vuvuzela 25.09.10, 20:01 i który nie potrzebuje wsparcia partyjniaków. Mój to Kazimierz Kutz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
indeed4 Nałęcz, Nałęcz i tylko Nałęcz !!! 25.09.10, 20:03 4ever :-) Bo Nałęcz to prawdziwie ideowy lewicowiec jest .. i wierny swojej partii do grobowej deski :-> Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 No ale co - już nie kochasz Nałęcza ? 25.09.10, 20:13 A co się stało takiego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Polityk, któremu ufacie 25.09.10, 20:06 "Polityk" + "zufanie" = oksymoron:) Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Ponoć de gustibus non disputatur 25.09.10, 20:09 ale patrzac na wasze propozycje.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: Polityk, któremu ufacie 25.09.10, 20:09 vuvuzela napisała: > i który nie potrzebuje wsparcia partyjniaków. > > Mój to Kazimierz Kutz. Kutz to nie polityk,a reżyser.Bardziej mu można ufać jako człowiekowi. Iwona Guzowska to też bardziej sportowiec niż polityk itd... Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Polityk, któremu ufacie 26.09.10, 15:44 bikej5 napisała: > > Kutz to nie polityk,a reżyser.Bardziej mu można ufać jako człowiekowi. > > Iwona Guzowska to też bardziej sportowiec niż polityk itd... Tusk i Komorowski to bardziej historycy niż politycy.Jacy historycy tacy politycy,w żadnej z tych "dziedzin" nie wolno im ufać. Odpowiedz Link Zgłoś
vuvuzela Re: Polityk, któremu ufacie 25.09.10, 20:14 scoutek napisała: > Vuvu, > z Kutzem masz racje Intuicja, i potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Re: Polityk, któremu ufacie 25.09.10, 20:20 Kutz to nie polityk, on zawitał do polityki z innego świata, i żadna polityka mu niepotrzebna do wzbudzania zaufania... Z polityków "prawdziwych", pełne zaufanie? Do niedawna Jaruga-Nowacka, teraz nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: Polityk, któremu ufacie 25.09.10, 20:14 Nie rozpatruję polityki w kategoriach zaufania do polityków, więc trudno mi odpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
vuvuzela a w jakich kategoriach? 25.09.10, 20:18 wylogowany.pielegniarz napisał: > Nie rozpatruję polityki w kategoriach zaufania do polityków, więc trudno mi odp > owiedzieć. albo nic Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: a w jakich kategoriach? 25.09.10, 20:44 Zawodów sportowych. Wynika to z mojego sceptycyzmu i przekonania, że polityka pełni co najwyżej rolę wtórną wobec tego, co się dzieje i w jakiej rzeczywistości żyjemy, a nie kreującą. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Polityk, któremu ufacie 25.09.10, 21:00 vuvuzela napisała: > i który nie potrzebuje wsparcia partyjniaków. > > Mój to Kazimierz Kutz. mój dziadek mawiał(wiele lat przed Palikotem)że polityka to prostytutka, a swoje przeżył(partyzantka,Anders,kazamaty za UB) i miał rację. nie ufam żadnemu, co najwyżej niektórych akceptuję. Odpowiedz Link Zgłoś
przewodniczacy_po Re: Polityk, któremu ufacie 25.09.10, 21:12 A mój to Władysław Bartoszewski. Za 27 lat będzie obchodził 115 urodziny :) Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Polityk, któremu ufacie 25.09.10, 21:45 musisz być tego samego poziomu,ogłady i polszczyzny,gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Polityk, któremu ufacie 25.09.10, 22:27 Polityk, któremu ufam - to niekoniecznie polityk, który ma zawsze rację i nie popełnia błędów. To polityk, w którego czyste intencje wierzę i mam przekonanie, że w swych decyzjach kieruje się tak zwanym dobrem ogółu , a nie własną karierą, ambicją, chciwością, czy innymi osobistymi emocjami. Zdecydowanie ufam Tadeuszowi Mazowieckiemu, Władysławowi Bartoszewskiemu, Donaldowi Tuskowi, Bronisławowi Komorowskiemu, Kazimierzowi Kutzowi. O wielu politykach nie mogę powiedzieć, że im nie ufam. Sporej grupie polityków nie ufam. A do największej grupy polityków w ogóle nie przykładam kryterium "zaufania", bo tacy z nich politycy, jak z koziej dupy trąbka. Odpowiedz Link Zgłoś
vuvuzela Re: Polityk, któremu ufacie 25.09.10, 23:34 mex1 napisała: > Ryszard Kalisz :-) Nie dałabym funta kłaków za to co mówi, ale na tle innych polityków jest absorbujący. Odpowiedz Link Zgłoś
mex1 Re: Polityk, któremu ufacie 25.09.10, 23:36 vuvuzela napisała: > mex1 napisała: > > > Ryszard Kalisz :-) > > Nie dałabym funta kłaków za to co mówi, ale na tle innych polityków jest absorb > ujący. Dlaczego? Z jakiegoś konkretnego powodu cz "masz złe przeczucia" co do niego? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Polityk, któremu ufacie 26.09.10, 08:08 Zaufanie do kauzyperdy jest z samej istoty sprawy zboczeniem psychicznym. Mnie cały czas zastanawia, jaki miał osobisty interes w uwaleniu komisji Blidy. Starał się z wielkim sukcesem. Odpowiedz Link Zgłoś
mex1 Re: Polityk, któremu ufacie 26.09.10, 12:11 haen2010 napisał: > Zaufanie do kauzyperdy jest z samej istoty sprawy zboczeniem psychicznym. Mnie > cały czas zastanawia, jaki miał osobisty interes w uwaleniu komisji Blidy. Star > ał się z wielkim sukcesem. Zapewniam Cię, że z moją psychiką wszystko ok, ale dziękuję za troskę :-) Cóż. może jestem naiwna, ale skoro nie widzisz w tego "osobistego interesu" to może go nie było, a o komisję zabiegał "dla sprawy" ? Odpowiedz Link Zgłoś
kontestatorbg Re: Polityk, któremu ufacie 26.09.10, 08:16 Janusz Korwin Mikke bo nie zmienia poglądów po to zeby sie do koryta dopchać Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: no-ja tez lubie miazdżyce 26.09.10, 15:50 hordol napisała: > pana kuca U pana Bartoszewskiego sklerosis jest większa,zresztą u Dziadzia Władzia wszystko jest większe,a ego to szczególnie. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Polityk, któremu ufacie 26.09.10, 08:53 Kutz nie jest politykiem,jest dobrym rezyserem,a politykiem z konieczności:-) Moim Tusk:-) Odpowiedz Link Zgłoś