ayran 27.01.10, 12:04 ... złożył przed komisją zeznania o takiej treści, że ich konfrontacja z zeznaniami Kaczmarka nie ma sensu. Na każde pytanie może odpowiedzieć "potwierdzam swoje zeznania" i już. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goldenwomen90 Re: Engelking górą.... 27.01.10, 12:06 nazwisko czysto "polskie" czyj to twór? Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Engelking górą.... 27.01.10, 12:20 Bardzo interesujący temat poruszyłaś. Tak - nazwisko Engelking jest z pewnością nazwiskiem brzmiącym bardziej obco, niż nazwisko Kaczmarek. A więc w tym elemencie konfrontacji 1:0 dla Kaczmarka. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Engelking górą.... 27.01.10, 13:27 ayran napisał: > Bardzo interesujący temat poruszyłaś. Tak - nazwisko Engelking jest z pewnością> nazwiskiem brzmiącym bardziej obco, niż nazwisko Kaczmarek.> A więc w tym elemencie konfrontacji 1:0 dla Kaczmarka. fakty.interia.pl/polska/news/dzis-konfrontacja-kaczmarek-engelking,1430407,2943 Tutaj jednak widac, ze Kaczmarek ma wyraźnie dłuższe pejsy!!! Więc robi sie 1:1 pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Engelking górą.... 27.01.10, 12:22 Celowo odwracasz uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin mam pytanie 27.01.10, 12:28 czy przewodniczący czasami nie jest PO spożyciu Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: mam pytanie 27.01.10, 13:22 witoldzbazin napisał: > czy przewodniczący czasami nie jest PO spożyciu Czasami na pewno jest. Ty natomiast sprawiasz wrażenie, jakbyś był permanentnie, a nie tylko czasami. Odpowiedz Link Zgłoś
kancelaria_p_prezydenta PiS miął 2 lata by go wyszkolic. 27.01.10, 12:49 Dziwne dlaczego Wasserman nie wyje z tego powodu. PS. Polecam dzisiejszy ranny wywiad M. Olejnik z Sekułą w Zetce. Nie dziwie się PiSowi ze na dźwięk jego nazwiska toczą pianę z ust. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Mularczyk natomiast dołem... 27.01.10, 14:17 Engelking radzi sobie w konfrontacji z Kaczmarkiem nieźle z powodów, o których napisałem wyżej. Mularczyk natomiast próbuje tę konfrontację uniemożliwić. Klasyczny przykład niedźwiedziej przysługi. Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 a Czuma 27.01.10, 14:22 zwiesił nos na kwintę i udaje Kunta Kintę,tylko tamten miał honor i przyzwoitość nawet w skrajnym położeniu Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: a Czuma 27.01.10, 14:26 Nie pieprz, nie raz przyznał rację Engelkingowi. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: a Czuma 27.01.10, 14:34 powinien dmuchnąć w alkomat już na POczątku swojego mamrotania hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: a Czuma 27.01.10, 14:42 Spadaj głupi trollu !!!! I nie myśl, że to deszcz, bo to ja ci pluję w ryło, kolejny raz. Godności parchu nie masz za grosz ???!!!!!!! Opi....l się!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: a Czuma 27.01.10, 14:53 ciesz się że rozmawiam z hołotą hehehehe i nie pluj bo to nie ładnie jak zabranie głosu opzycji przez Czume heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: a Czuma 27.01.10, 16:16 boblebowsky napisał: > WON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! słupek ci się POdniósł? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Prawnicy PiSowscy tak majOM. Wystarczy wspomnieć 27.01.10, 16:19 Gosia, który studiował 8 lat, Ziobrę, który nie był w stanie zrobić aplikantury, póki nie został wiceministrem sprawiedliwości, że już nie wspomnę o ich bossach - specjalistach od leninowskiego prawa pracy. republika.republika napisała: > > ale dno > Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Prawnicy PiSowscy tak majOM. Wystarczy wspomn 27.01.10, 16:21 Sawicką która kręciła lody Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Mularczyk natomiast dołem... 27.01.10, 14:23 Nie sądziłem, że to aż taki pajtz jest. Wróbelek pancerny nie lepszy, zaczęła sobie właśnie wybierać sobie ekspertów. Co za żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Odpowiedzi Engelkinga się nie liczą ! 27.01.10, 14:25 Został za dobrze przygotowany. Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Kaczmarek już raz 27.01.10, 14:48 w wywiadzie przyznał,że sieczka dla mediów jest pożywką dla idiotów,ale ryk osła tylko osłom sprawia niewysłowione rozkosze ,szczególnie tym bydlakom,co klepki POd sufitem dawno się poluzowały Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Kaczmarek już raz 27.01.10, 14:51 No i.....? Ani słowa o Kaczmarku nawet nie napisałem więc nie bardzo wiem o ci ci się rozchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Kaczmarek już raz 27.01.10, 16:07 to coś się tak szybko zidentyfikował? pisałem o osłach, aleś przecież wolny-ś jest,tak mniemam Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Kaczmarek już raz 27.01.10, 16:13 bodo.2 napisał: > to coś się tak szybko zidentyfikował? pisałem o osłach, aleś przecież wolny-ś > jest,tak mniemam Zostaw sobie może te błyskotliwe riposty dla kogoś innego. n/t Odpowiedz Link Zgłoś