postrzygacz_pudli 10.11.03, 10:33 wigilia wigilią, ale jakąś flaszkie można by zrobić a jutro będziemy się leczyć Z nalepki na wódce: Pijcie zdrowie wujka Baloo. Kto nie chluśnie - umrze z żalu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia Re: wigilia św. Baloo 10.11.03, 10:35 Baloo to ma zdrowie! kto wypije ten się dowie Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: wigilia św. Baloo 10.11.03, 10:38 aha. od razu lecę ze słoikiem miodu, bo ja jutro nieplażowa jestem ;) Baloo, drogi przyjacielu, żyj sto lat i bądź zdrowy jak dąb. niech zawsze w pobliżu krąży jakaś małolata z aparacikiem na ząbkach i opadającymi podkolanówkami. niech ciur dywanikiem ściele Ci się pod nogami. i niech panie Wizualizacje będą zawsze na Twoje usługi:))) :********** @--} Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: wigilia św. Baloo 10.11.03, 10:43 ułatwię zadanie Emusi ;) Wypić zdrowie wypada! (dzie ta limoniada?) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: wigilia św. Baloo 10.11.03, 10:49 ale o co chodzi? ja przed poranną kawą jeszcze jestem. w kazdym bądź razie baloniku kochany zdrowia szczescia pomyslnosci, mniej kłopotow z szakalami, mało ciurkow, duzo czasu do plazowania, wizualizowania pierans, wiaderka kowusi i zebys mogl jak najwiecej smrodkow dydaktycznych puszczac. łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje prezes naszego klubu, niech żyje nam! to mowilam ja, emusia. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: wigilia św. Baloo 10.11.03, 10:50 Ja sie tez wlaczam w obchody. Interesuje mnie co Baloowie maja do gesi, jezeli moglbym spytac. Zastanawiam sie na zorganizowniem uroczystej wieczernicy, takoz. Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: wigilia św. Baloo 10.11.03, 11:05 brezly napisał: > Ja sie tez wlaczam w obchody. Interesuje mnie co Baloowie > maja do gesi, jezeli moglbym spytac. ale jakich gęsi? i kogo spytać? Bo jak mnie, to ja zaznaczam że jestem już po 4 toastach wypitych z Nienacka i mam kłopoty ze składaniem zębów (nie mówiąc o myślach) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: wigilia św. Baloo 10.11.03, 11:11 Znaczy, sa kraje gdzie w sw. Baloo zjada sie gesi wlasnie, zwyczajowo. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: wigilia św. Baloo 10.11.03, 11:17 dzieki wszystkim, wzruszylem sie , jak nie przymierzajac , stary siennik. Brezly, - Baluny, nie gesi , i swoj jezyk majo. a poza tym Baluny lubiom tlusto zjesc, wiec moze dlatego ? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: wigilia św. Baloo 10.11.03, 15:05 nie przychodzę z pustymi rękami: www.rozawiatrow.pl/ specjalne.asp a dla Dywanika wszystkiego,co tylko sobie pięknego zażyczy(np.szampana ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: wigilia św. Baloo 10.11.03, 15:06 uups,nie qwkleiło się.Jeszcze raz:www.rozawiatrow.pl/ specjalne.asp Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: wigilia św. Baloo 10.11.03, 15:07 no nie,nie mogę.Do 3 razy sztuka: www.rozawiatrow.pl/specjalne.asp Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: wigilia św. Baloo 10.11.03, 15:08 pochlastam się.Wedle moich wiadomości,tam miał być pokazany piękny szampan i kieliszki.Musicie go sobie zwizualizować :-( Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: wigilia św. Baloo 10.11.03, 15:10 może teraz się uda(w co wątpię) www.rozawiatrow.pl/images/szampan.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: wigilia św. Baloo 10.11.03, 15:11 no proszę,udało się :-))))))))))))) @->-- Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: wigilia św. Baloo 10.11.03, 15:12 spko. szampanskoje pojawialo sie i wczesniej, jako reklamka (to sie chyba pop- up nazywa alboco?) a sama oferta spec trafilas w czula strune , a takze w drugie baloonowe swieto. zatem podwojne Bogzaplac ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wigilia św. Baloo 10.11.03, 15:15 aha ja sie przyczaje w Nienacku za winklem i wyskocze z tortu w I swieto sw. Baloona :) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: wigilia św. Baloo 10.11.03, 15:18 Aha - taki ja to na przyklad juz od tygodnia cwicze przekonujace wyrazanie zaskoczenia ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wigilia św. Baloo 10.11.03, 15:21 aha oraz pieczesz ciasto drozdzowe przez przypadek Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: wigilia św. Baloo 10.11.03, 15:25 anene. nie pieke poniewaz przecwiczylem juz wyraz zaskoczenia na widok Anieli wyskakujacej z tortu, ktorego calkiem sie nie spodziewam. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: wigilia św. Baloo 10.11.03, 15:30 Dlaczego mam asocjajcem ze z tortu wyskakuje sie z pistoletem maszynowym? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: wigilia św. Baloo 10.11.03, 15:34 Sie naoogladales holiluckich produktow. Nie spodziewam sie najwyzej Miecza Ognistego w tym wypadku. atakwogle to zupelnie inne mam skojarzenia. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wigilia św. Baloo 10.11.03, 15:35 aha opakuja jakas fajna wizualizacje w gustowny kartonik na jutro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: wigilia św. Baloo IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.11.03, 15:41 czy kostiumik bedzie srebrzysto-obcisly i zleonym machniete pod okiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: wigilia św. Baloo IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.11.03, 15:42 zielonym. bo co by mariola powiedziala ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: wigilia św. Baloo IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.11.03, 15:50 :to tylko taka Pomaranczowa Alternatywa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: wigilia św. Baloo IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.11.03, 15:55 znowu ta roznica czasu. tu dopiero 10 :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wigilia św. Baloo 10.11.03, 16:02 fakt. czas jest rozny. czasem lepszy teraz gorszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: wigilia św. Baloo IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.11.03, 16:20 ale : 10 minus 4 = 6 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: wigilia św. Baloo IP: *.aster.pl / *.acn.pl 10.11.03, 16:25 aha kolekcjonuje szostki? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: wigilia św. Baloo IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.11.03, 16:38 i kawa dzis wspaniale pod mango smakuje :) sinadam i sniadym, choc nie pale :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: wigilia św. Baloo IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.11.03, 16:40 sniadam i sniadym byc mialo , naturalmente. strasznie obfuskuje dzis :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wigilia św. Baloo 10.11.03, 17:31 aha nie palisz sie do roboty znaczy>?:) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: wigilia św. Baloo 10.11.03, 17:33 a ta impreza to jest, byla czy bedzie? zapytal z udawana obojetnoscia w glosie g. neidoinformowany acz z flaszka dla baloo1 w prezencie. Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: wigilia św. Baloo 10.11.03, 17:37 o matko! jutro prota, bartlomieja i teodora! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: wigilia św. Baloo 10.11.03, 17:41 no jeszcze jest marcin i maciej. tylko nei wiem co tu bardziej pasuje. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: wigilia św. Baloo 10.11.03, 17:45 Prot Teodor, dwojga imion, oszywiscie ;o) Tak samo , jak MMPM, tylko , ze on jest Teodor Prot ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: wigilia św. Baloo 10.11.03, 17:47 to jak sie zwraca do takiego prota? per procie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: wigilia św. Baloo 10.11.03, 17:49 aha. Tylko zebys jednak zbyt nosowej wymowy nie mial przy tym, silwuple. Nalezy nosek wydmuchac zanim sie do takiego Prota w wolaczu zwrocisz ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: wigilia św. Baloo 10.11.03, 17:58 aha to mi sie dowcip przypomnial, bedzie zupelnie akurat: Było sobie trzech Polaków, którzy postanowili pojechać do Francji. Jeden miał na imię Gustaw, drugi Ludwik, a trzeci Hubert. Już się spakowali, kupili bilety, ale ze mieli do odjazdu jeszcze trzy godziny postanowili cos łyknąć, znaczy się wypić flaszkę albo więcej, coby weselej się jechało. I siedzą tak sobie i rozmawiają. Ludwik zaczyna: - We Francji to wszyscy będą mnie wołać Lui. Gustaw na to: - A mnie Gui. Hubert myśli chwilę i mówi: - Wiecie co ja tam jednak nie jadę! Odpowiedz Link Zgłoś