Gość: dzieciak IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 11:42 wstalem przed chwilka sprawdzam poczte i szok!!! zeby tak od rana dzieciaka denerwowac:) zabije Cie i tyle!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fuego Re: FUEGO!!! Zabije!!! 31.01.02, 11:44 Nic mi nie zrobisz, smarkaczu...obolały jesteś, przypominam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Rece precz od Fuego !!!! 31.01.02, 11:45 dzieciaku, uwazaj z kim tanczysz... po dobroci ostrzegam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: Rece precz od Fuego !!!! 31.01.02, 11:45 ojojoj, będą się bić!O mój honor!Ach, wniebowzięta jestem (troszkę ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rece precz od Fuego !!!! 31.01.02, 11:46 fuego napisał(a): > ojojoj, będą się bić!O mój honor!Ach, wniebowzięta jestem (troszkę ;))) raczej o pierwszenstwo w zabijaniu Ciebie ;)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: Rece precz od Fuego !!!! 31.01.02, 11:48 Obysmy się nigdy nie spotkali na żywo Rigel ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rece precz od Fuego !!!! 31.01.02, 11:50 fuego napisał(a): > Obysmy się nigdy nie spotkali na żywo Rigel ;))))))))) naprawde nie chcesz dostac ode mnie prawdziwego calusa??? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Rece precz od Fuego !!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 11:51 calusa od Ciebie?! Fuego On zaraza!!! nawet Tobie bym wspolczul:))) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: Rece precz od Fuego !!!! 31.01.02, 11:55 A co? Może Twoje pocałunki takie wspaniałe są, co?Phi Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: Rece precz od Fuego !!!! 31.01.02, 11:58 Przecież nie Ciebie pytam, tylko smarkacza Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: Rece precz od Fuego !!!! 31.01.02, 11:52 ee, jakby to powiedzieć, żeby Cię nie urazić...NIE NIE NIE!!!! To chyba oczywiste było od początku, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rece precz od Fuego !!!! 31.01.02, 11:53 obrazony jestem.... wiedzmo ;(((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Rece precz od Fuego !!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 11:54 Fuego normalnie Cie pokocham! Rigiel sie na Ciebie obrazil hi, hi:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rece precz od Fuego !!!! 31.01.02, 11:56 zapomniales juz o tej.... rudowlosej? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Rece precz od Fuego !!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 11:58 Rigel co Ty mi tak o moim kasztanowowlosym ideale przypominasz?:) Fuego? co mam sprobowac MISIU:)? Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: Rece precz od Fuego !!!! 31.01.02, 12:00 Pokochać mnie...a wtedy poznasz, co to znaczy mieć złamany nos i kilka żeber ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Rece precz od Fuego !!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 12:01 juz pokochalem MISIU:) narazie nosek mnie nie boli:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rece precz od Fuego !!!! 31.01.02, 12:01 ja juz Cie pokochalem.... ;)))))) i wszystkie kosci mam cale ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rece precz od Fuego !!!! 31.01.02, 12:00 Gość portalu: dzieciak napisał(a): > Rigel co Ty mi tak o moim kasztanowowlosym ideale przypominasz?:) moze chce, zeby zostal dalej TWOIM idealem ? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Rece precz od Fuego !!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 12:07 naprawde o to bac sie nie musisz.... teraz mozesz (jedyny raz) mi wierzyc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: Rece precz od Fuego !!!! 31.01.02, 11:54 Tak do mnie mów...;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Rece precz od Fuego !!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 11:56 to pisz MISIU normalne maile:))) wiesz pelne czulosci, zmyslowosci, kobiecosci... za duzo wymagam co?:) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: Rece precz od Fuego !!!! 31.01.02, 11:59 Czuła i zmysłowa to ja jestem tylko dla wybranych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Rece precz od Fuego !!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 12:03 czy Ty wiesz co to jest zmyslowosc? i nie chodzi mi tu o zmyslowosc walca (drogowego tym razem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Rece precz od Fuego !!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 11:46 wrrrr.... juz obolaly nie jestem!!! a i Ciebie Rigel zabije. taki humor mam dzisiaj. wszystkich zabije hi, hi... zagadam Was na smierc!:) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: Rece precz od Fuego !!!! 31.01.02, 11:47 co Ty możesz, co Ty możesz, marna istoto, żeby nie powiedzieć puchu...hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Rece precz od Fuego !!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 11:49 Z Riglem nie bede sie bic - kumple jestesmy. razem Cie MISIU zabijemy:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rece precz od Fuego !!!! 31.01.02, 11:50 nie jestem Twom kumplem.... kumpli sie samemu wybiera... w przeciwienstwie do członków rodziny ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Rece precz od Fuego !!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 11:50 Ciebie tez zabije....;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rece precz od Fuego !!!! 31.01.02, 11:52 moze znajde sobie obronczynie ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Rece precz od Fuego !!!! 31.01.02, 11:53 rigel napisał(a): > moze znajde sobie obronczynie ;))))))) Po nowej ;))) znajomości służę srebrzysta poświata, oślepiam Cię Dziecięcie! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rece precz od Fuego !!!! 31.01.02, 11:54 e.silver napisał(a): > Po nowej ;))) znajomości służę srebrzysta poświata, oślepiam Cię Dziecięcie! hehe... dziekuje... mialem raczej na mysli troche starsze znajomosci ;)))) bez obrazy Silverku ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Rece precz od Fuego !!!! 31.01.02, 11:56 rigel napisał(a): > e.silver napisał(a): > > > Po nowej ;))) znajomości służę srebrzysta poświata, oślepiam Cię Dziecięci > e! > > hehe... dziekuje... mialem raczej na mysli troche starsze znajomosci ;)))) bez > obrazy Silverku ;)))))) Hi hi domyślam się, ale jakoś chwilowo niektórych wymiotło z plaży. W razie czego, jestem tu jeszcze przez chwilę ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Rece precz od Fuego !!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 12:00 dla Rigla nie oplaca sie tu byc nawet przez chwile:) a wymiotlo wszystkich z plazy bo Rigel przeszedl;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Rece precz od Fuego !!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 11:53 chyba snisz Rigielku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: Rece precz od Fuego !!!! 31.01.02, 11:54 W kim? bo na pewno nie we mnie po tym, co dzisiaj wyczyniasz;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rece precz od Fuego !!!! 31.01.02, 11:55 fuego napisał(a): > W kim? bo na pewno nie we mnie po tym, co dzisiaj wyczyniasz;))) nie o Tobie myslalem.... przynajmniej odkad trzymasz ten dlugasny noz wymierzony w moim kierunku ;) Dzieciak wie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Rece precz od Fuego !!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 11:57 dzieciak wie i siostry NIE DA!!!! no po prostu NIE DA:) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: Rece precz od Fuego !!!! 31.01.02, 12:02 Wszyscy wiedzą przecież...I nie udawaj, żeś taki tajemniczy, bo Ci to kiepsko wychodzi ;) Dziecko?Ona jest Twoją siostrą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Rece precz od Fuego !!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 12:04 powiem krotko: tak;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rece precz od Fuego !!!! 31.01.02, 12:06 ja nie chce TWOJEJ siostry... to czysty przypadek, ze obie siostry maja tak samo na imię ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! tak, tak..pozabijajcie sie... 31.01.02, 12:00 ...a ja posprzatam, zagrabie, zamiote, kwiatki posadze...;) slicznie bedzie, spokojnie...ptaszki beda cwierkotac. a jak sie nie zabijecie to JA was dobije! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: tak, tak..pozabijajcie sie... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 12:02 dzien dobry Nianiu! Stesknilem sie - naprawde! Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: tak, tak..pozabijajcie sie... 31.01.02, 12:03 Niech Ci się nie zdaję, że taka jesteś potężna po tym odwyku...;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego WSZYSCY PRECZ!!!! 31.01.02, 12:06 Czy ja pozwoliłam się zakochiwać??Nie przypominam sobie, więc się proszę odstosunkowac ode mnie!!!Furia mnie ogarnia!!!Włosy mam zmierzwione i zaraz wybuchnę!!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: WSZYSCY PRECZ!!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 12:08 choc Fuego moj MISIU Cie przytule:) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: WSZYSCY PRECZ!!!! 31.01.02, 12:09 błłeeeeeeeeeeeeeeeee, spadaj na bambus!! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: WSZYSCY PRECZ!!!! 31.01.02, 12:10 brawo Fuego.... wyslij go na bambus... ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: WSZYSCY PRECZ!!!! 31.01.02, 12:12 Właśnie to zrobiłam...bez Twojej pomocy, Riglu Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: WSZYSCY PRECZ!!!! 31.01.02, 12:08 fuego napisał(a): > Furia mnie ogarnia!!!Włosy mam zmierzwione i zaraz wybuchnę!!!;) czyli stan normalny.... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: WSZYSCY PRECZ!!!! 31.01.02, 12:11 nie znalazl sie.... caly czas tu jestem ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: WSZYSCY PRECZ!!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 12:10 Rigel? dlaczego Fuego wygania Cie na bambus? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: WSZYSCY PRECZ!!!! 31.01.02, 12:12 to Ty masz spadac na bambus.... ;)))) moze Fuego chce, zebys zrobil jej wedke ? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: WSZYSCY PRECZ!!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 12:14 chce Cie pewnie na nia zlowic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: WSZYSCY PRECZ!!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 12:16 wbij hakiera na haczyk - moze sie cos zlapie:) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: WSZYSCY PRECZ!!!! 31.01.02, 12:14 Dzieciak, nie rozumiesz?Ty-na bambus...między swoich znaczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: WSZYSCY PRECZ!!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 12:15 a Ty malpko tam bedziesz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: WSZYSCY PRECZ!!!! 31.01.02, 12:17 Ja? Małpka?Uderzyłeś się w główke przed chwilą i wszystko Ci się pomieszało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: WSZYSCY PRECZ!!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 12:19 a nie jestes malpka? juz myslalem:) CCo masz taki zly humor dzisiaj MISIU? Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: WSZYSCY PRECZ!!!! 31.01.02, 12:21 Ja? W świetnym nastroju jestem...w swoim żywiole znaczy. chyba nie wiesz, że fuego to ogień...To chyba wszystko wyjaśnia, prawda? adieu Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: WSZYSCY PRECZ!!!! 31.01.02, 12:22 Fuego? chcesz juz isc? jeszcze ranek nie tak blisko.... Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: WSZYSCY PRECZ!!!! 31.01.02, 12:23 fuego napisał(a): > Ja? W świetnym nastroju jestem...w swoim żywiole znaczy. chyba nie wiesz, że > fuego to ogień...To chyba wszystko wyjaśnia, prawda? > adieu powiało obcymi językami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: WSZYSCY PRECZ!!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 12:24 Fuego ja wiem ze Ty furiatka jestes i wogole... ale dzisiaj Ci nie wychodzi i dlatego sie martwie:) pa Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: WSZYSCY PRECZ!!!! 31.01.02, 12:24 A kto powiedział, że idę?Nie skacz z radości, Rigel, bo to nieprawda. Smarkacza tylko odprawiłam, bo uczyć się musi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: WSZYSCY PRECZ!!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 12:27 na feriach? uczyc sie? a ten smarkacz ma tyle lat co Ty MISIU!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: WSZYSCY PRECZ!!!! 31.01.02, 12:29 taki stary a taki .... hm.... rozgarniety inaczej ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: WSZYSCY PRECZ!!!! 31.01.02, 12:31 he he, brawo, Rigel, dołóż mu porządnie Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: WSZYSCY PRECZ!!!! 31.01.02, 12:37 fuego napisał(a): > he he, brawo, Rigel, dołóż mu porządnie nie moge... malolatow sie bije pzeciez ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: WSZYSCY PRECZ!!!! 31.01.02, 12:29 I jeszcze w sredniej szkole kibluje...hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzeiciak RIGEL I FUEGO PRECZ!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 12:32 rozgarniety inaczej? to ja Ci z siostra rozmawiac pozwalam... niedoczekanie Twoje:) Fuego! nie boj sie... ja Cie dogonie, i przegonie;) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: RIGEL I FUEGO PRECZ!!! 31.01.02, 12:33 aha, a ja jestem Miss Świata ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: RIGEL I FUEGO PRECZ!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 12:35 moze bys i chciala byc miss... no ale jesli lustro na Twoj widok peka, to raczej marne masz szanse Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: RIGEL I FUEGO PRECZ!!! IP: *.man.lodz.pl 31.01.02, 12:36 A zatem Ty masz marne szanse mnie przegonić...hihi Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: RIGEL I FUEGO PRECZ!!! 31.01.02, 12:38 fuego napisał(a): > aha, a ja jestem Miss Świata ;) wiedzialem, ze jury na wyborach nie ma dobrego gustu ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: tak, tak..pozabijajcie sie... 31.01.02, 12:04 nanta!!! napisał(a): > a jak sie nie zabijecie to JA was dobije! mnie tez Nantusiu? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
finne Ratunkuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!! 31.01.02, 12:13 Jezu, wychamujcie troche, bo ja nie nadążam!!!! Fuego, czy Ty zawsze w takim nastroju? Jeśli tak, to współczuję współlokatorom ;) Odpowiedz Link Zgłoś