Matka Noc przynosi ukojenie
                                ;o)
                                • piotr_c Re: co wolicie? 12.09.03, 16:18
                                  A tak , tak. świete słowa .
                                  • baloo1 Re: co wolicie? 12.09.03, 16:21
                                    piotr_c napisał:
                                    > A tak , tak. świete słowa .

Sorry, Piotrze, ale co ty mozesz wiedziec o zabijaniu ;o)
                                    Jeden Szakal to sam mjut-malina i owieczka. Dopiero w miare dodawania
                                    dodatkowych zachodzi przemiana Szakali w Szatany.

Chyba, ze przygarniasz jeszcze czyjes.
                  • aniela Re: co wolicie? 12.09.03, 15:46
                    ale skad sie wzieliscie w jednym czasie i miejscu?
                    • kwik Re: co wolicie? 12.09.03, 15:51
                      wszystko przez ten piatek
                    • aniela Re: co wolicie? 12.09.03, 15:51
                      aha jak dotad przewazaja fani poniedzialku. (dla obowiazku statystycznego
                      stwierdzam bez liczenia)
                      • kwik Re: co wolicie? 12.09.03, 15:53
                        poniedzialek jest git. ani sie obejrze, a juz wtorek.
                        • aniela Re: co wolicie? 12.09.03, 15:54
                          jakos nie wygladasz mi przekonujaco. przychodzisz raz na ruski rok i niby sie z
                          nami zgadzasz i myslisz ze Ci tak uwierze od razu? ;)
                          • kwik Re: co wolicie? 12.09.03, 15:58
                            nagrodzeni beda ci, ktorzy uwierzyli, nim zobaczyli czyjakostak :P
                        • baloo1 Re: co wolicie? 12.09.03, 15:55
                          Pozwole sobie zauwazyc, ze to nie jest argument wazki. Blahy on jest, calkiem
                          nieprzystajacy do wazkosci tematu.
                          • aniela Re: co wolicie? 12.09.03, 15:58
                            o. Ciebie tez widze nie przekonalo to co mowi Kwik. sluchac nutke falszu w jej
                            glosie.
                          • vampi_r A wolicie lipiec, czy listopad? 12.09.03, 15:58
                            Ja listopad. Noc przynajmniej dłuższa.
                            • baloo1 Re: A wolicie lipiec, czy listopad? 12.09.03, 15:59
                              aha. destrukcje i obstrukcje uprawiasz moze ?
                            • aniela Re: A wolicie lipiec, czy listopad? 12.09.03, 15:59
                              jeszcze tamtego nie wyczerpalismy a Ty juz podsuwasz kolejny interesujacy temat
                              pod dyskusje. musze przemyslec za i przeciw w formie tabelki z plusami i
                              minusami.
                              • baloo1 Re: A wolicie lipiec, czy listopad? 12.09.03, 16:01
                                Nie ma co marnowac Excela, ani nawet olowka.

Na nowy ciekawy temat powinien przyslugiwac nowy ciekawy watek
                                • aniela Re: A wolicie lipiec, czy listopad? 12.09.03, 16:02
                                  to prawda. dwa kontrowersyjne tematy w jednym watku moglyby doprowadzic do
                                  rozruchow spolecznych na co nie jestem przygotowana
                                  • baloo1 Re: A wolicie lipiec, czy listopad? 12.09.03, 16:05
                                    Ja mysle, ze powinnismy kontynuowac temat pierwotny az do jego wyczerpania (ew.
                                    do wyczerpania dyskutantow), a nowy atrakcyjny temat odlozyc na czarna godzine,
                                    na przylad na poniedzialek, albo na nastepny piatek.
                                    • kwik Re: A wolicie lipiec, czy listopad? 12.09.03, 16:06
                                      jednak poniedzialek. jest duzo czasu na myslenie o piatku. w przeciwienstwie do
                                      piatku, gdyz nie ma zbyt duzo czasu na myslenie o poniedzialku.
                                      • aniela Re: A wolicie lipiec, czy listopad? 12.09.03, 16:07
                                        a wiec przewazylas sie na naasza szale tez. teraz brzmisz przekonujaco ;)
                                        • kwik Re: A wolicie lipiec, czy listopad? 12.09.03, 16:08
                                          hehe, a moze udawalam? :P
                                          • aniela Re: A wolicie lipiec, czy listopad? 12.09.03, 16:11
                                            wykluczam taka mozliwosc. niniejszym zostala wykluczona. oddolnie.
                                    • aniela Re: A wolicie lipiec, czy listopad? 12.09.03, 16:07
                                      albo do listopada (zeby byl aktualny, kiedy bedziemy go omawiac, to podgrzewa
                                      atmosfere dyskusji zawsze. no i mozna sie przygotowac merytorycznie oraz
                                      ustalic kolejnosc wypowiedzi zeby bykl porzadek ktory doprowadzi do budujacych
                                      wnioskow z calej tej dyskusji
                                      • baloo1 Re: A wolicie lipiec, czy listopad? 12.09.03, 16:08
                                        Mysle , ze odpowiednim kompromisem bedzie ustalenie daty na jakis listopadowy
                                        poniedzialek.
                                        • aniela Re: A wolicie lipiec, czy listopad? 12.09.03, 16:10
                                          ale co podamy? kawe czy herbate? to nie sa latwe wybory nie mozna tak hopsiup
                                          • kwik Re: A wolicie lipiec, czy listopad? 12.09.03, 16:12
                                            mamy czas na zastanowienie do listopada.
                                          • baloo1 Re: A wolicie lipiec, czy listopad? 12.09.03, 16:12
                                            ehem. Dodatkowe elementy wprowadzasz, co utrudni wybor i przeciagnie w czasie
                                            proces decyzyjny. Dobrze, ze do listopada jeszcze daleko.
                                            • aniela Re: A wolicie lipiec, czy listopad? 12.09.03, 16:13
                                              aha to ja moze opuszcze sale obrad w najmniejj spodziewanym momencie czyli
                                              teraz.
                                              • baloo1 Re: A wolicie lipiec, czy listopad? 12.09.03, 16:14
                                                Sugerujesz, ze formula tego watku juz sie wyczerpala ?

(tu okiem mrugne ku Brezly'emu)
                                                • aniela Re: A wolicie lipiec, czy listopad? 12.09.03, 16:15
                                                  Brezlemu u fryzjera ozcy szamponem zalalo (nie mozesz tego wiedziec ode mnie bo
                                                  mnie tu juz nie ma)
                                                  • vampi_r A wolicie AB Rh+, czy AB Rh - 12.09.03, 16:17
                                                    Bo ja minus.
                                                  • vampi_r Re: A wolicie AB Rh+, czy AB Rh - 12.09.03, 16:27
                                                    A ja z uporem manniaka posieję destrukcję.
                                                    Mam jeszcze inne z cyklu "co wolicie".

Kawę czy herbatę
                                                    Vampi_ra czy mrecka
                                                    Dziewczynki czy chłopców.
                                                    Leppera czy Giertycha
                                                  • baloo1 Re: A wolicie AB Rh+, czy AB Rh - 12.09.03, 16:41
                                                    Mimo widoczenj u Ciebie Zlej Woli, wniosles jednak cos konstruktywnego,
                                                    Vampirecku, proponujac program dyskusji na kilka dni . Dodam jeszcze od
                                                    siebie , z serii "co wolicie" :
                                                    - tatusia czy mamusie ?
                                                    - braciszka czy siostrzyczke ?
                                                    - zone czy meza ?
                                                    - zone , matke czy sasiadke ? (to na calodzienna dyskusje, moze nawet na sesje
                                                    wyjazdowa, jako ze mamy tu trzy alternatywy)

aha, no i inne aktualne tematy :
                                                    - Perfect czy Maanam ?
                                                    - Kloss czy Pancerni ?
                                                    - itede czy itepe ?

jak widac, tematow nie zabraknie.
                                                  • baloo1 Re: A wolicie lipiec, czy listopad? 12.09.03, 16:19
                                                    Ale kiedys przeciez je przetrze i wtedy zobaczy odcisniety na monitorze slad
                                                    mojego mrygniecia. W pusta przestrzen Internetu te uwage rzucam, skoro Cie tu
                                                    nie ma, ale co tam. Musialem sie z nikims podzielic ta wazka refleksja.
    • mmpm Re: co wolicie? 12.09.03, 16:47
      piatek. mimo ze piątek zły jest na początek.
      ale za to niedziela bedzie dla mnie.
      • vampi_r Re: co wolicie? 12.09.03, 16:50
        Mmpmie, wyłamałeś się z szeregu. Fe
        • mmpm Re: co wolicie? 12.09.03, 16:53
          nene, zrobilem jak chciala Szanowna Pani Moderator Tego Watku Aniela.
          mam nadzieje, ze mnie doceni.
          • baloo1 Re: co wolicie? 12.09.03, 16:56
            Nienie. Ja tez uwazam, ze niepotrzebnie ostentacyjnie stanales pod przeciwlegla
            sciana. Aniela nie mogla tego chciec. Gdy to zobaczy, to napewno wyrazi swoje i
            cudze niezadowolenie.
            • Gość: kanuk Re: co wolicie? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.09.03, 17:08
              W tamtych czasach zakazany byl w Polsce film pt. Siec (Network).Bardzo polecam
              wszystkim jego obejrzenie. Aniela przez brame skoczyla. I inne stosowne
              metafory. Nareszcie. Mowcie ,co wolicie , to najwazniejszy zwrot w dziejach
              Forum. Plaza Hyde Parkiem sie stala. Zrobcie krok aby dorownac do Anieli. Czy
              bedzie Jej ladnie w tym sweterku ? Na pewno. PS: a co wolicie , Audi czy zolty
              Tojot ?
              • Gość: aniela Re: co wolicie? IP: *.acn.pl / *.acn.pl 12.09.03, 17:11
                o. z calej wypowiedzi Kanuczej najbardziej mnie zaintrygowalo czy mi bedzie
                dobrze w tym sweterku. mysle ze to dobry temat na watek poniedzialkowy.
                rezerwuje go, za pozwoleniem Autora. przerobie tylko na forme "czy wolicie
                mnie w tym sweterku" w sensie w tym czy w innym, zastrzegam w regulaminie na
                wypadek gdyby Szerlina miala zabrac glos ze stolu rowniez :)
            • Gość: aniela Re: co wolicie? IP: *.acn.pl / *.acn.pl 12.09.03, 17:09
              aha znalazlam sie w trudnej sytuacji miedzy mlotem a kowadlem. z jednej strony
              podoba mi sie merytorycznie to co mowi eM. z drugiej jednak, z przyczyn
              formalnych musze odrzucic jego glos w dyskusji. odebrac mu go i nie
              uwzglednic, bo wykres watku zniszczyl. i to chyba bedzie najsprawiedliwsze
    • mmpm Re: co wolicie? 12.09.03, 17:12
      • Re: co wolicie?
      aniela 12.09.2003 15:34 odpowiedz na list odpowiedz
      cytując

Piotr nie burz mi struktury wątku, zejdz na dol,
      zabierajmy glos w ustalonej
      kolejnosci inaczej to bedzie awantura a nie rzeczowa
      dyskusja. tym bardziej ze
      temat jest kontrowersyjny i bardzo aktualny.

a tak dobrze chcialem... :-(((
      • Gość: aniela Re: co wolicie? IP: *.acn.pl / *.acn.pl 12.09.03, 17:14
        aha szlo mi o to zeby sie w rzadku gesiego ustawiac, a Ty wypaczyles szereg
        troche. ale to nic. przymkne oko i udam ze zza rzes firanek nic nie widac ;)
        • mmpm Re: co wolicie? 12.09.03, 17:19
          nene, zasugeruje, ze to pozostali nieslusznie zmienili miejsce lokalizacji. a
          ja ustawilem sie karnie w wyznaczonym miejscu.
          • Gość: aniela Re: co wolicie? IP: *.acn.pl / *.acn.pl 12.09.03, 17:21
            aha zaluje ze dyskusja sie skonczyla bo ja lubie subordynowanych
            interlokutorow. nastepnym razem ustawimy krzesla naprzeciw siebie i bedziemy
            sie zbijac argumantami wzajemnie. nie bedzie wolno podgladac z kartki, zeby
            bylo bardziej excytujaco
    • mmpm Re: co wolicie? 12.09.03, 17:25
      aha, poprosze to krzeslo od lewej. obiecuje, ze nie bede sie przesuwal.
      • Gość: aniela Re: co wolicie? IP: *.acn.pl / *.acn.pl 12.09.03, 17:26
        znaczy wolisz od lewej czy od prawej? (yhyhyh)
        • mmpm Re: co wolicie? 12.09.03, 17:28
          zawsze bylem lewizna. nawet z-prawa.
          na lewo od sciany. lewej.
          • Gość: aniela Re: co wolicie? IP: *.acn.pl / *.acn.pl 12.09.03, 17:31
            hyyh czy to znaczy e mozna o Tobie powiedziec ze bardziej na lewo od Ciebie
            jest juz tylko sciana? ;))) (nocono?)
    • mmpm Re: co wolicie? 12.09.03, 17:33
      e-e, jest jeszcze krawedz. monitora. ;-)
      • Gość: aniela Re: co wolicie? IP: *.acn.pl / *.acn.pl 12.09.03, 17:35
        a mnie na prawo sciaga i sprawiedliwosc ;)
    • mmpm Re: co wolicie? 12.09.03, 17:39
      Gość portalu: aniela napisał(a):

> a mnie na prawo sciaga i sprawiedliwosc ;)

znowu narozrabialas. bacz, by nie pociagnelo w dol. jak jakas ciekawosc.
      • Gość: aniela Re: co wolicie? IP: *.acn.pl / *.acn.pl 12.09.03, 17:40
        a nene mam pneumatyczne kosci, trudno mnie zdolowac. zawsze bedziesz pode mna
        tak dlugo dopoki bedziesz chcial miec ostatnie slowo ;)
    • mmpm Re: co wolicie? 12.09.03, 17:43
      Gość portalu: aniela napisał(a):

> zawsze bedziesz pode mna

czy mam rozumiec, ze preferujesz taka pozycje? ;-)))
      • Gość: an iela Re: co wolicie? IP: *.acn.pl / *.acn.pl 12.09.03, 17:44
        yhyh przeslyszales sie, to propozycja nie pozycja ;P
        zygzakiem sie poruszamy. mi jest shirazniej a Tobie?
    • mmpm Re: co wolicie? 12.09.03, 17:48
      Gość portalu: an iela napisał(a):

> yhyh przeslyszales sie, to propozycja nie pozycja ;P

ooo, propozycja? mam byc pod aniela? zgadzam sie!

> zygzakiem sie poruszamy. mi jest shirazniej a Tobie?

jak?
      ja tylko siedze pod sciana. zgodnie z twoim zyczeniem.
      • Gość: aniela Re: co wolicie? IP: *.acn.pl / *.acn.pl 12.09.03, 17:49
        yhyh nene przeslyszales sie podwojnie i to zupelnie ;)
        aha shirazniej to prawie jak szardonejowo
        • vampi_r Re: co wolicie? 12.09.03, 17:51
          Aniele i EEmie. Jak wam sie udaje dialogować naraz na dwu różnych watkach na 5
          różnych tematów?
          • Gość: aniela Re: co wolicie? IP: *.acn.pl / *.acn.pl 12.09.03, 17:51
            dla kogos z zaawansowana schizofrenia to dziecinnie proste
            • vampi_r Re: co wolicie? 12.09.03, 17:53
              Ja wysiadam.
              Bawcie sie dobrze. (i grzecznie)
              • mmpm Re: co wolicie? 12.09.03, 17:57
                aha, to nic trudnego. na dodatek uzywam tylko jednego nicka i mam otwate jedno
                okno. proscizna.
    • mmpm Re: co wolicie? 12.09.03, 17:52
      no to wez moze sie przysun blizej mnie w lewo, niech to prawo juz ci tam nic
      nie sciaga...
      • Gość: aniela Re: co wolicie? IP: *.acn.pl / *.acn.pl 12.09.03, 17:53
        znaczy lewa noga mialabym wstac?
    • mmpm Re: co wolicie? 12.09.03, 17:52
      aniela,chcesz setke?
      to lap.
      • Gość: aniela Re: co wolicie? IP: *.acn.pl / *.acn.pl 12.09.03, 17:54
        yhyh znaczy kto zlapal w koncu?
        • mmpm Re: co wolicie? 12.09.03, 17:56
          ty - lewa naga. (tfu, noga mialo byc)
          • Gość: aniela Re: co wolicie? IP: *.acn.pl / *.acn.pl 12.09.03, 17:57
            aha znaczy jak to jest ze ja pije a upijasz sie Ty ? to niesprawiedliwe i
            nieekonomiczne z mojego patrzac punktu ;)
            • mmpm Re: co wolicie? 12.09.03, 18:01
              znaczy ja calkiem trzezwy jetsem. normalnie jak jakas swinia. albo inne
              abstynenckie zwierze...
              • mmpm Re: co wolicie? 12.09.03, 18:05
                ps. a ni dedykujesz komus tej setki? emusi np. ktorej ostatnio nikt nie
                dedykowal...
                • Gość: aniela Re: co wolicie? IP: *.acn.pl / *.acn.pl 12.09.03, 18:30
                  racja. Emusi-Aniela.
                  • emusia Re: co wolicie? 12.09.03, 21:03
                    dżizas. anielu. kocham cie.
                    • Gość: aniela Re: co wolicie? IP: *.acn.pl / *.acn.pl 12.09.03, 21:04
                      yhyhyh znaczy jestem Twoim bliznim, wiec to naturalne ;)
                      • emusia Re: co wolicie? 12.09.03, 21:15
                        znaczy i ciebie i siebie mam na zielono wiec chyba wielbie cie zupelnie tak jak
                        siebie.
                        • mmpm Re: co wolicie? 13.09.03, 10:40
                          zauwaz, ze to ja za wegla anieli dalem pdpowiedz...
                          • emusia Re: co wolicie? 13.09.03, 10:45
                            ciebie też kocham ze szczerego serca. dawaj dziuba: :-*
                            • mmpm Re: co wolicie? 13.09.03, 10:47
                              cos czuje, ze nie powinienem dzisiaj kupowac kuponu lotto. chyba nie bede mial
                              szczescia w zadnych grach losowych..
                              • emusia Re: co wolicie? 13.09.03, 10:53
                                moja to wina, moja wina, moja bardzo wielka wina.
                                przeto ide na grochu poklęczeć.
                                • mmpm Re: co wolicie? 13.09.03, 10:56
                                  a nene, wprost przciwnie. pokaz jeszcze tylko te pieprzyki...
                                  • emusia Re: co wolicie? 13.09.03, 11:30
                                    prosze --> :
                                    chcesz jeszce tego na udzie? --> .
                                    • mmpm Re: co wolicie? 13.09.03, 11:32
                                      gupie pytanie, jasne.
                                      tego na posladku tez.
                                      • emusia Re: co wolicie? 13.09.03, 11:34
                                        aha, wszyscy ode mnie wymagają, żeby miałą na tyłku piperzyki.
                                        • mmpm Re: co wolicie? 13.09.03, 11:39
                                          wszyscy? to kto jeszcze?
                                          • emusia Re: co wolicie? 13.09.03, 11:44
                                            zgadnij :-)
                                            • mmpm Re: co wolicie? 13.09.03, 11:47
                                              to zboczeniec jeden, czego mu sie zachciewa!

a masz?
                                              • emusia Re: co wolicie? 13.09.03, 11:51
                                                znaczy nie wiem, być moze uznacie to za nieco dziwne, ale jakoś nigdy nie
                                                oglądałam swojego gołego tylka w lustrze. być może dlatego, że w łazience
                                                lustro jest na wysokości twarzy. a głupio jakoś, jak dom jest pełen ludzi
                                                wyskoczyć do przedpokoju golusieńka i zacząć sobie tyłek ogladac.
                                                • mmpm Re: co wolicie? 13.09.03, 11:54
                                                  a ja nikogo nie ma?
                                                  i nikt inny cie dotad o tym nie poinformowal?
                                                  ;-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka