Dodaj do ulubionych

Zaszyfruj sie

02.11.03, 14:39
po szyje, owin dokladnie pledem, listopad wszyscy zalozyli cieple swetry
(zle stanelam? za blisko 4 milimetry?)
Obserwuj wątek
    • edzioszka Re: Zaszyfruj sie 02.11.03, 14:44
      a Panienecka czegóż tutaj szuka? sztorm wielki, mało łba nie oberwie i piasek
      daje po oczkach, no i choroby morskiej sie nabawic mozna ;)
      • aniela Re: Zaszyfruj sie 02.11.03, 14:47
        przechadzam sie po morzu zeby uspokoic fale, bo sie znarowily ;)
        • edzioszka Re: Zaszyfruj sie 02.11.03, 14:50
          acha, wodę ze skały też pewnie toczysz, kazda okazyja dobra coby wypić ;)
          • aniela Re: Zaszyfruj sie 02.11.03, 14:52
            a nene, dzis zadnychs ztuczek. woda niech pozostanie mineralna ;)
            • edzioszka Re: Zaszyfruj sie 02.11.03, 15:01
              no jasne, na sztuczkach to niech się jakiś tam Coperfield dorabia ;)
              • aniela Re: Zaszyfruj sie 02.11.03, 15:04
                aha na takiej claudii np. co ine chciala niemca a jego chciala. niezla z niej
                sztuka jest nawet.
                • edzioszka Re: Zaszyfruj sie 02.11.03, 15:06
                  no co chcesz, on do rzeczy całkiem i biedny też chyba nie jest ;)
                  • edzioszka Re: Zaszyfruj sie 02.11.03, 15:07
                    także nikt nie jest poszkodowany ;)
                  • aniela Re: Zaszyfruj sie 02.11.03, 15:07
                    no chce zeby zawsze bylo slonce. lub chocby dzis i jutro
                    • edzioszka Re: Zaszyfruj sie 02.11.03, 15:11
                      i pust wsiegda będzie mama i ja ;)
                • Gość: kanuk Re: Zaszyfruj sie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.11.03, 15:11
                  ostatnia sztuczka Copperfielda , jaka widzialem to podzielenie sie na pol na
                  wysokosci pasa i takie tam posuwy :) taka umiejetnosc rozwiazala by pare
                  problemow tu i owdzie. plaza, fale znarowione,deszcz, czas herbaty herbaty to
                  czas.
                  • aniela Re: Zaszyfruj sie 02.11.03, 15:16
                    herbatka ze starszymi panami? ;)
                    • Gość: kanuk Re: Zaszyfruj sie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.11.03, 15:19
                      z samym Brezlym :)
                      • aniela Re: Zaszyfruj sie 02.11.03, 15:22
                        aha ale nie bedzie to herbatka u tadka mam nadzieje? (hyyh zabic drozda ;))
                        • edzioszka Re: Zaszyfruj sie 02.11.03, 15:32
                          hyhy, czyzbyś nie była wielbicielką ptactwa może? ;)
                          • aniela Re: Zaszyfruj sie 02.11.03, 15:33
                            nene to ciag dalszy moich erudycyjnych popisow tylko. to niegrozne i zaraz mi
                            przejdzie ;)
                            • edzioszka Re: Zaszyfruj sie 02.11.03, 15:35
                              hyhy, byleby nie przeszło w moją stronę, mam nadzieję, ze to niezaraźliwe ;)
                              • aniela Re: Zaszyfruj sie 02.11.03, 15:45
                                aha, obawiasz sie zebym Ci bakcyla nie zaszczepila? ;)
                                • edzioszka Re: Zaszyfruj sie 02.11.03, 15:55
                                  wiesz, ze nie lubie sie przemęczac, myslenie to zresztą rutyna dla mnie ;)
                                  • aniela Re: Zaszyfruj sie 02.11.03, 15:56
                                    znaczy myslisz schematami? ;))
                                    • edzioszka Re: Zaszyfruj sie 02.11.03, 15:57
                                      hyhy, tylko one mnie jeszcze utrzymuja na powierzchni, rynek jest trudny ;)
                                  • edzioszka Re: Zaszyfruj sie 02.11.03, 15:56
                                    teskni sie mi krztyna oryginalnosci ;)
                                    • edzioszka Re: Zaszyfruj sie 02.11.03, 15:58
                                      Lew Starowicz tez schemaciki rysował, a po zastosowaniu nawet bywało ciekawie ;)
                                      • aniela Re: Zaszyfruj sie 02.11.03, 16:00
                                        yyyy znaczy zbaczasz. w sensie zbaczasz z tematu. szyfrem mowisz
                                        • edzioszka Re: Zaszyfruj sie 02.11.03, 16:03
                                          wierszem mowie, a własciwie wersetem;)

PS. prawa autorskie zastrzezone ;)
                                          • Gość: aniela Re: Zaszyfruj sie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.11.03, 16:07
                                            prawa autosrjkie zastrzyżone. z tantiem ;))
                                            • Gość: kanuk Re: Zaszyfruj sie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.11.03, 16:13
                                              na tantiemy nie ma tremy :)
                                              • aniela Re: Zaszyfruj sie 02.11.03, 16:14
                                                za tantiema przyjdzie wena ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka