nieslusznie.zabanowany.kon 31.05.10, 19:12 chce porozmawiac o Polsce i chce mego poparcia. Jakoś nie mam ochoty. I skąd ma mój adres? Nie przypominam sobie, byśmy się znali. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zgred-zisko Re: Jarosław napisał mi e-mail 31.05.10, 19:14 Oj nie ładnie. Tak się nie przyznawać do druha w potrzebie. Odpowiedz Link Zgłoś
bezpocztyonline Re: Jarosław napisał mi e-mail 31.05.10, 19:16 nieslusznie.zabanowany.kon napisała: > chce porozmawiac o Polsce i chce mego poparcia. > Jakoś nie mam ochoty. I skąd ma mój adres? Nie przypominam sobie, > byśmy się znali. Hm... Do mnie przy poprzednich wyborach dzwonił kandydat SLD. We własnej osobie. Też nie przypominam sobie, bym podawała mój numer. Takie spamowanie jest chyba prawnie zakazane, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Jarek zlecił spam 31.05.10, 19:16 Najzabawniejsze, że nie umie obsługiwać komputera, więc jak chce nawiązać komunikację droga elektroniczną? Pomysł chybiony, bo nieautentyczny. Odpowiedz Link Zgłoś