hummer 25.05.11, 09:40 Wiem, że większość jest na nie. Ale nowy się stara, a stary konsumuje. Można było posłać Łyżwińskiego na spacerniak. Chlebka czy Drzewka już nie. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strikemaster Re: Samoobrona 25.05.11, 09:44 Jestem za tym, by skompromitowanych polityków jednak nie wybierać, chociaż wiem, ze jestem w mniejszości. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Samoobrona 25.05.11, 10:01 Ojej, jaki ty jesteś nieszczęśliwy. W odróżnieniu od twojego szlachetnego poglądu, większość tępego elektroratu upiera się za tym, by wybierać skompromitowanych polityków. To chciałeś powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
stanczyk-5 Re: Samoobrona 25.05.11, 10:43 strikemaster napisał: "Jestem za tym, by skompromitowanych polityków jednak nie wybierać, chociaż wiem , ze jestem w mniejszości" no to zacznij namawiac ludzi by nieglosowali na caly "swiecznik" obecnego sejmu Samoobrone "skompromitowano" na zamowienie PiS-u no i dostali pierzaste to naco zasluzyli ... Odpowiedz Link Zgłoś
muchomor-sromotnikowy Re: Samoobrona 25.05.11, 10:04 hummer napisał: > Wiem, że większość jest na nie. > > Ale nowy się stara, a stary konsumuje. Można było posłać Łyżwińskiego na spacer > niak. Chlebka czy Drzewka już nie. :) Łyżwa miał inne zarzuty, za bardzo lubił jeździć. Chlebowski za miałby mieć postawione zarzuty? za to,że się pocił,za to,że się na cmentarzy spotykał,że starał się kumplowi Sobiesiakowi załatwiać różne sprawy? On był bardzo uczynny, zawsze gotów do pomocy-podobnie jak Miro. Odpowiedz Link Zgłoś