Dodaj do ulubionych

Pierwsza salwa

11.11.03, 09:17
W imieniu swoim i Emempeema

Odpalam pierszwsza skrzynke bombelkow. Kto jest, ten niech sie nadstawia.

Prot
Obserwuj wątek
    • kwiat_paproci Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 11:08
      nadstawiam ;-)
      • baloo1 Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 11:18
        Hehe, po dwoch godzinach od salwy, to bombelki beda, jak sie podmucha do
        kieliszka przez slomke. Ale czestuj sie, eni£ej ;o)
        • kwiat_paproci Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 11:26
          dziękuję(dygam grzecznie),a że bez bąbelków,to mi jakoś nieszczególnie
          przeszkadza ;-)
          • baloo1 Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 11:28
            No to sie czestuj. Mnie po kilku flaszkach zemdlilo, niewiedziec czemu. Chyba
            lustro bylo nieswieze ;o)
            • kwiat_paproci Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 11:36
              a ja przeciwnie,jakoś tak dziwnie pełna energii jestem(dzień
              niepodległości,czy co???)
              • baloo1 Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 11:48
                Moze czyco ?

;o)

bo taki ja to pekabe podnosze , mimo oslabienia. A Brezly'ego to chyba tak to
                dzwiganie pekabe oslabilo, ze w ogole slowem sie nie odezwal, chociaz sie
                odgrazal onegdaj. Ciekawe, czy mu zyly na skroniach nabrzmialy ?
                • kwiat_paproci Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 11:57
                  nabrzmiały mu żyły na dłoniach jak bochny...Fajne byłoby z tego zdanie na
                  dyktando ;-)
                  • baloo1 Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 12:15
                    Aha,
                    Nabrzmiały mu żyły na dłoniach jak bochny ...

... i zzlolkla mu twarz, gdy brudny noz z brzucha wyciagal, hyzo wen wrazony
                    przez herszta hajdamakow.
    • aniela Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 11:58
      nadstawiam sie w pospiechu z zyczeniami najlepszymi (zyczenia niepijace sa, bo
      maloletnie za to w podkolanowkach jak kazde dobre zyczenie). snu spokojnego
      zimowego oraz zakazu prowadzenia remontow pod oslona nocy i nakazu nadzoru
      arecheologicznego prze kazdym rozkopywanym chodniku.
      aha i zebys zawsze mial racje ;)))) yhyhyh
      • baloo1 Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 12:11
        Dzieki za zyczenia, czesciowo juz sie spelnily ;o). Wyraz zdziwienia nr 2
        przywoluje : czy mi sie zdaje , czy Ty z tortu wyskoczylas , Aniele ?

;o)

• miltonia Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 12:15
        Do zyczen sie dolaczam, szczegolnie zyczac Mmpmkowi dostepu do netu w pracy.
        Wtedy to i PKB (cokolwiek to znaczy) wzrosnie i Mmpmowi czas w owej szybciej
        zleci.
        Aha, Brezly to chyba w jakas delegacje sie udal. Moze w trakcie przesiadki cos
        napisze, jak ostatnio, che, che.
        • aniela Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 12:16
          yhyh przepraszam Panstwa na chwile, ide obmyc sie z resztek ciasta ;)
          • baloo1 Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 12:17
            a nie szkoda ciasta aby ? Mozna je inaczej zutylizowac ;o)
            • aniela Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 12:18
              yhyhyh znaczy upiec drugi tort, nardziej ze sie tak wyraaze razowy? ;)
              • baloo1 Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 12:21
                no nie. zupelnie inaczej wizualizuje te reutylizacje ;o)
                • baloo1 Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 12:22
                  Przasnie tak troche ja wizualizuje, przyznaje bez bicia ;o)
                  • Gość: aniela Re: Pierwsza salwa IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.11.03, 12:24
                    yhyhyh nene w tej akurat wizuwalizacji bylaby to rola Pieransy, a ja jestem za
                    przestrzeganiem scislego podzialu rol i kompetencji ;) ja sie po prostu pojde
                    umyc :))
                    • baloo1 Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 12:26
                      e-e. Wizualizacje sa powszechnie dostepne. Kazdy moze w nich zaistniec i kazdy
                      ma w nich szanse na sukces. Eni£ej, zmywanie tortu tez podlega wizualizacji ;o)
                      • aniela Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 12:30
                        yhyh nene zakontraktowane mialam wyskakiwanie z toru wylacznie. o tu, tu
                        zobacz jest moj podpis ze na tym rola mi sie konczy. to i tak ladniejsze
                        zakonczenie niz np smierc w windzie (jak zwyklo sie usmiercac role w operach
                        mydlanych np. nie maja tam litosci dla rol)
                        • baloo1 Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 12:31
                          Sie nie liczy, bo ciurkalem, gdy wyskakiwalas, i wizualizator mialem wylaczony
                          nieopatrznie. Czuje sie zatem wydudkany na strychu. ;o)
                          • aniela Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 12:33
                            aha dnia swietego nie swiecisz jak kazdy rano katolik wieczorem alkoholik?
                            • baloo1 Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 12:38
                              no jak mam swiecic , kiedy pekabe mie przygniotlo i musze je dzwigac. Te lotry
                              tutejsze, w czasie gdy nasi Ojcowie wybijali sie wzajemnie na Niepodleglosc,
                              ladowali zneutralizowane worki zlota do swych brudnych kufrow i wstawiali
                              sobie pierwsze cudze zlote zeby.
                              • aniela Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 12:43
                                aha znaczy wielkie to pekabe jesli Cie przygniotlo, a jak wiadomo plecy masz
                                szerokie, karku bez powodu nie zginasz a i racje niejedna dzwigasz. ;)
                                a jesli takie wielkie to po co w nie pompowac Twoj pot jeszcze??
                                • baloo1 Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 12:46
                                  Znaczy, jak widzisz, chwilowo oparlem to pekabe o sciane ;o)

aha, a ta racja, ktora mnie miziasz po raz wtory, to mi dziwnie pogrzebacz
                                  przypomina, niewiedziecczemu ;o)

ale nic to , trzycalowa skora na piecie juz mi narosla i na miezdzyzebrzu takoz.

;o)
                                  • Gość: aniela Re: Pierwsza salwa IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.11.03, 12:50
                                    a nenene zupelnie blednie sobie wizualizujesz, mozliwe ze babelki
                                    znieksztalcaja Ci obraz swiata oraz odbior jego. na ksztalt kaszki z lat 80,
                                    gdy proszono by wylaczyc odbiorniki bo przeciazaja transmisje. co ladnie i
                                    prawdziwie w brunecie wieczorowa pora przypomniano
                                    (jak zgrabnie i po raz drugi zawracam akcje tuz przed urwiskiem;)
                                    • baloo1 Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 12:52
                                      aha, mozliwe, ze te dwie godziny spedzone z lustrem i kszynka bombelkow
                                      spowodowaly te niedowidzenia. Pewnie wskazufki tez mi sie posklejaly od tej
                                      narkotki ;o)
                                      • Gość: aniela Re: Pierwsza salwa IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.11.03, 12:59
                                        aha do momentu kiedy lustro sie nie krzywi kiedy mowisz teraz Twoje zdrowie,
                                        mozna sie z lustrem kumplowac :) ale fajniej sie zakolegowac z komputerem w
                                        sieci, albowiem nie widac jak sie krzywi :)
                                        • baloo1 Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 13:02
                                          aha. komputer nie krzywil sie wcale, to fakt. Ale za to przez 2 godziny mial
                                          taka kamienna twarz, ze az mi sie nieswojo zrobilo. Lustro mimo wszytsko dawalo
                                          (slabe , bo slabe, ale zawsze) jakies oznaki zycia.
                                          • Gość: aniela Re: Pierwsza salwa IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.11.03, 13:08
                                            aha ja poddaje wlasnie swoj komputer procesowi skamienienia. przez chwile bede
                                            honorowym dawcą potu dla PKB. ku chwale ojczyzny :))
                                            • baloo1 Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 13:09
                                              lacze sie z Toba w Twoim bolu, zebys nie byla sama w swym osamotnieniu ;o)
                                              • Gość: aniela Re: Pierwsza salwa IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.11.03, 13:12
                                                :)))
                                                (stawiam na swoim zaslanaijac sie usmiechem;)
                                                • baloo1 Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 13:27
                                                  aha. korzystajac z twojej nieobecnosci, przestawie to na wlasciwe miejsce.
                                                  • Gość: aniela Re: Pierwsza salwa IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.11.03, 14:42
                                                    hyyh tak mnie tkło ze rzeczy nie stoja na wlasciwych miejscach :) wiec
                                                    przyszlam zrobic porzadek
        • baloo1 Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 12:17
          tak tak. do zyczen dla Ema sie przylaczm. Ale cos mie tklo : czy on juz ma
          prace , tyle ze bez Netu ? Czy tez ani ani ?
          • kwiat_paproci Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 12:19
            a mię cos tkło:czy aniela nie jest za młoda na picie szampana?;-)
            • aniela Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 12:20
              yhyhyh Kwiatka dopisuje do scislej czolowki najbardziej zaprzyjaznionych
              nickow ;)
              • baloo1 Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 12:23
                e-e. nawet jesli jeszcze nie zdazyla lba hydrze urwac, to wiek na szampana ma w
                sam raz ;o)
                Albowiem poniewaz nikt nie moze byc za mlody na szamapana , zaprawde powiadam
                Wam
                • kwiat_paproci Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 12:27
                  zawsze przecież jest pikolo ;-)
                  • baloo1 Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 12:29
                    Ze co ? nieufnie sie spytam, tkniety zlym przeczuciem ...
                    • kwiat_paproci Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 12:32
                      z bąbelkami,ale bez procentów
                      • baloo1 Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 12:35
                        fuj. wiedzialem, ze czyms zlym pachnie. Papierosy bez nikotyny, kawa
                        bezkofeinowa, bombelki bez procentow. Przyjdzie mi na stare lata golonke light
                        wcinac i zapijac bezalkoholowa gorzala . bueeee...
                        • kwiat_paproci Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 12:39
                          zapomniałeś o słodzików bezcukrowych i magistrach bezmózgich
                          • baloo1 Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 12:43
                            Nienie. nie chcialem wydluzac listy ;o)
                • miltonia Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 12:29
                  Ponoc juz cos tam Mmpm znalazl. Tyle nie wiem, czy z dostepem do netu i od
                  kiedy.
                  • baloo1 Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 12:30
                    No to przynajamniej pierwsza dobra niesprawdzona wiadomosc.
                    • miltonia Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 12:31
                      Bedzie jeszcze lepsza, jak sie nam tutaj i gdzie indziej objawi i to nie w
                      charakterze ducha.
                      • baloo1 Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 12:33
                        Oczywiscie, ale wszystko w swoim czasie. Jest czas siania i czas zbiorow ,
                        zaprawde itd ... ;o)
                  • aniela Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 12:31
                    o. czy to znaczy ze bede siedziec z nim w jednym pokoju? (wiem ze stawal do
                    konkursu na wolne krzeslo przy biurku obok)
                    • edzioszka Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 12:32
                      a tego w jakim rejonie to nie napisał, tylko, że zapracowany ;)
                    • miltonia Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 12:33
                      Szczegolow nie znam, bom sie jeszcze nie nauczyla wysylac smsow z tego nowego
                      telefonu, co go mam ponad pol roku :-(((.
                      • aniela Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 12:34
                        aha musisz wciskac klawisze z literkami ;))
                        • edzioszka Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 12:35
                          Aniołek, ode mnie doszedł wczoraj? ;)
                          • Gość: aniela Re: Pierwsza salwa IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.11.03, 12:36
                            w sensie czy w nocy? ;))) yhyh
                            • edzioszka Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 12:40
                              hyhy, to wieczorem póżnym było ;)
                        • miltonia Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 12:37
                          aniela napisała:

> aha musisz wciskac klawisze z literkami ;))

I tu gdzies lezy problem, bo mi sie cale wyrazy pojawiaja, ale nie te co bym
                          chciala.
                          • aniela Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 12:38
                            aha bo masz wlaczona taka specjalna funckje ktora domysla sie slow. jak nie
                            umiesz wylaczyc to pisz literkami i utawia sie wlasciwe slowa. mi to zajelo
                            azledwie miesiac ;)
                            • kwiat_paproci Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 12:41
                              słownik T9,to się chyba nazywa i żeby to dziadostwo wyłączyć to trzeba gdzieś
                              w ustawieniach pogrzebać(fuuu!)
                              • Gość: gadający trup? Re: Pierwsza salwa IP: 80.51.36.* 11.11.03, 12:43
                                Wybierasz WIADOMOŚCI,potem WPISZ WIADOMOŚĆ, potem OPCJE, potem WSTAW SŁOWO i
                                piszesz normalnie...
                            • Gość: gadający trup? Re: Pierwsza salwa IP: 80.51.36.* 11.11.03, 12:45
                              >taka specjalna funckje ktora domysla sie slow

Chodzi o to,że Ona się właśnie za cholerę nie domysla:)
                              • Gość: aniela Re: Pierwsza salwa IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.11.03, 12:47
                                witaj Frene :)) pzryszlas z wlasnym tortem? ;))
                                • Gość: gadający trup? Re: Pierwsza salwa IP: 80.51.36.* 11.11.03, 12:51
                                  >pzryszlas z wlasnym tortem? ;))

z sernickiem raczej...po angielsku:)

• Gość: aniela Re: Pierwsza salwa IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.11.03, 13:00
                                    po angielsku? chyba jeszcze nei wychodzisz? :)
                                    • Gość: trup? Re: Pierwsza salwa IP: 80.51.36.* 11.11.03, 13:07

Wyszłam już kilka razy z siebie...to znaczy z własnej woli, ale teraz jeszcze
                                      zostaję:)

• Gość: aniela Re: Pierwsza salwa IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.11.03, 13:09
                                        to dobrze. smak starych dobrych czasow ma ten sernick ;)
                                        • Gość: trup? Re: Pierwsza salwa IP: 80.51.36.* 11.11.03, 13:14
                                          >to dobrze. smak starych dobrych czasow ma ten sernick ;)

Nie ma to jak sernik z rodzinkami:)
                              • miltonia Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 12:52
                                Ale jak wpisuje kolejna literke, to mi sie ich kilka ukazuje, potem wyswietla
                                sie nie ta co bym chciala i takie zawracanie glowy, ze chyba bede musiala
                                wczytac sie w instrukcje, co to jej wiekszosc Polakow nie rozumie.
                                Najlepszy to byl moj pierwszy stary Ericsson, nie gubil sie w torbie, nie mial
                                zbyt wielu funkcji, a te pozniejsze wynalazki tylko czlowieka zbednie fatyguja.
                                • Gość: trup? Re: Pierwsza salwa IP: 80.51.36.* 11.11.03, 12:55
                                  Weż telefon i słuchaj po kolei...

Ustaw na WIADMOŚCI - naciśnij wybierz...
                                  JUż?
                                  • miltonia Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 12:59
                                    Ale w wiadomosciach mam wyslij nowa, przychodzace, niewyslane, szablony,
                                    wyslane, opcje, status pamieci (za Chiny nie wiem co to?) a wybierz to nie mam
                                    • Gość: trup Re: Pierwsza salwa IP: 80.51.36.* 11.11.03, 13:04
                                      kliknij WYŚLIJ NOWĄ i napisz co Ci się wyświetliło...

• Gość: trup Re: Pierwsza salwa IP: 80.51.36.* 11.11.03, 13:01
                                    pokazało Ci się "Wpisz wiadomość" ?
                                    To wciskaj WYBIERZ

Potem pokazuje się puste pole do pisania, ale na dole masz OPCJE - wćiśnij je,
                                    tam poszukaj WSTAW SŁOWO i wciśnij OK
                                    ...i pisz sobie poswojej myśli...:)
                                    • miltonia Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 13:03
                                      Puste pole to mam ale opcji to nie widze
                                      • miltonia Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 13:04
                                        u gory jest napisane: wyslij nowa
                                        • miltonia Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 13:06
                                          Z kazdym nowym telefonem to wszystko komplikuja, zamiast upraszczac.
                                          • miltonia Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 13:07
                                            Wiesz, co Zalogowana, napijmy sie lepiej tego szampana a ja spytam sie kolegi
                                            jak te smsy wpisywac, bo on ma taki sam telefon jak ja.
                                            • Gość: trup? Re: Pierwsza salwa IP: 80.51.36.* 11.11.03, 13:12
                                              Każdy powód jest dobry ,żeby zaczepić kolegę...widzisz w sumie, to Ci od
                                              telefonów wszystko upraszczają jednak tym utrudnianiem:)
                                      • Gość: trup? Re: Pierwsza salwa IP: 80.51.36.* 11.11.03, 13:10
                                        >Puste pole to mam ale opcji to nie widze

Ty dalej o telefonach...czy o życiu?
                                        :)

• miltonia Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 13:15
                                          O telefonach. A co do tego kolegi to akurat niespecjalnie mi zalezy na
                                          zaczepianiu jego. Ale jak mus, to mus, w koncu dla Mmpma sie poswiece.
                                          • Gość: trup? Re: Pierwsza salwa IP: 80.51.36.* 11.11.03, 13:22
                                            Ewa też pewnie chciała tylko sprawdzić na Adamie czy to jabłko jest jadalne,
                                            bo miała je zamiar podarować pewnie jakiemu innemu gachowi,tam musiał być jakiś
                                            trzeci, ale tego to My się nie dowiemy.
                                            • miltonia Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 13:25
                                              yyyhyhy, Ty Zalogowana nawet jako Trup to podtekst i aluzje wszedzie zobaczysz.
                                            • Gość: trup? Re: Pierwsza salwa IP: 80.51.36.* 11.11.03, 13:28
                                              I prawdopodobnie Kain był synem Adama, a Abel "tego trzeciego"...i jak tylko
                                              Kain się o tym dowiedział postanowił zabić brata, by zatrzeć dowody rodzinnej
                                              chańby...
                                              • miltonia Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 13:34
                                                No marnujesz sie normalnie. Plany wydawanie Pogrzebow, zdaje sie pogrzebalas,
                                                to chociaz Nowa Biblie napisz.
                                              • Gość: trup? Re: Pierwsza salwa IP: 80.51.36.* 11.11.03, 13:35
                                                Czy aby to nie hańba tak pisać chańba?
                                                Bo nie wiem:)
                                                • miltonia Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 13:39
                                                  E tam. Mozna uznac, ze to licentia poetica.
                                                  • Gość: trup? Re: Pierwsza salwa IP: 80.51.36.* 11.11.03, 13:45
                                                    O , to dobre dla Emusi na język polski...

A co do pisania Nowej Biblii...jeszcze nie teraz...na razie nie zgłębiłam
                                                    sprawy Ezafa i miski soczewicy, tam musiało chodzić o testament, na razie nie
                                                    odnaleziony...za dużo niewiadomych na razie:)
                                                  • miltonia Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 13:50
                                                    W poszukiwanie zaginionej arki wyrusz. Nie ma to jak wiedza w praktyce zdobyta.
                                                    I przy okazji mozna Harrisona spotkac...
                                                  • Gość: trup? Re: Pierwsza salwa IP: 80.51.36.* 11.11.03, 13:59
                                                    Najpierw skoczę do tej całej Saragossy, bo tam niby jakiś rękopis znaleziono...
                                                    A jak to mylny trop, to by trzeba jakoś tego Słowackiego przesłuchać, bo być
                                                    może popełnił plagiat.

Acha/aha pojadę Fordem:)
                                                  • Gość: trup? Re: Pierwsza salwa IP: 80.51.36.* 11.11.03, 14:01
                                                    Dużo na prawdę dużo zagadek...choćby wtedy jak się tylu ludzi najadło tą jedna
                                                    rybą i chlebem...skąd Oni wtedy mieli żywność transgeniczną?
                                                  • Gość: trup? Re: Pierwsza salwa IP: 80.51.36.* 11.11.03, 14:12
                                                    Albo też niejasne są okoliczności powstania pierwszej wytwórni "jaboli"...
                                                    Wiadomo tylko,że poraz pierwszy wodę w wino zamienił Jezus na czyimś Weselu,
                                                    i że za namową Matki - w świetle tego Biblia jawi sie Nam jako degrengolada
                                                    moralna...od razu widać,że to nie może być prawdziwy obraz...:)
                                                  • baloo1 Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 14:29
                                                    ehem. znaczy nakarmic, to moze i nakarmil. Natomiast to, czy oni sie tym
                                                    najedli, pozostaje kwestia otwarta, niejednokrotnie juz podnoszona przez
                                                    Komentatorow, Egzegetow i Uczonych w Pismie ;o)
                                                  • baloo1 Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 14:31
                                                    aha. I przyczyne smierci Abla tez juz rozwiazalismy. Tu na tej Plazy sie to
                                                    stalo ;o)
    • emusia Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 14:01
      życzyłam już szczęścia, teraz tylko głośne cmokanie w policzki zostaje (cmok!
      cmok! cmok!!!)
      • magdal_l Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 14:11
        nieumiejętnie ale z pełnym poświęceniem zaintonuję "sto lat" dla naszych
        solenizantów, dywanik, a nawet dwa ścieląc w prezencie :)
        • Gość: trup? Re: Pierwsza salwa IP: 80.51.36.* 11.11.03, 14:14
          A ja się z Wami witam na dowidzenia:)
          • magdal_l Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 14:16
            no to my się pożegnamy na dzieńdobry :)
      • baloo1 Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 14:24
        aha. po Niewczasie troche tu przyszlem ponownie, ale i tak mi sie nalezy. wiec
        sie nadstawiam za siebie i za Ema. Niestety, nie moge obiecac, ze mu przekaze.

;o)
    • Gość: misio Re: Pierwsza salwa - nie strielaj! IP: *.brucepower.com 11.11.03, 14:41
      Sir, odpaliles godziwie, az u mnie deszczem spadlo. Ciagle pada.
      Do rzeczy:
      Obywateloo Baloo,
      wspanialego zyciorysoo
      w szczescioo
      i zdrowioo
      $$$ tez duzoo
      ===
      • baloo1 Re: Pierwsza salwa - nie strielaj! 11.11.03, 14:44
        dziyekooyeah , Panyeah Missioo ;o)
    • edzioszka Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 14:44
      100!
      • edzioszka Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 14:44
        100
        • edzioszka Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 14:45
          hyhy, dedykuję Baloonowi :)
          • baloo1 Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 14:46
            dziekuje. Podziele sie z Emem ;o)
            • edzioszka Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 14:58
              hyhy, wysłałam Ci coś na skrzynkę ;)
              • baloo1 Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 15:02
                aha, dzieki. Twoj golab chyba uwierzyl, ze Ziemia jest okragla i na wschod
                polecial. dam mu moze troche czasu, zeby dolecial ;o)
                • edzioszka Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 15:04
                  mam nadzieje, że doleci wogóle, poza tym szcześliwi zdajesię czasu nie liczą ;)
                  • baloo1 Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 16:40
                    dolecial. dziekuje.
        • Gość: BreslY Re: Pierwsza salwa IP: 192.38.163.* 11.11.03, 20:21
          Ja, tego, nie spiewalem, bo bylem w podrozy, mam usprawiedliwienie. Ale teraz>
          Ubudubu udbudubu
          Niech nam zyje Baloo
          Niech zyje nam
          To psialem ja, Brezly. plazowicz klasy III
    • pierans A dzie druga? 11.11.03, 15:20
      bo chetnie sie napije, a ta poranna juz przebrzmiała, co?
      • baloo1 Re: A dzie druga? 11.11.03, 16:17
        aha. Troche poniewczasy nam sie wyminely, ale nic to. Jestes tam ? Bo rychtuje
        baterie, ale ze szczelaniem jeszcze sie wstrzymam.
        ;o)
        • kwiat_paproci Re: A dzie druga? 11.11.03, 17:57
          \^/52v5+I I\I/-\;I3I*52360
          To były życzenia dla solenizantów w języku hakerów ;-)
          I niech ktos powie,że to jest niezrozumiałe...
          • kwiat_paproci Re: A dzie druga? 11.11.03, 17:59
            to dla tych,którzy nic nie rozumieją ;-)
            www2.gazeta.pl/edukacja/1,32076,1764507.html
            • basia Re: A dzie druga? 11.11.03, 18:18
              umrę chyba jako lamer,tak prorokuję sobie...;)
    • e.silver Re: Pierwsza salwa 11.11.03, 22:47
      Czołem Wszystkim, a dzisiejszym Solenizantom w szczególności :)
      Zostało co jeszcze z tej porannej imprezy??

Chłopcy, niech się spełnią wszystkie życzenia, które dziś usłyszeliście lub
      przeczytaliście, a do których dołączamy garść swoich (których nie wymienię, bo
      i po co się powtarzać :) ) wraz z najlepszymi pozdrowieniami - Silverowie
      • westin Re: Pierwsza salwa 12.11.03, 08:00
        Ja też dołaczam się do życzeń:)))
        Ps. czy zostały jakieś bombelki?
        • tato1966 Re: Pierwsza salwa 12.11.03, 08:33
          Kłaniam de dej after.
          Pewnie co niektórym należy przypomnieć stareńka anegdotę.
          Poranek, bar (z tych, co to otwarte od rana). Wchodzi klient elegancko ubrany,
          chociaż widać, że ubranko eleganckie było wczoraj, a przez nockę nieco się
          pogięło (jak i klient zresztą. Klient - rozsiewając wokół wykwintna woń
          spirytualiów - zagaduje barmana:
          - Śmietanę poproszę.
          Barman słowami pełnymi szlachetnej prostoty: - Skąd ja Ci, pedale, w piwiarni
          śmietane wezne?!
          Klient: - To może byc piwo.
          BO PIWO Z RANA JAK ŚMIETANA!!!
          • baloo1 Re: Pierwsza salwa 12.11.03, 08:55
            ;o)

zawiadamiam, ze zostala z wczoraj nieodpalona kszynka bombelkow. Sie czestujcta.

Prot

Zyczenia nalezaly sie rowniez Anastazji i Spicislawowi ;o)
            • pierans Re: Pierwsza salwa 12.11.03, 09:29
              no to chlup!
              btw Prot to moj pies ;)
              • baloo1 Re: Pierwsza salwa 12.11.03, 09:32
                pierans napisała:
                > btw Prot to moj pies ;)

Milo slyszec ;o9

Spicislaw
                • pierans Re: Pierwsza salwa 12.11.03, 09:39
                  a co to znaczy ;o9, bo nie wiem, czy ;o9 back, czy nie?
                  • baloo1 Re: Pierwsza salwa 12.11.03, 09:45
                    Znaczy to, zechyba juz powinienem zmienic klawiature. albo palce

;o)

tak wlasnie mialo byc. ale mozna to tez potraktowac, jako wypuszczanie kolek z
                    dymu :

;o9.oo00OO

(ciekawe, jak to wyjdzie)
                    • baloo1 Re: Pierwsza salwa 12.11.03, 09:46
                      eee, tak sobie.
                      • pierans Re: Pierwsza salwa 12.11.03, 10:09
                        eno, nie jest źle
                        nigdy nie widzialam takich ładnych kółek, są praktyczniejsze, bo sie nie
                        rozwiewają
                        • baloo1 Re: Pierwsza salwa 12.11.03, 10:12
                          aha, sproboje zatem siekierke zawiesic ;o)
                          I<)
                          I
                          I
                          • pierans Re: Pierwsza salwa 12.11.03, 10:17
                            ja dorzucam piwo, jesli się uda oczywiście

@@@@
                            |--|
                            |--|9
                            |--|
                            ____
                            • pierans Re: Pierwsza salwa 12.11.03, 10:19
                              @@@
                              |---|
                              |---|9
                              |---|

moze teraz
                              • baloo1 Re: Pierwsza salwa 12.11.03, 10:22
                                Krolowo zlociutka, Pani daje szcze raz tego samego ;oD
                                @@@
                                I------I
                                I------ID
                                I------I

• baloo1 Re: Pierwsza salwa 12.11.03, 10:24
                                  aha, ciagle nie wiem, czy mam wymienic klawiature czy paluchi. Spacja juz od
                                  dawna nie ten teges
                                  "daje szcze" - fuj . Mialo byc "da jeszcze" ;o)
                                  • pierans Re: Pierwsza salwa 12.11.03, 10:40
                                    hyhyhy
                                    nie spytam sie co to sa (jest) szcze
                                    • baloo1 Re: Pierwsza salwa 12.11.03, 10:52
                                      Sam nie wiem.

Moze odmiana sliwek ?

a moze imie znanego piosenkarza - Szcze Gewary ?
                                      • pierans Re: Pierwsza salwa 12.11.03, 11:11
                                        szcze bo
                                        • baloo1 Re: Pierwsza salwa 12.11.03, 11:13
                                          bo co ?
                                        • postrzygacz_pudli Re: Pierwsza salwa 12.11.03, 11:14
                                          cześć bambaryły :)
                                          szczym macie problem?
                                          • pierans Re: Pierwsza salwa 12.11.03, 11:16
                                            o, aniołek
                                            żadny emocji?

szcze-ść bo-że
                                            • postrzygacz_pudli Re: Pierwsza salwa 12.11.03, 11:19
                                              pierans napisała:

> o, aniołek
                                              > żadny emocji?
                                              >
                                              > szcze-ść bo-że

emocje są.
                                              szczególnie że mnie się serwer psuje
                                              • baloo1 Re: Pierwsza salwa 12.11.03, 11:21
                                                postrzygacz_pudli napisał:
                                                > emocje są. szczególnie że mnie się serwer psuje

Szczerezwyczajke na niego naslij
                                                • postrzygacz_pudli Re: Pierwsza salwa 12.11.03, 11:26
                                                  Poszczekajcie trochę
                                                  szczele tylko serweru kopa z mojego kowbojka i zaraz wracam
                                                  • baloo1 Re: Pierwsza salwa 12.11.03, 11:29
                                                    aha, szczel go tak, zeby mu szczecina szczezla, temu serweru.czy tez kompu, bo
                                                    juz nie pamietam.

Poszczekamy chwilke.
                                          • baloo1 Re: Pierwsza salwa 12.11.03, 11:17
                                            szcze_sc Pepe ;o)

a tak sobie szcze_bioczemy
                                            • baloo1 Re: Pierwsza salwa 12.11.03, 11:20
                                              na najwyzszym szcze_blu sobie cupne. o tu.
                                              zapraszam
                                              • pierans Re: Pierwsza salwa 12.11.03, 11:24
                                                jestes pewien?
                                                • baloo1 Re: Pierwsza salwa 12.11.03, 11:28
                                                  aha. szczerze to pisze. Szczebelek szczeroki jest , starczy miejszcza dla
                                                  wszystkich. Tym bardziej, ze za 20 minutek zmykne.
                                                  • pierans Re: Pierwsza salwa 12.11.03, 11:32
                                                    to hops, przeskakuje pare szcze
                                                  • baloo1 Re: Pierwsza salwa 12.11.03, 11:35
                                                    aha, to ja w takim razie wyszcze_ sie od ucha do ucha ;o)
                                                  • pierans Re: Pierwsza salwa 12.11.03, 11:41
                                                    bezszczelnie biore to do siebie
                                                  • misiania Re: Pierwsza salwa 12.11.03, 11:42
                                                    o. szczebioczecie sobie?
                                                  • baloo1 Re: Pierwsza salwa 12.11.03, 11:43
                                                    aha. szczebiozt i wyszczerz tu panuja niepodzielnie ;o)
                                                  • pierans Re: Pierwsza salwa 12.11.03, 11:47
                                                    to baj
                                                    the end
                                                  • baloo1 Re: Pierwsza salwa 12.11.03, 11:50
                                                    aha. Ja wlasnie zmykam, ale Wy sobie szczebioczcie i szczerze sie szczerzcie
                                                    dalej.
    • maga34 Re: Pierwsza salwa 12.11.03, 09:55
      widzę, że nie tylko ja się spóźniałam, więc tym bardziej, bez zbędnej krygacji,
      życzę Ci Baloo jeszcze wielu lat tak intensywnego plażowania, przebiegającego
      w miłej atmosferze i przede wszystkim bezkolizyjnego z ciuraniem :))))))))))))))))
      a Emowi życzę jak najrychlejszego powrotu na plaży łono

mam nadzieję, że jakas kropelka z bąbelkiem ostała się jeszcze
      • baloo1 Re: Pierwsza salwa 12.11.03, 10:00
        Dzieki . Wirtualne bomble sa wieczne . ;o)
    • anchan Re: Pierwsza salwa 12.11.03, 10:29
      Dołączam do spóźnialskich i życzę kolejnych limeryków, zgrabnych a sprośnych.
      Czy bąbelki nadają się na klina?
      • baloo1 Re: Pierwsza salwa 12.11.03, 10:34
        dzieki.

Bombelki sa jak limeryki i piosenka :
        << ... na pociag do Jasla
        na wzmianke, "ze zgasla" ...>>
        i na wiele innych okazji
        • piotr_c Re: Pierwsza salwa 12.11.03, 15:46
          Przyłączam się do życzeń dla dostojnych świetujących plażowiczów. Oby wasz
          ciurek wiedział jak się zachowywać w waszym towarzystwie , a towarzystwo też
          wiedziało jak się zachować przy was
          Sto lat , sto laaat ....

\/
          _Y_

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka