Dodaj do ulubionych

Czeka nas katastrofalna zima.

30.11.10, 21:28
Napisałem dziś o tym, w wątku o 20 cm opadach śniegu, ktore sparaliżowały stolicę POlski. Wieści, jaki napływają z kraju przyprawiają o zgrozę. To śmieszne, nieudolne państewko nie potrzebuje wojen, wystarczy zima.
Obserwuj wątek
    • damakier1 Re: Czeka nas katastrofalna zima. 30.11.10, 21:34
      Hu-hu-ha, hu-hu-ha, nasza Zima zła!
    • na_sekunde Re: Czeka nas katastrofalna zima. 30.11.10, 21:36
      czat_elnik napisał:

> Napisałem dziś o tym, w wątku o 20 cm opadach śniegu, ktore sparaliżowały stoli
      > cę POlski. Wieści, jaki napływają z kraju przyprawiają o zgrozę. To śmieszne, n
      > ieudolne państewko nie potrzebuje wojen, wystarczy zima.

Za to wiosna wystarczyło Kaczyńskiego wpuścić do samolotu.
      • czat_elnik Wiosną, kolego, rząd swym rządowym wehikułem 30.11.10, 21:38
        wysłał na tamten świat 96 ludzi.
        • na_sekunde Rząd NIE wysłał Kaczyńskiego nigdzie. 30.11.10, 21:56
          Przeciwnije zawsze robił co mógł żeby tego nieudacznika nie wpuszczać do somolotu,
          bo zadawał sobie sprawe z jego szaleństwa.
        • alistair-p Re: Wiosną, kolego, rząd swym rządowym wehikułem 01.12.10, 00:15
          Lechu wepchnął się na siłę,nikt go tam nawet nie zapraszał.A kto nakłonił pilotów do lądowania,to się napewno wyda.Rząd dał mu tylko narzędzie do zamordowania tylu ludzi.
          • zoil44elwer Re: Wiosną, kolego, rząd swym rządowym wehikułem 01.12.10, 04:04
            alistair-p napisał:

> Lechu wepchnął się na siłę,nikt go tam nawet nie zapraszał.A kto nakłonił pilot
            > ów do lądowania,to się napewno wyda.Rząd dał mu tylko narzędzie do zamordowania
            > tylu ludzi.

Więc rząd jest współwinny tragedii bo mógł nie dać samolotu jak czynił to wcześniej,np na podróż do Brukseli(Nie potrzebuję prezydenta-DT).Ale na ostatni lot na cmentarz w Katyniu dał.
            • kzet69 Re: Wiosną, kolego, rząd swym rządowym wehikułem 03.12.10, 13:27
              ).Ale na ostatni lot
              > na cmentarz w Katyniu dał.

A kto lub co leciało na "cmentarz w Katyniu", kup sobie atlas jak nie rozróżniasz Smoleńska od Katynia

ps. odpie...ie sie pisiaczki od Katynia, nie jesteście godni, partio ludzi biegających w masce |Palikota by kalac wasze zakłamane usta krwią poległych tam
              \
              PiS WON OD KATYNIA!!!!!!
    • polazrski Re: Pociesz sie: 30.11.10, 21:36
      2012forum.com/forum/viewtopic.php?f=42&p=324773
      • czat_elnik Re: Pociesz sie: 30.11.10, 21:40
        Czym się mam pocieszać? Że peowcom nawet aura przeszkadza w rządzeniu?
        • na_sekunde Re: Pociesz sie: 30.11.10, 21:57
          czat_elnik napisał:

> Czym się mam pocieszać? Że peowcom nawet aura przeszkadza w rządzeniu?

Kaczyński się modlił o poprawę pogody a nie Tusk.
          Po co kłamiesz?
        • polazrski Re: Pociesz sie: 01.12.10, 08:41
          czat_elnik napisał:

> Czym się mam pocieszać? Że peowcom nawet aura przeszkadza w rządzeniu?

Peowcy w Paryzu i Londynie? O! POlska mocarstwowa!;)
      • zoil44elwer Re: Pociesz sie: 01.12.10, 03:54
        Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło! Dziadek Mróz rozwiąże problem bezdomności,minus 20 i rząd pozbędzie się bezdomnych gości ,na wieki wieków Ament! A gdy Panbóczek i UE dopuści to i emerytów się do mogiły ciemnej spuści.
        • kzet69 Re: Pociesz sie: 03.12.10, 13:33
          nie chlej tyle bo bredzisz....
    • porannakawa01 Re: Czeka nas katastrofalna zima. 30.11.10, 21:50
      czat_elnik napisał:

> Napisałem dziś o tym, w wątku o 20 cm opadach śniegu, ktore sparaliżowały stoli
      > cę POlski. Wieści, jaki napływają z kraju przyprawiają o zgrozę. To śmieszne, n

Nie piszesz o reszcie Europy - o Niemczech, Czeha, Słowacji, Belgii, Holandii, Francji, Stanach Zjednoczonych, Hiszpanii.
      Jest to wynikiem spisku posłów PiS w Sejmie - tym razem nie modlili się o suszę.
      Poprzednio - modlili się o opady, ale nie zaznaczyli, że trochę tylko.
      Dobry Bóg się nie zorientował i walił deszcze za deszczami - powodzie siem narobiły.

Teraz pisowcy na złość się nie modlili o brak opadów?
      Wtedy wszystkich by zasypało a do Polski by jeździli się opalać.

Bożesz ty - jakim to durniem musisz być!
      I z jakim nasileniem złej woli w stopniu znacznym!
      • garbusek.pl Re: Czeka nas katastrofalna zima. 30.11.10, 22:04
        co za brednie, dałbyś spokój z tym państewkiem, ciekawe czy wszędzie indziej jest tak idealnie. Zastanów się. Każda okazja jest jak widzę dobra żeby poużalać się na kraj, przecież nikt Cię tu na silę nie trzyma, zawsze możesz wyemigrować.
        • czat_elnik Re: Czeka nas katastrofalna zima. 30.11.10, 22:15
          wiesz co, zapytaj Polaków na emigracji, co to znaczy państwo, rząd, porządek, prawo. My to już zapomnieliśmy.
          • strikemaster Re: Czeka nas katastrofalna zima. 03.12.10, 07:46
            > wiesz co, zapytaj Polaków na emigracji, co to znaczy państwo, rząd, porządek, p
            > rawo. My to już zapomnieliśmy.

I tesknimy za ZOMOwcami?
      • czat_elnik Re: Czeka nas katastrofalna zima. 30.11.10, 22:14
        Nic nie kumasz. Po prostu to jest nieudolne państwo i nieudolny rząd.
        • kzet69 Re: Czeka nas katastrofalna zima. 03.12.10, 13:45
          Polecam lepsze klimaty: KRL-D,Somalia, Sahara Zachodnia bye bye kretynku...
      • zapijaczony_ryj całkowicie siem z kawką zgadzam 01.12.10, 08:41
        porannakawa01 napisała:
        >
        > Bożesz ty - jakim to durniem musisz być!
        > I z jakim nasileniem złej woli w stopniu znacznym!
    • bard333 [...] 30.11.10, 22:17
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • ka_p_pa zima wasza 30.11.10, 22:30
      wiosna nasza
      • x2468 Re: zima wasza 30.11.10, 22:46
        Ciemno wszedzie,zimno wszedzie, pisiurki wyja a do domu daleko.
        • x2468 Re: zima wasza 30.11.10, 23:03
          Pirwszy linkk z fotografiami i katalogiem kar jakie groza za niewlasciwe opony,zasniezone szyby itd.
          www.op-online.de/nachrichten/deutschland/schnee-diese-bussgeld-droht-autofahrern-fotostrecke-zr-584355.html?popup=media&firstslide=2
          www.kreiszeitung.de/bilder/2010/11/26/1023998/245352762-winter-deutschland.9.jpg
          d1.stern.de/bilder/stern_5/reise/2009/50/dezember_wetter/dezember_wetter_05_maxsize_735_490.jpg
          www.welt.de/vermischtes/article2965984/Winter-macht-Deutschland-schoen-und-gefaehrlich.html
    • etta2 Re: Czeka nas katastrofalna zima. 30.11.10, 23:07
      Ależ NIE! To nie żadna katatrofalna zima, żadna inna katastrofa, to tylko PISDACTWO SIĘ WALI! Zdycha! I nic ponadto! I chwała Bogu!
      Zima się skończy, śniegi stopnieją i nie ma co biadolić. A z pisdactwa co się ostanie? Hahahahaha......
      • gentile1 Re: Czeka nas katastrofalna zima. 01.12.10, 00:25
        I tak to forumowe matoły nawet od srogiej zimy dojdą do Kaczora. Obsesja zobowiązuje. Jakby pojawił się wątek o tsunami w Indonezji zaraz wpadłoby kilku jełopów i zaczeło nawijać o Pisie i Zawsze Wszystkiemu Winnym Kaczyńskim
        • kzet69 Re: Czeka nas katastrofalna zima. 03.12.10, 14:00
          Czego mataczysz? Przecież to autor wątkun od srogiej zimy doszedł do nieudolnego państwa...
    • zoil44elwer Re: Czeka nas katastrofalna zima. 01.12.10, 03:45
      By zniszczyć III RP nie potrzeba dżumy ni cholery,wystarczy 4 lata rządów PO,20 cm śniegu i minus cztery.
    • dupetek Niesamowite 01.12.10, 04:23
      Pierwszy raz śnieg widzisz, że tak Cię zima przeraziła?:)

czat_elnik napisał:
      > ieudolne państewko nie potrzebuje wojen, wystarczy zima. <
      • zoil44elwer Re: Niesamowite 01.12.10, 04:45
        Niektórzy bezdomni tak się zimy wystraszyli że aż się w słup lodu zamienili.A ci domni czekają na statki z węglem australijskim.Są już blisko,w okolicach Przylądku Dobrej Nadziei.
      • czat_elnik Re: Niesamowite jest to, że wladza robi Ciebie 01.12.10, 10:18
        w balona, a ty jej do tyłka wchodzisz.
        • dupetek Re: Niesamowite jest to, że wladza robi Ciebie 01.12.10, 10:28
          Niby jak mnie władza robi w balona? Konkrety poproszę, a nie ogólnikowe popluwanie!
      • zoil44elwer Re: Niesamowite 01.12.10, 11:29
        Niesamowite,sroga zima a tu Tusk ustawowo zabrania palenia w lokalach,nawet prywatnych.
    • zapijaczony_ryj Skoro ma takich nieudolnych "obywateli" jak ty! 01.12.10, 08:29
      czat_elnik napisał:

Ja tam nie narzekam .Wziąłem z piwnicy łopatę i sobie odkopałem samochód i dojazd do ulicy.
      A ty płacz dalej pacanie z PiS_dogłowiem.
      I pilnuj Paskuda, zeby sobie na niepodgrzewanym chodniku znów gabla nie złamał, bo to taka sama ofiara losu jak ty!
      • zapijaczony_ryj i otwórz jeszcze wątek o 20 stopniach mrozu! 01.12.10, 08:30
        zapijaczony_ryj napisał:

> czat_elnik napisał:
        >
        > > Napisałem dziś o tym, w wątku o 20 cm opadach śniegu, ktore sparaliżowały
        > stoli
        > > cę POlski. Wieści, jaki napływają z kraju przyprawiają o zgrozę. To śmies
        > zne, n
        > > ieudolne państewko nie potrzebuje wojen, wystarczy zima.
        >
        > Ja tam nie narzekam .Wziąłem z piwnicy łopatę i sobie odkopałem samochód i doja
        > zd do ulicy.
        > A ty płacz dalej pacanie z PiS_dogłowiem.
        > I pilnuj Paskuda, zeby sobie na niepodgrzewanym chodniku znów gabla nie złamał,
        > bo to taka sama ofiara losu jak ty!
        • zgred-zisko Re: i otwórz jeszcze wątek o 20 stopniach mrozu! 01.12.10, 09:17
          Są ludzie, którzy nic nie potrafią zrobić, tylko narzekać na rząd. Choćby ta informacja na Onecie

wiadomosci.onet.pl/kraj/powodzianie-zimuja-w-blaszanych-kontenerach,1,4012903,wiadomosc.html
          Ludzie mieszkają od pół roku w kontenerze, i nie zdążyli sobie jeszcze wykopać dołka i postawić sławojki. Toż każdy harcerz wie, że obozowanie zaczyna się od zrobienie kibelka! A może to Tusk powinien im dołek wykopać?
    • wdajcz Re: Czeka nas katastrofalna zima. 01.12.10, 09:25
    • czat_elnik Na odcinku 20 km paciąg spóźnił się 45 minut. 01.12.10, 10:23
      Drzwi nie zamykały się, konduktor cuchnął alkoholem. Poczekalnia zamknięta, a spikerka przeprasza mnie za zmianę peronu. Na stacji docelowej od lipca trwa remont kładki dla pieszych. Pół roku ludzie chodzą po torach, między pociągami. Do czegoś takiego trzeba dojrzeć. Taki burdel nie rodzi się z dnia na dzień. Takie jest nasze państwo.
      • strikemaster Re: Na odcinku 20 km paciąg spóźnił się 45 minut. 01.12.10, 10:30
        No właśnie, a za czasów rzadów PIS-LPR-Samoobrona wszystkie drzwi w pociagach były zamknete na kłódkę, a same pociągi przyjeżdżały nawet godzinę przed planem, niektóre pociagi odjeżdżały prawie dobę przed czasem.
        • czat_elnik Odpowiedź godna peowca. 01.12.10, 10:34
          Co ma do tego PiS? Co? Kto rządzi tym burdelem od ponad 3 lat?
          • strikemaster Re: Odpowiedź godna peowca. 01.12.10, 12:14
            Próbujesz mnie obrazić? Nie ma PO, nie ma PIS, jest POPIS i to on od wielu lat rządzi.
    • strikemaster To straszne 01.12.10, 10:28
      gdyby rządził PIS to Kaczyński zabroniłby śniegowi padać, rozstrzellał drogowców jak Blidę i byłoby po problemie.
      • czat_elnik Nie jest ci wstyd pisać takie głupoty? 01.12.10, 10:35
        Zostaw pisowców w spokoju, zajmij się tymi, co rządzą i odpowiadają stanowiskami za obecny stan.
        • marta.von.z.palacu Giwi co ten watek jeszcze tu robi? 01.12.10, 10:39
          Giwi co ten watek jeszcze tu robi? Gadanie o 20 cm sniegu i o ostrej zimie (dwa watki na FK tej samej osoby) jest dla ciebie watkiem politycznym?
          • strikemaster Re: Giwi co ten watek jeszcze tu robi? 01.12.10, 10:44
            Jakto co, ośmiesza wyborców PISu.
          • czat_elnik A to, jak gospodarowane jest państwo 01.12.10, 11:32
            nie jest wątkiem politycznym?
            • strikemaster Re: A to, jak gospodarowane jest państwo 03.12.10, 07:45
              Padanie śniegu generalnie polityczne nie jest, chyba, ze ktoś z posłów modli sie o deszcz, a w wyniku modlitwy pada śnieg, wtedy to problem celnosci takiej modlitwy.
            • marta.von.zpalacu Re: A to, jak gospodarowane jest państwo 03.12.10, 10:12
              czat_elnik napisał:

> nie jest wątkiem politycznym?

Nie. Jak sam zauwazyles jest watkiem gospodarczym.
              Giwi jak zwykle nagina regulamin wedlug wlasnego "widzi mi sie".
              • gucio60 Re: A to, jak gospodarowane jest państwo 03.12.10, 10:26
                Oglądałem właśnie w NDR - tv północnych Niemiec, długi reportaż z sytuacji śniegowej. Wygląda rzeczywiście tragicznie w porównaniu z sytuacją w Polsce. Służby porządkowe są bliskie kapitulacji. Zamknięte szkoły, odwołane imprezy, samochody w rowach lub poprosu w śniegu, tysiące ludzi nie jest w pracy. Policja za pomocą mediów, serdecznie odradza a w niektórych miejscach zabrania wysadzanie nosa z domu. Rozmowy z różnymi ludźmi, tak poszkodowanymi jak i zmuszonymi do rezygnacji z podróży. Ani jedno słowa skargi na państwo, ani jednej skargi na Boga i aurą czy pomstowania na zły los. Takie są uroki zimy. Ludzie rozumieją sytuację i przyjmują ją ze spokojem. Są normalni.
                • wos9 Re: A to, jak gospodarowane jest państwo 03.12.10, 11:00
                  gucio60 napisał:

> Oglądałem właśnie w NDR - tv północnych Niemiec, długi reportaż z sytuacji śnie
                  > gowej. Wygląda rzeczywiście tragicznie w porównaniu z sytuacją w Polsce. Służby
                  > porządkowe są bliskie kapitulacji. Zamknięte szkoły, odwołane imprezy, samoch
                  > ody w rowach lub poprosu w śniegu, tysiące ludzi nie jest w pracy. Policja za p
                  > omocą mediów, serdecznie odradza a w niektórych miejscach zabrania wysadzanie n
                  > osa z domu. Rozmowy z różnymi ludźmi, tak poszkodowanymi jak i zmuszonymi do r
                  > ezygnacji z podróży. Ani jedno słowa skargi na państwo, ani jednej skargi na Bo
                  > ga i aurą czy pomstowania na zły los. Takie są uroki zimy. Ludzie rozumieją syt
                  > uację i przyjmują ją ze spokojem. Są normalni.

Jasne. Przecież tylko idioci mogą uznać taką zimę w naszej strefie klimatycznej za coś nadzwyczajnego. A kompletni debile mogą mieć pretensje do państwa, czyli rządu.
                  • marta.von.zpalacu Re: A to, jak gospodarowane jest państwo 03.12.10, 11:02
                    > Jasne. Przecież tylko idioci mogą uznać taką zimę w naszej strefie klimatycznej
                    > za coś nadzwyczajnego. A kompletni debile mogą mieć pretensje do państwa, czyl
                    > i rządu

Jednym slowem: "pis".
                    • wos9 Re: A to, jak gospodarowane jest państwo 03.12.10, 11:10
                      marta.von.zpalacu napisał:

> > Jasne. Przecież tylko idioci mogą uznać taką zimę w naszej strefie klimatycznej
                      > > za coś nadzwyczajnego. A kompletni debile mogą mieć pretensje do państwa,
                      > czyli rządu.
                      >
                      > Jednym slowem: "pis".
                      >
                      Głównie tej partii, której przydarzyło się rządzenie zaledwie 2 lata. Gdyby byli przy władzy teraz, śpiewaliby zupełnie inaczej.
                      • marta.von.zpalacu Re: A to, jak gospodarowane jest państwo 03.12.10, 11:14
                        > Głównie tej partii, której przydarzyło się rządzenie zaledwie 2 lata. Gdyby byl
                        > i przy władzy teraz, śpiewaliby zupełnie inaczej.
                        >

Musle, ze na modlach by pozostalo.
        • strikemaster A nie wstyd w Parlamencie modlić sie 01.12.10, 10:44
          o deszcz? :)
          Nasza infrastruktura cierpi na niedofinansowanie od bardzo wielu lat, w miedzyczasie już wszystkie opcje rządziły. I nic się nie zmieniło, a ty próbujesz całą winę zrzucić na PO, nie wstyd Ci, że zostałeś przyłapany na próbie manipulacji?
    • mike.recz To śmieszne, nieudolne państewko Niemcy: 01.12.10, 10:58
      www.meteoprog.pl/pl/news/18247/
      • mike.recz To śmieszne, nieudolne państewko Anglia: 01.12.10, 11:01
        www.londyn.webd.pl/newsy-komentarze-113.html
        • mike.recz To śmieszne, nieudolne państewko Francja: 01.12.10, 11:02
          fakty.interia.pl/swiat/news/zima-sparalizowala-lotniska-we-francji-anglii-i-belgii,1413439
          • obraza.uczuc.religijnych Re: To śmieszne, nieudolne państewko Francja: 01.12.10, 11:07
            Bo wszędzie tam rządzą platfusy i Michnik.
            • zoil44elwer Re: To śmieszne, nieudolne państewko Francja: 01.12.10, 11:17
              A na Kubie rządzi Fidel i daje sobie radę ze śniegiem!
              • mike.recz Re: To śmieszne, nieudolne państewko Francja: 01.12.10, 11:47
                zoil44elwer napisał:

> A na Kubie rządzi Fidel i daje sobie radę ze śniegiem!

Nie mów hop;)
                • humbak Re: To śmieszne, nieudolne państewko Francja: 03.12.10, 10:15
                  Racja, Izrael parę lat wstecz zasypało, a to już tak daleko nie jest równoleżnikowo rzecz biorąc.
    • czat_elnik Ale jaja, śmieję się do rozpuku... 01.12.10, 11:35
      Z jakimż zaangażowaniem szukają peowcy usprawiedliwienia nieudolności władz. To jest jakaś obsesja: dostać po jajach i jeszcze tłumaczyć sprawcę. Ludzie, nie da się wytłumaczyć stania w korku dwa dni z powodu niemożności usunięcia jednej ciężarówki.
      • zoil44elwer Re: Ale jaja, śmieję się do rozpuku... 01.12.10, 12:39
        Komisja d/s nacisków pod przewodem byłego ministra sprawiedliwości,byłego prokuratora generalnego oraz byłego więżnia A Czumy(PO) już 3 lata szuka kwitów na 2-letnie rządy PiS.Komisja hazardowa pod przewodem M Sekuły(PO) szastnęła,prastnęła i uniewinniła Grzecha,Zbycha,Mira...z PO./Śmieszno i straszno kak tigra yebat(przysłowie rosyjskie)
      • mike.recz Re: Ale jaja, śmieję się do rozpuku... 01.12.10, 18:23
        czat_elnik napisał:

> Z jakimż zaangażowaniem szukają peowcy usprawiedliwienia nieudolności władz. To
        > jest jakaś obsesja: dostać po jajach i jeszcze tłumaczyć sprawcę. Ludzie, nie
        > da się wytłumaczyć stania w korku dwa dni z powodu niemożności usunięcia jednej
        > ciężarówki.

Śmiać możesz się tylko ze swojego nieudolnego manipulanctwa. Nie o jakimś autobusie pisałeś.
    • cookies9 Re: Czeka nas katastrofalna zima. 01.12.10, 14:21
      Zawsze można udać się na wakacje do Egiptu,zresztą zgodnie z życzeniem umiłowanego
      prezesa:-)

"Egipt od 899 zł
      Odpocznij w słonecznym Egipcie ! Sprawdź ceny i zarezerwuj wczasy"
      • czat_elnik Re: Czeka nas katastrofalna zima. 01.12.10, 18:16
        Oj zatęsknisz za tym Egiptem, zatęsknisz. Po wizycie będzie ropa stop, gaz stop. Niech nam żyje kolesiowski stan, hip-hip hura.
    • czat_elnik Zimy kalendarzowej jeszczjo njet, a "zielona 03.12.10, 07:41
      wyspa" sparaliżowana...
      • wos9 Re: Zimy kalendarzowej jeszczjo njet, a "zielona 03.12.10, 11:07
        czat_elnik napisał:

> wyspa" sparaliżowana...

Trudności w innych krajach cię nie przekonują?
        Zima kalendarzowa jest ważniejsza, niż ta, która po prostu przychodzi? Śnieg już 1 listopada nie był niczym dziwnym np. w latach 60-tych.
        Starzy ludzie pamiętają też biały puch w... maju.
        • zoil44elwer Re: Zimy kalendarzowej jeszczjo njet, a "zielona 03.12.10, 13:17
          W 85 Panbóczek dopuścił i 1 Maja taką zadymkę śnieżną spuścił że nawet najstarsi górale takiej nie widzieli.
    • gucio60 Re: fatalizm i mankoltenctwo. co za naród !!! 03.12.10, 08:23
      Przypomnę ci, że zima powinna być biała i tym różni się od innych pór roku.
      Mówi się, że zła pogoda co nie jest prawdą. Jest złe ubranie.
      Słucham komunikatów w mediach i nie dostrzegam ostrzeżeń jak to się dzieje w innych krajach, że warunki są bardzo trudne i żeby pozostać w domu bo służby drogowe nie gwarantują pomocy lub, że w ogóle jej nie udzielają. Co ciekawe, mieszkańcy tamtych krajów respektują te ostrzeżenia, ba, są wdzięczni za ich podawanie.
      Po takich ostrzeżeniach, robi to policja, każda pomoc udzielona pechowcowi kosztuje go dość słono. A nie zapominaj, że tamci także płacą podatki i to często wyższe niż Polacy, że tamci także pracują, mają dzieci czy muszą to i tamto. I nigdy nie słyszałem, że należy zmienić premiera i rząd bo spadło trochę śniegu, powiał większy wiatr czy spadło trochę wiecej deszczu. Co za mentalność w tym narodzie !!!
      A teraz ma się zawiązać sejmowa komisja "do spraw śniegu".
      Zastanawiam się, co Bogu złego zrobili moi rodzice, że urodzili mnie w tak idiotycznym narodie.
      • czat_elnik A słyszałeś w Niemczech, Francji o 03.12.10, 08:33
        wybuchających kuchenkach gazowych? O miastach po kilka dni bez ogrzewania? I to przy -5? Taką nieudolnością nawet PRL się nie pokalał. Stan państwa i świadomość społeczna osiągają dno, dlatego będzie nas przesladowała tragedia za tragedią. Wszystko ma swe przyczyny i skutki.
        • marta.von.zpalacu Re: A słyszałeś w Niemczech, Francji o 03.12.10, 10:14
          czat_elnik napisał:

> wybuchających kuchenkach gazowych? O miastach po kilka dni bez ogrzewania? I to
          > przy -5? Taką nieudolnością nawet PRL się nie pokalał. Stan państwa i świadomo
          > ść społeczna osiągają dno, dlatego będzie nas przesladowała tragedia za tragedi
          > ą. Wszystko ma swe przyczyny i skutki.

Slyszalem o jeszcze wiekszych awariach. Gdybys znal jezyki obce to tez bys o tym slyszal i teraz nie pierwdzielibys glupot.
    • zapijaczony_ryj Ha ha ha 03.12.10, 08:27
      forum.gazeta.pl/forum/w,396,119430512,119430512,Ha_Ha_Ha_pokazali_zime_z_2007_roku_czyli_za_.html
      ciekawe dlaczego twój płacz wisi, a mój smiech na ten sam temat wylądował na ośle?
      Moze ktoś potrafi to uzasadnić?
      • czat_elnik "A u was murzynów biją" 03.12.10, 08:30
        Czy macie coś ciekawszego do powiedzenia?
    • purchawkapuknieta mamy 3 grudnia 2010 03.12.10, 10:38
      Ilu obywateli zamarzło w cywilizowanym kraju w XXI w?
      • marta.von.zpalacu Re: mamy 3 grudnia 2010 03.12.10, 10:41
        purchawkapuknieta napisała:

> Ilu obywateli zamarzło w cywilizowanym kraju w XXI w?

Do wczoraj 29 osob.
        De koudegolf die Centraal-Europa teistert heeft in Polen, Tsjechië, Litouwen en Duitsland al 29 levens geëist. Sneeuw en ijzel stuurden donderdag het verkeer danig in de war.
    • retronick Czy ty choć raz wpadniesz na pomysł ... 03.12.10, 11:57
      ... aby nie spiskować, jątrzyć i dryndolić ( czytaj pierd**lić !) ?
      Kiedyś zakończysz żywot jątrząc na głodno i smutno, a to ponoć boli najbardziej.
      • czat_elnik Nie kumam. W czym niby jątrzę? 03.12.10, 13:04
        Że opisuję naszą rzeczywistość? Opamiętaj się, człowieku, przejrzyj na oczy.
        • zoil44elwer Re: Nie kumam. W czym niby jątrzę? 03.12.10, 13:11
          Tragizujesz z tym śniegiem.A śnieg ma to do siebie że się stopi i na wiosnę spłynie do Bałtyku,jak woda powodziowa.
    • kzet69 Re: Czeka nas katastrofalna zima. 03.12.10, 13:24
      czat_elnik co cie trzyma w tym "smiesznym , nieudolnym państewku" wyprowadź sie polecam Sudan Południowy, tam jest ciepło...

ps. dlaczego zwolennicy PiS jak autor tego wątku organicznie nienawidzą Polski????
      • czat_elnik Niech się PO wyniesie do Sudanu 03.12.10, 13:53
        skoro zima przeszkadza im rządzić
      • zoil44elwer Re: Czeka nas katastrofalna zima. 03.12.10, 14:05
        Moczarowiec z ciebie,powtarzasz hasła z 68! "Syjoniści do Syjamu","Literaci do piór".....Jaruzel też wyganiał opozycjonistów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka