Dodaj do ulubionych

Forumowe złośliwości

22.01.02, 08:34
Poczytałem sobie trochę tutejszych wypowiedzi
i doszedłem do wniosku, że sporo tutaj sfrustrowanych
lub przemęczonych, a może po prostu złośliwych ludzi.
Prawie w każdym wątku ktoś kogoś napada albo się z niego
nabija albo niewybrednie żartuje, a nawet często zdarzają się
teksty obsceniczne i obraźliwe.
Dlaczego tak się dzieje ? Czy tak musi być ? Czy nie byłoby
przyjemniej gdybyście się wszyscy postarali i spróbowali
z tego forum zrobić przyjemne miejsce, gdzie można spokojnie
z ludźmi zamienić parę zdań na niezobowiązujące tematy,
albo po prostu schować się na chwilę przed szefem i oderwać
od beznadziejnej pracy ?
Macie jakieś zdanie na ten temat ?
A może bez złośliwości się nie da ?
Obserwuj wątek
    • basia! Re: Forumowe złośliwości 22.01.02, 08:41
      audytor napisał(a):

> Poczytałem sobie trochę tutejszych wypowiedzi
      > i doszedłem do wniosku, że sporo tutaj sfrustrowanych
      > lub przemęczonych, a może po prostu złośliwych ludzi.
      > Prawie w każdym wątku ktoś kogoś napada albo się z niego
      > nabija albo niewybrednie żartuje, a nawet często zdarzają się
      > teksty obsceniczne i obraźliwe.
      > Dlaczego tak się dzieje ? Czy tak musi być ? Czy nie byłoby
      > przyjemniej gdybyście się wszyscy postarali i spróbowali
      > z tego forum zrobić przyjemne miejsce, gdzie można spokojnie
      > z ludźmi zamienić parę zdań na niezobowiązujące tematy,
      > albo po prostu schować się na chwilę przed szefem i oderwać
      > od beznadziejnej pracy ?
      > Macie jakieś zdanie na ten temat ?
      > A może bez złośliwości się nie da ?

Złośliwość to bardzo wartościowa cecha ,tylko że niektórzy nie potrafią albo nie
      chcą zachować właściwej formy.
      • _tequila_ Re: Forumowe złośliwości 22.01.02, 09:47
        Co jakis czas pojawiaja sie komentatorzy (na codzien cisi podgladacze),
        ktorzy z rownym zapalem okreslaja to forum jako najbardziej calusne,
        mdle i pelne podlizuchow,
        zaraz po tem ktos inny czepia sie kilku zlosliwosci i przytykow...

To jak ma byc,zeby wszyscy byli zadowoleni?
        • statler_i_waldorf Re: Forumowe złośliwości 22.01.02, 10:18
          konstruktywna zlosliwosc jest bardzo pozytywna - forumodzieci nawracaja sie i
          juz wkrotce zaczynaja mdlic, to sie bardzo przyjemnie oglada!
          :-)
          • audytor Re: Forumowe złośliwości 22.01.02, 10:34
            To ciekawe, na 3 wpisy 2 popierają złośliwości forumowe.
            Że to niby wartościowe, a nawet wychowawcze. Czyżby ?
            Ktoś tu kiedyś kogoś wychował ?

Moim zdaniem większość złośliwości wynika z przeświadczenia,
            że złośliwość jest atrybutem inteligencji i nadużywają jej niemiłosiernie
            chcąc za wszelką cenę "dobrze wypaść".

• statler_i_waldorf Re: Forumowe złośliwości 22.01.02, 10:38
              dobrze wypasc to sobie mozesz z zakretu, zlosliwosc JEST atrybutem
              inteligencji, sprobuj sie troche pozlosliwic (to jednak na poczatek moze byc
              troche trudne)
              • audytor Re: Forumowe złośliwości 22.01.02, 12:33
                Widziałem gdzieś ostatnie Twoje wyczyny
                i chyba jednak nie będę Cię naśladował
                • statler_i_waldorf Re: Forumowe złośliwości 22.01.02, 12:41
                  ... i bardzo dobrze, w przeciwnym razie wszystkie posty brzmialyby: "tak,
                  zgadzam sie" i byloby nudno
                  o jakich, ze tak powiem, wyczynach wspomniales (sportowcem nie jestem)
                  • audytor Re: Forumowe złośliwości 22.01.02, 12:46
                    widziałem jak się trochę złośliwiłeś
                    niezapomniane wrażenia - choć niekoniecznie przyjemne
                    ale, jak sam mówisz, nie możemy się we wszystkim zgadzać,
                    O ! i tu się z Tobą zgodzę ;)
                    • statler_i_waldorf Re: Forumowe złośliwości 22.01.02, 12:52
                      wrazenia niekoniecznie przyjemne??? to zalezy dla kogo - mnie sie podobalo
                      (generalnie wszystko co robie to mi sie podoba!)
                      a skoro sie ze mna zgadzasz chocby w jednej kwestii to mamy problem - proponuje
                      zatem uczciwa kłótnię!
                      • audytor Re: Forumowe złośliwości 22.01.02, 12:57
                        no to się nie zgadzam
                        kłócić się dla samego kłócenia ?
                        • statler_i_waldorf Re: Forumowe złośliwości 22.01.02, 13:04
                          a co masz innego do roboty? takie tu dzis pustki, ze na konstruktywna rozmowe
                          nie wystarczy luda, a poza tym zamiast wrzeszczec na szefa czy klientow...
                          no?...
                          • _tequila_ Re: Forumowe złośliwości 22.01.02, 13:06
                            lepiej stuknac sobie w klawiature... ;))
                            • statler_i_waldorf Re: Forumowe złośliwości 22.01.02, 13:10
                              stuknac, stuknac - a ty co myslisz? da sie bez zlosliwosci czy sie nie da?
                              • _tequila_ Re: Forumowe złośliwości 22.01.02, 13:20
                                sa sytuacje wyzwalajace we mnie sklonnosc do zlosliwosci
                                ale generalnie wyznaje pis&law,
                                chociaz niektorzy uwazaja, ze stopien zlosliwosci jest wykladnikiem poziomu
                                inteligencji... ;)))
                                • statler_i_waldorf Re: Forumowe złośliwości 22.01.02, 13:22
                                  a to ciekawe - nie znam takich
                                  • _tequila_ Re: Forumowe złośliwości 22.01.02, 13:24
                                    ;P
                              • Gość: roro Re: Forumowe złośliwości IP: 217.8.191.* 22.01.02, 13:24
                                Moim zdaniem audytor lekko przesadza.

Zalezy, jak kto podchodzi do tego forum. Jesli ktos traktuje kazdy tekst ze
                                smiertelna powadą, to rzeczywiscie moze pomyslec, ze tu ludzie tylko sie klocą.

Ja tu przyznam sie, ze wystepuje w tym forum pod kilkoma postaciami.
                                I postac roro akurat wojuje z mreckiem i ostatnio natą. Oczywiscie jest to
                                wojan wirtualna, ktorej (mam nadzieje) ani mreck, ani nanta nie traktują
                                powaznie. Inne moje postaci z kolei, bardzo przyjaznią sie z tymi osobnikami.
                                Tak wiec roro jest w opozycji do mrecka, a inna moja postac zawsze mrecka
                                popiera.

Dla mnie zabawa jest przednia. I nie raz ubawilem sie po pachy.
                                I od razu zaznaczam, ze smialem sie z moich postaci (czyli z samego siebie).
                                Nie byl to smiech szyderczy z nikogo innego.

• nanta!!! Re: Forumowe złośliwości 22.01.02, 13:37
                                  tja...cos jeszcze madrego zobacze czy to juz koniec?
                                  • _tequila_ Re: Forumowe złośliwości 22.01.02, 13:44
                                    Nanta - Ty jedzo!!! Wylaz z grajdola i stukaj!!!
                                    przyczailas sie i myslisz, ze moje piekne oczy Cie nie widza... ;)
                                    • Gość: roro Re: Forumowe złośliwości IP: 217.8.191.* 22.01.02, 13:54
                                      _tequila_ napisał(a):

> Nanta - Ty jedzo!!! Wylaz z grajdola i stukaj!!!
                                      > przyczailas sie i myslisz, ze moje piekne oczy Cie nie widza... ;)

Tequila !!! Jak ja cie lubię.
                                      Masz u mnie duze piwo.
                                      • _tequila_ Re: Forumowe złośliwości 22.01.02, 14:08
                                        Roro - przykro mi ...
                                        akurat to co bylo skierowane w strone Nanty bylo czula zlosliwoscia i znajac ja
                                        zostalo odebrane inaczej niz myslisz... ;)
                                        Moze troche Cie rozczarowalam ale dziekuje za piwo - z checia ;))))

• nanta!!! Re: Forumowe złośliwości 22.01.02, 14:15
                                          zostalo odebrane jak nalezy Tequila :)))

roro, paniales o co sie rozchodzi? brak ci chlopie wyczucia
                                          wracaj do przedszkola.
                                          • Gość: roro Re: Forumowe złośliwości IP: 217.8.191.* 22.01.02, 14:35
                                            Żmija
                                            • _tequila_ Re: Forumowe złośliwości 22.01.02, 14:39
                                              Roro dla zlagodzenia skutkow poprzednich postow
                                              sle Ci promienny usmiech ;)))))
                                              na znak, ze nie stoje po zadnej stronie....
                                              • mreck Re: Forumowe złośliwości 22.01.02, 14:43
                                                wracam do tematu: Ja tam w ogóle złośliwy nie jestem. :))))))
                                                • Gość: roro Re: Forumowe złośliwości IP: 217.8.191.* 22.01.02, 14:54
                                                  mreck:Ho Ho Ho, az sie zsikałem ze śmiechu.

Tequila: za usmiech dziekuje, na obiecane piwo zapraszam - moze kiedys staniesz
                                                  po mojej stronie. Ta żmija to oczywiscie nie było do ciebie.

No to ide, bo musze se zmienic pieluche.
                                            • nanta!!! Re: Forumowe złośliwości 22.01.02, 14:51
                                              szukam szukam i jedno do glowy mi przychodzi....

Mul.
                                              • Gość: roro Re: Forumowe złośliwości IP: 217.8.191.* 22.01.02, 14:56
                                                stryszawa
                                                • mreck Re: Forumowe złośliwości 22.01.02, 14:58
                                                  ?
                                                  • nanta!!! Re: Forumowe złośliwości 22.01.02, 15:01
                                                    cholera, wiedzialam ze nie jestem przecietna inaczej...
                                                    roro, wyjasnij prosze...i umyj rece po zmianie pieluch
                                                  • aniela_ Re: Forumowe złośliwości 22.01.02, 15:04
                                                    aha ktoś mi robił koło pióra może? co to za kontrola w ogóle?
                                                  • mreck Re: Forumowe złośliwości 22.01.02, 15:05
                                                    :)))
                                                  • haker1 Re: Forumowe złośliwości 22.01.02, 15:08
                                                    nareszcie ktoś się wziął za złośliwców
                                                    czy wyniki audytu będą opublikowane ?
                                                  • Gość: roro Re: Forumowe złośliwości IP: 217.8.191.* 22.01.02, 15:15
                                                    baran
                                                  • mreck Re: Forumowe złośliwości 22.01.02, 15:16
                                                    a ja mreck jestem, miło mi :)))
                                                  • aniela_ Re: Forumowe złośliwości 22.01.02, 15:18
                                                    aha przyklad enronu zle swiadczy o kreciej robocie audytorow
                                                  • Gość: roro Re: Forumowe złośliwości IP: 217.8.191.* 22.01.02, 15:20
                                                    aha . Znaczy... mow jasniej Anielo. Znajdujesz sie wszak wsrod smiertelnikow.
                                                  • aniela_ Re: Forumowe złośliwości 22.01.02, 15:21
                                                    aha widze ze nie fakty ludzie pieniadze obce Wam są.
                                                  • Gość: roro Re: Forumowe złośliwości IP: 217.8.191.* 22.01.02, 15:35
                                                    troche sie juz pogubiłem. Gdzie ja teraz jestem?
                                                  • aniela_ Re: Forumowe złośliwości 22.01.02, 15:37
                                                    nie wiem, zapytaj moze przypadkowego przechodnia ;)
                                                  • Gość: roro Re: Forumowe złośliwości IP: 217.8.191.* 22.01.02, 15:41
                                                    forumowa zlosliwosc cie nie opuszcza.

Jak mi żaby doniosły, mreck chlupnął już w swoje bagienko.
                                                    Mozna spokojnie go obgadywac. Przynajmniej do jutra do 7.00.
                                                  • aniela_ Re: Forumowe złośliwości 22.01.02, 15:43
                                                    szkoda czasu i lakieru odpryskującego od klawiatury. wszystkiego szkoda.
                                                  • Gość: roro Re: Forumowe złośliwości IP: 217.8.191.* 22.01.02, 15:46
                                                    Zdrowaś ty Aniele. Mrecka ci szkoda? No i nasz ulubiony temat, czyli
                                                    obgadywanie osoby nieobecnej.
                                                    Moze masz gorączkę?
                                                  • aniela_ Re: Forumowe złośliwości 22.01.02, 16:08
                                                    mam zły dzień. opluta szpetnie zostałam przez jakąs sądową sekretarkę, a potem
                                                    przez jakiś Zarząd zz nomenklaturą stara wiele mający wspólnego.
                                                  • Gość: roro Re: Forumowe złośliwości IP: 217.8.191.* 22.01.02, 16:13
                                                    Moze chcesz o tym pogadac. Albo sie wyzalic. Sluzę rękawem jakby co.
                                                  • kiciaf Re: Forumowe złośliwości 22.01.02, 16:21
                                                    Lubie powyzłosliwiać się trochę. Koty wszak są wredne...
                                                  • Gość: roro Re: Forumowe złośliwości IP: 217.8.191.* 22.01.02, 16:23
                                                    Ty wszak kicia jestec, a nie kot jakis.
                                                  • kiciaf Re: Forumowe złośliwości 22.01.02, 16:26
                                                    Ach dlatego mniemam, ze łagodnie się wyzłośliwiam. Bo jestem tylko kicia.
                                                  • _tequila_ Re: Forumowe złośliwości 22.01.02, 16:39
                                                    Kicia co pazurki czasem pokazuje... ;)

• Gość: kiciaf Re: Forumowe złośliwości IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 17:18
                                                    A co mam zawsze za kompletnie bezbronną i łagodną robić?

A powazniej nieco.
                                                    Mało jest tak sympatycznych miejsc jak nasza plaża . I dlatego tu przychodzę.
                                                    Myślę że dla wszystkich, którzy chca zbawiać świat juz sam fakt przeniesienia
                                                    przez gazete tego forum do grupy określonej forum humorum jest jasny.
                                                    I dlatego mogę już tu pitolić do woli.
                                                    Tu na ogół nikt nikogo (poza nielicznymi wyjątkami) nie obraża i nie obrzuca
                                                    niewybrednymi epitetami. Epitety są na ogół wybredne.
                                                    Do zobaczenia jutro. Rezerwuję sobie grajdoł koło rora.
                                                  • Gość: roro Re: Forumowe złośliwości IP: 217.8.191.* 22.01.02, 18:15
                                                    Gość portalu: kiciaf napisał(a):

> Mało jest tak sympatycznych miejsc jak nasza plaża .

No nie przesadzaj. Fajniej jest na miejskim wysypisku smieci i w restauracji
                                                    McDonalda.

> Do zobaczenia jutro. Rezerwuję sobie grajdoł koło rora.
                                                    >

OK. Przyniosę pizze, popcorn i butelkę szampana.
    • Gość: Slawek Re: Forumowe złośliwości IP: *.sympatico.ca 23.01.02, 00:46
      audytor napisał(a):

> Poczytałem sobie trochę tutejszych wypowiedzi
      > i doszedłem do wniosku, że sporo tutaj sfrustrowanych
      > lub przemęczonych, a może po prostu złośliwych ludzi.
      > Prawie w każdym wątku ktoś kogoś napada albo się z niego
      > nabija albo niewybrednie żartuje, a nawet często zdarzają się
      > teksty obsceniczne i obraźliwe.
      > Dlaczego tak się dzieje ? Czy tak musi być ? Czy nie byłoby
      > przyjemniej gdybyście się wszyscy postarali i spróbowali
      > z tego forum zrobić przyjemne miejsce, gdzie można spokojnie
      > z ludźmi zamienić parę zdań na niezobowiązujące tematy,
      > albo po prostu schować się na chwilę przed szefem i oderwać
      > od beznadziejnej pracy ?
      > Macie jakieś zdanie na ten temat ?
      > A może bez złośliwości się nie da ?

Zgadzam sie z Toba w100% co napisales ,ale na glupote nie ma lekarstwa.
      Pozdrawiam
      • mreck Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 07:33
        Veni, Vidi i mumajtki spadli, sławek puknij sie w makówkę, jak to co rzekłeś
        nie było złośliwe.
        • haker1 Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 08:00
          ... adwarp ot adwarp oC
      • basia! Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 08:16
        >
        > Zgadzam sie z Toba w100% co napisales ,ale na glupote nie ma lekarstwa.
        > Pozdrawiam

....nie ma...a to szkoda

• haker1 Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 08:20
          ? eicśiboso zsejułaŻ
          • basia! Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 08:22
            haker1 napisał(a):

> ? eicśiboso zsejułaŻ

..tak mam aspirynę , chcesz ;)
            • haker1 Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 08:32
              ;) ...einzceinoK
              • basia! Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 08:38
                haker1 napisał(a):

> ;) ...einzceinoK

..jedną ..proszę .Tylko pogryź przed połknięciem ;)

• haker1 Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 08:40
                  ... jeipel uzar do, ikęizD
                  • _tequila_ Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 08:49
                    Haker spadles z lozka i cos Ci sie potentegowalo... ? ;)))
                    • haker1 Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 08:51
                      ? zsażawu kat ogezcalD
                      • _tequila_ Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 08:55
                        wyglada na to, ze wiosna dziala na kazdego inaczej... ;)
                  • basia! Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 08:55
                    haker1 napisał(a):

> ... jeipel uzar do, ikęizD
                    ..co?..weszło Ci między zęby ;) jak z dzieckiem ..proszę ..masz tu nitkę
                    dentystyczną ;)

• haker1 Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 09:00
                      ? ułyt do ęibul utsorp op aj eżoM
                      • _tequila_ Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 09:22
                        Po prostu wcale mnie to nie dziwi... ;)
                      • basia! Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 09:28
                        haker1 napisał(a):

> ? ułyt do ęibul utsorp op aj eżoM

nie,nie, jak popijesz wodą to nie utyjesz

• haker1 Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 09:34
                          ;) ... ąliuqet ęjipoP
                          • basia! Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 09:36
                            haker1 napisał(a):

> ;) ... ąliuqet ęjipoP

wolał byś popić teguilą ? no cóż ..proszę ..bardzo ;)

• haker1 Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 09:45
                              ? azdagz ęis aliuqet A
                              • basia! Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 09:46
                                haker1 napisał(a):

> ? azdagz ęis aliuqet A
                                Spytaj się teguli .

• haker1 Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 09:58
                                  ;) mełatyp einśałW
                                  • basia! Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 10:03
                                    haker1 napisał(a):

> ;) mełatyp einśałW

I co Ci odpowiedziała?
                                    • haker1 Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 10:05
                                      ;) cin ezczseJ
                                      • basia! Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 10:08
                                        haker1 napisał(a):

> ;) cin ezczseJ
                                        Próbuj dalej ;)

• haker1 Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 10:14
                                          icśowilpreic elyt mam eiN
                                          • basia! Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 10:16
                                            haker1 napisał(a):

> icśowilpreic elyt mam eiN
                                            no widzisz ,a jednak się zgodziła.Czasami warto być cierpliwym;) Smacznego

• _tequila_ Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 10:14
                                          chyba nie mam nic przeciwko
                                          uwazaj tylko na robaka... ;))
                                          • haker1 Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 10:22
                                            :)! kO
                                            • _tequila_ Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 10:26
                                              haker1 napisał(a):

> :)! kO

czy mam to odebrac jako nokaut?! ;)
                                              czyj... ?

• haker1 Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 10:28
                                                ;)) ! ułyt do jatycz ladaN
                                                • _tequila_ Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 10:33
                                                  wiem, wiem ;)
                                                  a Ty caly czas masz zamiar od tylu...?
                                                  • haker1 Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 11:00
                                                    ;) mamyzrtyw kat ogułd yzc meiw eiN
                                                  • _tequila_ Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 11:04
                                                    pewnie dasz rade!!
                                                    ale miej wzglad na moje piekne oczy
                                                    od czytania Twoich postow moga mi sie popsuc... ;)
                                                  • haker1 Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 11:17
                                                    ;) yłaineimazop kąr u eclap ęis żuj einM
                                                  • _tequila_ Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 11:25
                                                    Szybko postepujaca mutacja ;0!
                                                    chyba potrzebna bedzie specjalistyczna pomoc lekarska,
                                                    obawiam sie, ze bez ingerencji chirurga sie nie obedzie...
                                                    Moge po znajomosci udzielic Ci konsultacji (oczywiscie licze na odpowiednia
                                                    rekompensate)

• haker1 Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 11:31
                                                    ;) eibeiC ald adaR

imacsjeim yzco ćineimaz abezrt ćatyzc jeiwtał ot ybeŻ
                                                  • basia! Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 11:48
                                                    haker1 napisał(a):

> ;) eibeiC ald adaR
                                                    >
                                                    > imacsjeim yzco ćineimaz abezrt ćatyzc jeiwtał ot ybeŻ

albo zamienić półkuke mózgowe;)
                                                  • _tequila_ Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 11:51
                                                    Nie nie, jak poloze oczy w innym miejscu to ciezko mi bedzie spogladac w strone
                                                    monitora, proponuje jednak zebys przemyslal jeszcze raz swoje postepowanie... :)
                                                    Oczywiscie nie sugeruj sie moim skromnym zdaniem - zrob to dla ogolu
                                                  • haker1 Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 11:57
                                                    ;) eintorwdo ela, ezrotinom an yzco żółop eżoM
                                                  • _tequila_ Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 12:11
                                                    Chyba zostawie sobie oczy tam gdzie sa - jeszcze mi sie zgubia albo zakurza...
                                                    Jakos sie przemecze ale jestes nieugiety ;)
                                                  • haker1 Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 12:20
                                                    ;) ? ot w śałiptąW
                                                  • _tequila_ Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 12:31
                                                    hmmmm..., czy my sie az tak znamy ?
                                                  • haker1 Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 13:00
                                                    ;)...ibjeM
                                                  • _tequila_ Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 13:14
                                                    No to teraz Ci nie odpuszcze!!!! ;)
                                                    Skad np Ty mnie mejbi znasz?
                                                  • nanta!!! Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 13:18
                                                    mala podpowiedz...
                                                    pomysl o osobie, ktorej wypowiedzi na tym forum sa/byly najbardziej ynteligentne
                                                    i juz bedziesz wiedziala :))
                                                    ps. to nie ja :) serio serio :)
                                                  • _tequila_ Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 13:21
                                                    Jestes i nawet sie nie przywitasz poczwarko !!!! ;)
                                                  • nanta!!! Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 13:24
                                                    sie witam :)) jak tam? maz, dzieci zdrowe?

• haker1 Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 13:35
                                                    ;) ?! eicejunwórop einm mik Z
                                                  • _tequila_ Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 13:35
                                                    Odeszlam od meza, dzieci rozdalam po rodzinie,
                                                    ale ogolnie wszystko jak trzeba... ;))
                                                  • nanta!!! Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 13:40
                                                    i slusznie, ja swojego tez popedzilam i teraz poszukuje zastepstwa ;)

haker, my nie porownujemy... my wiemy .
                                                  • rigel Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 13:43
                                                    przyznaj sie.... maz Cie porzucil a dzieci zabrala opieka spoleczna... ;)
                                                  • _tequila_ Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 13:52
                                                    Rigel mogbys nie poruszac na forum naszych tajemnic ;)
                                                  • rigel Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 13:56
                                                    dlaczego nie? niech sie wszyscy dowiedza, jaka jestes naprawde... ;)
                                                  • _tequila_ Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 14:02
                                                    umowilismy sie przeciez, ze nie bedziesz mi przeszkadzal
                                                    w szukaniu nastepnej ofiary,
                                                    a Ty co robisz?!
                                                    ;))))))
                                                  • rigel Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 14:07
                                                    to Ty sie umawialas... ja zawsze powtarzalem, ze moja zemsta bedzie okrutna.
                                                    wystarczy ze zniszczylas moje zycie... nie pozwole, zebys zniszczyla zycie
                                                    jeszcze komus innemu ;)
                                                  • basia! Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 14:10
                                                    rigel napisał(a):

> to Ty sie umawialas... ja zawsze powtarzalem, ze moja zemsta bedzie okrutna.
                                                    > wystarczy ze zniszczylas moje zycie... nie pozwole, zebys zniszczyla zycie
                                                    > jeszcze komus innemu ;)

co powiedział rigel altruista
                                                  • rigel Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 14:11
                                                    Basiu, nie obrazasz mnie? :)
                                                  • basia! Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 14:17
                                                    rigel napisał(a):

> Basiu, nie obrazasz mnie? :)

poczekaj sprawdzę w słowniku ...;)

• rigel Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 14:19
                                                    a dlaczego uzywasz okreslen, ktorych nie rozumiesz? ;)
                                                  • basia! Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 14:22
                                                    rigel napisał(a):

> a dlaczego uzywasz okreslen, ktorych nie rozumiesz? ;)

bo ładnie brzmią ;)
                                                  • rigel Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 14:23
                                                    fakt.... Twoje slowa w moich uszach i tak brzmia jak muzyka... ;)))
                                                  • basia! Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 14:28
                                                    rigel napisał(a):

> fakt.... Twoje slowa w moich uszach i tak brzmia jak muzyka... ;)))

O...i nawet kłamiesz jak z nut ;)
                                                  • rigel Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 14:29
                                                    przyznaje sie... przylapalas mnie ;)
                                                  • basia! Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 14:32
                                                    rigel napisał(a):

> przyznaje sie... przylapalas mnie ;)

..mam słuch absolutny..;)

• _tequila_ Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 14:30
                                                    Rigel to kobiety sa zazwyczaj msciwe ale rozumiem, ze Tobą kieruje meska
                                                    solidarnosc...
                                                  • rigel Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 14:32
                                                    znowu chcesz miec ostatnie slowo? ;)
                                                  • _tequila_ Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 14:46
                                                    ;)
    • behemod Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 18:51
      Roro napisal:>>Ja tu przyznam sie, ze wystepuje w tym forum pod kilkoma
      postaciami.>>
      Dlaczego wystepujesz pod kilkoma postaciami?Z czego to wynika?Brak
      odpowiedzialnosci za swoje wypowiedzi(nie powiem tego jako roro gdyz pozniej
      bedzie mi to wypominane wiec skrobne to pod innym nickiem)?Chec manipulacji?
      • Gość: roro Re: Forumowe złośliwości IP: 217.8.191.* 23.01.02, 19:03
        Nic z tych rzeczy, behemod.

Problem w tym, jak ty w realu utozsamiasz sie ze swoją postacią.
        Czy behemod, to TY, czy behemod?

Dla MNIE roro, to tylko wirtualna postac i ze MNA ma moze około 60% wspólnego
        (znaczy z charakterem, z podejsciem do innych forumowiczów) te pozostałe 40%
        pozostawiam innym postaciom.
        I chodzi tu tylko o zabawę, a nie oszukiwanie kogoś, bądz "wstydzenia się" za
        coś tam.

A tak wogole, to na forum przebywam rzadko, raczej sporadycznie, wiec
        rozdwojenie jazni mi nie grozi. Chociaż raz pomyliłem swoje postaci, a ze dwa
        razy pokłóciłem sie sam ze sobą.
        Po za tym jestem normalny.

P.S. Tak w 90% postow jestem tu jako "roro".
        • Gość: roro Re: Forumowe złośliwości IP: 217.8.191.* 23.01.02, 19:06
          Aha i przed Swiętami przywdziałem strój Sw. Mikołaja. Ale do tego juz dawno sie
          przyznałem.
          • rigel Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 19:12
            a poza tym ror jest calkiem zdowy.... tylko ta koszulka z dlugimi rekawami to
            calkiem przypadkowo mu nalozyli i klamki sa tylko z jednej strony drzwi...

• _tequila_ Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 19:19
              ;)
              • rigel Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 19:23
                Tekilka, bo Ci ten usmieszek tak zostanie... ;)

a tak w ogole, to co Ty jeszcze tutaj robisz? :)
                • _tequila_ Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 19:25
                  wlasnie uciekam bo juz mi oczy wyplywaja od patrzenia na to kwadratowe pudelko
                  Zegnam do jutra ;)
    • behemod Re: Forumowe złośliwości 23.01.02, 19:22
      roro napisal:>>
      Problem w tym, jak ty w realu utozsamiasz sie ze swoją postacią.
      Czy behemod, to TY, czy behemod?
      Tu nie chodzi chyba o utozsamianie sie.Behemod to po prostu ja,ktory na
      potrzeby tego forum przywdzialem taki nick.Ale od samego poczatku do konca pod
      tym nickiem wystepuja moje wypowiedzi,pod ktorymi podpisalbym sie takze i w
      realu.Ja tez forum traktuje...powiedzmy...jako mila forme spedzania wolnego
      czasu.Ale nie na plaszczyznie wypowiedzi.Jesli trzeba cos napisac z
      przymrozeniem oka to napisze,ale to wciaz bede ja.

Dla MNIE roro, to tylko wirtualna postac i ze MNA ma moze około
      60% wspólnego
      (znaczy z charakterem, z podejsciem do innych forumowiczów) te
      pozostałe 40%
      pozostawiam innym postaciom.
      W takim razie swoje wypowiedzi "Preparujesz"na uzytek i tylko na uzytek forum.
      Na forum piszesz inaczej niz myslisz...(blad:60% piszesz tak jak myslisz).A
      pozostale 40%to autokreacja?Przyznam,ze taka wizja forum,na ktorym pisze sie
      inaczej niz mysli jest beznadziejna gdyz to w ogole przeczy idei istnienia
      jakiegokolwiek forum.
      • mreck Re: Forumowe złośliwości 24.01.02, 08:42
        z tym, ze nie koniecznie behemod, Forum istnieje. - to jest sprawdzalne, bez
        wgledu na głupoty jakie w nim piszemy. Tak jak świat istnieje bez wzgledu na
        przepychające sie religie.
        Forum zależy wyłącznie od jakiegoś forsiastego faceta, co chce sobie drugi dom
        na karaibach budować.
        Nie sądzę, żeby jakakolwiek idea legła u podstaw forum. Więc nie ma czemu
        przeczyć. W internecie jest wiele takich miejc, jakieś fora, hyde parki itp.
        Czy roro będzie 100% czy tylko 45% rorem, to każdy czytelnik rora bedzie 100%
        czytelnikiem. Czy on się tak zachowuje, bo lub czy chce być rorem, czy też może
        taka idee fixe sobie umyślił, jest bez znaczenia. Nawet jeśli dyskutuję,
        szczerze artykuując swoje poglady z indywiduum będącym w 60% rorem, w 25
        mikołajem, a w 15 agatką, to dyskutuję szczerze, argumentuję. Cwiczę erystykę.
        sprawdzam spójność swoich poglądów.
        • haker1 Re: Forumowe złośliwości 24.01.02, 08:50
          może i roro sprawdza spójność mimo różnorakiego podejścia
          • mreck Re: Forumowe złośliwości 24.01.02, 08:51
            mejbi. Nie narusza to spójności mojej tezy.
            • basia! Re: Forumowe złośliwości 24.01.02, 08:53
              mreck napisał(a):

> mejbi. Nie narusza to spójności mojej tezy.

Cóż za akademicka dyskusja.jestem po wrażeniem.

• haker1 Re: Forumowe złośliwości 24.01.02, 09:22
                ale nie siedź tam za długo
        • mreck Re: Forumowe złośliwości 25.01.02, 08:36
          chcę, nie chcem, oczywiście
    • behemod Re: Forumowe złośliwości 24.01.02, 16:19
      mreck napisal:>>Nie sądzę, żeby jakakolwiek idea legła u podstaw forum. Więc
      nie ma czemu
      przeczyć. W internecie jest wiele takich miejc, jakieś fora,
      hyde parki itp.
      No tak-w tym akurat sie zgadzamy.Czy ktos w 60% czy w 40% swoich wypowiedzi
      bedzie soba na pewno nie wplynie na istnienie tego czy innego forum.
      Czy roro będzie 100% czy tylko 45% rorem, to każdy czytelnik
      rora bedzie 100%
      czytelnikiem. Czy on się tak zachowuje, bo lub czy chce być
      rorem, czy też może
      taka idee fixe sobie umyślił, jest bez znaczenia. Nawet jeśli
      dyskutuję,
      szczerze artykuując swoje poglady z indywiduum będącym w 60%
      rorem, w 25
      mikołajem, a w 15 agatką, to dyskutuję szczerze, argumentuję.
      Cwiczę erystykę.
      sprawdzam spójność swoich poglądów.
      A tu juz sie nie zgadzamy.Dla mnie akurat ma znaczenie,czy ktos glosi swoje
      poglady w 100% czy w 40%.Dlaczego?Bo chodzi tu o pewna swoista wiarygodnosc.O
      to,zeby ktos wykorzystujac 60% swoich przemyslen nie napisal czegos,co potem w
      ramach tych 40%(ktore przeciez wciaz ma,tylko nie korzysta z tego)zostanie
      zmienione.To moze rozwalic cala arcyprzednia dyskusyjke.I to nie ma
      znaczenia,czy wypowiadamy sie na forum na plaze czy na forum obroncow
      andaluzyjskiej muchy plujki.Ale caly "pies pogrzebany"lezy w zalozeniach.Mnie
      akurat zalezy na tym,ze jak juz z kims gadam(czy to o glupotach czy to o czyms
      powaznym)to gadam w 100%swoich przemyslen,a nie tylko wybiorczo...No tak-ale
      inni maja prawo do zupelnie czegos innego.No niech i tak bedzie:)

• Gość: roro Re: Forumowe złośliwości IP: 217.8.191.* 24.01.02, 18:04
        Behemod.
        W zasadzie masz rację, ale tylko w 60%.

Często jako roro występuję w innych działach tego forum. I tam w poważnej
        dyskusji roro jest w 100% MNĄ. Jeśli w dziale "Dom" udzielam komus porad w
        jakiejś dziedzinie, to opieram to w 100% na swoim doświadczeniu i wiedzy. I nie
        ma tam miejsca na fiki-miki. Sprawa jest poważna.
        Co innego forum plażowe.

Poczytaj sobie posty Anieli (na marginesie moja ulubiona osoba w plażowym
        forum). Jesli by brać jej wypowiedzi powżnie, to wyłonił by się obraz
        złośliwej, mało skromnej, interesownej niewiasty o bardzo ciętym języku.
        Jak myślisz, w ilu procentach forumowa Aniela jest Anielą w realu?

Podobnie jest tu z wieloma osobami.
        Tu jest forumowa plaża, tu niewiele jest na poważnie.

Pzdr.

P.S. I wez się Behemod do solidnej nauki, bo sesja tuz tuz. Zyczę ci powodzenia
        i samych zdanych egzaminów w zerowych terminach.
        • mreck Re: Forumowe złośliwości 25.01.02, 08:34
          bez złośliwości roro. cóż behemod ci uczynił?

Nie da się na poważnie zmierzyć w ilu procentach jestem sobą a w ilu wydumaną
          postacią i coś sobą gram. Zjawisko wchodzenia w rolę występuje w życiu
          powszechnie i nie ma się co dziwić że na forum jest podobnie.
          Uzasadniam: człowiek w życiu pełni różne funkcje, obowiązki, wręcz odgrywa
          różne role: syna, męża, ojca, szefa, podwładnego, decydenta, wykonawcy, kolegi,
          kochanka, żołnierza, apsztyfikanta, nieskazitelnego bohatera, itd. Każda z tych
          ról narzuca mu pewną konwencję zachowania. Nie sposób być wszędzie sobą. bo
          czym? sobą zołnierzem, sobą kochankiem, sobą pracownikiem???
          zestaw norm dla mnie nienaruszalnych stanowi mój pion morany, szkielet
          intelektualny, jądro osobowości.
          Dlatego godzę się odgrywać błotniaka swawolnego o siedmiu ogonach, bo wiem, że
          to nieszkodliwa zabawa i nikogo nie krzywdzę (zasada nienaruszalna: nie krzywdź
          świadomie jako pierwszy;)) Nie godzę się zaś głosić chwały faceta co dobrze
          walił w bęben i zarabia kupę forsy. I czy będę błotniakiem, czy nadymką, czy
          ojcem, czy synem, zawsze w tym momencie zaprotestuję. Bo dla mnie nie
          autorytetu nienaruszalnego.
          co zaś do meritum. Obrzydliwe jest oszukiwanie rozmówcy, świadome wrowadzanie w
          błąd, by zadrwić i upokorzyć. lecz nieszkodliwe jest przywdzianie kostiumu, by
          uwolnić sie na chwilę od konwencji przyklejonej do twojej postaci. Nie wiem,
          czy kiedyś porzucę, czy nie zewłok mrecka i nie nazwę siebie julią, czy
          assaselem, czy korowiowem. Obecnie tego nie czynię, bo chcem być rozpoznawalny,
          mieć indywidualne cechy, i być rozróżnialnym. Czerpię przyjemność z rozmowy z
          ludźmi którzy mnie z czymś kojarzą, a nie z flirtowania jak nie przymierzając
          niedojrzałe nastolatki, które sie do ról swoich dopiero przymierzają i
          zakładają mamine biustonosze.
          • Gość: kiciaf Re: Forumowe złośliwości IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 08:56
            Lubię postać błotnego stwora o siedmiu ogonach, choc bagnem od niego zalatuję i
            dłoń jego oslizgła raczej. Nie tylko w loch ness mają własnego potwora. Lepszy
            mreck niż paskuda... :)
            • aniela_ Re: Forumowe złośliwości 25.01.02, 10:29
              jestem przeciwnego zdania niż poprzedniczka. bezinteresownie to mowie, wbrew
              pomowieniom rora.
              • mreck Re: Forumowe złośliwości 25.01.02, 10:31
                mówisz to przymierzając biustonosz mamy?
                • aniela_ Re: Forumowe złośliwości 25.01.02, 10:36
                  nazbyt łaskawyś w ocenie mojego wieku sugerując się pewnie cery swieżością.
                  • mreck Re: Forumowe złośliwości 25.01.02, 10:41
                    przez komputer moge jeno intelektualne twe wolory doceniać.
                    • aniela_ Re: Forumowe złośliwości 25.01.02, 10:43
                      aha i wzajemnie. z tym że slowo walor w odniesieniu do Ciebie nie jest
                      właściwe. z należnym szacunkiem.
                      aniela
                      • mreck Re: Forumowe złośliwości 25.01.02, 10:45
                        wiem, wiem, walory kojarzą ci sie z szelestem i brzękiem. Aha i z dekarzami.
                        • aniela_ Re: Forumowe złośliwości 25.01.02, 10:48
                          i hałasem tasowanych kart kredytowych.
                          a ze Ty obok dekarza nawet nie leżałes wiec cóz...
                    • basia! Re: Forumowe złośliwości 25.01.02, 10:48
                      mreck napisał(a):

> przez komputer moge jeno intelektualne twe wolory doceniać.
                      Czyżbyś sugerował ,że intelekt w biustonoszu się mieści?;)

• aniela_ Re: Forumowe złośliwości 25.01.02, 10:50
                        co wtedy z feministkami kore spaliły swoje biustonosze? (procz tego ze mają
                        obwisle piersi rzecz jasna..)
                        • basia! Re: Forumowe złośliwości 25.01.02, 10:53
                          aniela_ napisał(a):

> co wtedy z feministkami kore spaliły swoje biustonosze? (procz tego ze mają
                          > obwisle piersi rzecz jasna..)
                          Te intelekt schowały w stringach.

• mreck Re: Forumowe złośliwości 25.01.02, 10:53
                        do basi - niczego nie sugeruję. zawartość bywa cenniejsza od opakowania, zwykle.
                        do anieli - nie nie leżałem obok dekarzy, a ty? z ciekawości pustej pytam
                        jedynie.
                        • aniela_ Re: Forumowe złośliwości 25.01.02, 10:55
                          żałuję ale nie. z tym że wszystko przede mną. odpowiem z grzeczności.
                          • mreck Re: Forumowe złośliwości 25.01.02, 10:58
                            to sie pospiesz, bo oni wolą takie które jednak przymierzają.
                            • aniela_ Re: Forumowe złośliwości 25.01.02, 11:01
                              hehe co taki mreck moze wiedzieć o Prawdziwych Dekarzach z Dłońmi jak Bochny ?
                        • basia! Re: Forumowe złośliwości 25.01.02, 10:59
                          mreck napisał(a):

> do basi - niczego nie sugeruję. zawartość bywa cenniejsza od opakowania, zwykle

szczególnie jeżeli opakowaniem jest biustonosz;)
                          • aniela_ Re: Forumowe złośliwości 25.01.02, 11:02
                            szczegolniej jeszcze jesli opakowaniem jest wypchana sakwa
                            • basia! Re: Forumowe złośliwości 25.01.02, 11:07
                              aniela_ napisał(a):

> szczegolniej jeszcze jesli opakowaniem jest wypchana sakwa

albo mieszki dla rzezimieszków
                              • aniela_ Re: Forumowe złośliwości 25.01.02, 11:11
                                albo ksiązeczki czekowe rekinów finansjery
                                • basia! Re: Forumowe złośliwości 25.01.02, 11:12
                                  aniela_ napisał(a):

> albo ksiązeczki czekowe rekinów finansjery

albo jak kominy dla kominiarzy

• aniela_ Re: Forumowe złośliwości 25.01.02, 11:35
                                    cenniejsze sa kominy dla swietych mikołajów;)
                                    • basia! Re: Forumowe złośliwości 25.01.02, 11:40
                                      aniela_ napisał(a):

> cenniejsze sa kominy dla swietych mikołajów;)

jasne zamieniają kominy płacowe na prezenty;)

• mreck Re: Forumowe złośliwości 25.01.02, 11:43
                                      Czy sakiewka za mało wypchana dla prawdziwych dekarzy? to jest Podaż dekarzy za
                                      mała, popyt za duży czy zdolność płatnicza klienta niewystarczająca???
                          • basia! Re: Forumowe złośliwości 25.01.02, 11:43
                            basia! napisał(a):

> mreck napisał(a):
                            >
                            > > do basi - niczego nie sugeruję. zawartość bywa cenniejsza od opakowania, z
                            > wykle

czym bajoro dla mrecka
                            apteczka dla oxycorta
                            doniczka dla kwiatka
                            butelka dla teguili
                            nimb dla anieli
                            skrzynka dla nowego
                            ego dla alterego

• mreck Re: Forumowe złośliwości 25.01.02, 11:45
                              biustonosz dla Basi?????
                              aniela nie jest oakowana w nimb. Ona jest opakowaniem dla swyego intelektu.
                              wyłącznie.
                              • aniela_ Re: Forumowe złośliwości 25.01.02, 11:47
                                jestem opakowana w dekarskie dłonie co są jak wieszco
                              • basia! Re: Forumowe złośliwości 25.01.02, 11:54
                                mreck napisał(a):

> biustonosz dla Basi?????

zgaduj dalej..;)
                            • aniela_ Re: Forumowe złośliwości 25.01.02, 11:46
                              prostuję, w opisanej sytuacji odpowiedniajsza byłaby aureola.
                              • mreck Re: Forumowe złośliwości 25.01.02, 11:53
                                intelekt dorównuje wyobraźni?
                                • aniela_ Re: Forumowe złośliwości 25.01.02, 12:00
                                  baska, to chyba do Ciebie, ja się nei poczuwam. nie wiem czy nie chce nas
                                  czasem obrazic.
                                  • basia! Re: Forumowe złośliwości 25.01.02, 12:04
                                    aniela_ napisał(a):

> baska, to chyba do Ciebie, ja się nei poczuwam. nie wiem czy nie chce nas
                                    > czasem obrazic.

mnie to nie obraża:) Mogę np. wyobraziź sobie mrecka ...tylko nie wiem czy mreck
                                    się wtedy nie obrazi;)
                                    • mreck Re: Forumowe złośliwości 25.01.02, 12:46
                                      pax. Idę gnębić tłamsić i stresować za co podle mi płacą, więc czynie to raczej
                                      dla czczej satysfakcji.
                                      specjalne pozdrowienia dla basi. Mam chyba niskie iq bo wyobraxni mi nie
                                      starcza. Przeslij zdjecie. (moje juz dostałaś :)))))!
                                      • aniela_ Re: Forumowe złośliwości 25.01.02, 12:49
                                        aha mi też prześlij. w bikini.
                                        ps. mreck jak to sie stało że nei mam jeszcze Twojego zdjęcia do zawieszenia na
                                        tarczy do lotek
                                        • basia! Re: Forumowe złośliwości 25.01.02, 12:59
                                          aniela_ napisał(a):

> aha mi też prześlij. w bikini.
                                          Tak,akurat zaraz byś mi tego bikini pozardościła ;)
                                          • aniela_ Re: Forumowe złośliwości 25.01.02, 13:03
                                            nene podłe emocje obce mi są.
                                            • basia! Re: Forumowe złośliwości 25.01.02, 13:15
                                              aniela_ napisał(a):

> nene podłe emocje obce mi są.
                                              ...nieludzka istota z Ciebie..;)

• basia! Re: Forumowe złośliwości 25.01.02, 12:58
                                        mreck napisał(a):

> pax. Idę gnębić tłamsić i stresować za co podle mi płacą, więc czynie to raczej
                                        >
                                        > dla czczej satysfakcji.
                                        > specjalne pozdrowienia dla basi. Mam chyba niskie iq bo wyobraxni mi nie
                                        > starcza. Przeslij zdjecie. (moje juz dostałaś :)))))!
                                        Nie kłam w żywe oczy me , chyba że masz na myśli oczy mej duszy,które Twój obraz
                                        raczej wyświetlają niż oglądają;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka