sebj.1 22.05.11, 20:50 I w co będą teraz grać chłopaki z Nowogrodzkiej? www.youtube.com/watch?v=8FlL8_awJDo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anwad Re: "Komor killer" 22.05.11, 20:57 Nie podobają mi się takie gry, ale - do jasnej cholery - czy z takiego powodu wysyła się do studenciaka ośmiu funkcjonariuszy ABW? Powinno się raczej puknąć w pustą głowę przed taką decyzją. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte01 Re: "Komor killer" 22.05.11, 21:10 No własnie poszli puknać w ten jego pusty łeb. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: "Komor killer" 22.05.11, 21:16 Raczej w swój powinni. Wyobrażasz sobie zaangażowanie CIA w tropienie właściciela strony, na której znajduje się ta gra? www.mygame.com/game/killobamanow Przecież to groteska. Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: "Komor killer" 22.05.11, 21:21 ale fasada potiomkinowska jest ważna,jeśli za satyrę nasyłają ABW,to może za pochwały dadzą talon na rower,już pewnie przy tych geniuszach luksusem będzie wkrótce zaczynam pen na cześć duetu-Bronek i Donek,dwaj nierozłączni przyjaciele,kogo historia bardziej doceni mówimy Donek,a w domyśle Bronek,mówimy Bronek,a w domyśle Donek Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: "Komor killer" 22.05.11, 21:14 Motto z bajki biskupa I Krasickiego dla D Tuska:Strofował dzięcioł dzięciołową-zanim zaczniesz szukać szkodników korników puknij się w korę-mózgową! Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: "Komor killer" 22.05.11, 21:17 Myślę, że gdyby podobną grę zrobili z Kaczyńskim to nikt nie miałby nic na przeciwko. W końcu to takie zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: "Komor killer" 22.05.11, 21:21 Ja bym miała coś przeciwko, na pewno. Ale jeszcze bardziej mam przeciwko nasyłaniu z powodu takiej gry ośmiu funkcjonariuszy ABW na krnąbrnego młodziaka. Już napisałam - to groteska. To są sprawy dla ABW: "finansowanie PO z mafijnych pieniędzy, narkotyki i Drzewiecki, współpraca ludzi CBŚ z organizacjami przestępczymi" - www.wpolityce.pl/view/12217/Kaminski_oskarza__finansowanie_PO_z_mafijnych_pieniedzy__narkotyki_i_Drzewiecki__wspolpraca_ludzi_CBS_z_organizacjami_przestepczymi___.html Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: "Komor killer" 22.05.11, 21:30 anwad napisała: > Ja bym miała coś przeciwko, na pewno. Ale jeszcze bardziej mam przeciwko nasyła > niu z powodu takiej gry ośmiu funkcjonariuszy ABW na krnąbrnego młodziaka. Już > napisałam - to groteska. Jeśli rzeczywiście było ich ośmiu to przesada, ale koleś też przesadził. Takich rzeczy nie było na spieprzajdziadu. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: "Komor killer" 22.05.11, 21:32 To nie jest sprawa nawet dla jednego funkcjonariusza ABW. CIA jakoś nie zajmuje się podobną gierką dotyczącą Obamy. Podkreślam - nie podobają mi się takie gry, wolałabym, żeby nikt w takie nie grał. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: "Komor killer" 22.05.11, 22:33 anwad napisała: > CIA jakoś nie zajmuje się podobną gierką dotyczącą Obamy. W USA nie obowiązuje polski kodeks karny. Nie zauważyłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: "Komor killer" 22.05.11, 22:40 Z przepisami ze stanu wojennego. Nadal nie ma to nic do rzeczy. Nie leży w kompetencjach ABW zatrzymywanie blogerów. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: "Komor killer" 22.05.11, 23:09 Pewnie dlatego "bloger" nie został zatrzymany. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: "Komor killer" 22.05.11, 23:25 Co ciekawe, ABW wtargnęła do niego, choć nawet nie miał postawionych zarzutów - co jest kolejnym naruszeniem prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Widzę, że świetnie znasz prawo:)) 22.05.11, 23:30 anwad napisała: > Co ciekawe, ABW wtargnęła do niego, choć nawet nie miał postawionych zarzutów - > co jest kolejnym naruszeniem prawa. Dopuszczasz w ogóle swoją pomyłkę? Wiesz co to znaczy mieć postawione zarzuty? Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: "Komor killer" 22.05.11, 22:24 > JAle jeszcze bardziej mam przeciwko nasyłaniu > z powodu takiej gry ośmiu funkcjonariuszy ABW na krnąbrnego młodziaka. Taaak. Pamiętam jak protestowałaś przeciwko stawianiu na nogi policji w całej Polsce, żeby znalazła pijaczka, który pogardliwie wyraził się o Kaczyńskim :D Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: "Komor killer" 22.05.11, 22:36 I teraz sobie wyobraź, że do tego pijaczka wkracza ośmiu uzbrojonych funkcjonariuszy ABW, przeszukuje jego chałupę, łącznie z piwnicą. Groteska? W państwie Tuska i Komora to możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: "Komor killer" 22.05.11, 22:48 Anwad, by postawić zarzuty profesorowi Garlickiemu, można go było wezwać pismem poleconym. Pamiętasz wyprowadzenie lekarza SKUTEGO z kliniki, otoczonego kilkoma uzbrojonymi funkcjonariuszami ??? Czemu, oprócz upokorzenia miały te kajdany służyć? Podobało się, czy protestowałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: "Komor killer" 22.05.11, 22:57 Tam - zgodnie z kompetencjami - zatrzymywało CBA. Chodziło o bardzo poważne zarzuty. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: "Komor killer" 22.05.11, 23:00 Nie odpowiedziałaś na pytanie. Próbuj, nie jest trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: "Komor killer" 22.05.11, 23:04 anwad napisała: > Tam - zgodnie z kompetencjami - zatrzymywało CBA. Chodziło o bardzo poważne zar > zuty. Poważnie to o zarzutach mówił Ziobro, w celu osiągnięcia korzyści politycznych dla swojej partii. Żaden z tych poważnych zarzutów jak dotąd się nie potwierdził. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: "Komor killer" 22.05.11, 23:32 Jesteś nie na czasie. Ekspertyzy zagraniczne potwierdziły co najmniej nieumyślne spowodowanie śmierci jednego z pacjentów. A przyjmowanie łapówek jest na nagraniach. Do tego dochodzi molestowanie seksualne, mobbing. Naprawdę nie masz kogo bronić. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: "Komor killer" 22.05.11, 23:38 anwad napisała: > Jesteś nie na czasie. Ekspertyzy zagraniczne potwierdziły co najmniej nieumyśln > e spowodowanie śmierci jednego z pacjentów. Nie rozśmieszaj mnie, prokuratura umorzyła wszystkie te wątki poza łapówkowymi. A przyjęcie korzyści w postaci koniaku czy pióra nie należą do poważnych spraw, z pewnością nie na tyle istotnych, żeby go wywlekać ze szpitala w taki sposób. Naprawdę nie masz kogo bronić, tylko tego małego s... ? Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: "Komor killer" 23.05.11, 00:04 sopoty.salon24.pl/306243,bohater-ul-czerskiej-dr-g-ma-coraz-wieksze-klopoty Odpowiedz Link Zgłoś
androles Re: "Komor killer" 22.05.11, 22:07 Nie podobają mi się takie gry, ale - do jasnej cholery - czy z takiego powodu wysyła się do studenciaka ośmiu funkcjonariuszy ABW? Powinno się raczej puknąć w pustą głowę przed taką decyzją. Nie jest to takie pewne, czy ta gra Ci się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: "Komor killer" 22.05.11, 22:38 anwad napisała: > Nie podobają mi się takie gry, ale - do jasnej cholery - czy z takiego powodu w > ysyła się do studenciaka ośmiu funkcjonariuszy ABW? Powinno się raczej puknąć w > pustą głowę przed taką decyzją. Dzielnicowy by wystarczył. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wojteckiltd Oj,joj joj 22.05.11, 23:39 I teraz co? Jaka krzywda sie stala glupiemu studenciakowi,bo to wladza PO wyslala ABW,a ciekawe co by bylo gdyby taka strona i gra powstala o Kaczynskim i do niego by strzelano wirtualnie.To Kaczek juz po zamachu na biuro poselskie sie zesral i powolal grupe do skanowania internetu,a co dopiero gdyby pisano mu takie grozby.Oj wy PIS-iory jestescie cyniczni. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Re: "Komor killer" 22.05.11, 21:13 www.tvn24.pl/-1,1703960,0,1,w-prezydenta-mozna-bylo-rzucac-fekaliami,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon To nic odkrywczego 22.05.11, 21:19 Bractwo Kurkowe strzelalo do wizerunku papieza i jakos ABW nie wpadla im do piwnicy ;-) Bractwo, które pod koniec maja zorganizowało strzelanie do tarczy z wizerunkiem Jana Pawła II To nie byla gra komputerowa to byl real !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: To nic odkrywczego 22.05.11, 21:22 Bronek i Donek,Donek i Bronek,reszta Majakowski Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Spiewa, że chce zabić prezydenta Kaczynskiego 22.05.11, 21:34 bodo.2 napisał: > Bronek i Donek,Donek i Bronek,reszta Majakowski 23-letni Bartek Huk ps. Hukos z Białegostoku nagrał utwór hip-hopowy w którym śpiewa, że chce zabić prezydenta. Płyta nosi tytuł Ostrze moich oskarżeń i jest dostępna za niecałe 10 zł, a utwór Panie prezydencie robi błyskawiczną karierę w polskim internecie. Czy ABW przeszukiwala mu piwnice ??? Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Spiewa, że chce zabić prezydenta Kaczynskiego 22.05.11, 21:43 no to ma jak w banku żydowskim ABW o szóstej rano,zresztą pewnie i piwnicę przejrzą,czy kartofle zgniły jak gość ich w WSI24 oglądał Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: To nic odkrywczego 22.05.11, 22:13 bodo.2 napisał: > Bronek i Donek,Donek i Bronek,reszta Majakowski Donek i Bronek w jednym stoją domu,Bronek spokojny,poza gafami nie wadzi nikomu.Donek natomiast najdziksze wyprawia swawole,prawie tak jak kibole.Pedofilów chemicznie kastruje,internautów internuje(aresztuje),posłów z innych partii kaperuje a zamiast rządzić jak premier,leń tylko urzęduje i Rzplitą psuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: To nic odkrywczego 22.05.11, 22:29 mr.sajgon napisał: > Bractwo Kurkowe strzelalo do wizerunku papieza i jakos ABW nie wpadla im do piw > nicy ;-) Albowiem papież nie jest prezydentem Polski. To takie proste jest, sajgon :) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: To nic odkrywczego 22.05.11, 23:03 ta napisała: > Albowiem papież nie jest prezydentem Polski. > To takie proste jest, sajgon :) Wiesz ta gdyby, cie nie lubil to byl cie rozjechal jak walcem, tak dam ci tylko link. Milego wieczoru Ci zycze :-) Jerzy Urban prawomocnie skazany za znieważenie papieża Jana Pawła II jako głowy państwa watykańskiego. Kara: 20 tys. zł grzywny Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: To nic odkrywczego 22.05.11, 23:16 Mówię o paragrafie KK, z którego ścigany jest p. Frycz. Przepisy te dotyczą prezydenta Rzeczpospolitej. Ty wyjeżdżasz z papieżem., inna waga, inne paragrafy. > Wiesz ta gdyby, cie nie lubil to byl cie rozjechal jak walcem, tak dam ci tylko > link.> Milego wieczoru Ci zycze :-) Cóż za protekcjonalny ton dobrany do fałszywych treści... Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: To nic odkrywczego 22.05.11, 23:30 ta napisała: > Cóż za protekcjonalny ton dobrany do fałszywych treści... Szkola oczy i wyhowoje! Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 G. Bush jako pisuar 22.05.11, 21:43 gadzetomania.pl/2008/10/30/amerykanie-olewaja-prezydenta-g-w-bush-jako-pisuar Czy polskie kołtuństwo już zrozumiało, na czym polega wolność słowa, jeśli chodzi o krytykowanie polityków i głowy państwa? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: G. Bush jako pisuar 22.05.11, 22:37 O czym ty chamie pleciesz? Ja tylko korzystam z wolności słowa według pis. Odpowiedz Link Zgłoś
crotalus1 Re: G. Bush jako pisuar 22.05.11, 22:47 To nie tak... Jak cię ruski pionku dorwiemy to ci jaja urwiemy i powiesimy na najbliższym drzewie... Ja tylko trawestuje... Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: G. Bush jako pisuar 22.05.11, 23:04 Kiepsko wam to idzie, znam lepszych :-) forum.gazeta.pl/forum/w,28,125422483,125429835,A_ta_strone_znaja_czy_nie_.html Odpowiedz Link Zgłoś
fullinteligentzpis Nie. Kołtun J. Kaczyński płakał że mu zaszczuli 22.05.11, 23:48 brata, bo pokazywali jego kretyńskie zachowanie. Na przykład: www.youtube.com/watch?v=V4qfjDJoqBg. eed4 napisał: > Czy polskie kołtuństwo już zrozumiało, na czym polega wolność słowa, jeśli chod > zi o krytykowanie polityków i głowy państwa? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
indris Nie interesują mnie chłopaki z Nowogrodzkiej... 23.05.11, 00:23 ...ale interesuje mnie wolność słowa. Całkowita i taka sama dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś