23.11.10, 06:21
Absurdalna i pogrzebowo-groteskowa polityka Kaczora (on sfiksował - twierdzi Palikot) sprawiła, że całkowicie PiS stracił zdolność koalicyjną. Wszędzie formują się antypisowskie koalicje. To może spowodować masowy exodus lokalnych pisowców łaknących władzy, posad i synekur. PiS to partia etatystów i masowego nepotyzmu.

Jak pójdą do Kluzikowej, to zobaczymy rozpad PiS w ekspresowym tempie. I w następnym rozdaniu sejmowym możemy mieć POPiSbis zamiast PO-PSL.
Obserwuj wątek
    • graf-speer Re: POPiSbis? 23.11.10, 07:49
      Jak pójdą do Kluzikowej, to zobaczymy rozpad PiS w ekspresowym tempie. I w nast
      > ępnym rozdaniu sejmowym możemy mieć POPiSbis zamiast PO-PSL.

Kluzikowa i pozostali rozłamowcy skończą na 1%-2% progu poparcia,podobnie Palikot..
      Mnie martwi zabetonowanie układu jaki jest obecnie przy władzy,jeżeli PSL dostanie się do przyszłego parlamentu i wejdzie w koalicję z PO, to czeka nas "okres wielkiej smuty"

Potrzebna jest silna opozycja np.SLD ale przy poparciu przekraczającym 20%- no ale "wiśta wio,łatwo powiedzieć"
      • haen2010 Re: POPiSbis? 23.11.10, 07:59
        Z ciebie taki admirał, jak z kaczej dupy gwizdek. Jeżeli nie widzisz, jak w tych wyborach beton zamienił się w piasek, to nic nie widzisz.

Jedyne, co może rozłożyć projekt Kluzikowej to brak forsy. Palikot na to nie cierpi.
        • graf-speer Re: POPiSbis? 23.11.10, 08:26
          haen2010 napisał:

> Z ciebie taki admirał, jak z kaczej dupy gwizdek. Jeżeli nie widzisz, jak w tyc
          > h wyborach beton zamienił się w piasek, to nic nie widzisz.
          >
          > Jedyne, co może rozłożyć projekt Kluzikowej to brak forsy. Palikot na to nie ci
          > erpi.

Mój ty kochany przygłupie nie jestem admirałem,to tylko nick.
          Ty widzisz piasek,ja widzę beton.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka