Dodaj do ulubionych

czy mały lewicowiec stchórzy przed 20.00 ?

27.06.10, 13:47
Jeszcze niedawno buńczucznie zapowiadał, że komu choroba przeszkadza w
kampanii, ten się do kandydowania nie nadaje, a tymczasem Bielan dzisiaj:
www.tvn24.pl/-1,1662491,0,1,zdecyduje-dyspozycja-dnia-anbspkaczynski-chory,wiadomosc.html

Wg mnie to zwykłe tchórzostwo. Bo i co biedaczyna Komorowskiemu ma do
powiedzenia ? Coś o walce opozycyjnej ? Coś na temat rodziny ? Że wszystkim da
bogactwo ?
Obserwuj wątek
    • keram.keram dodam jeszcze 27.06.10, 13:51
      Że w wycieczce do Londynu choroba mu nie przeszkadza.
      • ave.duce Re: dodam jeszcze 27.06.10, 13:52
        Paluszek i główka...

:p
        • headh-unter Dlaczego w "debacie" nie wolno Bronka o nic pytać? 27.06.10, 15:33
          Ale dlaczego podczas tej "debaty" nie wolno Bronka o nic pytać?

Czy to z powodu temperatury?

Czy on nie jest na tyle samodzielny?
    • sikorkafranka Re: czy mały lewicowiec stchórzy przed 20.00 ? 27.06.10, 14:23
      Dzis padnie a jutro ozyje? Nasz maly rycerzyk.
    • kieprze_paczynskich Kac- yński? 27.06.10, 14:33
      co się czepiasz, czasem po sobocie też mam troszeczkę kataru.
      • sikorkafranka Re: Kac- yński? 27.06.10, 14:39
        www.spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php?title=Jaros%C5%82aw_Kaczy%C5%84ski
        ladnie tu o nim pisza,zaiste.
    • mr.sajgon Re: czy mały lewicowiec stchórzy przed 20.00 ? 27.06.10, 14:42
      keram.keram napisał:

> Jeszcze niedawno buńczucznie zapowiadał, że komu choroba przeszkadza w
      > kampanii, ten się do kandydowania nie nadaje, a tymczasem Bielan dzisiaj:
      > www.tvn24.pl/-1,1662491,0,1,zdecyduje-dyspozycja-dnia-anbspkaczynski-chory,wiadomosc.html
      >
      > Wg mnie to zwykłe tchórzostwo. Bo i co biedaczyna Komorowskiemu ma do
      > powiedzenia ? Coś o walce opozycyjnej ? Coś na temat rodziny ? Że wszystkim da
      > bogactwo ?

Ja bym sie go zapytal czy to prawda ze ma tyle bachorow po to tylko zeby brac
      duzy zasilek od panstwa.
      • arwena2010 Re: czy mały lewicowiec stchórzy przed 20.00 ? 27.06.10, 14:53
        on w opozycji działal....jako konfident
      • etwas-geheimnis Re: czy mały lewicowiec stchórzy przed 20.00 ? 27.06.10, 14:57
        Tylko te bachory beda teraz pracować na twoja emeryture i tego bezplodnego hodowcę.
    • po.paskuda Oj! Jarek bardzo marzy, żeby pluskwę rozgnieść. 27.06.10, 15:03
      Twoje zmartwienie niema, więc żadnych logicznych POdstaw.
    • kubala11 Re: czy mały lewicowiec stchórzy przed 20.00 ? 27.06.10, 15:06
      A może ty mi wytłumaczysz dlaczego sztab gamonia boi się prawdziwej debaty
      miedzy kandydatami? Dlaczego nie chcą pytań i odpowiedzi samych
      zainteresowanych, bez posrednictwa dziennikarzy?
      • etwas-geheimnis Re: czy mały lewicowiec stchórzy przed 20.00 ? 27.06.10, 15:12
        Nie bredz ,bo nie wiemy gdzie jest prawda. Wpierw sztab Komory powiedzial że
        Jaro tak nnie chce.Potem Bielan odbił piłeczke ze to niby Komora nie chce. I
        nic nie wiadomo.Kazdy mówi to oni.
        • kubala11 Re: czy mały lewicowiec stchórzy przed 20.00 ? 27.06.10, 15:18
          Nie udawaj głupiego, jeszcze dzisiaj u Olejnik Bielan prosił o zmiane decyzji
          Grasia, który składał się jak scyzoryk.
          Przeciez doskonale wiesz, że w bezposrednim starciu Bronek występowałby jako
          zwierzatko-cel dla mysliwego Jarka.:)
          Tego się boją Tusk z ferajna...:D
          • etwas-geheimnis Re: czy mały lewicowiec stchórzy przed 20.00 ? 27.06.10, 15:26
            Nie słuchałem Olejnik dzis ale wiem co było wczoraj mówione i zupełnie innne mam
            wrazenie niz ty.
            • kubala11 Re: czy mały lewicowiec stchórzy przed 20.00 ? 27.06.10, 15:29
              No to zmienic decyzję, skoro sztab Kaczyńskiego proponuje. Wykorzystac
              elokwencję gamonia! Juz teraz sztab Jarosława sie nie wycofa, bo sam prowokuje
              do bezposredniej debaty. Dalej "Hrabio"!
              Nie masz wrażenia, ze tak byłoby gdyby sztabowcy gamonia nie bali sie jego
              kompromitacji?:)
              Pewnie nie masz, bo sam siebie oszukujesz, ze gamoń nie jest gamoniem.:P
              • etwas-geheimnis Re: czy mały lewicowiec stchórzy przed 20.00 ? 27.06.10, 15:41
                Spokojnie duży gamoń poradzilby sobie z małym gamoniem. Taka debata zresztą
                bedzie ,nie dzis to za kilka dni.
                • kubala11 Re: czy mały lewicowiec stchórzy przed 20.00 ? 27.06.10, 16:48
                  Watpię, Nowak z Kidawą wiedza jakim ciołem dysponują, dlatego będą jej unikac
                  jak diabeł swięconej wody.:)
      • mr.sajgon Re: czy mały lewicowiec stchórzy przed 20.00 ? 27.06.10, 15:13
        kubala11 napisał:

> A może ty mi wytłumaczysz dlaczego sztab gamonia boi się prawdziwej debaty
        > miedzy kandydatami? Dlaczego nie chcą pytań i odpowiedzi samych
        > zainteresowanych, bez posrednictwa dziennikarzy?

JarKacz by Bronka wdeptal w glebe.

Tusku nie chowaj sie za plecami Bronka. Jak masz cos do prezesa to trzeba bylo
        nie wysylac przydupasa do boju tylko samemu stanac na ubitej ziemi.
      • po.paskuda Co ty! To "hrabia" robi POd siebie. 27.06.10, 15:25
        To sztab "hrabiego" błagał sztab Jarka, aby Bronek nie musiał
        odpowiadać na pytania Jarka.
        Coś ci się wszysto całkiem POmyliło.
        • po.paskuda Sajgon! to nie do ciebie miało być. 27.06.10, 15:28
          Sorry!!!!
    • etwas-geheimnis Re: czy mały lewicowiec stchórzy przed 20.00 ? 27.06.10, 15:10
      Będzie ogrom śmiechu jesli dzis nie przyjdzie zaslaniając się chorobą:-)
      • bogda35 Re: czy mały lewicowiec stchórzy przed 20.00 ? 27.06.10, 16:52
        jeszcze jedno zagranie Kłamczyńskiego.Jak wyjdzie źle - bedzie tłumaczenie
        chorobą.Ale wyjdzie dobrze w oczach swych fanów- on kłamie równie łatwo jak
        oddycha - a nie w tej pseudodebacie prawa riposty.Mozna mówic idiotyzmy -wygra
        ten co je bedzie mówił bez żenady.
        • zielonamysz Re: czy mały lewicowiec stchórzy przed 20.00 ? 27.06.10, 17:17
          ile pamietam na poprzednia debate Komorowski przyszedl choc nie musial...
    • normalnyczlowiek1 DUży PrAwicowy kłamca już stchórzył przed debatą! 27.06.10, 15:18
      keram.keram napisał: czy mały lewicowiec stchórzy przed 20.00 ?

---> Komorowski ma świadomość własnej niewiedzy i boi się bezpośredniej wymiany
      zdań. Zwykły tchórz!
      • kubala11 Re: DUży PrAwicowy kłamca już stchórzył przed deb 27.06.10, 15:21
        normalnyczlowiek1 napisał:

> ---> Komorowski ma świadomość własnej niewiedzy i boi się bezpośredniej wym
        > iany
        > zdań. Zwykły tchórz!

Ale to dla niego tez jakiś plus. Sam wie, ze jest głupkiem i nie będzie się
        wygłupiał jak kiedys Mandaryna, która wmówiła sama sobie, ze potrafi śpiewać
        live..;)
        • normalnyczlowiek1 Re: DUży PrAwicowy kłamca już stchórzył przed deb 27.06.10, 15:32
          kubala11 napisał: Sam wie, ze jest głupkiem i nie będzie się wygłupiał jak
          kiedys Mandaryna, która wmówiła sama sobie, ze potrafi śpiewać live..;)

---> Akurat z Mandaryną było zupełnie inaczej, więc te "historie" nie przystają
          do siebie. Wtedy na koncercie doszło do złośliwego sabotażu ze strony
          konkurencji i nikt nie byłby w stanie prawidłowo zaśpiewać - nie tylko ona. :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka