ruski99 15.05.10, 10:16 Tak się pieski pisowskie kobietę w rączkę całuje z szacunku. Nie wyrywa się jej z barku do swojego wzrostu. Klasa. Uczcie się buraki. Bronek masz mój szacun. Ekstraklasa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajr-on Re: Komorowski w Romanowie 15.05.10, 10:19 ruski99 napisała: Tak się pieski pisowskie kobietę w rączkę całuje z szacunku. Nie wyrywa się jej z barku do swojego wzrostu. Klasa. Uczcie się buraki. > Bronek masz mój szacun. Ekstraklasa. Piast Gliwice czy Odra Wodzisław ? Odpowiedz Link Zgłoś
jkiko Re: Komorowski w Romanowie 15.05.10, 10:20 tyleś POjął? całowanie jest passe, piesku! A tłusty wieprz chwali się nie wiadomo czym i nie wiadomo po co? Gada byle gadać. A może coś tak o programie wyborczym? I po ile szczypiorek??? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Komorowski w Romanowie 15.05.10, 10:22 Już jakiś czas temu zauważyłam, że Komorowski umie całować kobiety w rękę. Wprawdzie zwyczaj ten uważam za lekki anachronizm, ale jak ktoś już musi, to niech to robi kulturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś