Dodaj do ulubionych

Ten wątek ma już

29.10.03, 10:18
Powielam pomysł z Forum Humorum, ale może się przyjmie..
Bijemy rekord wszechczasów ?
Obserwuj wątek
    • ekscytujacemaleliterki Re: Ten wątek ma już 29.10.03, 10:24
      Chris, gazetowy serwer nie wytrzyma...i moj komp tez nie...
      • chris_45 Re: Ten wątek ma już 29.10.03, 10:27
        jak się nikt nie przyłączy, to wytrzyma napewno.. :)
        • ekscytujacemaleliterki Re: Ten wątek ma już 29.10.03, 10:33
          nie przyłaczy sie....bo tu zaraza jest,hehehehe
          • chris_45 Re: Ten wątek ma już 29.10.03, 10:46
            przestań :)
            • ekscytujacemaleliterki Re: Ten wątek ma już 29.10.03, 10:52
              nie!
              bawi mnie bycie zakałą i zaraza...naprawde,hehehe
              • chris_45 Re: Ten wątek ma już 29.10.03, 10:58
                a kto Cię tak nazwał ?
                • ekscytujacemaleliterki Re: Ten wątek ma już 29.10.03, 11:00
                  nie powiem...
                  • chris_45 Re: Ten wątek ma już 29.10.03, 11:03
                    ale tak bezpośrednio ?
                    • ekscytujacemaleliterki Re: Ten wątek ma już 29.10.03, 11:07
                      nie, tak bezposrednio to chyba nie...zresztą nie pamiętam a za leniwa jestem
                      zeby tego szukac...a skutek był odwrotny od zamierzonego...bo mi sie to
                      strasznie spodobało,hihihihi
                      • chris_45 Re: Ten wątek ma już 29.10.03, 11:12
                        17 sekund na boisku był Cezary Trybański
                        hihihi....
                        popełnił faul i zaraz z powrotem na ławkę...
                        hihihi...
                        • ekscytujacemaleliterki Re: Ten wątek ma już 29.10.03, 11:17
                          to i tak cud...ze wogole wszedł na boisko,hehehe
                          tak szczerze to nie wiem jak im sie udało dostac do nba, dla mnie to sa tacy
                          trochę kiepscy...
                          • chris_45 Re: Ten wątek ma już 29.10.03, 11:51
                            ciekawe skąd ma być lepszy jeśli będzie grał po 17 sekund ?
                      • baloo1 Re: Ten wątek ma już 29.10.03, 11:53
                        ekscytujacemaleliterki napisała:
                        > nie, tak bezposrednio to chyba nie...zresztą nie pamiętam a za leniwa jestem
                        > zeby tego szukac...a skutek był odwrotny od zamierzonego...bo mi sie to
                        > strasznie spodobało,hihihihi

hehehe, to chyba o moj prozatorski post chodzilo ;o)
                        ale wcale nie mialem zamiaru nazywac Cie zaraza, tylko te literki z gazety tak
                        mi sie skojarzyly. Od pewnego czasu zreszta slowo "literki" kojarzy mi sie
                        automatycznie z okresleniem "ekscytujacemale" ;o))) To bardzo dobry nick, jak
                        widac;o)
                        Tak wiec - bez obrazy, drogie literki ;o)

