Dodaj do ulubionych

koniec mniejszego zła i głosowania przeciw?

02.10.10, 21:31
czyzby nowa era mozliwości głosowania za?
miejmy nadzieję.
wybory 20211 jeżeli Palikotowi uda się zdobyć poparcie(czego mu życzę) mogą być bardzo ciekawe więc popierajmy Palikota.
Obserwuj wątek
    • porannakawa01 Re: koniec mniejszego zła i głosowania przeciw? 02.10.10, 21:34
      To byłoby dobre - mieć możność głosować ZA!
    • 1-normalny-czlowiek-1 Nie widzący dalej niż koniec własnego nowaka 02.10.10, 21:35
      venus99 napisał: jeżeli Palikotowi uda się zdobyć poparcie(czego mu życzę) mogą być bardzo ciekawe więc popierajmy Palikota.

---> i szczający po ulicach, mają być tym ciekawym otwarciem?
      • venus99 Re: Nie widzący dalej niż koniec własnego nowaka 02.10.10, 21:40
        masz na mysli Karskiego?wysiadł z melexa i sikał?co za świnia.
      • porannakawa01 Re: Nie widzący dalej niż koniec własnego nowaka 02.10.10, 21:41
        1-normalny-czlowiek-1 napisał:

> venus99 napisał: jeżeli Palikotowi uda się zdobyć poparcie(czego mu życzę) mog
        > ą być bardzo ciekawe więc popierajmy Palikota.
        >
        > ---> i szczający po ulicach, mają być tym ciekawym otwarciem?

Myślisz o tych staruszkach mających problemy z trzymaniem moczu?
        Oni w większości wymierającej a popierających Kaczńskich i Rycyka.
        Ale żeby prześmiewać się z tej choroby nekającej elektorat Kaczyńskich?
        Ty też kiedyś będziesz stary.
        I pewnie będziesz popuszczał. Na ulicach.
        • 1-normalny-czlowiek-1 Pokazywali,pod dowództwemTarasa,młodychszczających 02.10.10, 21:46
          porannakawa01 napisała: Myślisz o tych staruszkach mających problemy z trzymaniem moczu?

---> z problemami NTM a nie staruszków. Chyba masz zepsuty telewizor! :)))
    • hordol umarł tusk,niech zyje palikot!!!! 02.10.10, 21:45
      za darmo prezerwatywy bedą. ciekawe czy smakowe także czy tylko zwykłe?
      • porannakawa01 Re: umarł tusk,niech zyje palikot!!!! 02.10.10, 22:00
        hordol napisała:

> za darmo prezerwatywy bedą. ciekawe czy smakowe także czy tylko zwykłe?
        Utrzymać zasady wprowadzone przez Kaczyńskich - dla swoich ludzi prezerwatywy smakowe, testy ciążowe i Vijegra wiaderkami - za darmo. Takze Vibowit!
        A potem popić to wszystko stadem małpek.
        Utrzymać te zasadę Kaczyńskiego!
        • witoldzbazin Re: umarł tusk,niech zyje palikot!!!! 02.10.10, 22:04
          mam nadzieję ze nie będzie Janusz robił interesów na cmentarzu jak jego koledzy i bilingi rozmów da do wglądu jak by co heheheheh
          bo Tusk oczywiście nie sypał i nie dał hehehehe
    • witoldzbazin Re: koniec mniejszego zła i głosowania przeciw? 02.10.10, 21:45
      dopalacze i słupy ...POpieram hehehehehe
    • boblebowsky Dużo pracy przed panem Januszem 02.10.10, 21:46
      Mimo iż jestem jego potencjalnym odbiorcą, ponieważ głosuję na PO bo muszę, w kwestiach światopoglądowych mam poglądy lewicowe, czarnych zbytnio w ich ogóle nie szanuję to i tak nie poczułem, że mamy do czynienia z alternatywą. Może to dopiero narybek, który musi się rozwinąć, ale póki co widzę tylko dość tanie chwyty o zabarwieniu populistycznym.
      Tak więc nadziei zbyt wiele nie mam, ale równocześnie krzyżyka też na nim nie stawiam.
      Po prostu czekam:))

venus99 napisał:

> czyzby nowa era mozliwości głosowania za?
      > miejmy nadzieję.
      > wybory 20211 jeżeli Palikotowi uda się zdobyć poparcie(czego mu życzę) mogą być
      > bardzo ciekawe więc popierajmy Palikota.
      • chateau Re: Dużo pracy przed panem Januszem 02.10.10, 21:53
        Właśnie. Choć podawane przez TVN 4% poparcia dla nieistniejącej jeszcze partii to całkiem nieźle. Lepiej niż demokraci.pl (a jakie tam były nazwiska), porównywalnie z PSL.
        • boblebowsky Re: Dużo pracy przed panem Januszem 02.10.10, 22:11
          chateau napisał:

> Właśnie. Choć podawane przez TVN 4% poparcia dla nieistniejącej jeszcze partii
          > to całkiem nieźle. Lepiej niż demokraci.pl (a jakie tam były nazwiska), porówny
          > walnie z PSL.

Można by to jeszcze dzielić na czworo, tylko po co, skoro i tak an tym etapie to nic nie znaczy. Trzeba poczekać i tyle.
          • venus99 Re: Dużo pracy przed panem Januszem 03.10.10, 10:06
            nie wystarczy czekać-trzeba pomóc.
      • venus99 Re: Dużo pracy przed panem Januszem 02.10.10, 21:55
        niechaj żywi nie tracą nadziei ale samo czekanie nie wystarczy-trzeba pomóc.
        • hordol Re: Dużo pracy przed panem Januszem 02.10.10, 21:57
          najlepiej to pomódl sie za niego
        • boblebowsky Re: Dużo pracy przed panem Januszem 02.10.10, 22:08
          venus99 napisał:

> niechaj żywi nie tracą nadziei ale samo czekanie nie wystarczy-trzeba pomóc.

Co ja poradzę, że mnie nie przekonał? Za dużo w tym wszystkim populizmu, do którego mam organiczny wstręt. Nie usłyszałem nic innego poza nim, niestety.
        • mus-zek0 Re: Dużo pracy przed panem Januszem 03.10.10, 10:34
          Może dojdzie do 54%.
          • zoil44elwer Re: Dużo pracy przed panem Januszem 09.10.10, 04:50
            Przed Palikotem dużo pracy-SYZYFOWEJ?
    • behemot17-13 Re: koniec mniejszego zła i głosowania przeciw? 02.10.10, 22:03
      venus99 napisał:

> czyzby nowa era mozliwości głosowania za?
      > miejmy nadzieję.
      > wybory 20211 jeżeli Palikotowi uda się zdobyć poparcie(czego mu życzę) mogą być
      > bardzo ciekawe więc popierajmy Palikota.
      nie uda się,ponieważ każdy wódz musi się skundlić dla pozyskania elektoratu, każdy na początku swojej politycznej kariery był gieroj, a w ostateczności czynił umizgi do wszystkich, również do KK. pożyjemy, zobaczymy.
    • remez2 Re: koniec mniejszego zła i głosowania przeciw? 03.10.10, 10:14
      Celem nowej partii/stowarzyszenia/ruchu/ jest zmiażdżenie SLD. Chyba, że się przesłyszałem. Jak dla mnie, jest to wystarczająco czytelny sygnał, że z tej mąki chleba nie będzie.
      --------------------------------------
      • bezprim Re: Okazuje się,że zwolennicy PO 03.10.10, 10:31
        na tym forum nie głosowali na PO z przekonania.....

Przykłady wypowiedzi z tego tylko wątku...

Mimo iż jestem jego potencjalnym odbiorcą, ponieważ głosuję na PO bo muszę, w kwestiach światopoglądowych mam poglądy lewicowe, czarnych zbytnio w ich ogóle nie szanuję to i tak nie poczułem, że mamy do czynienia z alternatywą

To byłoby dobre - mieć możność głosować ZA!

Okazuje się,że wyborcy platformy nie głosowali na platformę z przekonania tylko głosowali przeciw wszystkim co nie nazywa się PO.
        To odkrycie mnie nie zaskakuje,pokazuje jedynie,że platforma wcale nie ma tylu zwolenników jak pokazują słupki,na które zapatrzony jest pan premier.
        Platforma to "kolos na glinianych nogach."......wystarczy kopnąć dobrze w te nogi i"kolos" runie.
      • jola.iza1 Re: koniec mniejszego zła i głosowania przeciw? 03.10.10, 10:31
        No popatrz, tez tak mam:)
        Wszyscy chwalący Palikota, też nie zagłosują:)
        • remez2 Re: koniec mniejszego zła i głosowania przeciw? 03.10.10, 10:33
          jola.iza1 napisała:

> No popatrz, tez tak mam:)
          > Wszyscy chwalący Palikota, też nie zagłosują:)
          Witam na pokładzie. ;-)
    • ferrari.dubienieckich Re: koniec mniejszego zła i głosowania przeciw? 03.10.10, 10:25
      Nareszcie rodza sie liberalni demokraci. To bylo moje marzenie dla Polski juz od lat. Tutaj gdzie zyje glosuje juz od 20 lat na LibralnychDemokratow. Mam nadzieje, ze Palikotowi sie uda.
    • man.iana7 Palikot na smietnik historii i do pudla 03.10.10, 10:27
    • www.nasznocnik.pl Oby. 08.10.10, 23:29
      .
    • y_o_st Znaczy rozdawanie za publiczną kasę 08.10.10, 23:38
      kondomów i internetów oraz odgórne ustalanie płac kobietom i mężczyznom to ma być to samo dobro, na które mamy tera głosować? Jaja sobie robisz?
    • hal9000 Re: koniec mniejszego zła i głosowania przeciw? 09.10.10, 03:39
      Może jednak lepiej, aby wół był ministrem ;)
    • zoil44elwer Re: koniec mniejszego zła i głosowania przeciw? 14.10.10, 08:29
      Mniejsze zło jest zwykle najtrwalsze.
    • ewa8a Do 20211 r. nie dożyję. Palikot chyba też /nt 14.10.10, 09:08

• cookies9 Re: koniec mniejszego zła i głosowania przeciw? 14.10.10, 09:23
      Piękna laurka dla Palikota od koleżanki z PO p.Bobińskiej

"Sondaże nie dają mu szans na wielki sukces, politycy nie szczędzą złośliwości. Ale są tacy, którzy nie boją się mówić dobrze o Januszu Palikocie. - Jeździ po wsiach bardzo ciężko pracując i nie bojąc się konfrontacji z ludźmi - ocenia prof. Lena Kolarska-Bobińska. - Błędem premiera i marszałka Schetyny jest odpuszczanie trochę tych regionów na wschodzie kraju, bo to regiony PiS-owskie - dodała eurodeputowana PO. "
    • moon.light1 nic nie pomoze rteklama palikmiota 14.10.10, 11:09
      jest i bedzie ponizej progu wyborczego.
      • wos9 Pożyjemy, zobaczymy. 14.10.10, 11:56
        moon.light1 napisała:

> jest i bedzie ponizej progu wyborczego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka