ka_27 07.11.03, 08:45 Od piątku do ... wtorku :-))) Nic, tylko się bawić, albo byczyć się, albo robić to, na co ma się akurat ochotę :-) Tylko się nie przyzwyczajajcie za bradzo :-) W środę z powrotem ... do roboty :-P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: Weekend ! Długi weekend ! 07.11.03, 09:00 Znaczy moja zaspana intuicja mnie nie zawiodla: poniedzialek bedzie u was wolny od pracy. Bo 1 listopada wypadl w sobote, he? Acha i nie smuccie sie za bardzo we wtorek, bo jak co roku i tak wam media przypomna ze to wesole swieto. Pomyslcie ze nie jestescie oficjelami i nie bedzie musieli na placu defiladowym stac w deszczu i wietrze. Weekend z poniedzialkiem to jest absolutnie ono! To sie da porownac tylko z piechota morska na pustyni. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Weekend ! Długi weekend ! 07.11.03, 09:13 Guten Morgen Brezly, ale zdarza się też tak, że za Odrą, gdy jest dzień wolny, to u nas jest ... pracujący :-P Sam tego już doświadczyłem :-)))) Freizeit ist am besten :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Weekend ! Długi weekend ! 07.11.03, 09:18 O, to tez zalezy gdzie za Odra. Bywa tak (calkiem niedawno) ze przejedziesz przez most, panstwo to samo, kraj inny i masz sobote pracujaca (uwielbiam to okreslenie, przypomina mi mlodosc) chociaz zes ze swiatecznosci wyjezdzal. Doadatkowo dziwnym trafem im wiecej land ma dni wolnych tym mu gospodarczo lepiej idzie, he he. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Weekend ! Długi weekend ! 07.11.03, 09:25 Land bogaci się pracą, efektywną, a nie dniami wolnymi :-P Zresztą co land, to inny obyczaj :-))))) Brezly, ja z kolei znam przypadek obniżenia o 10% tzw. pensum, żeby zachować stanowisko pracy - efekt reform Pana Kanclerza :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eml Re: Weekend ! Długi weekend ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.03, 09:44 bardzo madrze gadasz ka :))) wlasnie takie mam plany...o ile nie kaza mi w poniedziałek do roboty przyjsc... Witaj :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Weekend ! Długi weekend ! 07.11.03, 09:47 Witaj Eml :-))) jak chcesz, tak i będzie :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eml Re: Weekend ! Długi weekend ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.03, 09:57 no nie wiem...na wladze nie poradze... ale sie postram ;)) Odpowiedz Link Zgłoś