Dodaj do ulubionych

Samoobrona zabiera samolotem dziennikarzy do Br...

IP: *.netten.pl 05.05.04, 14:10
A co na to Hibner i reszta obrotowych kolaborantów? Dostali niestrawności?
Obserwuj wątek
    • Gość: Pasażer to jedna z przyczyn dlaczego nie polece AirPolonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 14:12
      placac za bilet airPolonii finansujesz pana Sudola, a ten finansuje
      Samoobrone, dlatego nie wsiade na poklad tego badziewia, ktore chyli sie juz
      ku upadkowi. Sytuacja finansowa jest marna i firma jest na krawedzi bankructwa
      • Gość: Robert Re: to jedna z przyczyn dlaczego nie polece AirPo IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 05.05.04, 14:34
        Ja tez nie skorzystam z uslug "Poloni".
        Jednak popierajac Lepera Sudol postepuje roztropnie. Zawsze,
        metoda Samobroniarzy, mozna wziasc pozyczke i niesplacac.
        A i na komornika znajdzie sie rada. W leb go i za drzwi.
        • Gość: scejbaty... To partia przyjaciół mamony i skoku na bank! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 01:18
          Szkoda, żę nie partia przyjaciół piwa, ale piwo to warzą, a ja takiego piwa nie
          lubię, ale sępy i scierwojady to tak !
          • unleashed Zdaje się, że w skokach wyspecjalizowało się SLD - 06.05.04, 01:44
            czyż nie? Leprosy to przy komuchach małe piwo.
            • Gość: boonder Re: Zdaje się, że w skokach wyspecjalizowało się IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.04, 06:13
              ...a kim jest leper bylym komuchem i to jeszcze o stalinowskich pogladach.
            • Gość: Leszek Re: Zdaje się, że w skokach wyspecjalizowało się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 13:49
              Kiedy 4 lata temu, po odejsciu UW z rzadu AWS ubolewalem tutaj, ze do wladzy
              dojda jeszcze wieksi zlodzieje z SLD, na moja glowe posypaly sie gromy. Teraz
              tez widze, ze naiwnych nie sieja...
            • Gość: lange Re: wrecz przeciwnie IP: *.internode.on.net.au 07.05.04, 00:46
              komuchy to przy leperowcach male piwo. zobaczysz jak furher zdobedzie wladze. i
              pamietaj kto powidzial pierwszy :leper musi odejsc".
      • Gość: karol AirPonia to firma ubecka IP: 147.252.86.* 05.05.04, 15:39
        to tez kolejny dowod na to za airpolonia to firma ubecka. moim zdaniem
        scenariusz bedzie taki ze otworza jeszcze kilka polaczen co by rozdmuchac
        wartosc firmy i po zawyzonej wycenie sprzedadza ja lotowi. lot juz nie tak
        dawno ustami swojego presesa deklarowal zainteresowanie zaistneiem na ryku
        tanich przewozow...

• Gość: karol AirPolonia - mialo byc przepraszam (no text) IP: 147.252.86.* 05.05.04, 15:42
      • Gość: kl Re: to jedna z przyczyn dlaczego nie polece AirPo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 17:43
        na szczescie to nie jedyna tania linia w polsce i oferte tez maja nieciekawa,
        wiec nie zal rezygnowac z jej uslug :DD
      • Gość: Rybinka Re: Właśnie to chciałem wpisać na forum, ale widzę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.05.04, 03:29
        Właśnie to chciałem wpisać na forum, ale widzę, że nie tylko we mnie pojawiła
        się odraza do airpolonia... hihi...

na szczęście są inny przewoźnicy i będzie ich wkrótce jeszcze więcej...

Nie latajmy tą wszawą linią lotniczą....
      • Gość: jan Re: to jedna z przyczyn dlaczego nie polece AirPo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 07:20
        Ty sobie lataj nawet Lufthansa, mnie to nie obchodzi. Tu ma byc rozmowa o
        Samoobronie, ktora rosnie w sile, a unia wolnosci dostaje z tego powodu
        spazmow.
      • Gość: tez_pasazer to jedna z przyczyn, ze polece AirPo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 08:33
        wole placic Polakowi a nie komus, kto finansuje np. mordowanie palestynskich
        dzieci ...
        • Gość: kwietnik Re: to jedna z przyczyn, ze polece AirPo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.04, 09:41
          a leciałeś kiedyś Polonią? ja tez nie choć dwa razy miałem już bilet wykupiony.
          o czym my rozmawiamy to kpina a nie poważna firma. nie potrwafiż biznesu
          prowadziś więc się pod skrzydła mulata pchają!
          • Gość: wucash ------>www.tanielinie.prv.pl<------SPRAWDZ!!!---- IP: *.autocom.pl 06.05.04, 10:12
            nie polecam Airpolinia.com, za drogo i malo polaczen... poza tym rzeczywiscie
            zarzad firmy tez uwiklany jest w ciemne interesy... od lipca wizzair.com i
            skyeurope.com uruchamiaja nowe polaczenia wiec nie bedziemy skazani na !@#$%
            ^.com:) Polecam www.tanielinie.prv.pl ---NAJSWIEZSZE INFORMACJE!!
      • Gość: magda Re: to jedna z przyczyn dlaczego nie polece AirPo IP: *.nl.compuware.com / *.uniface.compuware.com 06.05.04, 10:16
        bo to jest polski i nieudolny biznes, w ktorym kazdy tylko chce sie nachapac,
        niech padnie a przyjedzie konkurencja z zachodu (da prace) i ceny biletow i
        beda nizsze.
      • Gość: coco Re: to jedna z przyczyn dlaczego nie polece AirPo IP: *.dip.t-dialin.net 06.05.04, 12:50
        Ja nigdy tym nie lecialam i po tym artykule na pewno nie polece. Nie zamierzam
        finasowac Samoobrony, tej bandy kryminalistow, nierobow, brudasow, smierdzieli,
        karierowiczow, agentow KGB.
    • inaww Re: Samoobrona zabiera samolotem dziennikarzy do 05.05.04, 14:55
      P. Hubner jest komisarzem w Unii Europejskiej, a nie samozwańczym posłem takim
      jak niejaki Lepper i jego kolesie którzy - mam nadzieję! - nie zostaną wybrani
      do Parlamentu Europejskiego choćby dlatego że nie znają żadnego języka poza
      polskim (którego też przeważnie dobrze nie znają). Gdyby Polaków - w tym i
      mnie - mieli reprezentować kombinatorzy w rodzaju wymienionych w artykuliku to
      wkrótce stalibyśmy sie pośmiewiskiem całej Europy, a potem wielu lat by trzeba
      na naprawę opinii o Polsce gdyby wysłała do Europarlamentu półanalfabetów,
      warchołów i cwaniaków. Polski Sejm z instytucji powołanej do stanowienia prawa -
      został przez nich zamieniony w miejsce chamskich kłótni i wymiany pospolitych,
      ordynarnych wyzwisk. Próba przeniesienia takich knajpianych obyczajów do
      Europarlamentu skompromitowałaby Polskę na arenie międzynarodowej. Mam nadzieję
      że do tego nie dojdzie!
      "Dziennikarze" którzy skorzystali z oferty przelotu do Brukseli tym samolotem
      powinni być przez całe środowisko dziennikarskie objęci infamią i wykluczeni ze
      środowiska, bo to nie dziennikarze tylko zwykli pismacy.
      Ciekawe pozatem "triariusie" kogo nazywasz "obrotowymi kolaborantami" i czy w
      ogóle rozumiesz znaczenie słowa "kolaborant"...
      • Gość: eof jeszcze się łudzisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 08:47
        > P. Hubner jest komisarzem w Unii Europejskiej, a nie samozwańczym posłem takim
        > jak niejaki Lepper i jego kolesie którzy - mam nadzieję! - nie zostaną wybrani
        > do Parlamentu Europejskiego choćby dlatego że nie znają żadnego języka poza

to dosyć niebezpieczne złudzenie moja droga. mam na myśli tezę o "samozwańczym pośle lepperze" - ktoś go niestety wybrał i tego (ehh) nie można zignorować. chodzi mi o to, że trzebaby pomyśleć nad przyczynami choroby tego społeczeństwa, a nie nad cholernym wrzodem, który jest tylko objawem zewnętrznym.
      • Gość: eof Re: Samoobrona zabiera samolotem dziennikarzy do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 08:48
        zapomniałem dodać, że wrzody się po prostu wycina albo wypala ;]]]
    • faulencer Re: Samoobrona zabiera samolotem dziennikarzy do 05.05.04, 14:58
    • Gość: Cc Re: Samoobrona zabiera samolotem dziennikarzy do IP: 151.157.129.* 05.05.04, 16:01
      Miller podobno przybyl do Brukseli samolotem Luftvaffe, moze ktos to
      potwierdzic albo zdementowac?
      • Gość: koko Re: Samoobrona zabiera samolotem dziennikarzy do IP: *.burkert.com 05.05.04, 16:44
        Ze tez nie spadnie ten samolot 15 min. po starcie!
      • Gość: bez Re: Samoobrona zabiera samolotem dziennikarzy do IP: *.emic.ucl.ac.be 05.05.04, 18:28
        Stary poczytaj troche gazet a nie glupoty opowiadasz...
    • Gość: ICK Re: Samoobrona zabiera samolotem dziennikarzy do IP: *.panafon.gr / 213.249.56.* 05.05.04, 19:56
      NIE BETA LATAL AIR POLONIA !!!!!!!!!!!!!
    • Gość: RG BOJKOTOWAC AIR POLONIE! IP: *.fas.harvard.edu 05.05.04, 23:16
      To firma wspierajaca huliganstwo Samoobrony.
      Polecam SkyEurope (z Warszawy)
      a przede wszystkim WizzAir (z Katowic).
      • Gość: mućka muuu Re: BOJKOTOWAC AIR POLONIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 01:49
        Tylko WizzAir z Katowic!!!!!!!!! 217.33.132.150/pl/index.shtml

www.stoklosa.pl/guest/guestbook.html ;)))))
    • Gość: polonus dac "chamowi"bialo-czerwony krawat......to..? IP: *.rasserver.net 06.05.04, 05:18
      samoobrone jakas tam zalozy ......a gdzie to mozliwe?????????w
      Polsce ...dlaczego? bo czesc "electoratu" to zwykle ....gLABY!!!!
      ro.....dacy tak trzymac!!!!!, zycze powodzenia......:(
    • douglasmclloyd Rychu Czarnecki w Samejbronie 06.05.04, 05:24
      Wiedziałem, że ludzie potrafią się zeszmacić ale żeby aż tak?
      • Gość: robak Re: Rychu Czarnecki w Samejbronie IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 06.05.04, 13:54
        on zawsze był szmatą, co by o nim nie powiedzieć to szmatą nigdy być nie przestanie. Szlag mnie
        trafia, że to gówno znowu wypływa na powierzchnię.
    • Gość: wot AIR POLONIA IP: *.net / *.net 06.05.04, 06:39
      NIGDY NIE POLECE TYMI LINIAMI!!!!!!!
    • Gość: Antylper Re: Samoobrona zabiera samolotem dziennikarzy do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 07:31
      A swoją drogą bardzo ciekawej odpowiedzi udzielił imć pan Czarnecki. On
      bojownik wierny swoim ideałom ZCHN, musiał niestety opuścić szeregi swojej
      ukochanej partii i wstąpić do znienawidzonej Chamoobrony!!! Pewnie po to żeby
      szerzyć dywersję ? :))) Właśnie takich "uczciwych i bezinteresownych" członków
      posiada ta szemrana organizacja. Ludzi którzy za wszelką cenę chcą się dorwać
      do wielkiej kasy, a wszelkie sondaże wskazują że najprędzej to się uda u boku
      tego tredowatego oszołoma, który cały swój program naprawy Polski umieścił w
      trzech słowach BALCEROWICZ MUSI ODEJŚĆ!!! Oszusta który wyłudził od rolników
      kolosalne kwoty na rzekome oddłużanie! Karierowicza, ktory musiał się dostać do
      parlamentu, zeby móc nie spłacać zaciągniętych kredytów i w świetle prawa
      napier...ać komorników po łbach !!! Zygać mi się chcę jak widzę tego patafiana,
      a najgorsze jest to że bezgranicznie wierzą mu ludzie bezrobotni, biedni, bez
      nadziei na lepsze jutro i w tym chamie upatrują swojej szansy!!! Ludzie
      opamiętajcie się !!! Zapomnijcie że ta świnia wam w czymkolwiek pomoże, jak
      toto się dorwie do władzy to może tak rozpier... ten kraj, że zmiany będą
      nieodwracalne jak po przejściu najgorszej zarazy!
      • Gość: Obcy Antylepper do 2 IP: 212.65.67.* 06.05.04, 07:46
        Dramatem Polakow jest fakt ze takie indiwda jak lepper i b.aktywista ZCHN moga
        zaistniec na scenie politycznej panstwa i do tego miec istotny wplyw na
        funkcjonowanie panstwa.
        Oczywistym nonsensem jest jakakolwiek proba udowadniania niekompetencji tychze
        pozal sie Boze politykow.
        TRUDNO DYSKUTOWAC O CZYMS CZEGO NIE MA.
        LUDZIE OPAMIETAJCIE SIE!
      • Gość: mmm Re: Samoobrona zabiera samolotem dziennikarzy do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 07:46
        Stary,
        ale do bezrobotnych, biednych i bez nadziei przemawia wlasnie "lepperowska"
        retoryka a nie rzeczowe argumenty. Dlatego apelowanie o rozsadek nic tu nie da. :(
        Moze jak ci biedni bezrobotni dostana w d... od swego wybawcy to sie im oczy
        otworza.
        • Gość: Antyleper Re: Samoobrona zabiera samolotem dziennikarzy do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 08:02
          Niestety muszę się zgodzić że nic to nie da! Tylko że nie tylko oni dostaną
          kopa w dupę ale wszyscy!

Boże chroń nas przed trądem
    • Gość: rzymianin nigdy IP: *.chello.pl 06.05.04, 07:39
      nie kupie biletu airpolonia!!!
    • Gość: Jerzy Samoobrona odkrywa karty IP: 195.245.222.* 06.05.04, 07:52
      To jest kolejny dowód na cwaniactwo Leppera. Nie rozumiem jak można popierać
      samoobronę, która już pokazuje na czym będzie oparta ich działalność.
      Pan Andrzej Lepper wychodzi z tego samego założenia z którego wyszli nawięksi
      złodzieje w RP. Jak się zdobędzie dużo pieniędzy to żaden sąd nie jest
      straszny. Ma się do dyspozycji adwokatów, którzy wymyślą kolejną "pomroczność".
      A społeczeństwo na to patrzy i się cieszy, że będzie miało uczciwego polityka
      rozliczającego wszystkich prócz siebie i swych popleczników.
      • Gość: teresako Re: Samoobrona odkrywa karty IP: *.mragowo.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 08:08
        Im szybciej Samoobrona dojdzie do władzy,tym lepiej.Szybko bedą następne
        wybory, a o partii Leppera zajmującej się głównie tworzeniem bałaganu,wyborcy
        jeszcze szybciej zapomną.Więc niech wybory odbędą się już terez, bo profesora
        Belki szkoda rzucać na pastwę pokrętnych karierowiczów z Samoobrony.
    • Gość: Junior Czarnecki to taki szczur, smród, menda IP: *.autocom.pl 06.05.04, 08:14
      Jakim cudem spotkałem ta mendę czarneckiego na meczu Wisły? Kto go tam wpuścił?
      Takiego drugiego brudnego typa ciężko znaleźć. A jaka z niego k...Zawsze na
      jego widok robi mi się niedobrze..........
      • Gość: robak Re: Czarnecki to taki szczur, smród, menda IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 06.05.04, 13:51
        Całkowicie się zgadzam z przedmówcą. To pasożyt, a do tego tak prostacki, że słow brak. I taka gnida
        pcha się na posadę parlamentarzysty - ćwok z politycznego niebytu, jak przysłowiowe gówno
        przyczepił się okrętu i krzyczy: płyniemy!
    • Gość: Krzysztof Re: Samoobrona zabiera samolotem dziennikarzy do IP: *.oepd.com.pl / *.oepd.com.pl 06.05.04, 08:20
      Wybańcy trędowatego (leper = trąd po angielsku) są właśnie tymi którzy
      najdotkliwiej opiekowali się biednymi i chorymi. Na ich grzbietach zbudowali
      swoje parszywe fortuny. Teraz ich będą reprezentować. Wyborcy do urn - oddajcie
      swój jeden głos na tego złodzieja i oszusta i jego bandę.
    • Gość: zararaka Re: Samoobrona zabiera samolotem dziennikarzy do IP: *.gizycko.mm.pl 06.05.04, 08:28
      Miło się dowiedzieć z tego artykułu że kiedykolwiek mieliśmy kierowcę Formuły
      1. To naprawdę dobra wiadomość (?!).
    • Gość: Igi Czarnecki to obsmarkany przyglup - wstyd i hanba!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 08:30
    • Gość: Jarek.T Re: Samoobrona zabiera samolotem dziennikarzy do IP: *.e / 213.25.195.* 06.05.04, 08:31
      A kiedy to Pan Jarosław Wierczuk był kierowcą w F1??
    • Gość: bronaparte Re: Samoobrona zabiera samolotem dziennikarzy do IP: *.kolobrzeg.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 08:37
      Oj Mośki ale macie srula.
    • Gość: wolny człowiek Popieram bojkot Air Polonia! IP: *.ydp.com.pl 06.05.04, 08:49
      co to za linie lotnicze, ktore otwarcie przyznaja sie do sponsorowania partii
      klownów (p. zdjęcie) i niewykształconych karierowiczów (p. publiczne
      wypowiedzi); kim jest prezes Air Polonia? nie jest chyba właścicielem tych
      linii, żeby fundować kolegom bilety - chyba że z własnej kieszeni
    • Gość: fejto Samoobrona PRL-owskich dyrektorków IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 06.05.04, 09:01
      • Gość: jii Re: Samoobrona PRL-owskich dyrektorków IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 06.05.04, 09:12
        Do Rady Nadzorczej i Zarzadu linii Air-Polonia,

drodzy Panstwo, pragne poinformowac, ze nigdy nie skorzystam z Panstwa uslug
        dopoki prezesem Panstwa Zarzadu jest Tomasz Sudoł lub ktokolwiek zwiazany z
        partia "Samoobrona". Ponadto postaram sie w moim srodowisku zniechecic do tego
        mozliwie wiele osob.

Pozdrawiam
        j
    • Gość: anton04 Re: Samoobrona zabiera samolotem dziennikarzy do IP: *.icpnet.pl 06.05.04, 09:07
      Jarosław Wierczuk kierowca F-1?Ciekawe.
    • Gość: indis Lepper promuje odpowiednich ludzi. IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.05.04, 09:09
      Lepper promuje przedstawicieli biznesu. Małego biznesu, naszego , polskiego -
      TO ŹLE (wg opiniotwórczej wybiórczej).
      A niby dlaczego źle? Ludzie, którzy wiedzą jak zarabia sie pieniądze są, moim
      zdaniem, najlepsi do reprezentowania innych. O wiele lepsi niż zawodowy polityk
      J.Maria Rokita, który wypłatę co miesiąc otrzymuje z kasy Sejmu.

• Gość: Teflon BOJKOTUJE AIR POLONIE IP: *.info.net 06.05.04, 09:15
      Kupilem juz bilet w AirPolonii i zaluje, bo mialem inna rownie dobra oferte.
      Nie bede wspieral ludzi dzialajacych przeciwko Polsce! Wiecej tymi liniami nie
      latam!Dzieki Bogu, poki nie rzadzi w naszym kraju ten opalony idiota, to dziala
      jeszcze konkurecja innych firm lotniczych. Potem to juz tylko wagony towarowe
      do Minska.
      • Gość: kwietnik Re: BOJKOTUJE AIR POLONIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.04, 09:32
        Air polonia funduje podwyżki paliwowe, teraz wiadomo na kogo to idzie! I
        jeszcze dzięki firmie turystycznej Itaka, zmieniła przewoźnika po cichu z LOTu
        na Polonie, gdyż miało być taniej a potem dowalili dadatkowe opłaty. Panowie z
        Itaki czy nie lepiej od razu było powiedzieć, że to na Mulata!!! Popieram
        przedmówcę w przyszłości z tych linii nie skorzystam.
    • Gość: muniek Re: Samoobrona zabiera samolotem dziennikarzy do IP: *.zapora / 212.160.172.* 06.05.04, 09:18
      "Świat sportowo-artystyczny reprezentują Grzegorz Caban, śpiewak operowy z
      Łodzi, Jarosław Wierczuk, 27-letni były kierowca Formuły 1 z lubuskiego
      przedstawiający się jako rolnik"

Całkiem juz zglupieliscie? Kierowca Formuly 1? Pewnie nazwiskoo pomyliliscie i
      choodzi o Schumachera. Zaden Polak nie byl nigdy kierowca Formuly 1.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka