Dodaj do ulubionych

Jacek Kurski zaspiewal Jacka Kaczmarskiego w Mona

18.09.11, 20:20
chium; sotkanie bylo rewelacyjne, a 200 (albo i wiecej) zgromadzonych sluchaczy zachwyconych; najlepsze bylo to, ze kiedy zwrocilem uwage na dwulicowosc Tuska i PO wzgledem laczenia polityki i religii (z jednej strony: "nie bede klekaal przed ksiedzem", a z drugiej: Tusk na ambonie w kosciele w Wilnnie), Kurski stwierdzil (a propos "naglego" slubu koscielnego Tuska przed wyborami w 2005 roku), ze Tusk dostal wtedy ood abp Goclowskiego "pakiet promocyjny", czyli slub z bierzmowaniem; cala sala wybuchnela smiechem; na koncu zas Jacek Kurski zaspiewal piosenke Jacka Kaczmarskiego; PiS rulez!
Obserwuj wątek
    • kaczy_mozdzek Czyli - tanie chwyty dla gawiedzi! :))) 18.09.11, 20:25
      Też mogę zaśpiewać Kaczmarskiego.
      Tak łatwo dajesz się nabrać na sentymentalne duperele?
      • blumm a zaspiewal tez hymn Wolski ?????? 18.09.11, 20:29
        • remik.bz Co to jest hymn Wolski ? 18.09.11, 20:39
          Prawdopodobnie nawiązujesz do braku poczucia rytmu i braku słuchu Kaczyńskiego (bo pomyłka w tekscie to pikus)
          Rozumiem,ze Ty jesteś ekspertem od muzyki.
          Mógłbys więc nas oswiecić w jakim rytmie spiewa sie nasz hymn?
          Bo 95 % Polaków- w tym Kaczor - spiewa go źle ( ale jako ekspert masz tego świadomość)
          • bogucjusz Re: Co to jest hymn Wolski ? 18.09.11, 20:59

> Prawdopodobnie nawiązujesz do braku poczucia rytmu i braku słuchu Kaczyńskiego
            > (bo pomyłka w tekscie to pikus)

Jest dokładnie odwrotnie. Brak poczucia rytmu i fałszowanie przez Kaczynskiego to pikuś. Nikt nie wymaga, żeby śpiewał jak Pavarotti. Ale taki fatalny lapsus tekstowy u człowieka wycierającego sobie codziennie gębę "patryotyzmem" - to nie pikuś. To już przeszło do historii i może sobie panprezes tupać swoimi krótkimi nóżkami do woli - został ojcem chrzestnym Wolski, czy mu się to podoba, czy nie :-)

---
            "Ląduj, dziadu!"

• remik.bz Re: Co to jest hymn Wolski ? 18.09.11, 21:03
              bogucjusz napisał:

>
              > > Prawdopodobnie nawiązujesz do braku poczucia rytmu i braku słuchu Kaczyńs
              > kiego
              > > (bo pomyłka w tekscie to pikus)
              >
              > Jest dokładnie odwrotnie. Brak poczucia rytmu i fałszowanie przez Kaczynskiego
              > to pikuś. Nikt nie wymaga, żeby śpiewał jak Pavarotti. Ale taki fatalny lapsus
              > tekstowy u człowieka wycierającego sobie codziennie gębę "patryotyzmem" - to ni
              > e pikuś. To już przeszło do historii i może sobie panprezes tupać swoimi krótki
              > mi nóżkami do woli - został ojcem chrzestnym Wolski, czy mu się to podoba, czy
              > nie :-)

Moim zdaniem oceniejąc polityka powinno sie przede wszystkim analizować jego program.
              No cóż, sa ludzie, którzy zwykłą pomyłkę słowna podnoszą do rangi superproblemu
              Jesli dla kogoś forma jest wazniejsza od treści to ......własciwie nie ma o czym dyskutować.
              PS co to jest ta "Wolska" ?
              • bogucjusz Re: Co to jest hymn Wolski ? 18.09.11, 21:13
                remik.bz napisał:

> bogucjusz napisał:
                >
                > >
                > > > Prawdopodobnie nawiązujesz do braku poczucia rytmu i braku słuchu K
                > aczyńs
                > > kiego
                > > > (bo pomyłka w tekscie to pikus)
                > >
                > > Jest dokładnie odwrotnie. Brak poczucia rytmu i fałszowanie przez Kaczyns
                > kiego
                > > to pikuś. Nikt nie wymaga, żeby śpiewał jak Pavarotti. Ale taki fatalny l
                > apsus
                > > tekstowy u człowieka wycierającego sobie codziennie gębę "patryotyzmem" -
                > to ni
                > > e pikuś. To już przeszło do historii i może sobie panprezes tupać swoimi
                > krótki
                > > mi nóżkami do woli - został ojcem chrzestnym Wolski, czy mu się to podoba
                > , czy
                > > nie :-)
                >
                > Moim zdaniem oceniejąc polityka powinno sie przede wszystkim analizować jego pr
                > ogram.

Kaczor i program, nie żartuj :-)

> No cóż, sa ludzie, którzy zwykłą pomyłkę słowna podnoszą do rangi superproblemu

Nieznajomość słów hymnu narodowego nie jest zwykłą pomyłką. Kwestia, czy to jest (super)problem - nie wiem. To zagadnienie nie jest moim problemem.
                >

> PS co to jest ta "Wolska" ?

www.spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php?title=Wolska
                Przyjemnej lektury :-)

---
                "Ląduj, dziadu!"
                • remik.bz Re: Co to jest hymn Wolski ? 18.09.11, 21:19
                  bogucjusz napisał:

> Nieznajomość słów hymnu narodowego nie jest zwykłą pomyłką.

Mylisz "nieznajomość" z "pomyłką"
                  Mylić się jest rzeczą ludzką.

>
                  > > PS co to jest ta "Wolska" ?

A nie potrafisz "własnymi słowami"?
                  Sorry, wiem,ze dzisiaj "własne słowa" to....... trudna sprawa.
                  Metoda "kopiuj-wklej" skutecznie oducza ludzi od myślenia i stosowania "własnych słów".
                  A szczególnie przeciwnicy PiS-u tak maja, ze powielaja stereotypy zamiast uzywać "własnych słów"
                  Sorry - zapomniałem ,ze dyskutuję z przeciwnikiem PiS-u , "własne słowa" to ....za duże wyzwanie. Sorry.
                  • bogucjusz EOT 18.09.11, 21:30
                    remik.bz napisał:

> bogucjusz napisał:
                    >
                    > > Nieznajomość słów hymnu narodowego nie jest zwykłą pomyłką.
                    >
                    > Mylisz "nieznajomość" z "pomyłką"
                    > Mylić się jest rzeczą ludzką.

Znaj proporcyją, mocium panie...

>
                    > >
                    > > > PS co to jest ta "Wolska" ?
                    >
                    > A nie potrafisz "własnymi słowami"?

A po co? Tam masz wszystko, więcej, niż streściłbym, a na to nie mam czasu, ani ochoty.

> Sorry, wiem,ze dzisiaj "własne słowa" to....... trudna sprawa.
                    > Metoda "kopiuj-wklej" skutecznie oducza ludzi od myślenia i stosowania "własnyc
                    > h słów".
                    > A szczególnie przeciwnicy PiS-u tak maja, ze powielaja stereotypy zamiast uzywa
                    > ć "własnych słów"

Daruj sobie te pseudodiagnozy, analityk z Ciebie, jak z Kaczora śpiewak.

E.O.T.

---
                    "Ląduj, dziadu!"
                    • remik.bz Re: EOT 18.09.11, 21:46
                      Co chciałes powiedzieć pisząc te trzy litery E.O.T.
                      Nie znam takiego skrótu ( bo to chyba jakis skrót).
                      Mam nadzieje, że jako człowiek znający zasady dyskusji (ustanowine w antycznej Grecji), jako człowiek kulturalny , znający pojecia "kultura osobista, kultura dyskusji" nie chcesz prostacko zakończyć dyskusji "własną, jednostronna decyzją" i ten "skrót" dotyczy jednak czegos innego.
              • mariner4 Re: Co to jest hymn Wolski ? 18.09.11, 21:13

> PS co to jest ta "Wolska" ?

Nie wiesz? To ta, co zdaniem Kaczyńskiego jeszcze nie zginęła.

M.
          • mariner4 Ale te "95% Polaków" nie pcha się 18.09.11, 21:09
            na stanowisko premiera i nie udaje "genetycznego patrioty"
            M.
            • remik.bz No to może Dodę na premiera? 18.09.11, 21:13
              mariner4 napisał:

> na stanowisko premiera i nie udaje "genetycznego patrioty"
              > M.

Jeśli słuch muzyczny i "niekurduplowaty ciałokształt" to najważniesze przymioty premiera to może by tak Dodę na premiera........
              • mariner4 Dla mnie Doda to beztalencie 18.09.11, 21:16
                piosenkarskie. Ona jest do oglądania, nie do słuchania. Kaczor natomiast nie nadaje się ani do słuchania, ani do oglądania.
                M.
                • remik.bz Re: Dla mnie Doda to beztalencie 18.09.11, 21:21
                  mariner4 napisał:

> piosenkarskie. Ona jest do oglądania, nie do słuchania. Kaczor natomiast nie na
                  > daje się ani do słuchania, ani do oglądania.
                  > M.

Doda jest "produktem do ogladania". Zgoda.
                  Ale obiektywnie trzeba przyznać,że "głos" ma ładny, tylko fatalnie z niego korzysta.
                  • mariner4 Myśłę że nie jest dobra. 18.09.11, 21:30
                    Na jej koncerty ludzie chodzą, natomiast płyta się nie sprzedaje.
                    No i ten botox co się uszami niemal jej przelewa.
                    M.
              • silesius.monachijski45 Re: No to może Dodę na premiera? 18.09.11, 22:13
                Doda tak bardzo Tuska POpierala... w sumie madrzejsza od rudego wytrzeszcza, wiec czemu nie..?

remik.bz napisał:

> mariner4 napisał:
                >
                > > na stanowisko premiera i nie udaje "genetycznego patrioty"
                > > M.
                >
                > Jeśli słuch muzyczny i "niekurduplowaty ciałokształt" to najważniesze przymiot
                > y premiera to może by tak Dodę na premiera........
      • remik.bz Kurski akurat ma dobry gust artystyczny 18.09.11, 20:34
        kaczy_mozdzek napisał:

> Też mogę zaśpiewać Kaczmarskiego.
        > Tak łatwo dajesz się nabrać na sentymentalne duperele?

Kiedyś w TV Kurski powiedział, że jego ulubionym zespołem muzycznym jest grupa Bez Jacka.
        Podejrzewam, ze wiekszość widzów ( i prowadzący program) nie mieli pojecia o kim Kurski mówi.
        Nie była to więc jakaś "autopromocja". Teraz Kaczmarski. Kurski w sprawach kultury, muzyki jest dla mnie "z tej samej bajki".
        A tak z ciekawości zapytam dlaczego utwory Kaczmarskiego nazywasz "duperelami" ( Kaczmarski sentymentalny ???) ?
        Czyzbys uważał,ze artystą jest tylko ten , kto jest w TV np niesentymentalny, spiewający o "uniwersalnych wartościach" Nergal?
        • mariner4 Jacka kaczmarskiego też chcecie zawłaszczyć? 18.09.11, 20:45
          PiSdzielce? On nie miał takich poglądów jak Wasze.
          M.
          • remik.bz A kto zawłaszcza? 18.09.11, 20:59
            mariner4 napisał:

> PiSdzielce? On nie miał takich poglądów jak Wasze.
            >

Nie bardzo wiem o kim piszesz "PISdzielce".
            Chyba nie o wielomilionowym elektoracie PiS-u, bo przeciez jesteś człowiekiem kulturalnym.
            A tak nawiasem Jacek (mogę tak o nim pisac, kilka razy wystepowaliśmy w tych samych programach, klubach, imprezach niszowych- jeszcze w latach 70-tych) był bardem wszystkich Polaków.
            Pewnie miał by Ci za bardzo, bardzo za złe, ze jakimś PiSdzielcom chcesz go odebrać.
            • mariner4 Dobrze pamiętam, że przed śmiercią 18.09.11, 21:07
              odciął się od prawicy typu PiS.
              Wy kolejno staracie się zawłaszczyć naszą historie, tradycję i tożsamość.
              Ja też uważam, że twórczość JK jest naszą wspólną własnością, ale to Kurdupel & Co uzurpują sobie prawo o decydowaniu o czyjejś polskości.
              Co do zwolenników PiS, to wiszą mi oni kompletnie.
              M.
        • silesius.monachijski45 A Tusk i gra i spiewa? moze "Deutschlandlied"? 18.09.11, 21:01
          remik.bz napisał:

> kaczy_mozdzek napisał:
          >
          > > Też mogę zaśpiewać Kaczmarskiego.
          > > Tak łatwo dajesz się nabrać na sentymentalne duperele?
          >
          > Kiedyś w TV Kurski powiedział, że jego ulubionym zespołem muzycznym jest grupa
          > Bez Jacka.
          > Podejrzewam, ze wiekszość widzów ( i prowadzący program) nie mieli pojecia o ki
          > m Kurski mówi.
          > Nie była to więc jakaś "autopromocja". Teraz Kaczmarski. Kurski w sprawach kult
          > ury, muzyki jest dla mnie "z tej samej bajki".
          > A tak z ciekawości zapytam dlaczego utwory Kaczmarskiego nazywasz "duperelami"
          > ( Kaczmarski sentymentalny ???) ?
          > Czyzbys uważał,ze artystą jest tylko ten , kto jest w TV np niesentymentalny, s
          > piewający o "uniwersalnych wartościach" Nergal?
    • that_monkey_in_red Re: tylko 200 osob? 18.09.11, 20:48
      w munchen mieszka ponad 8 tys. polakow...
      pis rulez?
      :)

silesius.monachijski45 napisał:
      • silesius.monachijski45 A co PO-lszewicy robia? piwo chleja? 18.09.11, 21:04
        that_monkey_in_red napisała:

> w munchen mieszka ponad 8 tys. polakow...
        > pis rulez?
        > :)
        >
        >
        > silesius.monachijski45 napisał:
        >
      • mariner4 Bo Polacy nie przyszli. Przyszły tylko 18.09.11, 21:18
        Polaczki.
        M.
        • silesius.monachijski45 Aha, senior manager Microsoftu.... 18.09.11, 21:43
          mariner4 napisał:

> Polaczki.
          > M.
    • jon_ze_wsi Bo w PISie są faceci z jajami. Pisiaki, no. 18.09.11, 20:50
      Tak trzymać.
      • mariner4 Zgniłymi jak Waszego wodzusia? 18.09.11, 21:08
        M.
        • x2468 Re: Zgniłymi jak Waszego wodzusia? 18.09.11, 21:35
          W monachijskim Zoo maja już prawie 200 szympansów?
          • silesius.monachijski45 maja tuska, grasia i inne PO-lszewickie malpy 18.09.11, 21:44
            x2468 napisał:

> W monachijskim Zoo maja już prawie 200 szympansów?
            • x2468 Re: maja tuska, grasia i inne PO-lszewickie malpy 18.09.11, 21:54
              Niebywale.Gajowy Kur..ski śpiewał w zoo dla pisiorstwa a co na to inne małpy?Płaszczak również da głos?
    • luka.6 Re: Jacek Kurski zaspiewal Jacka Kaczmarskiego w 18.09.11, 21:35
      Przez cały czas pisiory psioczą na naszych sąsiadów,a na występy jeżdżą,jakim tonem ten Kurski śpiewał? Po wyborach na pewno cieniutko,oj cieniutko choć rosły z niego chłop.
      • x2468 Re: Jacek Kurski zaspiewal Jacka Kaczmarskiego w 18.09.11, 21:56
        Ku..ski dawał głos,Drewniok zbierał na tace.
        • silesius.monachijski45 Re: Jacek Kurski zaspiewal Jacka Kaczmarskiego w 18.09.11, 22:14
          tak, masz racje: zbieramy dla dupkow Thuske i Rostowskiego, ktorzy Polske na miliardy zadluzyli; ktos przeciez musi ten dlug tych debili splacic..

x2468 napisał:

> Ku..ski dawał głos,Drewniok zbierał na tace.
          • x2468 Re: Jacek Kurski zaspiewal Jacka Kaczmarskiego w 19.09.11, 09:31
            Lepiej by było aby Kur..ski zapłacił uczciwie za leśniczówkę?Troskę o finanse państwa zostawcie mądrzejszym od siebie.Choćby z względu na lepkie łapki Kur..skiego.
            www.polityka.pl/kraj/279145,1,honor-honoraty.read
    • silesius.monachijski45 W szyscy w Monachium mowia o spotkaniu z Kurskim 19.09.11, 06:53
      juz wkrotce relacja na youtube; a co robiPO? przeciez maaja tego szczyla, zw. "ministra" Sikorskiego, i konsulöat w swoich lapach; organizuja spotkania?

silesius.monachijski45 napisał:

> chium; sotkanie bylo rewelacyjne, a 200 (albo i wiecej) zgromadzonych sluchacz
      > y zachwyconych; najlepsze bylo to, ze kiedy zwrocilem uwage na dwulicowosc Tusk
      > a i PO wzgledem laczenia polityki i religii (z jednej strony: "nie bede klekaal
      > przed ksiedzem", a z drugiej: Tusk na ambonie w kosciele w Wilnnie), Kurski st
      > wierdzil (a propos "naglego" slubu koscielnego Tuska przed wyborami w 2005 roku
      > ), ze Tusk dostal wtedy ood abp Goclowskiego "pakiet promocyjny", czyli slub z
      > bierzmowaniem; cala sala wybuchnela smiechem; na koncu zas Jacek Kurski zaspiew
      > al piosenke Jacka Kaczmarskiego; PiS rulez!
      • luka.6 Re: W szyscy w Monachium mowia o spotkaniu z Kurs 19.09.11, 11:37

Co pisorze schowałeś pusty łeb w piasek,dlaczego nie odniosłeś się do konkretów twojego przedmówcy?Wy potraficie tylko jątrzyć,jątrzyć i wreszcie paść tam gdzie wasze miejsce.Daj Panie!!!!!!!!!!
    • jozef.moneta PiS rulez 19.09.11, 07:04
      na szczęście tylko w Munchen.
      • douglasmclloyd Re: PiS rulez 19.09.11, 17:34
        jozef.moneta napisał:

> na szczęście tylko w Munchen.

Na dodatek Volksdeutche nie mogą głosować, bo obywatelstwa polskiego nie mają.
    • dr.krisk A ty tańczyłeś? 19.09.11, 16:16
      No to faktycznie było ciekawie. Kiedy fotki w necie? Bo chcielibyśmy się pośmiać.
      • remik.bz Re: A ty tańczyłeś? 19.09.11, 17:47
        dr.krisk napisał:

> No to faktycznie było ciekawie. Kiedy fotki w necie? Bo chcielibyśmy się pośmia
        > ć.
        Dlaczego uważasz, ze utwory Jacka Kaczmarskiego sa "do smiechu"?
        • dr.krisk ???? 19.09.11, 17:53
          remik.bz napisał:

> dr.krisk napisał:
          >
          > > No to faktycznie było ciekawie. Kiedy fotki w necie? Bo chcielibyśmy się
          > pośmia
          > > ć.
          > Dlaczego uważasz, ze utwory Jacka Kaczmarskiego sa "do smiechu"?
          A gdzie ja to piszę?
          Śmieszne jest, gdy wykonuje je taki oślizgły krętacz i hipokryta jak Kurski. Ciebie to nie razi?
          Pewnie nie......
          • remik.bz Kaczmarski był bardem wszystkich Polaków 19.09.11, 19:08
            dr.krisk napisał:

>> A gdzie ja to piszę?
            > Śmieszne jest, gdy wykonuje je taki oślizgły krętacz i hipokryta jak Kurski. Ci
            > ebie to nie razi?
            > Pewnie nie......

Oczywiście,ze mnie to nie razi.
            Jacek był bardem wszystkich Polaków.
            Nie wolno komukolwiek zabraniać śpiewania jego utworów, nie wolno ich zawłaszczać dla siebie jedynie.
    • douglasmclloyd To była jakaś lokalna edycja "Mam talent"? nt 19.09.11, 17:33
      • remik.bz Re: To była jakaś lokalna edycja "Mam talent"? nt 19.09.11, 17:45
        Kurski w takie gó.no jak "Mam talent" by nie "wchodził".
        On odróżnia "kulturę" od kultury.
        • douglasmclloyd Re: To była jakaś lokalna edycja "Mam talent"? nt 19.09.11, 17:54
          remik.bz napisał:

> Kurski w takie gó.no jak "Mam talent" by nie "wchodził".

To po co śpiewał?
          • dr.krisk Jak to? 19.09.11, 17:56
            douglasmclloyd napisał:

> remik.bz napisał:
            >
            > > Kurski w takie gó.no jak "Mam talent" by nie "wchodził".
            >
            > To po co śpiewał?
            Bo ma talent :)))
          • remik.bz Re: To była jakaś lokalna edycja "Mam talent"? nt 19.09.11, 19:00
            douglasmclloyd napisał:

> remik.bz napisał:
            >
            > > Kurski w takie gó.no jak "Mam talent" by nie "wchodził".
            >
            > To po co śpiewał?

Bo to spotkanie to nie było żadne gów.o typu "Mam talent"
        • x2468 Re: To była jakaś lokalna edycja "Mam talent"? nt 19.09.11, 17:56
          Drewniok ma podwójne obywatelstwo.Polskie od urodzenia i niemieckie jako wypędzony.Dostał (niemieckie) na podstawie dowodów służby przodków Drewnioka w Wehrmachcie.
          • douglasmclloyd Re: To była jakaś lokalna edycja "Mam talent"? nt 19.09.11, 18:05
            x2468 napisał:

> Drewniok ma podwójne obywatelstwo.

Żeby dostać niemieckie musisz się zrzec polskiego.
          • jacekm22 Re: To była jakaś lokalna edycja "Mam talent"? nt 19.09.11, 18:11
            Nie wiem czy niemieckie prawo dopuszcza cos takiego jak podwojne obywatelstwo ... !!!
    • silesius.monachijski45 Platfusom i PO-szolomom ad rem 19.09.11, 18:44
      kolejny raz zorganizowalismy bardzo udane spotkanie z z czlowiekiem rozpoznawalnym (chocby i przez czeste wystepy medialne) z PiS-u; wiec. jak sie chce, to mozna cos sensownego zrobic; a platfusy i PO-lszewicy?? Ano nic nie robia, tylko krytykuja (i to po chamsku). Zwyczajni glupcy, od ktorych roi sie na tym watku. Juz wkrotce bedzzie relacja w "Nowym Ekranie" i na youtube. Wy, PO-lszewicy, mozecie sobie jedynie tuszczy bus popchac, w ktorym Polske objedza najglupszy polski phemieh od 1989 roku
    • bu2m Re: Jacek Kurski zaspiewal Jacka Kaczmarskiego w 19.09.11, 21:55
      Kurski ma szczęście że mieszka w Polsce. W innym kraju ktoś kto podłącza się pod policyjny konwój jadący z dużą prędkością na sygnale mógłby jednym ruchem zostać unieszkodliwiony raz na zawsze.
      • silesius.monachijski45 swietny dowcip: "praworzadnosc" tuszcza... 19.09.11, 22:08
        bu2m napisał:

> Kurski ma szczęście że mieszka w Polsce. W innym kraju ktoś kto podłącza się po
        > d policyjny konwój jadący z dużą prędkością na sygnale mógłby jednym ruchem zos
        > tać unieszkodliwiony raz na zawsze.
        • x2468 Re: swietny dowcip: "praworzadnosc" tuszcza... 19.09.11, 22:17
          Powinieneś się bucu zastanowić zanim rzucisz w Tuska kamieniem.Jak chcesz to pociągniemy role twoich przodków w III Rzeszy dalej.Chcesz tego?
    • remik.bz nerwowość dopada zwolenników PO 20.09.11, 06:51
      Oj nerwy puszczają zwolennikom PO.
      Kochani przeciwnicy polityczni (bo przecież nie wrogowie). To, że Kurski w Monachium był na spotkaniu z tamtejszą Polonią, że spiewał piosenki Jacka Kaczmarskiego (i bardzo dobrze,że przypomina barda Solidarności) to nie powód , abyście zapominali o podstawowych zasadach dyskusji, abyście byli "kulturalni" inaczej.
      Czyżbyście już nie aspirowali do miana nowoczesnych Europejczyków, czy tylko nie potraficie zapanować nad nerwami?
      • x2468 Re: nerwowość dopada zwolenników PO 20.09.11, 07:30
        Cos ci się w łebku pomieszało.To ze właśnie Kur..ski przypomniał o swoim istnieniu jest dobra wiadomością dal zwolenników PO.Im więcej Kaczyńskiego, Kur..skiego,Lipińskiego,Bredzinskiego Hofmanna,Kempy itd tym lepiej dla PO.Ich facjaty przypominają o tym czym była 4rp w budowie.
    • silesius.monachijski45 Krotka relacja ze spotkania z J.Kurskim 20.09.11, 16:39
      www.polonikmonachijski.de/218407/227647.html
      Polecam
      • x2468 Re: Krotka relacja ze spotkania z J.Kurskim 20.09.11, 16:50
        www.youtube.com/watch?v=S9oFHja9tH8
        wesołek z tego Kur..skiego.
      • dr.krisk Dzięki Drewnioku! 20.09.11, 22:37
        Rozbawiłeś mnie. No faktycznie, tysiące was tam były ;)
        I skąd ty bierzesz takie garniturki? Może podczas pierwszej komunii to on na ciebie pasował, ale teraz...... Weź ty się Drewnioku za siebie, bo wyglądasz jak ostatnia łajza.
        • krasawicamaskwy Re: Dzięki Drewnioku! 21.09.11, 08:06
          E tam... darowanemu koniowi nie patrzy się w zęby. Wziął co na stanie w Caritasie akurat mieli.
    • silesius.monachijski45 Re: Jacek Kurski zaspiewal Jacka Kaczmarskiego w 25.09.11, 23:29
      Zaspiewal utwor Grzesiuka, wykonywany przez Kaczmarskiego

bartolinibartlomiej.nowyekran.pl/post/27450,spotkanie-z-poslem-do-parlamentu-europejskiego-jackiem-kurskim-monachium-18-09-2011-video
      • piotr7777 to bardzo źle 25.09.11, 23:40
        Na nazwisko Kaczmarskiego monopol ma Adam Michnik. Na rok przed śmiercią Kaczmarski miał podobno zadzwonić do naczelnego GW, powiedzieć, że jest wstrząśnięty tym jak traktuje się drogiego Adama w związku z aferą Rywina i pozwolił Michnikowi na dysponowanie swoim nazwiskiem w obronie własnej. O czym Michnik - po raz kolejny dając dowód swojej niezwykłej klasy - poinformował tuż po śmierci barda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka