Dodaj do ulubionych

Sondaż 72% - Kaczyński winny morderstwa

• mm-18 Re: Sondaż 72% - Kaczyński winny morderstwa 22.10.10, 15:33
      Też się z Tobą zgadzam. Z małym zastrzeżeniem, że współwinni są wszyscy ci polityczni pajace, czyli tzw. politycy.
    • dystans4 Re: Sondaż 72% - Kaczyński winny morderstwa 24.10.10, 11:17
      Aż tak daleko bym nie poszedł - aż tak omnipotentny nie jest. A gdzie Ojciec Dyrektor, który wskazywał palcem winnych wszelkiego zła, który potępiał nawet najłdrobniejsze "liberalistyczne" (neologizm mój) poglądy w PiS?

Cookies9 napisał

Od jakiegoś czasu wszystkie wystąpienia JarKacza pełne są nienawiści do polityków
      nawet z własnego ugrupowania. Żądza władzy czyni spustoszenie w jego psychice.

Kiedy przyjdzie otrzeźwienie, zacznie szukać winnych wśród tych, którzy karmili jego pychę i pochlebstwami pchali w kierunku szaleństwa. Żeby niegodnymi metodami zdobyć / utrzymać władzę.

Warto dodać, powyższe rozróżnienie jest na miejscu. Zauważmy, że w przypadku każdej eskalacji spirali podłości, inicjatywa pochodziła od kogo innego.
      Kto wpadł na pomysł "kalkulatora podatkowego" - nie wiem, ale do głodzenia na śmierć ludzi przez liberałów (klip z misiem) przyznał się bodajże Kamiński, autorem pomówień o neonazim oraz wielu innych jest Bulterier, a kolejne akcje dzielenia ludzi na Polaków prawdziwych (niezależnie od użytego słówka) i łżeelity były produktem PiS-wskich thinktank-ów (ZPP itd.).

Nieogarniona pycha Kaczora spowodowała, że szedł na ten lep i dawał się prowadzić, jak na postronku. I ma.

Wydaje się, że ono przyjdzie, kiedy będzie za późno na cokolwiek.
      • dystans4 Poprawka i uzupełnienie 24.10.10, 11:28
        Pogubiłem się.
        Kiedy na końcu zostało zdanie

Wydaje się, że ono przyjdzie, kiedy będzie za późno na cokolwiek.

chodziło o twarde lądowanie i otrzeźwienie, które ono spowoduje.
        To co oglądamy dziś (oszczerstwa o przypalaniu kobietom szyj itp.), to, jak się wydaje, desperacka próba zdobycia sympatii wszelkimi środkami (kłamstwem), konsekwencja całości politycznego dorobku ostatnich lat. Ale ciemny lud tego nie kupił. Próba była bezskuteczna. Kaczyński przegrał.
      • jedynaladyhawke Re: Sondaż 72% - Kaczyński winny morderstwa 24.10.10, 20:01
        prezes sam się degraduje
    • 1.goldenwomen Re: Sondaż 72% - Kaczyński winny morderstwa 24.10.10, 19:42
      Najśmieszniejszy kawał, jaki słyszałem :
      - Słuchaj Dmitrij, trzeba coś zrobić z tymi różnicami w czasie, bo same gafy strzelam. Na przykład – dzwonię do Prezydenta Chin, żeby mu złożyć życzenia urodzinowe, a on mi mówi, że to dopiero jutro.
      Przerywa mu Miedwiediew:
      - Władimir, ja dzwonię do Tuska, żeby złożyć kondolencje, a on mi mówi, że jeszcze nie wystartowali!
      • wariant_b Re: Sondaż 72% - Kaczyński winny morderstwa 24.10.10, 20:30
        1.goldenwomen napisała:
        > Najśmieszniejszy kawał, jaki słyszałem

Potworna megalomania, żeby kawały o JP2 przerabiać na kawały o Kaczusiu.
    • adams96 Re: Sondaż 72% - Kaczyński winny .RE CO za bzdury? 24.10.10, 20:08
      piszcie nadal takie glupstwa to PIS wygra wybory.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka