Dodaj do ulubionych

Mason wszeteczny przez OzRMa zdemaskowany!

IP: *.eng.fsu.edu 09.02.02, 02:20

Za dodatkiem do Naszego Dziennika : „Rolnik Polski Pobożny –porady od frasunków
wszelakich”

Mason wszeteczny jaki jest – każdy widzi, a kto nie widzi to mu OzRM pokaże.
Tym się szkarada wyróżnia iże cienia nie daje, a w lustrze odbicie prawdziwe
ukazuje, w mycce, pejsach i chałacie. Nosi się z francuzka: koszula czysta,
portki całe i but błyszczący. Gumofilcem narodowym polskim naszym gardzi, a i
swetra we wzory przecudne z Turcyjej przez OzRMa przywiezionego na grzbiet nie
wdzieje – taki przechera!
Telewizor składany w paczce nosi i „laptopem” go nazywa, że niby ze światami
dalekimi gadać przez niego można .... A kłamstwo to jest przecie, bo jak to:
przez telefon ledwie do Bolejewa dowrzeszczeć się można, a drót grubsiejszy
przeca! No i z telefonem rzecz inaksza, każden wie iże w drócie onym dziurka
cieniusieńka przedziwną moda uczyniona jest po której głos do Bolejewa leci i
nazad. A nawet jakby z onym „laptopem” prawda miała być, to po co nam ze
światami dalekiemi gadać! Dobrze nam tu gdzie my są, co ziemia urodzi to zjemy,
a co nie zjemy to zakopiemy. I tyle!
Czyste duszyczyki młodzieńcze na manowce zwodzi sprośne Dyagramy na onym
laptopie ukazując, przez co chłopięta niewinne za nic o sukience zakonnej
słyszeć nie chcą, a dziewki od krów, miast ciała nabierać i dzieci rodzić, w
pekaesy skrzypiące siadają i w owe światy dalekie, nawet do Ciechanowa!
wyjezdżają.
Mason w łeb paskudny Naszym Dziennikiem trzepnięty, przeraźliwie piszczy i kupę
nawozu się przemienia. Coby go zwabić, chłopię niewinne w komeżce i z różańcem
w rączynach na wabia wystawić, a samym za węgłem z widłami czyhać. Wnet potwór
ony, łup zoczywszy przyleci i argumenta wysuwać zacznie. Wtedy w skok! I on
nasz!
Mason złapany wielkiej wartości nie ma – do roboty nijakiej niezdatny. Jak do
deptania kapusty zapędzić, ta goszka będzie. Kartofli więcej zje niźli ukopie,
krowy udojone skwaśniałe mleko dadzą. Za babami okiem słodkim wodzi, a te jak
to baby głupie, zaraz burakami poliki barwią, albo zapaski nowe od chanela –
żyda wędrownego, za grosz niemały kupują.
Szczęściem jest ci u nas wielki Młot Na Czarownice – OzRM zacny, ktoren zginąć
ludowi pobożnemu nie da, masona wszetecznego ukróci i w dalekie światy nazad
przegoni!!
Obserwuj wątek
    • kolargol Re: Mason wszeteczny przez OzRMa zdemaskowany! 09.02.02, 02:39
      Dobre.
      • Gość: Dr.KrisK Re: Mason wszeteczny przez OzRMa zdemaskowany! IP: *.eng.fsu.edu 09.02.02, 16:06
        Dziękuję!!!
        • Gość: elwer Re: Mason wszeteczny przez OzRMa zdemaskowany! IP: 213.76.10.* 09.02.02, 16:27
          Bdb.Super prawdziwa polska rzeczywistosć.Proszę o ciąg dalszy.Pozdr.
          • Gość: Dr.KrisK Ciągi dalsze. IP: *.eng.fsu.edu 09.02.02, 18:18
            Będą, jak mi tylko sąsiad gazety odda. Pozdrawiam!
            Dr.KrisK
    • chrikri Re: Mason wszeteczny przez OzRMa zdemaskowany! 09.02.02, 20:15
      Coś ty się tak do OzRM przyczepił?
      • Gość: Dr.KrisK Re: Mason wszeteczny przez OzRMa zdemaskowany! IP: *.eng.fsu.edu 11.02.02, 15:13
        A gdzieżbym śmiał sie czepiać! Lubię go nawet, taki śmieszny...
    • Gość: Hania Re: Mason wszeteczny przez OzRMa zdemaskowany! IP: 195.217.253.* 11.02.02, 15:32
      Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a):

>
      > Za dodatkiem do Naszego Dziennika : „Rolnik Polski Pobożny –porady
      > od frasunków
      > wszelakich”
      >
      > Mason wszeteczny jaki jest – każdy widzi, a kto nie widzi to mu OzRM poka
      > że.
      > Tym się szkarada wyróżnia iże cienia nie daje, a w lustrze odbicie prawdziwe
      > ukazuje, w mycce, pejsach i chałacie. Nosi się z francuzka: koszula czysta,
      > portki całe i but błyszczący. Gumofilcem narodowym polskim naszym gardzi, a i
      > swetra we wzory przecudne z Turcyjej przez OzRMa przywiezionego na grzbiet nie
      > wdzieje – taki przechera!
      > Telewizor składany w paczce nosi i „laptopem” go nazywa, że niby ze
      > światami
      > dalekimi gadać przez niego można .... A kłamstwo to jest przecie, bo jak to:
      > przez telefon ledwie do Bolejewa dowrzeszczeć się można, a drót grubsiejszy
      > przeca! No i z telefonem rzecz inaksza, każden wie iże w drócie onym dziurka
      > cieniusieńka przedziwną moda uczyniona jest po której głos do Bolejewa leci i
      > nazad. A nawet jakby z onym „laptopem” prawda miała być, to po co n
      > am ze
      > światami dalekiemi gadać! Dobrze nam tu gdzie my są, co ziemia urodzi to zjemy,
      >
      > a co nie zjemy to zakopiemy. I tyle!
      > Czyste duszyczyki młodzieńcze na manowce zwodzi sprośne Dyagramy na onym
      > laptopie ukazując, przez co chłopięta niewinne za nic o sukience zakonnej
      > słyszeć nie chcą, a dziewki od krów, miast ciała nabierać i dzieci rodzić, w
      > pekaesy skrzypiące siadają i w owe światy dalekie, nawet do Ciechanowa!
      > wyjezdżają.
      > Mason w łeb paskudny Naszym Dziennikiem trzepnięty, przeraźliwie piszczy i kupę
      >
      > nawozu się przemienia. Coby go zwabić, chłopię niewinne w komeżce i z różańcem
      > w rączynach na wabia wystawić, a samym za węgłem z widłami czyhać. Wnet potwór
      > ony, łup zoczywszy przyleci i argumenta wysuwać zacznie. Wtedy w skok! I on
      > nasz!
      > Mason złapany wielkiej wartości nie ma – do roboty nijakiej niezdatny. Ja
      > k do
      > deptania kapusty zapędzić, ta goszka będzie. Kartofli więcej zje niźli ukopie,
      > krowy udojone skwaśniałe mleko dadzą. Za babami okiem słodkim wodzi, a te jak
      > to baby głupie, zaraz burakami poliki barwią, albo zapaski nowe od chanela R
      > 11;
      > żyda wędrownego, za grosz niemały kupują.
      > Szczęściem jest ci u nas wielki Młot Na Czarownice – OzRM zacny, ktoren z
      > ginąć
      > ludowi pobożnemu nie da, masona wszetecznego ukróci i w dalekie światy nazad
      > przegoni!!

Niech zyje nam OzRM - obronca Polakow przed masonskim plugastwem!

Ps. Kolejna rewelacyjna przypowiastka :)
      • Gość: Dr.KrisK Re: Mason wszeteczny przez OzRMa zdemaskowany! IP: *.eng.fsu.edu 13.02.02, 02:04
        Wkurzył mnie ostatnio burak jeden, to mu jeszcze raz odnowimy wątek! A co, pani
        Haneczko!
        • Gość: Hania Re: Mason wszeteczny przez OzRMa zdemaskowany! IP: 195.217.253.* 13.02.02, 17:32

> Wkurzył mnie ostatnio burak jeden, to mu jeszcze raz odnowimy wątek! A co, pani
          >
          > Haneczko!

Panie, KrisK (Dr. rzecz jasna) - sluszna to inicjatywa. Zaiste!
          A w celach rozrywkowych radze zajrzec do watku "Wizyta poslow LPR u Prymasa".
          Hi, hi, hi. Co sobie przypomne to mnie chichocik zlosliwy ogarnia!
          Nie na temat osoby Prymasa, rzecz jasna.
          • Gość: Dr.KrisK Tak - to może zabić... IP: *.eng.fsu.edu 13.02.02, 17:41
            .. ze śmiechu. Ciekawe jakie Dary przynieśli..
            Juz czuję że mnie wena swędzi, aby Wizytę oną w szczegółach opisać coby naród
            poczciwy przykładem dobrym oświecić, jako to: Przywitanie Zacnych Gości,
            Oracya, Darów złożenie, Poczęstunek, Toasty, Oracya, Toasty, Toasty, Toasty,
            Toasty, Kac.
            Piękne!
            Pozdrawiam pani Haneczko i lecę do pracy!!!
            KrisK - Doctorus Philosophae
    • pyzia Re: Mason wszeteczny przez OzRMa zdemaskowany! 13.02.02, 17:26
      Boskie, znam takiego jednego, faktycznie dyagramy na laptopie wypisuje ;-)))))
      • Gość: samanta Dr.Krisk ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 18:23
        Waszec sie opylasz cos ostatnio! A za pioro zlapac i cos porywajacego stworzyc nie laska? Dlugo Pan
        bedziesz sie tak plawil w lenistwie?He?????;))))))))))))) Pozdrowko! Samanta Zuberkiewiczowa
        • Gość: Dr.KrisK A co to ja, Kraszewski jestem albo jeszcze gorzej? IP: *.eng.fsu.edu 13.02.02, 18:36
          Wena mi się skończyła, teraz z innymi kolegami siedzimy i bardzo ważne sprawy
          roztrząsamy: jak Polskę zbawić, i czym byśmy byli gdyby inni nam na to
          pozwolili.
          Jak skończymy to się zobaczy.
          Pozdrawiam.
          • Gość: Hania Re: A co to ja, Kraszewski jestem albo jeszcze gorzej? IP: 195.217.253.* 13.02.02, 18:58

> Wena mi się skończyła, teraz z innymi kolegami siedzimy i bardzo ważne sprawy
            > roztrząsamy: jak Polskę zbawić, i czym byśmy byli gdyby inni nam na to
            > pozwolili.
            > Jak skończymy to się zobaczy.
            > Pozdrawiam.

To ta druga czesc przypomina mi paru forumowiczow.... ;)
            O jednym z nich traktuje nawet ten watek.
            A co sie stalo z krolewiczem Reggie? On tez pewnie rozmysla....
            • Gość: Dr.KrisK No własnie. gdzie jest mój ulubiony reggie? IP: *.eng.fsu.edu 13.02.02, 19:15
              Gdzieś sie zapodział, a taki był śmieszny. Może we własnej ślinie się utopił?
              Mam nadzieję, że nie przeze mnie!
              • Gość: Hania Re: No własnie. gdzie jest mój ulubiony reggie? IP: 195.217.253.* 13.02.02, 19:20

> Gdzieś sie zapodział, a taki był śmieszny. Może we własnej ślinie się utopił?
                > Mam nadzieję, że nie przeze mnie!

Chlebem z cukrem zakrztusil? ;)
                Albo gdzie indziej straszy.
                • Gość: Dr.KrisK Chyba zmienił nickname. IP: *.eng.fsu.edu 13.02.02, 19:23
                  Mam pewne podejrzenia, ale tak pisać jak on (zdania na pół strony) to nikt nie
                  potrafił...
                  Skuczno w duszy, przychodził człowiek do pracy i od razu witało go
                  poszczekiwanie reggiego.. A tu co - oszołom Kagan to nie to samo!
                  • Gość: samanta Re: Chyba zmienił nickname. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 19:28
                    a i Kagan pomalu sie zmienia...Coz ci biedaku pozostanie jak Kagan zrobi sie calkiem normalny?:)
                    • Gość: Dr.KrisK Cos się znajdzie... IP: *.eng.fsu.edu 13.02.02, 19:33
                      Tyle tego łazi po forum. Jakieś MMMy, Litwiny, itp. Powiem szczerze, nawet ich
                      bardziej lubię szturać, bo Kagan to po prostu normalny uczciwy wariat, a tamci
                      to szuje.
                      No i nic tak nie piszczy rozkosznie jak podrażniony dureń narodowy!
                      • Gość: samanta Re: Cos się znajdzie... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 19:44
                        doktorku,marnujesz sie w laboratorium!:))) czy bede odkrywcza jesli powiem ze masz bardzo fajne ,specyficzne
                        poczucie humou? Wiesz,te okreslenia,porownania...Bomba:)
                        • Gość: Dr.KrisK W labie tez jest wesoło!!! IP: *.eng.fsu.edu 13.02.02, 19:50
                          Czasem aż nam się próbowki porozlewają!!! Właśnie jestem w trakcie pisania
                          dzieła mojego życia:"Nauka na wesoło - sto śmiesznych doświadczeń do wykonania
                          w domu i zagrodzie". Do podręcznika dołączony zestaw pierwszej pomocy, tudzież
                          posąg autora jak siedzi i myśli.
                          Pozdrawiam.
                          • Gość: Hania Re: W labie tez jest wesoło!!! IP: 195.217.253.* 13.02.02, 19:59

> Czasem aż nam się próbowki porozlewają!!! Właśnie jestem w trakcie pisania
                            > dzieła mojego życia:"Nauka na wesoło - sto śmiesznych doświadczeń do wykonania
                            > w domu i zagrodzie". Do podręcznika dołączony zestaw pierwszej pomocy, tudzież
                            > posąg autora jak siedzi i myśli.
                            > Pozdrawiam.

I odpowiedzi na pozew tez sie milo pisze jak tak czlowiek przeczyta, ze poslowie
                            LPR troszcza sie o II RP...
                            • Gość: Dr.KrisK A propos pozwów... IP: *.eng.fsu.edu 13.02.02, 20:14
                              No właśnie, a mnie tu chca sąsiedzi pozwać, że z laboratorium smrody im lecą i
                              w oglądzie TV przeszkadzają! A co ja poradzę, że dureń narodowy polski po
                              podrażnieniu nie tylko piski wydziela! Taka już specyfika badań i nic ja na to
                              nie poradzę.
                              Pozdrawiam.
                              • Gość: Hania Re: A propos pozwów... IP: 195.217.253.* 13.02.02, 20:20

> No właśnie, a mnie tu chca sąsiedzi pozwać, że z laboratorium smrody im lecą i
                                > w oglądzie TV przeszkadzają! A co ja poradzę, że dureń narodowy polski po
                                > podrażnieniu nie tylko piski wydziela! Taka już specyfika badań i nic ja na to
                                > nie poradzę.
                                > Pozdrawiam.

Hmmmmm... Immisje z gruntu sasiadujacego to powazna sprawa...
                                Zaproponuj im ugode - raz na tydzien pozwolisz im poeksperymentowac ;)
                      • Gość: Ania Re: Cos się znajdzie... IP: *.upc.chello.be 13.07.02, 15:25

> Tyle tego łazi po forum. Jakieś MMMy, Litwiny, itp. Powiem szczerze, nawet ich
                        > bardziej lubię szturać, bo Kagan to po prostu normalny uczciwy wariat, a tamci
                        > to szuje.
                        > No i nic tak nie piszczy rozkosznie jak podrażniony dureń narodowy!

Litwina calkiem gdzies wymiotlo.MMM raz na pol roku sie odzywa.Smutno.
                  • Gość: Hania Re: Chyba zmienił nickname. IP: 195.217.253.* 13.02.02, 19:33

> Mam pewne podejrzenia, ale tak pisać jak on (zdania na pół strony) to nikt nie
                    > potrafił...
                    > Skuczno w duszy, przychodził człowiek do pracy i od razu witało go
                    > poszczekiwanie reggiego.. A tu co - oszołom Kagan to nie to samo!

No, nie... Niestety.
                    Za to polecam watek Biedacy z Radia Maryja. Jest kilka smakowitych kaskow
                    autorstwa klasykow gatunke ;)
                    Ale i Kagan potrafi poszalec. Ze na zasadzie zdartej plyty, to juz trudno!
                    • Gość: Dr.KrisK No właśnie.. IP: *.eng.fsu.edu 13.02.02, 19:37
                      Ten wątek o biedakach z RM oczywiście smakowity - a moze pani Haneczka wie czym
                      sie różni OzRM od GRMa? Bo mi sie oni czasem mięszają w jedno.
                      Pozdrawiam.
                      • Gość: Hania Re: No właśnie.. IP: 195.217.253.* 13.02.02, 19:58

> Ten wątek o biedakach z RM oczywiście smakowity - a moze pani Haneczka wie czym
                        >
                        > sie różni OzRM od GRMa? Bo mi sie oni czasem mięszają w jedno.
                        > Pozdrawiam.

Mnie tez. ALe ostatnio zauwazylam roznice - OzRM uderza w nuty religijne, czesto
                        wzywa imie Boga swego nadaremno i duzo blogoslawi. A GMR, jak to GMR - najlepiej
                        bylo za Jagiellonow, potem przyszedl Balcerowicz i wszystko zepsul a teraz nas z
                        innymi masonami na sile do UE ciagnie.

• Gość: samanta Re: No właśnie.. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 20:06
                        dorzucilabym do kompletu MMM i bylby swiety trojca
                      • Gość: snajper Re: No właśnie.. IP: 213.134.143.* 14.02.02, 18:51

> Ten wątek o biedakach z RM oczywiście smakowity - a moze pani Haneczka wie czym
                        > Pozdrawiam.

OzRM jest bardziej fanatyczny, a zatem bardziej agresywny. Z GMR można sensownie
                        podyskutować. Z OzRM raczej się nie daje.
                        Pozdrawiam.
                        • Gość: Hania Re: No właśnie.. IP: 195.217.253.* 14.02.02, 18:57
                          Gość portalu: snajper napisał(a):

> Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a):
                          >
                          > > Ten wątek o biedakach z RM oczywiście smakowity - a moze pani Haneczka wie
                          > czym
                          > > sie różni OzRM od GRMa? Bo mi sie oni czasem mięszają w jedno.
                          > > Pozdrawiam.
                          >
                          > OzRM jest bardziej fanatyczny, a zatem bardziej agresywny. Z GMR można sensowni
                          > e
                          > podyskutować. Z OzRM raczej się nie daje.
                          > Pozdrawiam.

Tak, z GMR-em wlasnie sobie milo na innym watku rozmawiam.
                          Z OzRM nigdy mi sie nie udalo.
                          • Gość: Ania Re: No właśnie.. IP: *.upc.chello.be 13.07.02, 15:29
                            Gość portalu: Hania napisał(a):

> Gość portalu: snajper napisał(a):
                            >
                            > > Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a):
                            > >
                            > > > Ten wątek o biedakach z RM oczywiście smakowity - a moze pani Haneczk
                            > a wie
                            > > czym
                            > > > sie różni OzRM od GRMa? Bo mi sie oni czasem mięszają w jedno.
                            > > > Pozdrawiam.
                            > >
                            > > OzRM jest bardziej fanatyczny, a zatem bardziej agresywny. Z GMR można sen
                            > sowni
                            > > e
                            > > podyskutować. Z OzRM raczej się nie daje.
                            > > Pozdrawiam.
                            >
                            > Tak, z GMR-em wlasnie sobie milo na innym watku rozmawiam.
                            > Z OzRM nigdy mi sie nie udalo.

A ja musze sie przyznac,ze zeby nie OzRM to pewnie nigdy nie zostalabym na forum.
                            Jak doktor zakladal ten watek to jeszcze mnie nie bylo.Ile sie zmienilo.
                      • Gość: Ania Re: No właśnie.. IP: *.upc.chello.be 13.07.02, 15:26

>
                        > Pozdrawiam.

No i dobrze sie pomieszalo.
    • Gość: Filip Niech nowi poczytaja. Do gory !!! IP: *.proxy.aol.com 13.07.02, 15:22

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka