Dodaj do ulubionych

Podzial polskiej sceny politycznej

23.04.11, 07:33
Duzy palac to opcja rosyjska a maly palac to opcja niemiecka.

A co ja mam zrobic jak nie chce gawarit ani szprechac ?
Mam obzerac sie Big Macami i popijac Coca Cola na znak protestu ze nie bedzie mi Niemiec wciskal kartoffelsalat a Rosjanin kazal popijac go kwasem chlebowym.
Obserwuj wątek
    • kzet69 Re: Podzial polskiej sceny politycznej 23.04.11, 09:06
      Zawsze możesz odwiedzic PZP...
    • venus99 Re: Podzial polskiej sceny politycznej 23.04.11, 09:12
      a pisuary w cyrku.
    • haen2010 Generalny podział jest całkowicie inny. 23.04.11, 09:19
      I jest dość oczywisty. Generalnie - czy państwo polskie ma być protektoratem Watykanu, czy też niepodległą strukturą zgodną z ustanowioną konstytucją?

Calkiem niepostrzeżenie, poza konstytucją, urządzono nam państwo kontrolowane przez kościelną mafię po całości.
      • mr.sajgon Heniek 23.04.11, 09:21
        ale twoj pupilek wydawal Ozon co ?
        jak dawali mu dupsko polizac to byl wierny jak czarny pies a jak utracili mu ryja to szczeka i obsikuje.
        • haen2010 Re: Heniek 23.04.11, 09:31
          Faktom nie da się zaprzeczyć. Zrobił to dla platformy, która zrozumiała, że bez protekcji Dziwisza nigdy nie dojdzie do władzy. Co się zresztą sprawdziło w realu.

Ale warto pamiętać, że Terlikowscy i spółka przekręcili go na dziesięć baniek. Mafia wykorzystała Palikota i wypluła. Myślę, że pamięć o tym również ma wpływ na jego polityczny program. Nic tak nie uczy, jak osobiste doświadczenie bycia obrobionym przez złodziei.
      • mak67 Re: Generalny podział jest całkowicie inny. 23.04.11, 09:33
        Heniu, pamietaj Watykan jest dużo lepszy od Moskwy i Berlina. Moskwa i Berlin już dwa razy udzieliła nam internacjonalistycznej pomocy. Oba osrodki sa większe a dodatkowo z nami graniczą. Watykan jest mały i lezy daleko.
        • haen2010 Re: Generalny podział jest całkowicie inny. 23.04.11, 09:39
          Nie widzę tych zalet bycia protektoratem Watykanu. Za drogo kosztuje, żadnych inwestycji oprócz kolejnych kościołów nie oferuje.

To ja już wolę Chińczyków z forsą, zamiast Watykanu, który nas łupi bez litości.
          • wos9 Re: Generalny podział jest całkowicie inny. 23.04.11, 10:02
            haen2010 napisał:

> Nie widzę tych zalet bycia protektoratem Watykanu. Za drogo kosztuje, żadnych i
            > nwestycji oprócz kolejnych kościołów nie oferuje.
            >
            > To ja już wolę Chińczyków z forsą, zamiast Watykanu, który nas łupi bez litości.

Tu akurat - po raz pierwszy od dawna - w pełni się z tobą zgadzam.
            • zoil44elwer Re: Generalny podział jest całkowicie inny. 23.04.11, 10:14
              Wolskie wolenie,wolić tych co mają kasę.Np banki bo dają kredyty a potem walą odsetkami.
              • wos9 Re: Generalny podział jest całkowicie inny. 23.04.11, 10:21
                zoil44elwer napisał:

> Wolskie wolenie,wolić tych co mają kasę.Np banki bo dają kredyty a potem walą o
                > dsetkami.

O wolskim woleniu chyba wiesz więcej, niż ja.
                • zoil44elwer Re: Generalny podział jest całkowicie inny. 23.04.11, 10:38
                  wos9 napisała:

> O wolskim woleniu chyba wiesz więcej, niż ja.
                  Ja i Wolska? Puknij się w korę ale mózgową,strofował Pan dzięcioł panią Dzięciołową!
                  • wos9 Re: Generalny podział jest całkowicie inny. 23.04.11, 12:26
                    zoil44elwer napisał:

> wos9 napisała:
                    >
                    >
                    > > O wolskim woleniu chyba wiesz więcej, niż ja.
                    > Ja i Wolska? Puknij się w korę ale mózgową,strofował Pan dzięcioł panią Dzięcio
                    > łową!
                    >
                    Popukaj się zanim coś napiszesz.
                    A przede wszystkim przestań postrzegać Polskę i wszystko, co się w niej zdarzyło przez pryzmat tego, co straciłeś.
      • zoil44elwer Re: Generalny podział jest całkowicie inny. 23.04.11, 09:51
        Różnica między Tuskiem(PO) a Kaczyńskim(PiS):Jeden klęczon a drugi klenczon.A Polak tą różnicą "smęnczon"!/Krk poprowadzi Polskę,nogami do przodu.
    • martusia_krolowa_polski Re: Podzial polskiej sceny politycznej 23.04.11, 09:42
      pan.sajgon napisał:

> A co ja mam zrobic jak nie chce gawarit ani szprechac ?

Wyjechac do Korei Pn.
    • zoil44elwer Re: Podzial polskiej sceny politycznej 23.04.11, 09:44
      pan.sajgon napisał:

> Duzy palac to opcja rosyjska a maly palac to opcja niemiecka.

>"Przyjażń" niemiecko-rosyjska,choć szorstka na razie ma się dobrze.Chcesz mieć pokój szykuj się do wojny(żydowskie)Więc sztab Tuska pracuje nad planem "Barbarossa",a doradcy Komora szykują plan "Drang nach West(ern)" Oj będzie się działo!
      • mr.sajgon Re: Podzial polskiej sceny politycznej 23.04.11, 09:45
        zoil44elwer napisał:

> >"Przyjażń" niemiecko-rosyjska,choć szorstka na razie ma się dobrze.Chcesz
        > mieć pokój szykuj się do wojny(żydowskie)Więc sztab Tuska pracuje nad planem "B
        > arbarossa",a doradcy Komora szykują plan "Drang nach West(ern)" Oj będzie się d
        > ziało!
        >
        I dlatego ludzie wykupuja cukier :-)))
        • wos9 Gdzie u nas teraz wykupują? 23.04.11, 10:19
          mr.sajgon napisał:

> I dlatego ludzie wykupuja cukier :-)))
          >
          >
      • martusia_krolowa_polski Re: Podzial polskiej sceny politycznej 23.04.11, 09:56
        zoil44elwer napisał:

> Chcesz mieć pokój szykuj się do wojny(żydowskie)

A dokładnie Julicek Cezarstein: Si vis pacem para bellum
        • zoil44elwer Re: Podzial polskiej sceny politycznej 23.04.11, 10:04
          Cezar splagiatował słowa z Tory.Tak jak Churchill któremu przypisuje się autorstwo powiedzenia:W polityce nie ma sentymentów,są tylko interesy.
          • martusia_krolowa_polski Re: Podzial polskiej sceny politycznej 23.04.11, 10:13
            zoil44elwer napisał:

> Cezar splagiatował słowa z Tory.

Tora splagiatowała z rysunków naskalnych w Lascaux.
            • zoil44elwer Re: Podzial polskiej sceny politycznej 23.04.11, 10:16
              A ja plagiatuję litery z elementarza M Falskiego!
    • po-dgladam_lesbijki Re: Podzial polskiej sceny politycznej 23.04.11, 10:18
      pan.sajgon napisał:

> Duzy palac to opcja rosyjska a maly palac to opcja niemiecka.
      >
      > A co ja mam zrobic jak nie chce gawarit ani szprechac ?
      > Mam obzerac sie Big Macami i popijac Coca Cola na znak protestu ze nie bedzie m
      > i Niemiec wciskal kartoffelsalat a Rosjanin kazal popijac go kwasem chlebowym.
      >

Cierpliwości. Jeszcze tylko ze 20, góra 30 lat i wszystko będzie pozamiatane.
      W całej Europie będzie królować już tylko kuchnia chińska.
    • cookies9 Re: Podzial polskiej sceny politycznej 23.04.11, 10:19
      Byłby całkiem niezły,gdyby nie ta jedna siła faszyzująca...jest normalna prawica -PO,
      normalna lewica,czyli SLD,są ludowcy -PSL i ten niepokojący PiS...

'"...Bratkowski przyrównuje hasło "Polsko, obudź się", wykorzystane m.in. na transparentach sympatyków PiS podczas rocznicy katastrofy smoleńskiej, do nazistowskiego "Deutschland, erwache"..."
      • wos9 Re: Podzial polskiej sceny politycznej 23.04.11, 10:26
        cookies9 napisała:

> Byłby całkiem niezły,gdyby nie ta jedna siła faszyzująca...jest normalna prawic
        > a -PO,
        > normalna lewica,czyli SLD,są ludowcy -PSL i ten niepokojący PiS...
        >
        > '"...Bratkowski przyrównuje hasło "Polsko, obudź się", wykorzystane m.in. na tr
        > ansparentach sympatyków PiS podczas rocznicy katastrofy smoleńskiej, do nazisto
        > wskiego "Deutschland, erwache"..."

Z dużym zainteresowaniem wysłuchałam wczoraj Stefana Bratkowskiego. Zgadzam się z nim.
        • zoil44elwer Re: Podzial polskiej sceny politycznej 23.04.11, 10:40
          Nawet niemądra flądra ma dwie strony oblicza,a POPiS tylko jedną-kościelną.
          • wos9 Re: Podzial polskiej sceny politycznej 23.04.11, 12:29
            zoil44elwer napisał:

> Nawet niemądra flądra ma dwie strony oblicza,a POPiS tylko jedną-kościelną.

Akurat mnie postrzegać jako prokościelną może tylko sumek-nieumek.
    • mowiono.mi.ze.to.on zmień lekarza 23.04.11, 11:45
      obecny ciebie oszukuje.
    • poiuzt doradcy Duzego licza na ciorna ikra sa smietanoj 23.04.11, 11:56
      i robote w Gazprom Industry jak Error zejdzie ze sceny a taki PRtrener-dupek z Malego liczy na Porsie Carrera...reszta motlochu juz sie ustawila za obligacje sprzedane Chinom..
    • sclavus Re: Podzial polskiej sceny politycznej 23.04.11, 12:04
      Piernicz dalej...
      PeeS - niedopatrzenie, czy nie doszkolenie? Nie wpisałeś: zakamuflowana...
      • mr.sajgon Re: Podzial polskiej sceny politycznej 23.04.11, 13:55
        sclavus napisał:

> Piernicz dalej...
        Dzieki ze wpadles.

> PeeS - niedopatrzenie, czy nie doszkolenie? Nie wpisałeś: zakamuflowana.
        > ..
        Jednak na drugi raz skorzystaj z wycieraczki to blota mi nie naniesiesz.
        • sclavus Re: Podzial polskiej sceny politycznej 23.04.11, 14:25
          zawsze do usług a błotko w twoim gnoju niczemu nie zaszkodzi... po prostu, będę ostrożnie stąpał, zeby w ten twój gnój nie wdepnąć...
          • mr.sajgon Re: Podzial polskiej sceny politycznej 23.04.11, 14:28
            sclavus napisał:

> zawsze do usług a błotko w twoim gnoju niczemu nie zaszkodzi... po prostu, będę
            > ostrożnie stąpał, zeby w ten twój gnój nie wdepnąć...
            Widzisz jak ladnie dales sie zlapac jak przyslowiowy leszcz :-)
            Jesli to taki gnoj to po co w nim sie babrzesz, no chyba ze to dla ciebie perfuma a to calkiem inna bajka. Ja od gnoju po prostu stronie, zostawiam go takim jak ty znawcom tego srodowiska.
            EOT.
            • sclavus Re: Podzial polskiej sceny politycznej 23.04.11, 15:03
              EOT, nie EOT, ale wiedz, że nie wiesz w jakiej gnojowicy siedzisz - musiałem ci uzmysłowić (gratis!)
              Niedobrze umierać w nieświadomości własnej...
              PeeS - nie podoba się - nie podpisuj się pode mną... ale też i nie mów, pod kim ja mam się podpisywać lub i nie...
              Teramożebyć EOT!
    • hummer Re: Podzial polskiej sceny politycznej 23.04.11, 12:56
      Na pro- lub anty-europejską widzę. Jedni utożsamiają Europę z Watykanem, inni z Czechami, jeszcze inni z Niemcami.
    • humbak Re: Podzial polskiej sceny politycznej 23.04.11, 14:21
      Czego chcesz od kartofli i kwasu chlebowego?:)
      • mr.sajgon Re: Podzial polskiej sceny politycznej 23.04.11, 14:25
        humbak napisał:

> Czego chcesz od kartofli i kwasu chlebowego?:)
        Nie lubie jednego i drugiego :-)
        • wos9 Re: Podzial polskiej sceny politycznej 23.04.11, 18:15
          mr.sajgon napisał:

> humbak napisał:
          >
          > > Czego chcesz od kartofli i kwasu chlebowego?:)
          > Nie lubie jednego i drugiego :-)
          >
          A co z tymi, których nazwano kartoflami?
    • x2468 Re: Podzial polskiej sceny politycznej 23.04.11, 14:33
      Raczej rozdział polskiej sceny politycznej od hołoty.Hołota to pis.Wszyscy inni zasiedlają scenę polityczna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka