elena4.2 05.07.10, 20:57 to cholernie dużo niepewnosci w stadzie. Do nastepnych wyborów będziecie jechac na czarnym pijarze robionym wyborcom PIS? Nie widzicie, że wiele sie zmienilo? Nawet Michnik to zauwazył i zaczyna myslec. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elena4.2 Re: Jak na wygranych 05.07.10, 21:10 Wycofaj sie z tego fuck off, bo pomyslę, że to do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkodyl Re: Jak na wygranych 05.07.10, 21:25 wycofuję-) za dużo się dzieje na kompie ale miłośnikiem jarkacza nie jestem , ale i tak sorki-) Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Ty się martw, czy PiS dotrwa do wyborów :-) n 05.07.10, 21:07 Dotrwa, ty za to martw się, aby ten ekspres modernizacji Polski którą zafunduje PO, nie porwał cię. Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Sztandar - wyPiSowadzić! 05.07.10, 21:13 A co dalej będzie, na to już wy, Wolacy, nie macie żadnego wpływu. I dobrze. --- "Ląduj, dziadu!" Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Sztandar - wyPiSowadzić! 05.07.10, 21:25 Ty mało kumasz. Wejdzie PIS a i partia Korwina się załapie. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Sztandar - wyPiSowadzić! 05.07.10, 22:45 Korwin niby ok ale dał plamę z tym wezwaniem na Jaro. Tylko 40% uprowców posłuchało. Sam sie Korwinowi dziwię ,na socjaliste wezwał głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Sztandar - wyPiSowadzić! 05.07.10, 22:57 Tylko, ze podział nie przebiega po tej linii w tym przypadku. A dla Korwina wszyscy są socjalistami. Jarek socjalistą nie jest, tylko typem faceta, który potrafi nawet przeciwnikowi politycznemu przyznac rację, jesli tamten tę racje posiada. I Korwin i Marek Jurek potrafią się wznieśc ponad własne przekonania i osobiste ambicje w imię wyższych celów. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Ty się martw, czy PiS dotrwa do wyborów :-) n 05.07.10, 21:17 Primo nie mam powodów martwic się o PIS, secundo, wreszcie społeczeństwo zaczyna sie ruszac. I proporcje prawie fifty fifty dają mi poczucie przewagi, bo frakcja propolska sie nie rozpadnie, natomiast straty poparcia PO będą znaczne. Myślę, że startowanie przez Jarka w wyborach to było doskonałe posunięcie, choc miałam co do tego watpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
5opuncja naklamali i wiedza, ze lud ich z tego rozliczy 05.07.10, 21:35 chyba ze znow zagoebbelsia poprzez GW i inne mendia. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: naklamali i wiedza, ze lud ich z tego rozlicz 05.07.10, 21:44 48% nie zmanipulują, bo to jest świeżo wykrystalizowana frakcja propolska. Wyborcy PO są różnego autoramentu i tu będzie kilka pęknięc. Odpowiedz Link Zgłoś
baabeczka Re: naklamali i wiedza, ze lud ich z tego rozlicz 05.07.10, 22:20 Taaa taka bardzo uczuciowa,zeby nie powiedziec wyjatkowo wrazliwa Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: naklamali i wiedza, ze lud ich z tego rozlicz 05.07.10, 22:40 Wystarczy aby byla wystarczająco wkurzona. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Jak na wygranych 05.07.10, 22:59 Rozumiem, że były Kaczyński i jego niepiśmienny elektorat marzą o władzy. To se ne vrati. Ten pan właśnie wyladował na politycznym śmietniku:) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Jak na wygranych 05.07.10, 23:15 Ja tam marzę o takiej Polsce, w której wszystkim się da życ. Odpowiedz Link Zgłoś