B.
                        • chris_45 Re: Ten wątek ma już 29.10.03, 12:07
                          Baloo jest ok :)
                          Nioszka się dziś wkurza trochę za "nioskę", a to tylko literówka była..
                          • nioszka Re: Ten wątek ma już 29.10.03, 12:22
                            to nie o literówkę chodzi Chris
                            ps. to był pierwszy i ostatni wpis na tym wątku
                        • ekscytujacemaleliterki Re: Ten wątek ma już 29.10.03, 12:09
                          a nenene baloo...nie o Twój post chodziło :)))
                          i przyznam szczerze ze tego nawet nie czytałam...bo bym sie obraziła
                          zapewne ;)))...
                          • ekscytujacemaleliterki Re: Ten wątek ma już 29.10.03, 12:12
                            nawet jakby gral przez wszytskie kwarty to i tak zawsze bedzie gorszy...murzyni
                            mają ten sport jakby we krwi...a lary bird był jeden :)))
                            • chris_45 Re: Ten wątek ma już 29.10.03, 12:15
                              widzę że mam do czynienia z ekspertem... :)
                              • ekscytujacemaleliterki Re: Ten wątek ma już 29.10.03, 12:24
                                w jakims tam stopniu sie znam...ale do experta to mi jeszcze duuuuzo brakuje ;))
                                • chris_45 Re: Ten wątek ma już 29.10.03, 12:27
                                  no nie bądź taka skromna....
                                  od razu można poznać, że się znasz... na NBA
                                  • ekscytujacemaleliterki Re: Ten wątek ma już 29.10.03, 12:31
                                    skromnosc to podobno zaleta a nie wada?!
                                    • chris_45 Re: Ten wątek ma już 29.10.03, 12:34
                                      wszystko zależy... :)
                                      przy mnie nie musisz być taka skromna..
                                      • ekscytujacemaleliterki Re: Ten wątek ma już 29.10.03, 12:36
                                        aaa...wolisz moją rozwydżoną twarzy.....
                                        wedle życzenia :)))
                                        • chris_45 Re: Ten wątek ma już 29.10.03, 12:37
                                          nie rozwydrzoną tylko trochę nieskromną
                                          jest różnica ?
                                          • ekscytujacemaleliterki Re: Ten wątek ma już 29.10.03, 12:44
                                            ogromna :))
                                            zrobiłam sobie czerwonego smierdziucha...i teraz musze wypic...bleee
                                            • chris_45 Re: Ten wątek ma już 29.10.03, 12:48
                                              nie pij !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                              • ekscytujacemaleliterki Re: Ten wątek ma już 29.10.03, 12:52
                                                a chcesz zebym zmieniła sie w potwora??
                                                bez palenia i tej herbatki bedzie następne + 10...a do tego nie moge dopuscic!
                                                • chris_45 Re: Ten wątek ma już 29.10.03, 13:15
                                                  a może po prostu za dużo jesz ? :))
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: Ten wątek ma już 29.10.03, 13:16
                                                    nie, nie przekraczam 1000 kalorii dziennie...
                                                  • chris_45 Re: Ten wątek ma już 29.10.03, 13:31
                                                    a co to te kalorie ?
                                                    muszą być małe, że musisz ich aż 1000 zjadać :)
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: Ten wątek ma już 29.10.03, 13:38
                                                    małe, malutkie, drobniutkie :))))
                                                    trzeba zjesc tysiac...to dawka porzebna do zycia...
                                                  • chris_45 Re: Ten wątek ma już 29.10.03, 13:57
                                                    ja tam ich nie jem i zyję
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: Ten wątek ma już 29.10.03, 13:59
                                                    nie mozliwe...sprawdz czy aby napewno,hihi
                                                  • chris_45 Re: Ten wątek ma już 29.10.03, 14:05
                                                    przecież wiem co jem
                                                    kalorii nie ma w moim menu
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: Ten wątek ma już 29.10.03, 14:08
                                                    a co jesz??? bardzo ciekawa jestem od czego sie jest takim szczupłym?
                                                  • chris_45 Re: Ten wątek ma już 29.10.03, 14:13
                                                    ja szczupły ? ihihihihihi :)
                                                    w którym miejscu ?
                                                  • piotr_c Re: Ten wątek ma już 29.10.03, 14:38
                                                    Kalorie jesz kiedy jesz Tik Taki po 2 sztuki kalori na tiktaka.

a przy okazji kondycji, jak tam z treningami badmingtona. Naprawdę mnie
                                                    zaintrygowałes.
                                                  • chris_45 Re: Ten wątek ma już 29.10.03, 14:40
                                                    No co chcesz wiedzieć, Piotrze ?
                                                  • chris_45 Re: Ten wątek ma już 29.10.03, 14:44
                                                    MIEJSCE: Warszawa-Ursynów, hala SP 330 ul.Mandarynki 1.
                                                    Dni tygodnia: poniedziałki i środy
                                                    Godziny: poniedziałek 20.00-22.00 i środa 20.30-22.30
                                                    Kontakt: Marek Czapliński - tel. 844-91-53 (rano lub późny wieczór)
                                                  • piotr_c Re: Ten wątek ma już 29.10.03, 15:16
                                                    Ech gdyby to było tak 1,5- 2 godziny wcześniej pracuję obok do 17. Troche tak
                                                    głupio wyjśc z pracy o 17, dojechac na 18 do domu , wyjść o 19 dojechać na
                                                    miejsce o 20 :( . Gdyby nie to to od razu bym chyba startował . Zasiedziałem
                                                    się ostatnimi czasy.
                                                  • chris_45 Re: Ten wątek ma już 29.10.03, 15:17
                                                    przemyśl to jeszcze :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka