nobodyperfect6 28.12.09, 19:20 pierwszy w ocenach sytuacji jeśli chodzi o wrogów PIS , ale gdy sprawa dotyczy partii braci K nagle wrzeszczy ,żeby nie oceniać . Ot pisowski punkt widzenia .. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donek_z_bagien Już wiem dlaczego usunięto pana Wasermana 28.12.09, 19:24 POszołomstwo nie dorasta mu do pięt.Waserman na przewodniczącego komisji do zbadania przekrętów PO. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar [...] 28.12.09, 19:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nobodyperfect6 Re: Już wiem dlaczego usunięto pana Wasermana 28.12.09, 19:29 świadkowi pozwala się na komentowanie pytań i decyzji komisarzy ? to są kpiny Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Ma prawo komentować,jeśli"komisarz"ciągle 28.12.09, 20:20 nobodyperfect6 napisała: świadkowi pozwala się na komentowanie pytań i decyzji komisarzy ? to są kpiny ---> ... zadaje pytania w formie: Czy często pan kradnie i oszukuje? Proszę odpowiedzieć jednym słowem: TAK albo NIE! No i osobny problem to taki, że komisarze z PO okazali się kompletnymi idiotami, nie potrafiącymi samodzielnie zadawać pytań, to jak ich traktować? Odpowiedz Link Zgłoś
nobodyperfect6 Re: Ma prawo komentować,jeśli"komisarz"ciągle 28.12.09, 20:23 świadek jest od odpowiadania na pytania i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 A pytający nie jest od sugerowania odPOwiedzi! 28.12.09, 20:31 nobodyperfect6 napisała: świadek jest od odpowiadania na pytania > i tyle ---> ... tylko tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
nobodyperfect6 Re: A pytający nie jest od sugerowania odPOwiedzi 28.12.09, 20:33 gdzie byłeś jak komisrze sugerowali odpowiedzi w aferze tzw Rywina Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Chyba cię znam,bo stosujesz klasyczny sposób 28.12.09, 20:44 nobodyperfect6 napisała: gdzie byłeś jak komisrze sugerowali odpowiedzi w aferze tzw Rywina ---> ... ucieczki od meritum, co rusz zmieniając temat wrzutkami z innych spraw a zamiast argumentów używasz zdartych sloganów. Miałaś dać choć jeden przykład wypowiedzi Wassermanna potwierdzający twoją tezę zawartą w pierwszym poscie! I co??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nobodyperfect6 Re: Chyba cię znam,bo stosujesz klasyczny sposób 28.12.09, 20:48 Wasserman był żałosny - nagle mu się demokratyczne reguły przypomniały Odpowiedz Link Zgłoś
nobodyperfect6 Re: Już wiem dlaczego usunięto pana Wasermana 28.12.09, 19:41 już on by pokazał jakie prawa ma świadek .. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Już wiem dlaczego usunięto pana Wasermana 28.12.09, 20:08 nobodyperfect6 napisała: > już on by pokazał jakie prawa ma świadek .. Najlepsza prokuratorska szkoła wczesnego PRL-u. Odpowiedz Link Zgłoś
nobodyperfect6 Re: Już wiem dlaczego usunięto pana Wasermana 28.12.09, 20:09 no i rzeczywiście ta jego "UCZCIWOŚĆ" Nie kłamałem, bowiem nie mówiłem pod przysięgą, tylko wypowiadałem się dla mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
nobodyperfect6 Re: Już wiem dlaczego usunięto pana Wasermana 30.12.09, 11:42 bezczelny lisek jak to nawoływał nie róbmy konferencji prasowych z obrad komisji a sam od RM po Nasz Dziennik klepie ,byle tylko jego było na wierzchu Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Kłamiesz faryzeuszko!!! 28.12.09, 20:14 nobodyperfect6 napisała: faryzeusz Wasserman sprawa dotyczy partii braci K nagle wrzeszczy ,żeby nie oceniać . ---> PO co zmyślasz i robisz z siebie idiotkę? Nie znajdziesz ani jednej jego wypowiedzi, która by te twoje brednie potwierdziła. Jedyne co on twierdził to to aby nie zajmować się sprawami, które nie mają nic wspólnego z aferą hazardową oraz z nim osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
nobodyperfect6 Re: Kłamiesz faryzeuszko!!! 28.12.09, 20:25 PIS też jest umoczony Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Czyżbyś była świadkiem koronnym? 28.12.09, 20:29 nobodyperfect6 napisała: PIS też jest umoczony ---> Rzuciłaś tak poważny i nie do obalenia argument, że powinnaś jak najszybciej zgłosić się do Tuska - on cię ozłoci za takie informacje! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nobodyperfect6 Re: Czyżbyś była świadkiem koronnym? 28.12.09, 20:34 Wasserman kłamał ? Odpowiedz Link Zgłoś