h.c.baron 15.02.10, 16:59 Piski już węszą szukając? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wos9 Musiało to pisich nieźle zaskoczyć. Taki wierny to 15.02.10, 17:09 warzysz. h.c.baron napisał: > Piski już węszą szukając? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Musiało to pisich nieźle zaskoczyć. Taki wier 15.02.10, 17:12 |Skończy jak Mężydło przypominając o swoim istnieniu w necie i bez haków. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Musiało to pisich nieźle zaskoczyć. Taki wier 15.02.10, 17:14 pierwszy pisdek już jest:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Musiało to pisich nieźle zaskoczyć. Taki wier 15.02.10, 17:19 Nic mnie nie jest w stanie zaskoczyc a najmniej nasi przedstawiciele, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Taaaaa elenko...... 15.02.10, 17:15 Jak juz Zbysio odszedl z PISd to nagle okazuje sie kanalia... Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Taaaaa elenko...... 15.02.10, 17:19 Ty się z kimś na rozum zamieniłes. Wali mnie to, czy on jest z PISu czy nie. Na PISie tylko do żłoba podjechał i będzie siedział aż do upływu kadencji, hehehe. Potem niech spróbuje na PO się do tego żłoba dostac ponownie, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Taaaaa elenko...... 15.02.10, 17:22 Tobie elenko to j€ż całkiem siem pogło. to nie on na pisdkach to pisdki na nim pojechali. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Taaaaa elenko...... 15.02.10, 17:26 Żałosne toto. Mamy do wyboru albo dżumę albo cholerę, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Taaaaa elenko...... 15.02.10, 17:43 elena4 napisała: > Żałosne toto. Mamy do wyboru albo dżumę albo cholerę, hehehe. O nie jest jeszcze kaczy syf. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Taaaaa elenko...... 15.02.10, 19:04 POdobny typ jak Sikorski,un nie z PiS,tylko sztartował z Listy PiS.A mógł zweryfikować swoje CV jako niezależny kandydat na senatora.Nawet posrkomuch Cimoszka poszedł na taki egzamin. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Taaaaa elenko...... 15.02.10, 19:09 I tylko chce sie krzyknac gdzie są te chłopy do jasnej anielki? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Taaaaa elenko...... 15.02.10, 19:20 Już im brzuchy wyrosły(bo poszły w posły),ryje do koryta się wrosły a rzycie w sadło obrosły! Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Czy prezes ma HAKA na Romaszewskiego? 15.02.10, 17:13 Trzeba tylko zejść do pałacowej piwniczki i odpowiednią teczuszkę wyciągnąć. Przy okazji jakieś winko i miły wieczór mamy zapewniony:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj raczej zapytaj na kogo nie ma 15.02.10, 17:19 On tym żyje, jego to rajcuje jak innych sex Odpowiedz Link Zgłoś
donek_z_bagien Szanuję decyzję pana Romaszewskiego. 15.02.10, 18:23 Pan senator będzie miał zawsze mój głos, bo jestem pewien że NIGDY do POlszewi nie przystąpi. Ciekawe czy Piesiewicza albo innego POszołoma stać by było na taki gest i decyzję.Obawiam się , a nawet jestem pewien ,że nie.W PO są inne standardy.:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Szanuję decyzję pana Romaszewskiego. 15.02.10, 19:25 Sikorski broni Polańskiego,Romaszewski Piesiewicza.Swój broni swojego a co ci szary Poloku do tego?Ostoł ci sie jeno sznur,bo cie nie dopuszczą na ArTuska lub Sikorki w Chobielinie dwór. Odpowiedz Link Zgłoś