Dodaj do ulubionych

faryzeusz Wasserman

28.12.09, 19:20
pierwszy w ocenach sytuacji jeśli chodzi o wrogów PIS , ale gdy
sprawa dotyczy partii braci K nagle wrzeszczy ,żeby nie oceniać .
Ot pisowski punkt widzenia ..
Obserwuj wątek
    • donek_z_bagien Już wiem dlaczego usunięto pana Wasermana 28.12.09, 19:24
      POszołomstwo nie dorasta mu do pięt.Waserman na przewodniczącego komisji do
      zbadania przekrętów PO.
      • kaczyjar [...] 28.12.09, 19:28
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • nobodyperfect6 Re: Już wiem dlaczego usunięto pana Wasermana 28.12.09, 19:29
        świadkowi pozwala się na komentowanie pytań i decyzji komisarzy ? to są kpiny
        • normalnyczlowiek1 Ma prawo komentować,jeśli"komisarz"ciągle 28.12.09, 20:20
          nobodyperfect6 napisała: świadkowi pozwala się na komentowanie pytań i decyzji komisarzy ? to są kpiny

---> ... zadaje pytania w formie: Czy często pan kradnie i oszukuje? Proszę odpowiedzieć jednym słowem: TAK albo NIE!

No i osobny problem to taki, że komisarze z PO okazali się kompletnymi idiotami, nie potrafiącymi samodzielnie zadawać pytań, to jak ich traktować?
          • nobodyperfect6 Re: Ma prawo komentować,jeśli"komisarz"ciągle 28.12.09, 20:23
            świadek jest od odpowiadania na pytania
            i tyle
            • normalnyczlowiek1 A pytający nie jest od sugerowania odPOwiedzi! 28.12.09, 20:31
              nobodyperfect6 napisała: świadek jest od odpowiadania na pytania
              > i tyle

---> ... tylko tyle :)
              • nobodyperfect6 Re: A pytający nie jest od sugerowania odPOwiedzi 28.12.09, 20:33
                gdzie byłeś jak komisrze sugerowali odpowiedzi w aferze tzw Rywina
                • normalnyczlowiek1 Chyba cię znam,bo stosujesz klasyczny sposób 28.12.09, 20:44
                  nobodyperfect6 napisała: gdzie byłeś jak komisrze sugerowali odpowiedzi w
                  aferze tzw Rywina

---> ... ucieczki od meritum, co rusz zmieniając temat wrzutkami z innych spraw
                  a zamiast argumentów używasz zdartych sloganów.

Miałaś dać choć jeden przykład wypowiedzi Wassermanna potwierdzający twoją tezę
                  zawartą w pierwszym poscie! I co??? :)))
                  • nobodyperfect6 Re: Chyba cię znam,bo stosujesz klasyczny sposób 28.12.09, 20:48
                    Wasserman był żałosny - nagle mu się demokratyczne reguły przypomniały
                    • v.t.s Re: Chyba cię znam,bo stosujesz klasyczny sposób 29.12.09, 10:40
                      fakt
      • nobodyperfect6 Re: Już wiem dlaczego usunięto pana Wasermana 28.12.09, 19:41
        już on by pokazał jakie prawa ma świadek ..
        • wos9 Re: Już wiem dlaczego usunięto pana Wasermana 28.12.09, 20:08
          nobodyperfect6 napisała:

> już on by pokazał jakie prawa ma świadek ..

Najlepsza prokuratorska szkoła wczesnego PRL-u.
          • nobodyperfect6 Re: Już wiem dlaczego usunięto pana Wasermana 28.12.09, 20:09
            no i rzeczywiście ta jego "UCZCIWOŚĆ"
            Nie kłamałem, bowiem nie mówiłem pod przysięgą, tylko wypowiadałem się dla
            mediów.
      • nobodyperfect6 Re: Już wiem dlaczego usunięto pana Wasermana 30.12.09, 11:42
        bezczelny lisek
        jak to nawoływał
        nie róbmy konferencji prasowych z obrad komisji

a sam od RM po Nasz Dziennik klepie ,byle tylko jego było na wierzchu
    • normalnyczlowiek1 Kłamiesz faryzeuszko!!! 28.12.09, 20:14
      nobodyperfect6 napisała: faryzeusz Wasserman
      sprawa dotyczy partii braci K nagle wrzeszczy ,żeby nie oceniać .

---> PO co zmyślasz i robisz z siebie idiotkę? Nie znajdziesz ani jednej jego
      wypowiedzi, która by te twoje brednie potwierdziła. Jedyne co on twierdził to to
      aby nie zajmować się sprawami, które nie mają nic wspólnego z aferą hazardową
      oraz z nim osobiście.
      • nobodyperfect6 Re: Kłamiesz faryzeuszko!!! 28.12.09, 20:25
        PIS też jest umoczony
        • normalnyczlowiek1 Czyżbyś była świadkiem koronnym? 28.12.09, 20:29
          nobodyperfect6 napisała: PIS też jest umoczony

---> Rzuciłaś tak poważny i nie do obalenia argument, że powinnaś jak
          najszybciej zgłosić się do Tuska - on cię ozłoci za takie informacje! :)))
          • nobodyperfect6 Re: Czyżbyś była świadkiem koronnym? 28.12.09, 20:34
            Wasserman kłamał ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka