pis_da_deby 14.12.10, 10:19 wypadl wyjatkowo slabo. Mysle, ze jego polityczna kariera zmierza ku koncowi chociaz marzy mu sie w wyborach poparcie rzedu 12%. Marzenia, marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czat_elnik Łón ci to był? Palimkmiot to był? 14.12.10, 10:23 Po tych łokulorach zech myślon, ze to tyn fasysta Kacyński... A toz Palimkmiottt... jejuści... takie nieboractwo... Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Łón ci to był? Palimkmiot to był? 14.12.10, 10:27 Hahahaha ale dowcipny wpis!! Polecam każdemu. Odpowiedz Link Zgłoś
czat_elnik A godajom ludziska, ze Palimkmiot chce nom 14.12.10, 10:35 plebana zabrać ze wsi. Ło Matko Psenajśwyntso, a kto siem za dusyckami gzesnymi u Pón Bócka tera wstawi? Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: A godajom ludziska, ze Palimkmiot chce nom 14.12.10, 14:47 Napewno nie taka szmata jak ty nawołująca do przelewu krwi w imię swoich genetycznych patr(id)iotycznych mrzonek... Odpowiedz Link Zgłoś
czat_elnik Jo? Jo? Do pselwu kwi? Jo, co kochom picie, yy, 14.12.10, 15:05 zycie, sorki, ponad zycie, mom pselywać kwie? Jo wole spiritus pselywać, mośći panocku. Smata, to mój sonsiod, takoj sie nazywo, hihi, i do kościoła nie chodzi, ino ciii... Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Jo? Jo? Do pselwu kwi? Jo, co kochom picie, y 14.12.10, 18:22 PiS-idiota Odpowiedz Link Zgłoś
czat_elnik chodź na jednego, polejem ci to siem 14.12.10, 18:26 rozchmuzys, boś strasnie marniutki, bidulku... Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: chodź na jednego, polejem ci to siem 15.12.10, 22:11 zapijaczona PIS-idiota Odpowiedz Link Zgłoś
retronick To nie Palikot to Lis poprowadził do doopy 14.12.10, 10:33 Zamiast merytorycznej dyskusji za wszelką cenę usiłował dołożyć Palikotowi i wyciągał jakieś bzdury w stylu "Gosiewskiego widziano na peronie". Palikot to konkrety facet, inteligentny i rzeczowy. Kłopot się zaczyna wtedy, kiedy głupota dziennikarska chce podyskutować o poważnych sprawach wyciągając z rękawa jakieś pierdoły. Odpowiedz Link Zgłoś
czat_elnik No nie godej, ze łon ci to był? 14.12.10, 10:39 No słabawo coś widze łostatnio... Palimkniot? Taki bidulek bozy? Nopocta, taki podobny do tego fasysty, tego, no jak mu tam, Kucyński? Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: To nie Palikot to Lis poprowadził do doopy 14.12.10, 11:07 retronick napisał: > Zamiast merytorycznej dyskusji za wszelką cenę usiłował dołożyć Palikotowi i wy > ciągał jakieś bzdury w stylu "Gosiewskiego widziano na peronie". Palikot to kon > krety facet, inteligentny i rzeczowy. Kłopot się zaczyna wtedy, kiedy głupota d > ziennikarska chce podyskutować o poważnych sprawach wyciągając z rękawa jakieś > pierdoły. Lis go wypunktowal a Palikot nie bardzo potrafil sie obronic. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Palikot u Lisa 14.12.10, 10:36 Był silny siła PO,kiedy odszedł,stracił b.wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Palikot u Lisa 14.12.10, 10:52 M Borowski,były minister,b marszałek Sejmu,facet o znacznie większym formacie,bez SLD lawiruje na granicy zera.Gdy Palikot "złoży" mandat poselski(31 stycznia?),będzie mógł gadać do obrazu w konwencji dziadowskiej ballady częstochowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
czat_elnik Zamiast plebana? Do świntego łobrazu? 14.12.10, 11:00 O Trójco Psenajświntso, toz tera Palimkmiot bydzie nasym farozem? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Zamiast plebana? Do świntego łobrazu? 14.12.10, 12:24 czat_elnik napisał: > O Trójco Psenajświntso, toz tera Palimkmiot bydzie nasym farozem? Mgr filozofii katolickiej terozki je "(anty)katachetom" i trybunem ludowym.Jutro bydzie nawet prymasem Polski(V RP)? Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Zamiast plebana? Do świntego łobrazu? 14.12.10, 12:26 zoil44elwer napisał: > czat_elnik napisał: > > > O Trójco Psenajświntso, toz tera Palimkmiot bydzie nasym farozem? > > Mgr filozofii katolickiej terozki je "(anty)katachetom" i trybunem ludowym.Jutr > o bydzie nawet prymasem Polski(V RP)? Jeszcze trocha i bydzie ino doma siedziol. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Zamiast plebana? Do świntego łobrazu? 14.12.10, 12:58 W doma? A nie na Smutnej w Łodzi albo na Montelupich w Krakowie?"Radocha" w Sosnowcu tyż czeko na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Palikot u Lisa 14.12.10, 11:06 zoil44elwer napisał: > .Gdy Palikot "złoży" mandat poselski(31 stycznia > ?),będzie mógł gadać do obrazu w konwencji dziadowskiej ballady częstochowskiej Widze to niestety podobnie Odpowiedz Link Zgłoś
retronick Wczoraj Palikot był w trzech programach TV 14.12.10, 10:40 W "Kropkce nad i" Palikot wypadł doskonale, ale Monika prowadziła program w odróżnieniu od Lisa normalnie. Muszę przyznać, że w porównaniu z ostatnimi wystąpieniami karkołomnych polityków z różnych opcji politycznych Palikot wypada o klasę lepiej. Jest inteligentniejszy, porusza rzeczywiste problemy kraju, mówi z sensem i do rzeczy. POPiS będzie miał z nim duży kłopot. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Wczoraj Palikot był w trzech programach TV 14.12.10, 11:05 retronick napisał: > . POPiS będzie miał z nim duży kłopot. Nie sadze. Palikot staje sie coraz bardziej zwyklym populista. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Wczoraj Palikot był w trzech programach TV 14.12.10, 14:50 pis_da_deby napisał: > Palikot staje sie coraz bardziej zwyklym populista. Uzasadnij... Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Wczoraj Palikot był w trzech programach TV 14.12.10, 15:13 kzet69 napisał: > > Uzasadnij... Filary jego programu to aborcja, in vitro,i eutanazja i antyklerykalizm. Nosne medialnie ale na program o wiele za malo i nie sadze, ze daleko na tym zajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Wczoraj Palikot był w trzech programach TV 14.12.10, 18:35 pis_da_deby napisał: > Filary jego programu to aborcja, in vitro,i eutanazja i antyklerykalizm. > Hmmm także reforma - likwidacja KRUS-u, wycofanie wojsk z Afganistanu, powszechny dostęp do żłobków i przedszkoli, zakaz finansowania partii z budżetu, unieważnienie decyzji komisji majątkowej... trochę tego jest... Odpowiedz Link Zgłoś
crazy.diamond Re: Wczoraj Palikot był w trzech programach TV 14.12.10, 23:30 kzet69 napisał: > Hmmm także reforma - likwidacja KRUS-u, wycofanie wojsk z Afganistanu, powszech > ny dostęp do żłobków i przedszkoli, zakaz finansowania partii z budżetu, uniewa > żnienie decyzji komisji majątkowej... trochę tego jest... Likwidacja KRUS?? Jak dotąd pierwszy raz słyszę takie hasło od ciebie!! Możesz podać źródła?? Bo jeśli to prawda - natychmiast zagłosuje na Palikota! Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Wczoraj Palikot był w trzech programach TV 15.12.10, 22:12 U Olejnikowej o tym mówił, likwidacja KRUS-u poprzez połączenie go z ZUS-em i ujednolicenie systemu składek Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Ja tam Lisa rozumiem. 14.12.10, 11:29 Kontrakt mu się kończy z końcem roku. Hania szaleje na luksusowych zakupach. Czworo dzieci, alimenty. Chałupa nowa chyba nie spłacona. Może być tragedia. Trzeb smarować pupkę wazeliną dla Czarzastego i Kwiatkowskiego. I robić za gogusia na posyłki. Reklamować epickie dzieło pani Bezy. A Palikot nawet przy tym opluwaniu przez medialną żulię spokojnie swoje weźmie. Była tam wypowiedź faceta po spotkaniu: Panie, to wszystko nie tak, jak media pokazują. Ciemniaków coraz mniej w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Ja tam Lisa rozumiem. 14.12.10, 11:38 haen2010 napisał: Trzeb smarować pupkę wazeliną dla Czarzastego i Kwiatkowskiego. I robić za gogu > sia na posyłki. Reklamować epickie dzieło pani Bezy. > Czy cos sie Tobie nie spodobalo w prowadzeniu prze Lisa rozmowy? Podawal fakty i nic wiecej. Moze byly nie zawsze dla Palikota wygodne ale to byly jednak tylko fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Ja tam Lisa rozumiem. 14.12.10, 11:50 Jak z trzydziestu spotkań wybiera się jedyne radomskie bez pełnej sali, jak się cytuje blogowe bzdety sprzed miesięcy, jak się przerywa rozmówcy i szydzi z jego niskich notowań, w końcu nazywa błaznem - to jest to robota na zlecenie. To zresztą stara śpiewka sprzedajnej swołoczy medialnej - porównaj sobie dwa wywiady, Parodowskiej i Lisa o jednej prawie godzinie. Nawiasem mówiąc - Palikot wypadł całkiem nieźle przy tym śmieciu. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte01 Re: Ja tam Lisa rozumiem. 14.12.10, 13:35 Faktycznie obronił sie przed agresywnym Lisem, który z braku argumentów wyciagal jakies smiecie polityczne. Monika byla znacznie bardziej ,,dziennikarska". Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Ja tam Lisa rozumiem. 14.12.10, 14:14 Najlepsza była stara Paradowska. Wyciągnęła z niego prawie całą analizę obecnej sytuacji i program. Mogę napisać, że na jednej fali z Palikotem nadają. Ona pozwala ludziom mówić, w przeciwieństwie do medialnej żulii - Olejnikowej, Lisa, Morozowskiego, Rymanowskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Ja tam Lisa rozumiem. 14.12.10, 14:34 haen2010 napisał: > medialnej żulii - Olejnikowej, Lisa... Dziennikarz roku 1999 2007 2009 Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Ja tam Lisa rozumiem. 14.12.10, 14:53 Superstacja. Przed wywiadem u Lisa. Długa rozmowa. Oni chyba powtórek nie robią. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Ja tam Lisa rozumiem. 14.12.10, 14:52 Nie lubię gdy dziennikarz krzyczy na zaproszonego gościa.... A poza tym trzeba było pokazac spotkanie np. w Częstochowie, 2500 ludzi w hali i drugie tyle co odeszło z kwitkiem bo miejsc zabrakło.. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte01 Re: Ja tam Lisa rozumiem. 14.12.10, 15:06 Walka o fotel prezesa TVP dla Lisa , ciąg dalszy.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Ja tam Lisa rozumiem. 14.12.10, 14:27 Ależ identycznie traktowani są politycy PiSu; relacje i informacje na temat PiSu są podawane w identyczny sposób, z jakim mieliśmy do czynienia przy Palikocie. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Ja tam Lisa rozumiem. 14.12.10, 14:42 purchawkapuknieta napisała: > Ależ identycznie traktowani są politycy PiSu;.. Przez Pospieszalskiiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Ja tam Lisa rozumiem. 14.12.10, 19:04 Gdzieś się zgubiłeś? Tak, jak Lis potraktował Palikota, tak traktuje polityków PiSu. Tak, jak Lis zmanipulował (tu nie mam pewności, ale skoro niektórzy twierdzą...) informacje na temat objętości/ pojemności/ popularności spotkań z Palikotem, tak manipulowane są informacje na temat PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
czat_elnik To nie moze być Palimkmiot! 14.12.10, 11:32 Taki kurdupel jeden? Pseca Lisek gadoł z nim jak z Kacyńskim, wicie, tym fasystom spod ksyza, a nie jak z Palimkmiotym. Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Palikot u Lisa 14.12.10, 14:25 Właśnie obejrzałam i jestem zaskoczona. Palikot sobie nie poradził. Dużo lepiej radzi sobie z martwymi przeciwnikami. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte01 Re: Palikot u Lisa 14.12.10, 14:38 A jak sobie radzić z zakrzykujacym i przerywajacym prowadzacym? Wyjsć? Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Palikot u Lisa 14.12.10, 19:06 A jak radzi sobie Kurski? Jak radzą sobie ty, których Lis "nie kocha"? Wychodzą? Nie zauważyłam. Spodziewałam się, że Palikot kilkoma tekstami zripostuje Lisa. Mógłby coś na temat byłej żony, obecnej... Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Palikot u Lisa 14.12.10, 14:38 Lis słusznie zarzucił Palikotowi brak kultury osobistej.Np robiąc sobie makabryczne żarty o nieboszczyku Gosiewskim widzianym na peronie we Włoszczowej Palikot dał przykład chamstwa za nic mając żałobę rodziny Gosiewskiego.Palikot buc i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Palikot u Lisa 14.12.10, 14:56 Wiesz z rodziną Gosiewskiego jest taki problem, ze ta rodzina ma sama za nic swoja żałobę, many, many, many... ewentualnie biorące miejsce dla Gosiewskiej w Świętokrzyskim w przyszłym roku to i łezki obeschną... Odpowiedz Link Zgłoś
volupte01 Re: Palikot u Lisa 14.12.10, 14:58 Taka jego uroda. poprawnosc polityczna , nie jest jego mocna strona.:-) Lis nawet przyczepil sie do jego jakiejś brutalnej wypowiedzi i pouczał go jak powinna brzmiec , aby była poprawna , a miała takie same przesłanie.:-) Korepetycje u sliskiego Błaszczyka wskazane.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Palikot u Lisa 14.12.10, 15:06 volupte01 napisał: > przyczepil sie do jego jakiejś brutalnej wypowiedzi i pouczał go jak powinna > brzmiec , aby była poprawna , a miała takie same przesłanie Formy nie sa w polityce bez znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte01 Re: Palikot u Lisa 14.12.10, 15:27 No to co ? Niektórzy celowo nie chca byc foremni. Takie czasy. Zobacz jak wielu nieforemnych kariery robi w róznych dziedzinach np. Doda , Berlusconi ... Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Palikot u Lisa 14.12.10, 15:38 To takie pitolenie. Insynuacje i pytania były dobrane by Palikota zgnoić. Ale to ocenia publika, a ona dwukrotnie biła brawo. Chyba nie poinstruowana zbyt dokładnie, za co forsę bierze. Palikot jasno wytłumaczył, jak ześwinił się Tusk. Tu dementi nie bylo. A Nycz? Nycz po prostu wyparł się krzyża. Wystraszył się, że go purpura ominie. To jest człowiek wiary? To jest czlowiek mafii. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Palikot u Lisa 14.12.10, 15:50 volupte01 napisał: > No to co ? Niektórzy celowo nie chca byc foremni. Takie czasy. Zobacz jak wielu > nieforemnych kariery robi w róznych dziedzinach np. Doda , Berlusconi ... Zobaczymy. Jego niekonwencjonalne zachowanie przyspozylo mu popularnosci. W to, ze przekuje sie to na wiecej ja osobiscie nie wiierze. No ale czas pokaze. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte01 Re: Palikot u Lisa 14.12.10, 16:20 Ja bym go chciał w sejmie. Tak jak mi pasowal tam JKM , który wylewał na głowy posłów zimna wode , tak i JP tam by sie przydał. Jesli PO bedzie miała duzą przewage nad Pisem to dam Januszowi głos.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Palikot u Lisa 15.12.10, 07:41 volupte01 napisał: > Ja bym go chciał w sejmie. Ja rowniez ale na razie brakuje mu jeszcze kilka procent. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 A tak w ogólności, 14.12.10, 15:49 To warto zauważyć, że po oświadczeniu w wywiadzie Palikota na kłamstwa tuskowe - Mam bardzo głęboką wiedzę na temat Tuska i Komorowskiego... Platfusy zamknęły dzioby. Wysługują się takimi, jak Lis. Podejrzewam mocno, że Palikot wsadził kupę forsy i swojej roboty w ich dojście do władzy. A potem takie szmaty jak Schetyna doszli do wniosku, że mozna z nim robić to, co Kaczory ze swoimi. Bo ludzie zwyczajne qrwy są. Tusk też nie od tego. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: A tak w ogólności, 14.12.10, 16:50 Palikot jest sam w sobie żeglarzem,sterem i okrętem,a to w wodzowskiej partii Tuska nie mogło się podobać.Niezależny od nikogo poseł toż to herezja w dzisiejszych partiach.Sęk w tym że Palikot poradzi sobie w życiu wyśmienicie w przeciwieństwie do innych zawodowych polityków(?)-posłów. Odpowiedz Link Zgłoś
stangor Re: A tak w ogólności, 14.12.10, 19:56 Byłem na spotkaniu w Częstochowie. Zamiast przedstawianego przez media błazna, zobaczyłem opanowanego, inteligentnego faceta, mówiącego rzeczowo o bublach prawnych i koniecznych zmianach w kraju. W przeciwieństwie do Palikota większość posłów to karierowicze goniący za kasą mając gdzieś sprawy kraju i społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: A tak w ogólności, 14.12.10, 20:39 Naprawdę tam było ze dwa tysiące ludzi? W Częstochowie? Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: A tak w ogólności, 15.12.10, 22:15 2500 bo tyle zdołało wejśc do hali Politechniki, na zewnątrz też jeszcze trochę zostało... Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: A tak w ogólności, 14.12.10, 21:08 Facet mający dużo kasiory nie będzie się przykładał do roboty,chyba tylko po to aby ją sobie pomnożyć.Tak jak w lubelskim Czechowie.Kolesie Janusza P kupili tam za bezcen sporo hektarów terenów zielonych.Janusz jako wszechwładny poseł naciskał Radę Miejską by zmieniła przeznaczenie tych terenów,na działki budowlane.Kolesie chcieli wybudować tam osiedle apartamentowców.Jedna decyzja i zakupione za grosze tereny zielone zyskiwały na wartości tysiąckrotnie.Oczywiście zgodnie z prawem,ale zmiana zagospodarowania przestrzennego jest tylko dla samych swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: A tak w ogólności, 15.12.10, 07:52 zoil44elwer napisał: > Facet mający dużo kasiory nie będzie się przykładał do roboty,chyba tylko po to > aby ją sobie pomnożyć. Nie koniecznie. Niezaleznosc finansowa pozwala sie uniezaleznic od dochodow wynikajacych z pelnionej funkcji. Czlowiek moze miec swoje poglady, bo nie musi sie obawiac, ze straci przez to zrodlo niezlego utrzymnia. Odpowiedz Link Zgłoś