sop3 26.03.10, 08:30 Tym sposobem PO sama sobie napluła do zupy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
norton2005 Niska frekwencja w prawyborach w PO? Przypomina... 26.03.10, 08:31 Prawybory i Orliki, to jedyne do tej pory sukcesy Platformy. Odpowiedz Link Zgłoś
pewienlekarz Re: Niska frekwencja w prawyborach w PO? Przypomi 26.03.10, 09:20 Przypomina mi to skecz o Hiszpańskiej Inkwizycji Monty Pythona. :)) Prawybory to jedyny sukces PO. Prawybory i Orliki, to dwa sukcesy, dwa jedyne sukcesy. I zniesienie obowiązkowej służby wojskowej. To trzy. Prawybory, Orliki i wojsko, to jedyne trzy sukcesy. I walka z kryzysem. To cztery. Prawybory, orliki, wojsko i kryzys, to jedyne cztery sukcesy. I wyjście z Iraku. To pięć. Egh! Prawybory, orliki, wojsko, kryzys... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Orliki rozpoczęte za czasów PiS, za PO - afera z 26.03.10, 10:07 wyborem wykonawcy tychże. Walka z kryzysem - pic na wodę i praca dla grafika od czerwonej mapki Europy (bezrobocie nadal rośnie), wyjście z Iraku - zaplanowane już w 2007 przez PiS. Prawybory - zbędna zabawa na NASZE pieniądze. Czyli 1 sukces - służba wojsk. Znaczy się: "-Masz Pan las? -Jaki las?". Odpowiedz Link Zgłoś
von_seydlitz Fikcja, kto by się takim PR przejmował 26.03.10, 10:28 Zabawa ww Prawybory - a tak wszystko jasne: władza ponad wszystko.... Odpowiedz Link Zgłoś
pewienlekarz Re: Orliki rozpoczęte za czasów PiS, za PO - afer 26.03.10, 10:29 Ja wiem, że w polityce dobrze jest zwalać swoje niepowodzenia na poprzedników oraz przypisywać sobie sukcesy następców, ale jedynym realnym kryterium jest to, za czyjej kadencji plany zostały zrealizowane, bo od niezrealizowanych planów w Polsce aż może się zakręcić w głowie. :) Do tego mogę jeszcze dopisać, szczepionki na strrraszną grypę, których PO nie finansowało. To sześć. Egh! PS. Ja nie twierdzę, że wszystko jest idealnie i PO odnosi same sukcesy i nie ma porażek. Ale twierdzenie, że Orliki i prawybory to jedyny sukces PO (potem twierdzenie, że orliki jednak nie, ale służba wojskowa już tak, sic!) to czysta demagogia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
norton2005 Re: Orliki rozpoczęte za czasów PiS, za PO - afer 26.03.10, 10:44 > PS. Ja nie twierdzę, że wszystko jest idealnie i PO odnosi same sukcesy i nie ma porażek. Ale twierdzenie, że Orliki i prawybory to jedyny sukces PO (potem twierdzenie, że orliki jednak nie, ale służba wojskowa już tak, sic!) to czysta demagogia. :) To dopisz jeszcze jakiś rzeczywisty sukces Platformy Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Niezakupienie szczepionek to objaw zdrowego 26.03.10, 10:56 rozsądku. Nie chcę tego deprecjonować, bo rzeczywiście jedyny raz w życiu zgodziłem się z Kopaczową i PO. Chodzi o to, że zdroworozsądkowego myślenia nie można nazwać sukcesem. Dużo wcześniej sam wpadłem na to, że z tą grypą to pic, a przecież nie pełnię wysokich godności urzędniczych, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
cics Re: Niezakupienie szczepionek to objaw zdrowego 26.03.10, 11:05 niestaly_czytelnik napisał: > Chodzi o to, że zdroworozsądkowego myślenia nie można nazwać > sukcesem. Wiesz co, niestaly_czytelniku chyba do Polski rzadko zaglądasz i polską polityką mało się interesujesz.W polskiej polityce zdroworozsadkowe myślenie to wielkie osiągnięcie, dane tylko nielicznym.Dla większości jest to coś, poza zasięgiem wyobraźni. Odpowiedz Link Zgłoś
pewienlekarz Re: Niezakupienie szczepionek to objaw zdrowego 26.03.10, 13:25 Ale wiesz, ten zdrowy rozsądek był pewnego rodzaju sukcesem w sytuacji, gdy lobby uległo tak wiele państw i polska opozycja oraz media. Dla mnie też to było oczywiste, ale patrząc przez pryzmat ogólnoświatowy, to ten zdrowy rozsądek jest naprawdę "czymś". A tak ogólnie, to ja wiem, że bezrobocie rośnie (pisałem już o tym w innych wątkach), wiem, że na razie nie widać okręgów jednomandatowych, zmniejszenia sejmu i senatu, zrobienia porządku z krusem i zusem, nowe drogi powstają nie tak szybko jak trzeba itp itd. Jestem daleki od gloryfikowania PO (mimo, że na nią głosowałem od początku, a nie tylko pod wpływem ostatniej fali ANTYPIS), ale powiedzenie, że PO zupełnie nic nie osiągnęła jest po prostu błędne wg mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
feelek Re: Orliki rozpoczęte za czasów PiS, za PO - afer 26.03.10, 15:01 prawybory, orliki, walka z kryzysem, ..., szczepionka na grypę (niekupiona), rozkręcenie budowy autostrad (ponad 1500 km w budowie) to siedem... prawybory, orliki, walka z kryzysem, ..., szczepionka na grypę (niekupiona), rozkręcenie budowy autostrad (ponad 1500 km w budowie), całkowity brak gorszących, cotygodniowych destrukcji koalicji rządowej to osiem... PS. a skecz był z "Żywotu Briana" i tam było : no co nam dali ci cholerni Rzymianie? Odpowiedz Link Zgłoś
pewienlekarz Re: Orliki rozpoczęte za czasów PiS, za PO - afer 26.03.10, 15:20 > PS. a skecz był z "Żywotu Briana" i tam było : no co nam dali ci cholerni Rzymi > anie? Oo tak, to bardziej pasuje. Hiszpańska Inkwizycja też wyliczała wychodząc od jedynki, ale swoje metody działania. Żywot to znacznie lepszy przykład. Dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa1-23 Czyżby "dołom" PO nie podobała się demokracja 26.03.10, 08:36 sterowana? Wciskanie przez w-wkę regionom kandydatów na europosłów, na prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Czyżby "dołom" PO nie podobała się demokracja 26.03.10, 09:22 Ludzie zaczynaja dostrzegac falsz Tuska,ktory przalewa sie na cala platforme.Nerwowe dzialania nad ustawa o IPN dobitnie swiadcza, ze PO i SLD,maja wiele do ukrycia z przeszlosci.Stad te usilne starania w kierunku calkowitego przejecia wladzy w Polsce,rzad i prezydentura dla jednej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Czyżby "dołom" PO nie podobała się demokracja 26.03.10, 10:20 Jakie nerwowe? Odpowiedz Link Zgłoś
niepiszglupot Re: Czyżby "dołom" PO nie podobała się demokracja 26.03.10, 10:21 ewa1-23 napisała: > sterowana? Wciskanie przez w-wkę regionom kandydatów na europosłów, na prezyde > nta? www.youtube.com/user/baronklod#p/a/u/2/JnkIC1nlijo Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Niska frekwencja w prawyborach w PO? Przypomina... 26.03.10, 08:43 Ponad połowa członków PO (jest ich 46000)nie chce uczestniczyć w prawyborach. To porażka. Boją się czegoś (bo wybory jawne), czy przeciwnie - mają w nosie? O co chodzi? W artykule nie ma niestety dotarcia do anonimowych członków i zapytania ich o wyjasnienie tej niezwykłej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Niska frekwencja w prawyborach w PO? Przypomi 26.03.10, 08:46 Chyba nie o to że nie akceptuja polityki Kierownictwa i w ten sposób - bojkotem - protestują. O co im chodzi więc?? Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Niska frekwencja w prawyborach w PO? Przypomi 26.03.10, 08:48 W każdym razie jest to kolejny spektakularny! przejaw głebokiego kryzysu moralnego trawiącego polskie społeczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
lluscinia71 Może zwykły Członek nie chce w to wchodzić? 26.03.10, 09:09 Może zwykły Członek PO nie chce uczestniczyć w tej farsie. Od początku było wiadomo że wygra Komorowski - bo jest swój, mimo że ma głupi wąs i nie zna języków. Pisałem już o tym, że PO na samym stracie chciało załatwić Sikorskiego rękami Kaczyńskich, rozdmuchując aferę hakową. Chociaż Kaczyński ani słowem nie wspomniał o hakach, to przez 2 tygodnie maglowano temat w mediach i próbowano w to wciągnąć nawet Prezydenta. No ale nic: Niech żyje KomoroWSIki! Nowy Prezydent IIIRP. Odpowiedz Link Zgłoś
reali-sta1 Re: Niska frekwencja w prawyborach w PO? Przypomi 26.03.10, 10:01 loppe napisał: > > Ponad połowa członków PO (jest ich 46000)nie chce uczestniczyć w > prawyborach. To porażka. Boją się czegoś (bo wybory jawne), czy > przeciwnie - mają w nosie? O co chodzi? W artykule nie ma niestety > dotarcia do anonimowych członków i zapytania ich o wyjasnienie tej > niezwykłej sytuacji. Jeśli nawet głosujących na prawybory w PO wyniesie 30% to partia poda /starym zwyczajem/ 70-80%. Odpowiedz Link Zgłoś
niepiszglupot Niska frekwencje ratuja geszeftami. 26.03.10, 08:45 POpaprancy dwoja sie i troja by ratowac swoj zaklamany marsz do nikad. Szkoda mi was - klamsto , ataki i bezczelnosc to jedyna bron Platformy - Prtii Oszustw. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Niska frekwencje ratuja geszeftami. 26.03.10, 08:49 Świetnie to ująłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
birkut44 Re: Niska frekwencje ratuja geszeftami. 26.03.10, 08:58 niepiszglupot napisała: > POpaprancy dwoja sie i troja by ratowac swoj zaklamany marsz do > nikad. Szkoda mi was - klamsto , ataki i bezczelnosc to jedyna bron > Platformy - Prtii Oszustw. Kompletny blamaż partii rządzącej, bardzo trafna ocena!!! Smsowa mobilizacja przypomina kult jednostki w minionych czasach. Tylko 30% dało sie nabrać na te jasełki Tuska i Schetyny, ktory z zachwytu aż się slini i zęby strzeży! Ciekawe jak ten blagier etatowy Halicki objaśni teraz sukces PO. Wstyd, a resztę wypłaty dla PO przy urnie wyborczej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Niska frekwencje ratuja geszeftami. 26.03.10, 09:00 Co ciekawe - zwolennicy PO nie pojawili się w watku by zaprezentować swoje spojrzenie na kwestię bojkotu wyborów. Czyżby potrafili pisac tylko o opozycji?? Odpowiedz Link Zgłoś
powiec2005 Jak głosować? 26.03.10, 09:54 Komorowski wiadomo że jest związany z odradzającymi się służbami WSI. Głosowanie jest jawne: trzeba podać wszystkie dane osobowe. Jak głosować? Przewaga Marszałka będzie miażdżąca, a reszta wyleci z partii. Odpowiedz Link Zgłoś
michelange75 Wybory 2010.Mozliwa niespodzianka. 26.03.10, 08:53 To moze byc bardzo ciekawy sygnal przedwyborczy. Byc moze w trakcie wyborow okaze sie ze glosy na Platforme oddadza zupelnie przypadkowi Polacy,a nie jej czlonkowie. Ten caly szum medialny wokol tego ugrupowania zaczyna przypominac balon rozdety do znacznych rozmiarow,a w srodku pusty. Idac tokiem myslenia i historia wszystkich ugrupowan ktore mialy okazac sie jedynymi i wiecznymi,byc moze trzeba zaczac juz odliczac ile czasu pozostalo Platformie do konca istnienia,biorac od czasu do czasu poprawki na przyspieszenia widzac takie wpadki jak chocby z wybielaniem Drzewieckiego prze Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sm Tylko im nie przeszkadzajcie, a oni Polskę urządzą 26.03.10, 08:59 jeszcze tego kurdupla wyeliminować, jeszcze tego karła utrupić, jeszcze trochę ludzi ogłupić. Pozdrowienia dla Min. Mirosława Drzewieckiego śle dzikus z palmy pod giełdą warszawska. Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 PO to taka medialna wydmuszka... 26.03.10, 09:01 Niskie zainteresowanie prawyborami wśród członków PO, to najlepszy dowód na to, że Platforma istnieje jedynie w mediach. Tam widzimy uśmiechniętych polityków PO, rozmawiających głównie z uśmiechniętymi dziennikarzami a łączy ich wspólna nienawiść do PiS-u. Terenowi działacze PO z Kielc czy Opola, zdążyli się już przekonać, jak funkcjonuje Platforma. Nie chcą być jedynie maszynkami do głosowania i wbrew swojej woli wspierać narzuconych im z góry kandydatów. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: PO to taka medialna wydmuszka... 26.03.10, 09:10 Dziennikarze powinni dziś rozmawiać z terenem, a nie znów tylko z Kierownictwem, które w żaden sposób nie wyjasnia przyczyn bojkotu. Odpowiedz Link Zgłoś
birkut44 Re: Niska frekwencja w prawyborach w PO? Przypomi 26.03.10, 09:21 sop3 napisał: > Tym sposobem PO sama sobie napluła do zupy. Ciekawe jak teraz smakuje ta zupa Schetynie i Halickiemu? Coś nie słychać głosów dyżurnej młodzieżówki szwadronu Schetyny na temat frekwencji?? Następna porażka PO to przegrana Komorowskieg w wyborach na Prezydenta!! Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Niska frekwencja w prawyborach w PO? Przypomi 26.03.10, 09:27 ograniczyli się do naciśnięcia artykuł b.nieinteresujący (własnie zniknął z czołówki i poszedł sobie na bocznice forum Kraj) Odpowiedz Link Zgłoś
reali-sta1 Re: Niska frekwencja w prawyborach w PO? Przypomi 26.03.10, 09:54 birkut44 napisał: > sop3 napisał: > > > Tym sposobem PO sama sobie napluła do zupy. > > Ciekawe jak teraz smakuje ta zupa Schetynie i Halickiemu? Coś nie > słychać głosów dyżurnej młodzieżówki szwadronu Schetyny na temat > frekwencji?? Następna porażka PO to przegrana Komorowskieg w > wyborach na Prezydenta!! A jeszcze następna porażka to przegrana PO i odejście tej kłamliwej partii do lamusa śladem Samoobrony i AWS-u. Tego im życzę i oczekuję sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
niepiszglupot Re: Niska frekwencja w prawyborach w PO? Przypomi 26.03.10, 10:27 birkut44 napisał: > sop3 napisał: > > > Tym sposobem PO sama sobie napluła do zupy. > > Ciekawe jak teraz smakuje ta zupa Schetynie i Halickiemu? Coś nie > słychać głosów dyżurnej młodzieżówki szwadronu Schetyny na temat > frekwencji?? Następna porażka PO to przegrana Komorowskieg w > wyborach na Prezydenta!! www.youtube.com/user/baronklod#p/a/u/2/JnkIC1nlijo Odpowiedz Link Zgłoś
ernibank Wybory 2010 i wszystko jasne wygra PiS 26.03.10, 09:21 30% poparcia takie jest w społeczeństwie poparcie dla kandydata na prezydenta PO. Skoro w samej parti PO niezależnie od kandydata głosuje na swojego człowieka to znaczy że takie poparcie 30% ma max w społeczeństwie Komorowski jak zostanie oficjalnym kandydatem na prezydenta z PO. I po co te durne sondaże że wygra PO i ma po 48-50% poparcia. Skoro 70% ludzi w PO nie głosuje na swojego człowieka to znaczy że w większości w wyborach na prezydenta poprą Kaczyńskiego. I nawet pod przymusem partyjnym widać na kogo ludzie z tej partii zagłosują. Czekam z niecierpliwością wyborów na które pójdę i wtedy w głosowaniu dowalę parti PO za te obietnice wyborcze za tą belkę którą mieli znieść i za 2 irlandię i wszystkie inne bzdety jakimi nas karmią od 2 lat rządów. Odpowiedz Link Zgłoś
anastazy1982 Re: Wybory 2010 i wszystko jasne wygra PiS 26.03.10, 09:47 jak ktoś jest na tyle, za przeproszeniem, głupi i naiwny, że wierzy w to, co się w czasie kampanii wyborczej mówi (niezależnie od tego, która partia co obiecuje), i w dodatku tak logicznie rozumuje, że frekwencje przerzuca automatycznie na poziom poparcia (bo że niby co, 70% pozostałych członków PO to na Kaczyńskiego będzie głosować??? ), to ja nie mam pytań... Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik A ja mam pytania. 26.03.10, 10:17 anastazy1982 napisał: > jak ktoś jest na tyle, za przeproszeniem, głupi i naiwny, że wierzy > w to, co się w czasie kampanii wyborczej mówi Ale o 3 miliony mieszkań to skamleliście jak psy, wy chłopcy- schetynowcy. > bo że niby > co, 70% pozostałych członków PO to na Kaczyńskiego będzie > głosować??? ), to ja nie mam pytań... Znaczy się większość z tych pozostałych 70% poprze Super-Szmaję, nie Kaczora? Odpowiedz Link Zgłoś
jerjar Wybory 2010. Niska frekwencja w prawyborach w P... 26.03.10, 09:49 Nie bój, nie bój. Będą zapisy na radnych i do rad nadzorczych to się zgłoszą. Odpowiedz Link Zgłoś
reali-sta1 Wybory 2010. Niska frekwencja w prawyborach w P... 26.03.10, 09:50 Jeśli członkowie partii PO wykazali brak zainteresowania i nie poparli "ulubieńców" wodza, to mam nadzieję, że Polacy też się odpowiednio wypowiedzą i skończy się bujanie w obłokach niedoszłych wodzusiów. Niech się wezmą za robotę za 1500 zł miesięcznie, może w tedy uszanują zwykłego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
dzina-au Przemeczenie materialu. 26.03.10, 09:51 Nawet SWOI zmeczyli sie ta SZOPA wyborcza PO. No wlasnie, moze jakis zwolennik PO wie kto zaplaci 150.000 ZL na finalowy SHOW? Ech, nie chce sie gadac. Odpowiedz Link Zgłoś
reali-sta1 Re: Przemeczenie materialu. 26.03.10, 09:57 dzina-au napisała: > Nawet SWOI zmeczyli sie ta SZOPA wyborcza PO. No wlasnie, moze jakis > zwolennik PO wie kto zaplaci 150.000 ZL na finalowy SHOW? > Ech, nie chce sie gadac. No właśnie - za dużo gadania, za mało działania.A kto za to zapłaci? Wiadomo, czarny lud, gawiedź tz. MY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
antykkk Chuck Norris na prezydenta!!!!!! 26.03.10, 10:04 Chuck Norris, tylko on moze zmienic ten kraj w drugą* (Japonię , Szkocję Irlandię itp) Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Póki co mamy prawie drugą Albanię 26.03.10, 10:21 Prawie - bo nie mamy takich pięknych plaż! Odpowiedz Link Zgłoś
niepiszglupot Re: Póki co mamy prawie drugą Albanię 26.03.10, 10:23 niestaly_czytelnik napisał: > Prawie - bo nie mamy takich pięknych plaż! www.youtube.com/user/baronklod#p/a/u/2/JnkIC1nlijo Odpowiedz Link Zgłoś
panbramkarz Wybory 2010. Niska frekwencja w prawyborach w P... 26.03.10, 10:04 Brak udzialu w glosowaniu to tez glosowanie taki "glos" oznacza mam obu kandydatow w "dup****" i nie bede przykladal reki do tej farsy. Odpowiedz Link Zgłoś
10robo10 Wybory 2010. Niska frekwencja w prawyborach w P... 26.03.10, 10:15 Po frekwencji można sądzić, że żaden nie leży około połowie PO. Stąd wniosek że kursem bardziej popularnym byłby kurs mniej klerykalny. Imponderabilia są istotne. Stanem bardziej pożądanym dla tej polowy byłaby raczej liberalna gospodarka ze światopoglądem SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
niepiszglupot Re: Wybory 2010. Niska frekwencja w prawyborach w 26.03.10, 10:20 10robo10 napisała: > Po frekwencji można sądzić, że żaden nie leży około połowie PO. Stąd wniosek > że kursem bardziej popularnym byłby kurs mniej klerykalny. Imponderabilia są > istotne. Stanem bardziej pożądanym dla tej polowy byłaby raczej liberalna https://www.youtube.com/user/baronklod#p/a/u/2/JnkIC1nlijo> gospodarka ze światopoglądem SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Tuskomatołkowi wsio ryba czy Radek czy Bronek 26.03.10, 10:24 Tuskomatołek wie tylko ,że : -PiS jest zły, -Kaczyńscy są śmieszni, -trzeba oglądać TVN i czytać GW, -mysleć nie trzeba... od tego jest Fuhrer Thusk. Odpowiedz Link Zgłoś
niepiszglupot Re: Tuskomatołkowi wsio ryba czy Radek czy Brone 26.03.10, 10:33 amanasunta napisała: > Tuskomatołek wie tylko ,że : > -PiS jest zły, > -Kaczyńscy są śmieszni, > -trzeba oglądać TVN i czytać GW, > -mysleć nie trzeba... od tego jest Fuhrer Thusk. www.youtube.com/user/baronklod#p/a/u/2/JnkIC1nlijo Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Niska frekwencja w prawyborach w PO? Przypomi 26.03.10, 10:25 Tu sa same posty zwolenników mamrota:-) Czemu sie tak podniecacie ? Komentowanie wewnetrznych wyborów ,ktore własciwie nie powinny was interesować:-) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_rebel Wybory 2010. Niska frekwencja w prawyborach w P... 26.03.10, 10:32 Ktoś nazwał,całkiem niedawno, obu tych "kandydatów na kandydatów" kandydatami z "second hand". Może coś w tym jest? Może platformersom spadają klapki z oczu? Może i reszta społeczeństwa zorientuje się wkrótce, że jest przepięknie manipulowana przez speców od PR? Może... Odpowiedz Link Zgłoś
chattab Re: Wybory 2010. Niska frekwencja w prawyborach w 26.03.10, 10:40 Niska frekwencja nie jest dowodem na to, że szeregowi członkowie PO nie lubią swoich przywódców. Pokazuje to raczej i w przerażający sposób obnaża, jak bardzo nasi politycy (niezależenie od partii, którą reprezentują) mają w głębokim poważaniu naród, który ich wybrał i kraj, któremu służą. Służba? Misja? Powołanie? Mają na to głęboko w.y.j.e.b.a.n.e! Nie mam co do tego najmniejszych wątpliwości. Dotyczy to w równym stopniu lewicy, prawicy i centrum. Każdy polityk to przyspawane do stołka, łase i pazerne ścierwo, zaprogramowane, żeby kraść, łgać, obiecywać gruszki na wierzbie i oszukiwać swoich wyborców, uaktywniając się raz na kilka lat, gdy zbliżają się wybory (i tuż po nich, kiedy obsadza się swoimi ludźmi rady nadzorcze spółek skarbu państwa)! Niezależnie od tego, czy nosi w klapie Matkę Boską, swastykę, flagę UE czy sierp i młot. Ludzie, kiedy to wreszcie zrozumiecie?!? Kiedy w końcu, zamiast tracić czas na dyskusje i sympatie polityczne, zajmiecie się swoim życiem: rodziną, podróżami, czytaniem wartościowych książek, pomaganiem sobie nawzajem. Marzy mi się, że powstanie kiedyś takie oddolne, obywatelskie pospolite ruszenie, które powie wreszcie: "Stop! Zignorujmy tych s.k.u.r.w.y.s.y.n.ó.w! Oni bez nas są nikim!" Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Śmieszne jest to, że członkowie PO olali PO ... 26.03.10, 10:49 A jeszcze śmieszniejsze, że bedą chcieli wmówić ludziom, jak ważne jest to, co sami olali, czy przejmowanie się wyborami prezydenckimi, he he... Odpowiedz Link Zgłoś
jagrudz Wybory 2010. Niska frekwencja w prawyborach w P... 26.03.10, 11:00 To dowód że system jest zły i sami członkowie partii TO SAMO dotyczy PiS a nawet innych partii,członkowie to zgraja wzajemnej adoracji tam gdzie korzystam to popieram,dlatego tyle korupcji i to niektórych nudzi,przestrasza zawiść kolegów itp.TU DZIAĆ ZACZYNA SIĘ COŚ GORSZEGO NIŻ KOMUNA LUDZIE OPAMIĘTAJCIE SIĘ ,służba zdrowia pada ,kolej rozwalono itd. Zróbcie wybory a nie mistyfikacje,nie okradajcie ludzi z i tak niskiej emerytury!! Odpowiedz Link Zgłoś
chattab Re: Wybory 2010. Niska frekwencja w prawyborach w 26.03.10, 11:09 Właściwe wybory prezydenckie też przejdą bez echa - frekwencja nie przekroczy 30-40%. Bo Prezydent RP to funkcja tyleż zaszczytna, co reprezentacyjna. Prawie jak królowa w UK. Tu nie ma specjalnie możliwości korumpowania, przyjmowania łapówek, grabienia do siebie ile wlezie, nepotyzmu, wciskania nieustannie kitu. Jak w przypadku posła, senatora, ministra czy samorządowca. Uwierzcie, da się żyć bez polityki... Trzeba tylko chcieć! Odpowiedz Link Zgłoś