goldenwomen93 30.12.09, 09:03 tak uważa Radio Zet!Dla kogo najważniejsze? dla przeciętnego Polaka? Matko jedyna świat się jednak kończy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witoldzbazin Re: Wybór J.Buzka do PE to najwazniejsze wydarzen 30.12.09, 09:05 piramidalna bzdura jak to w komercyjnym radiu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: Wybór J.Buzka do PE to najwazniejsze wydarzen 30.12.09, 09:05 Naprawdę nie zależy Ci, żeby Polak kierował pracami PE? Taki z Ciebie patriota? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen93 patriota jakiego kraju jesteś?:) 30.12.09, 09:38 Ja pamietam "osiągnięcia " Buzka w kraju.Myslisz , że tam bedzie skuteczniejszy w działaniu dla Polski i Polaków? 1tomasz1 napisał: > Naprawdę nie zależy Ci, żeby Polak kierował pracami PE? Taki z Ciebie patriota? Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: patriota jakiego kraju jesteś?:) 30.12.09, 10:12 goldenwomen93 napisała: > Ja pamietam "osiągnięcia " Buzka w kraju.Myslisz , że tam bedzie > skuteczniejszy w działaniu dla Polski i Polaków? Chodzi o ten rząd Buzka, w którym był obecny prezydent? I który to rząd odebrał władzę SLD? Nie zależy Ci, żeby Polak reprezentował Polskę na wysokim stanowisku w PE? Symptomatyczne... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen93 Co J. Buzek wywalczy w Brukseli ................ 30.12.09, 10:14 dla przeciętnego Polaka i Polski????????? podaj mi jakies KONKRETNE przykłady ktore mnie do tego przekonają.Co mi da obecność Buzka w Brukseli? CO!!!!!!!!!!!!!!??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: Co J. Buzek wywalczy w Brukseli ............. 30.12.09, 10:31 goldenwomen93 napisała: > dla przeciętnego Polaka i Polski????????? podaj mi jakies KONKRETNE > przykłady ktore mnie do tego przekonają.Co mi da obecność Buzka w > Brukseli? CO!!!!!!!!!!!!!!??????????? Będzie pilnował, żeby eurodeputowany z Niemiec nie wywalczył nieproporcjonalnie więcej dla przeciętnego Niemca. Wolałbyś Niemca na tym stanowisku? Symptomatyczne... Masz znów atak? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Co J. Buzek wywalczy w Brukseli ............. 30.12.09, 10:35 1tomasz1 napisał: > Będzie pilnował, żeby eurodeputowany z Niemiec nie wywalczył nieproporcjonalnie > więcej dla przeciętnego Niemca. hehehhe...nawet nie chce mi się komentować tych bajeczek którym nakarmiło cię PO Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen93 1tomasz1 vel scutek mnie tak rozśmieszyła :) 30.12.09, 12:30 Będzie pilnował, żeby eurodeputowany z Niemiec nie wywalczył nieproporcjonalnie więcej dla przeciętnego Niemca. Wolałbyś Niemca na tym stanowisku? Symptomatyczne Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 ty jako bardzo wielo nickowiec NIGDY nie zrozu- 30.12.09, 13:03 miesz, że na forum są osoby używające tylko JEDNEGO nicka! W twoich urojeniach Scoutek jest Tomaszem, ja byłam Obrazą Uczuć Religijnych, a nawet Scoutkiem. Mnie możesz sprawdzić u swojej przyjaciółki Giwi, u której załatwiłaś mi zakaz zakładania wątków na fk! goldenwomen93 napisała: > Będzie pilnował, żeby eurodeputowany z Niemiec nie wywalczył > nieproporcjonalnie > więcej dla przeciętnego Niemca. Wolałbyś Niemca na tym stanowisku? > Symptomatyczne > > Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: ty jako bardzo wielo nickowiec NIGDY nie zroz 30.12.09, 13:15 Też mu proponowałem sprawdzenie i Giwi, ale skrewił. Goldek znaczy. Jak widać jego 'patriotyzm' kończy się tam, gdzie nie wybrany zostanie ktoś z PiS. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: ty jako bardzo wielo nickowiec NIGDY nie zroz 30.12.09, 13:27 1tomasz1 napisał: > Też mu proponowałem sprawdzenie i Giwi, ale skrewił. Goldek znaczy. > Jak widać jego 'patriotyzm' kończy się tam, gdzie nie wybrany zostanie ktoś z > PiS. :) To w PiS-ie naturalna choroba. Ale sądzę, że gołdzie najbardziej by pasował J.R.Nowak i Wolniewicz - ze względu na stosunek do Żydów. Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: ty jako bardzo wielo nickowiec NIGDY nie zroz 30.12.09, 13:40 Aaaa. Czyli to antysemita jest? No to powinien mieć z Niemcami po drodze... Przynajmniej z tym sprzed 70-ciu lat. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen93 od kiedy to wymienienie słowa ŻYD jest............ 30.12.09, 14:09 antysemityzmem? to jakiś ubliżający wyraz? to słowo takie same jak Niemiec, Francuz, Słowak.............. to za trudne dla was? 1tomasz1 napisał: > Aaaa. Czyli to antysemita jest? No to powinien mieć z Niemcami po drodze... > Przynajmniej z tym sprzed 70-ciu lat. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen93 giwi zobacz bo mnie majtki opadły :) 30.12.09, 14:07 wos9 napisała: Mnie możesz sprawdzić u swojej przyjaciółki Giwi, u której > załatwiłaś mi zakaz zakładania wątków na fk! Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Od kiedy to Buzek przestał pomagać PanTalonom??? 30.12.09, 15:12 1tomasz1 napisał: Będzie pilnował, żeby eurodeputowany z Niemiec nie wywalczył nieproporcjonalnie więcej dla przeciętnego Niemca. ---> Wtedy pomagał Hiszpanom, Holendrom, Niemcom... kosztem interesów Polski i mówisz, że mu się odmieniło??? Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Rząd Czterech Nieudanych Reform.Rząd Buzka 30.12.09, 15:09 1tomasz1 napisał: Chodzi o ten rząd Buzka, w którym był obecny prezydent? ---> jak rząd Tuska, składał się z nieudaczników - tych, którzy chcieli coś konkretnego zrobić dla Polski a nie tylko obiecywać, starali się jak najszybciej usuwać. Tak się stało m.in. z Lechem Kaczyńskim, gdy był ministrem sprawiedliwości..., bo chciał naprawdę ścigać przestępców. > I który to rząd odebrał władzę SLD? ---> I oddał władzę SLD... > Symptomatyczne... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: patriota jakiego kraju jesteś?:) 30.12.09, 12:24 > skuteczniejszy w działaniu dla Polski i Polaków? Prezydent parlamentu europejskiego ma być skuteczny w działaniu dla Europy i Europejczyków, a nie tylko Polski i Polaków. Tak, jak prezydent RP ma być skuteczny w działaniu dla Polski i Polaków, a nie tylko dla Warszawy i Warszawiaków czy Gdańska i Gdańszczan. Może ty czujesz się Azjatką czy obywatelką WNP i Polką, ja jestem europejczykiem i Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Zgadzam się z Twoim wywodem Man. Mogłabym tylko 30.12.09, 13:09 odwrócić ostatnie zdanie. Jestem Polką i Europejką, co niewiele zmienia, bo uważam, że im lepiej będzie Europie, tym lepiej będzie Polsce. I odwrotnie! man_sapiens napisał: > > skuteczniejszy w działaniu dla Polski i Polaków? > > Prezydent parlamentu europejskiego ma być skuteczny w działaniu dla Europy i > Europejczyków, a nie tylko Polski i Polaków. Tak, jak prezydent RP ma być > skuteczny w działaniu dla Polski i Polaków, a nie tylko dla Warszawy i > Warszawiaków czy Gdańska i Gdańszczan. > Może ty czujesz się Azjatką czy obywatelką WNP i Polką, ja jestem europejczykie > m > i Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen93 dziecko kto ci takich bzdur naoPOwiadał?! 30.12.09, 14:13 wos9 napisała: > odwrócić ostatnie zdanie. Jestem Polką i Europejką, co niewiele > zmienia, bo uważam, że im lepiej będzie Europie, tym lepiej będzie > Polsce. I odwrotnie! Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Wybór J.Buzka do PE to najwazniejsze wydarzen 30.12.09, 09:06 A co z tego będzie Polska miala? Przecież on juz odkrył swoje karty. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia.anna.majewska Politycznie, napewno było to wyjątkowo ważne 30.12.09, 09:47 wydarzenie. Nie jestem z PO, jako i Ty, ale to nie oznacza, że warto się pluć, tylko dlatego, że w PO, poza Buzkiem, jest masa kundelstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Wybór J.Buzka do PE to najwazniejsze wydarzen 30.12.09, 09:55 Gdyby jeszcze Cimoszewicz do RE,Kwaśniewski do ONZ i Sikorski do NATO załapali się na stanowicha to ? To byłby Wiedeń,Psie Pole i Grunwald III RP. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Wybór J.Buzka do PE to najwazniejsze wydarzen 30.12.09, 09:58 zoil44elwer napisał: To byłby Wiedeń,Psie Pole i Grunwald III RP. na razie Targowica rządzi heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Wybór J.Buzka do PE to najwazniejsze wydarzen 30.12.09, 10:01 Płk Kukliński na razie bohaterem narodowym.Mam nadzieję że pojawi się w RP współczesny płk Kiliński!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow najwazniejsze wydarzenie to ten wybór 30.12.09, 09:59 pl.wikipedia.org/wiki/Catherine_Ashton Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: najwazniejsze wydarzenie to ten wybór 30.12.09, 10:03 Nie psuj mi sylwestrowego nastroju podobizną brytyjskiej Fatygi!! Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen93 Fotyga jest ładniejsza :))))))))) 30.12.09, 10:18 zoil44elwer napisał: > Nie psuj mi sylwestrowego nastroju podobizną brytyjskiej Fatygi!! Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Fotyga jest ładniejsza :))))))))) 30.12.09, 10:29 Bzdury opowiadasz. Porównaj. www.dziennik.pl/files/archive/00181/WJ080407_025_181191l.jpg rosamariaartal.files.wordpress.com/2009/11/catherine-ashton.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: najwazniejsze wydarzenie to ten wybór 30.12.09, 10:03 niestety angielki nie były i nie są urodziwe,nawet bufetowa i Julka ma dłuższego nosa hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
tadzap Re: Wybór J.Buzka do PE to najwazniejsze wydarzen 30.12.09, 10:03 Jaki odbiorca,taka szmatka.Suski mial rację. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Wybór J.Buzka do PE to najwazniejsze wydarzen 30.12.09, 10:13 Opus Dei? Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.l Nieudolny figurant Maryjana, premier-pacynka 30.12.09, 11:14 pociągana za sznurki. Przez kilka lat wyborcy zapomnieli jego reformatołskie wysiłki, po których AWS wyleciał z sejmu i wybrali go do PE. Ludzka pamięć jest krótka. Korzystają na tym dziwne typy. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Widzisz jak się wybił na niepodległość. A Maryjan 30.12.09, 12:12 (piękny rzecz oczywista) zniknął ze sceny. Zobaczymy go może w sierpniu na obchodach rocznicy związku. w.i.l napisał: > pociągana za sznurki. Przez kilka lat wyborcy zapomnieli jego > reformatołskie wysiłki, po których AWS wyleciał z sejmu i wybrali go > do PE. > Ludzka pamięć jest krótka. Korzystają na tym dziwne typy. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Widzisz jak się wybił na niepodległość. A Mar 30.12.09, 12:20 Czyli coś tam sobą ta marionetka reprezentuje.Bo inna kukiełka,Kaziu Marionetkowicz to homo nulli coloris. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Widzisz jak się wybił na niepodległość. A Mar 30.12.09, 13:13 zoil44elwer napisał: > Czyli coś tam sobą ta marionetka reprezentuje.Bo inna kukiełka,Kaziu > Marionetkowicz to homo nulli coloris. Marionetkiewicz reprezentuje sobą zakłamanie katolickie. Choćby wymianą żony na młodszą, z którą w dodatku żyje w grzechu (wedle własnych zasad), bo przecież nie ślubował przed ołtarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Widzisz jak się wybił na niepodległość. A Mar 30.12.09, 12:34 A ty dobrze wiesz co w Polsce zwykle wybija, nie, wos9? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Widzisz jak się wybił na niepodległość. A Mar 30.12.09, 12:44 Po każdej burzy wybijają szambonurki,a w kałużach i rzekach historii na wierzch wypływają męty i szumowiny. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Widzisz jak się wybił na niepodległość. A Mar 30.12.09, 12:46 Dzieki skarbie. Ty moje mysli w lot chwytasz. Odpowiedz Link Zgłoś
teen69 Re: Widzisz jak się wybił na niepodległość. A Mar 30.12.09, 14:31 Pamietam jak ten Buzek biegał po rzadzie i blagał : dajcie mi cos podpisać bo jestem ważny. I takiego buzka po angielsku biuzik zrobili figuranteem UE a ta biedaczyna nadal myśli, ze jest kimś. Chyba dla kierowcy sluzbowego. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Widzisz jak się wybił na niepodległość. A Mar 30.12.09, 16:08 teen69 napisał: > Pamietam jak ten Buzek biegał po rzadzie i blagał : Ja ciebie też pamiętam z rządu :D Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Widzisz jak się wybił na niepodległość. A Mar 30.12.09, 18:11 teen69 napisał: > Pamietam jak ten Buzek biegał po rzadzie i blagał : dajcie mi cos podpisać bo > jestem ważny. I takiego buzka po angielsku biuzik zrobili figuranteem UE a ta > biedaczyna nadal myśli, ze jest kimś. Chyba dla kierowcy sluzbowego. Podobnie myśli CIEĆ minister Graś o swoim niemieckim pryncypale. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen93 czy Jerzy Buzek o tym wie? 30.12.09, 14:32 forum.suwerennosc.com/viewtopic.php?f=35&t=421&p=3752#p3752 Forumowicze z Fk zwolennicy UE tez o tym maja pojęcie? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen93 Re: czy Jerzy Buzek o tym wie? 30.12.09, 14:34 A teraz BOMBA !!! Oto bilans Polski w porownaniu do pomocy otrzymanej z UE: 1991 - deficyt 7.6 miliardow zl , Polska otrzymala "0" pomocy. 1992-1996 brak danych 1997 - deficyt 23.9 miliardow zl , Polska doplacila 100 milionow zl. 1998 - deficyt 25.7 miliardow zl , Polska doplacila 200 milionow zl. 1999 - deficyt 15.4 miliardow zl , Polska doplacila 300 milionow zl. 2000 - deficyt 22.5 miliardow zl , Polska doplacila 400 milionow zl. 2001 - deficyt 40.0 miliardow zl , Polska doplacila 1.9 miliardow zl. 2002 - deficyt 40.5 miliardow zl , Polska doplacila 1.9 miliardow zl. 2003 - deficyt 52.8 miliardow zl , Polska doplacila 1.4 miliardow zl. 2004 - deficyt 52.7 miliardow zl , Polska doplacila 1.3 miliardow zl. 2005 - deficyt 42.4 miliardow zl , Polska otrzymala 3.5 miliardow zl. 2006 - deficyt 41.1 miliardow zl , Polska otrzymala 3.1 miliardow zl. 2007 - deficyt 22.1 miliardow zl , Polska otrzymala 3.6 miliardow zl. 2008 - deficyt 49.5 miliardow zl , Polska otrzymala 1.4 miliardow zl. 2009 - deficyt 84.5 miliardow zl , Polska otrzymala 6.4 miliardow zl. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: czy Jerzy Buzek o tym wie? 30.12.09, 18:18 goldenwomen93 napisała: > odpowiem twoim pytaniem a przeciętny Polak wie o tym i czy w ogóle go to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: czy Jerzy Buzek o tym wie? 30.12.09, 18:37 A czy w ogóle J Buzek wie gdzie jest,kim jest i po co jest w PE? On sam chyba jest zdziwiony sądząc po "wyrazie"jego oczu! POdobnych do Tuskowych. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen93 dla kasy to chyba wie?? 30.12.09, 19:28 zoil44elwer napisał: > A czy w ogóle J Buzek wie gdzie jest,kim jest i po co jest w PE? On sam chyba > jest zdziwiony sądząc po "wyrazie"jego oczu! POdobnych do Tuskowych. Odpowiedz Link Zgłoś
cvii Może nie najważniejsze, ale wstyd za tego 30.12.09, 14:38 dukającego, nie potrafiącego się odezwać kretyna jest niemały :-/ www.youtube.com/watch?v=etP3f-mNkD4 Odpowiedz Link Zgłoś
bardzolysapala Re: Może nie najważniejsze, ale wstyd za tego 30.12.09, 14:50 Ale sie ze ślunska wyrwal. I to bez badań lekarskich. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Może nie najważniejsze, ale wstyd za tego 30.12.09, 18:25 Ze Ślunska Cieszyńskiego(Zaolzia) za przeproszeniem a nie z Górnego Ślonska!! Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Wybór J.Buzka do PE to najwazniejsze wydarzen 30.12.09, 18:16 Czy najważniejsze...można dyskutować, ale z pewnością jedno z najważniejszych. Polak zdobywa wysokie stanowisko międzynarodowe i co obserwujemy? Wszyscy normalni rodacy cieszą się i gratulują, a pisdogłowe natychmiast krytykują: Buzek nic nie wart, niczego nie dokonał, stanowisko porównywalne z babcią klozetową i.t.p. Czy to środowisko (pisdogłowych) jest normalne? No chyba nie...Czym się kierują? Zawiścią? Zazdrością? Odpowiedz Link Zgłoś
pincy2 Re: Wybór J.Buzka do PE to najwazniejsze wydarzen 30.12.09, 19:22 To przedostatni z listy najglupszych działaczy AWS. Dobrze, że nie ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Wybór J.Buzka do PE to najwazniejsze wydarzen 31.12.09, 04:04 Kiedyś marszałkiem polskiego parlamentu był DYZMA GAŁAJ(ZSL).Toczka w toczkę,wypisz wymaluj Busek. Odpowiedz Link Zgłoś