Gość: Onan Barbarzyńca IP: *.acn.waw.pl 29.04.03, 22:30 A dobrze ciągnie?.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: waldib Re: Odkurzacze na giełdę IP: *.visp.energis.pl 29.04.03, 22:50 Komuchy znowu robią skok na kase, forsa po Polisie, Bigu i Universalu się skończyła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tydraniu Re: Odkurzacze na giełdę IP: *.sgh.waw.pl 30.04.03, 00:04 Balcerowicz musi odejsc! :-) Rydzyk kochamy cie! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzuku Re: Odkurzacze na giełdę IP: *.hq.sag 30.04.03, 09:52 Gość portalu: waldib napisał(a): > Komuchy znowu robią skok na kase, forsa po Polisie, Bigu i > Universalu się skończyła? Bałwanie Ty jeden! Nie znasz sprawy to nic nie mów. Przez 30 lat mieszkałem tuż obok Zelmeru (w Rzeszowie tak się mówi) i znam ten zakład dośc dobrze. Jest to klasyczny przykład jak niewydolna staje się państwowa firma. Za czasów Buzka szefem Zelmeru została przewodnicząca Solidarności i to ona doprowadziła zakład do strat. Znam tą Panią osobiście zna się na zarządzaniu takim zakładem jak ja kulturze starohinduskiej. Dobrze że ją wykopali. I zakład trzeba sprywatyzować, bo inaczej przyjdzie na prezesa przewodniczący OPZZ, potem Solidarności, potem OPZZ, a potem to już wejdzie syndyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAFI Re: Odkurzacze na giełdę IP: 80.50.19.* 02.05.03, 08:51 Gość portalu: rzuku napisał(a): > Gość portalu: waldib napisał(a): > > > Komuchy znowu robią skok na kase, forsa po Polisie, Bigu i > > Universalu się skończyła? > Bałwanie Ty jeden! Nie znasz sprawy to nic nie mów. Przez 30 lat > mieszkałem tuż obok Zelmeru (w Rzeszowie tak się mówi) i znam > ten zakład dośc dobrze. Jest to klasyczny przykład jak > niewydolna staje się państwowa firma. Za czasów Buzka szefem > Zelmeru została przewodnicząca Solidarności i to ona > doprowadziła zakład do strat. Znam tą Panią osobiście zna się na > zarządzaniu takim zakładem jak ja kulturze starohinduskiej. > Dobrze że ją wykopali. I zakład trzeba sprywatyzować, bo inaczej > przyjdzie na prezesa przewodniczący OPZZ, potem Solidarności, > potem OPZZ, a potem to już wejdzie syndyk. TO TY PISZESZ GŁUPOTY - TEN ZAKŁAD TO NIEZŁY INTERES ! FAKT, ŻE ZA CZASÓW BUZKA BYŁY PROBLEMY PRZEZ SOLIDARNOSIOWY ZARZĄDA ALE TERAZ JEST JUŻ OK I NIEZŁY KĄSEK JEST Z ZELMERA ! Odpowiedz Link Zgłoś