Dodaj do ulubionych

Biedny robal...;)

14.09.03, 19:03
zresztą, co tu dużo pisać, zobaczcie sami:

www.toya.net.pl/~kazzie/flash/worm.swf
Obserwuj wątek
    • emusia Re: Biedny robal...;) 14.09.03, 19:10
      biedne to jest moje ucho. zapalone jest. boli. kto podmucha?
      • kalgar Re: Biedny robal...;) 14.09.03, 19:15
        yyy nie ja:),ale pamiętam, że jak kiedyś też coś takiego miałam, to mi
        napakowali do ucha jakiejś rośliny, która w doniczce rosła i przeszło:)
        • emusia Re: Biedny robal...;) 14.09.03, 19:22
          ja mam ciągle zapalone ucho wiec sie juz przyzwyczaiłam. zawsze ten gupi
          laryngolog z mojej przychodni, co mówi do mnie żaba (sam jest żaba, debil)
          wpycha mi sznurek zamoczony w jakiejs obrzydliwej brązowej mazi do ucha. jak
          wpycha to boli jak nie wiem, a potem musze pamietac caly czas, zeby przypadkiem
          nie zalozyc wlosow za ucho, bo jakbyscie zareagowli, gdybyscie zobaczyli, ze
          komus wystaje jakiej barzowe gowno z ucha?
          • kalgar Re: Biedny robal...;) 14.09.03, 19:26
            to ja jednak wolę sposób z rośliną:)a jak długo musisz z tym czymś brązowym
            chodzić??
            • emusia Re: Biedny robal...;) 14.09.03, 19:33
              2-3 dni. z tym, że najczesciej po tych 3 dniach mam isc na kontrole i on zawsze
              stwierdza ze trzeba by to wyjąć i założyć, nowe, a potem znowu nowe... i tak 2
              tyg najczesciej mi schodzi na ukrywaniu prze ludzmi tego swinstwa. i jeszcze mi
              kaze zebym włosów nie myła. chyba zgłupiał. przez 2 tyg włosów nie myć? to aj
              przez ten czas wyłysieje!
              na szczescie dzis, z powodu takiego, ze jest niedziela pojechałam na dyżur do
              szpitala i tam całkiem sympatyczna pani, zapisała lekarstwo doustne. kocham ją.
              pamiętam jak kiedyś też zachorowałam w niedziele, czy w swieto, nie pamietam i
              tez pojechalam na dyzur, i tam byl taki przystojny doktor damian...
      • Gość: kanuk Re: Biedny robal...;) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.09.03, 19:15
        ucho srodkowe ? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka