vampi_r 28.11.03, 10:38 Nie przejmuj się Emula. Frankowski i Szymkowiak to ponoć pedały. I dodatkowo zostali przekupieni przez Oślaków. Wisełka i tak jest najlepszym klubem na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierans Re: Pocieszanie Emusi 28.11.03, 10:41 Orlando zagra w filmie Ridleya Scota - histora milosna w czasach wypraw krzyzowych Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Pocieszanie Emusi 28.11.03, 10:46 Aha i nie umrze w trzeciej cześci Władcy Pierścieni na wzdęcia tak jak twierdziłem. (kłamałem) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Pocieszanie Emusi 28.11.03, 10:51 Aha. Nakłamałem Emusi (kiedy młoda jeszcze była), że Legoras w "Powrocie Króla" (ściślej rzecz biorąć jeszcze przed jego powrotem) nażre się nieświeżych lembasów, dostanie wzdęć i umrze... Mea culpa. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pocieszanie Emusi 28.11.03, 10:55 Acha, to ten Orlando Magic to jest ten co gra Legolasa? Bo ja juz nienadanzam:-( ('Trolle na ogol mysla dosc wolno'). Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Pocieszanie Emusi 28.11.03, 10:59 Sądzisz, że się jej psychika od tego spustoszyła? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Pocieszanie Emusi 28.11.03, 11:04 ja jestem zdania, ze co jej nie zabije, to ja wzmocni i wysublimuje zuch dziewczyna ta nasz Emusia i Kwiatek tez zuch Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Pocieszanie Emusi 28.11.03, 11:07 Aha, oto poczułem w sobie szlachetną moc! (Może da się to konfekcjonować i sprzedawać z zyskiem?) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Pocieszanie Emusi 28.11.03, 11:09 przelozone bibulka z platkami rozy lub galazka lawendy Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pocieszanie Emusi 28.11.03, 10:53 Gdzie glowny Maur bedzie mowil do krzyzowca z nowojorskim akcentem, a ten, Norman z pochodzenia, bedzie mu odpowiadal z australijskim? A na bolu bitwy bedzie slychac gromkie 'whatddaya facka mathe'facka' mean, man, the shit you say, mathe'facka'? Kiedys w Berlinie wystawili Wesele Wyspianskiego, z pomyslem takim ze niemieckie tlumaczenie tekstow chlopow lecialo w saksonskim dialekcie. Kumpel doskonale dwujezyczny co to widzial nie wiedzial czy trzymac sie za pecherz czy za przepone. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Pocieszanie Emusi 28.11.03, 12:13 emula nie martw się,to tylko eliminacje do Pucharu UEFA,nic wielkiego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś