hummer 09.07.10, 08:25 Czy już wyznaczono termin tej wizyty? Wspomina się coś o Brukseli. Nieśmiało o Waszyngtonie, a o Watykanie nic. Czyżby zarzucono tradycję oddawania hołdu lennego Stolicy Apostolskiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dupetek Re: Kiedy Prezydent Komorowski odwiedzi Watykan? 09.07.10, 08:31 Zbyt szybko, oczekujesz zbyt wiele. Apro, Twój wpis sprowokował mnie do refleksji; czy Napieralski, gdyby został prezydentem (wiem, że to absurd:)), to odwiedziłby Watykan? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer A po co? 09.07.10, 08:34 dupetek napisał: > Zbyt szybko, oczekujesz zbyt wiele. > Apro, Twój wpis sprowokował mnie do refleksji; czy Napieralski, gdyby został > prezydentem (wiem, że to absurd:)), to odwiedziłby Watykan? Miałby odwiedzać? Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: A po co? 09.07.10, 08:38 Może, żeby pogadać o przestrzeganiu konkordatu w Polsce? To taka pierwsza, przykładowa myśl:) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: A po co? 09.07.10, 08:42 dupetek napisał: > Może, żeby pogadać o przestrzeganiu konkordatu w Polsce? > To taka pierwsza, przykładowa myśl:) Nie lepiej go wypowiedzieć? Ludzie próbują gadać z Watykanem, by przestrzegał prawa od 2000 lat. Szkoda czasu na wizyty w Watykanie. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: A po co? 09.07.10, 08:47 Sądzisz, że Grześ poszedłby na taką wojnę? Ja myślę, że Napieralski pojechałby i chwaliłby się różańcem otrzymanym w prezencie:) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Naprawdę trudno zrozumieć prawicy lewicę. 09.07.10, 19:05 dupetek napisał: > Sądzisz, że Grześ poszedłby na taką wojnę? > Ja myślę, że Napieralski pojechałby i chwaliłby się różańcem otrzymanym w > prezencie:) Na wszystko patrzą ze swojej perspektywy :) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Naprawdę trudno zrozumieć prawicy lewicę. 09.07.10, 19:36 przypomnę ci, że kiedy Senszyn dała głos o nieprzyzwoitościach KK w Polsce, Napieralski ją opierniczył... Aaaaa... Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Naprawdę trudno zrozumieć prawicy lewicę. 09.07.10, 19:46 sclavus napisał: > przypomnę ci, że kiedy Senszyn dała głos o nieprzyzwoitościach KK w > Polsce, Napieralski ją opierniczył... > Aaaaa... Coś więcej na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
1tobi Re: Kiedy Prezydent Komorowski odwiedzi Watykan? 09.07.10, 21:54 dupetek napisał: > Zbyt szybko, oczekujesz zbyt wiele. > Apro, Twój wpis sprowokował mnie do refleksji; czy Napieralski, gdyby został > prezydentem (wiem, że to absurd:)), to odwiedziłby Watykan? No absurd, może zakład dla nieuleczalnie pie..tych albo hiperzboków? na jedno by wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Kiedy mu sumienie pozwoli 09.07.10, 08:42 Dlaczego nie mieszka w pałacu- wyrzuty sumienia ? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Kiedy mu sumienie pozwoli 09.07.10, 19:40 Obsesja? Spaming? Pisałem ci, że wietrzenie trzeba przeprowadzić.... długie wietrzenie! Odpowiedz Link Zgłoś
1tobi Re: Kiedy mu sumienie pozwoli 09.07.10, 22:06 kecawa napisał: > Dlaczego nie mieszka w pałacu- wyrzuty sumienia ? Może smród? Ja też bym w kaplicy nie mieszkał. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Kiedy Prezydent Komorowski odwiedzi Watykan? 09.07.10, 08:45 po co?szkoda czasu.chyba że porozmawiałby o arcypasterzu macaczu z Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Kiedy Prezydent Komorowski odwiedzi Watykan? 09.07.10, 19:09 Ja wiem kiedy, jak papa mało mobilny, wskaże gdzie jest jego szef :D Odpowiedz Link Zgłoś
upior_w_moherze w koncu normalna prezydentura 09.07.10, 19:14 najwazniejsze sa interesy Panstwa Polskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon wkrotce. 09.07.10, 19:24 hummer napisał: > Czy już wyznaczono termin tej wizyty? > > Wspomina się coś o Brukseli. Nieśmiało o Waszyngtonie, a o Watykanie nic. Czyżb > y zarzucono tradycję oddawania hołdu lennego Stolicy Apostolskiej? > Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: wkrotce. 09.07.10, 19:30 mr.sajgon obiecujesz? A gdzie pójdę te zaoszczędzone miliardy? Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Gdy się wyspowiada 09.07.10, 21:56 Ma ewidentne wyrzuty sumienia- za dobić gadzinę , śmiechy z zamachu w Gruzji i te największe- to że akceptował i akceptuje chamskie zachowanie swojego przyjaciela PoOlikota. To spada pośrednio na Prezydenta BK wszak szlachectwo powinno do czegoś obligować a na razie Prezydent przyjaźniąc się z POlikotem o tym zapomniał keca ze smutnym nad tym wszystkim kwa kwa zasmucony Prezydentem BK kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
111slavo Re: Kiedy Prezydent Komorowski odwiedzi Watykan? 10.07.10, 01:05 Chwilowo nie poleci by nie wku..... centrowego i lewicujacego elektoratu. Daje mu miesiac i juz bedzie kleczal przed b16. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Kiedy Prezydent Komorowski odwiedzi Watykan? 10.07.10, 02:05 padnie na kolana w Watykanie ... zlozy tam tyko swoj hold w imieniu swoim i wszystkich Polakow i nic wiecej . Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen123 Re: Kiedy Prezydent Komorowski odwiedzi Watykan? 10.07.10, 08:13 www.bibula.com/?p=23506 zbratany z Kościołem na maksa. Odpowiedz Link Zgłoś