leszek.sopot 26.05.04, 19:57 Zaraz finał, lubię Portugalczyków, ale książęcy pięknie doszli do tego finału i zasługuja na zwycięstwo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goniacy.pielegniarz O! Ten wątek będzie w sam raz. 26.05.04, 19:58 Witam, choć nie kibicuję żadnej z tych dwóch drużyn. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: O! Ten wątek będzie w sam raz. 26.05.04, 19:59 Ale oni pokazali Realowi pa, pa! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: O! Ten wątek będzie w sam raz. 26.05.04, 20:01 I to już jest jakiś motyw, dla którego można im kibicować. Dobrze, że to przypomniałeś. Kibicuję więc Monaco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: O! Ten wątek będzie w sam raz. IP: *.elpos.net 26.05.04, 20:02 GP, ja jestem trochę nie na bieżąco. Czyli nie lubisz drużyn hidszpańskich, portugalskich oraz francuskich, tak? A włoskie? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: O! Ten wątek będzie w sam raz. 26.05.04, 20:09 Gość portalu: b napisał(a): > GP, ja jestem trochę nie na bieżąco. Czyli nie lubisz drużyn hidszpańskich, > portugalskich oraz francuskich, tak? A włoskie? Niekoniecznie. Real Madryt uznaję raczej za doprowadzenie piłki nożnej do rozmiarów karykaturalnych. Ale lubię Deportivo. Z ligi włoskiej lubię Juve. TAk się jakoś składa, że z tych dwóch lig lubię szczególnie po jednej drużynie. Za piłką włoską ogólnie nie przepadam. Za to angielska... Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz pytanie do b 26.05.04, 20:10 Skoro już wspomniałeś o swojej grupie, to komu kibicuje Pani D.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b oficjalnie tego nie wiem, IP: *.elpos.net 26.05.04, 20:14 ale nieoficjalnie stwierdzam, że Monaco, ponieważ... jest z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b o Anglikach IP: *.elpos.net 26.05.04, 20:13 Bardzo lubiłem Anglików do Mistrzostw Europy, w których przegrali po fantastycznym półfinale z Niemcami. Oczywiście gorąco kibicowałem MU, kiedy rozstrzeliwali Bayern w ostatnich dwóch minutach finału Ligi Mistrzów. Ale od czasu, gdy przez Anglików i niezasłuzonego karnego odpadła moja ulubiona Argentyna na ostatnich MŚ, nie mam do Anglików serca. W Hiszpanii najbardziej lubię Valencię. We Włoszech AS Romę. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: however 26.05.04, 20:07 goniacy.pielegniarz napisał: > Chelsea samo nie odpadło zLM. Mieli pecha:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: however IP: *.elpos.net 26.05.04, 20:09 "Mieli pecha:)" Fakt. Trafili na silniejszą drużynę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b no i tak IP: *.elpos.net 26.05.04, 20:01 podobnie uważam. Podobali mi się Portugalczycy, no ale Monaco weszło do finału we wspaniałym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: MONACO do boju! IP: *.unicity.pl / 80.51.254.* 26.05.04, 20:02 Witaj Leszku. Zaryzykujesz odgadnięcie wyniku;)? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: MONACO do boju! 26.05.04, 20:08 Gość portalu: wojtek napisał(a): > Witaj Leszku. Zaryzykujesz odgadnięcie wyniku;)? > Pozdrawiam Ciężko wyczuć, wczoraj na Rurosporcie powtarzali mecz z Realem w Monaco. Jeśli zagrają w podobnym duchu i oddaniem to rozgromia Porto jakieś 3:1, jesli wyjda spięci, to nie będzie tak dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ich1 Re: A kto wygra ME IP: *.ists.pl / *.ists.pl 26.05.04, 20:17 Hiszpania, może wreszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: A kto wygra ME IP: *.elpos.net 26.05.04, 20:19 gorąco kibicuję Holendrom i Hiszpanom. Nie zmartwię się też, gdyby wygrali Włosi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: A kto wygra ME IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 20:25 Gość portalu: b napisał: > Nie zmartwię się też, gdyby wygrali Włosi. To całe szczęście, Bratek - bo wygrają właśnie Włosi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: A kto wygra ME IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 26.05.04, 20:26 no widzisz, czyli grupa jednak działa :) Kibicowałbym im jeszcze bardziej, gdyby ten baran Trappatoni pozwolił grać R. Baggio. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: A kto wygra ME 26.05.04, 20:29 Gość portalu: b napisał(a): > no widzisz, czyli grupa jednak działa :) > Kibicowałbym im jeszcze bardziej, gdyby ten baran Trappatoni pozwolił grać R. > Baggio. Otóż to! Ja się zgadzam z Tobą w 100% w sprawie gry Baggio na ME. Tak samo jak się zgodziłem z Kataryną ostatnio, że występ Maldiniego na ME byłby ładnym zwięczeniem kariery i powinien w związku z tym wystąpić w każdym meczu. Tak samo jak Baggio :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: A kto wygra ME 26.05.04, 20:25 leszek.sopot napisał: > Ja bym postawił na Francję. > Pozdr Na zakładach to nie wiem, jak będę obstawiał, ale sercem będę z Anglikami i Czechami. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Nikt nie lubi Łotwy? 26.05.04, 20:35 goniacy.pielegniarz napisał: > leszek.sopot napisał: > > > Ja bym postawił na Francję. > > Pozdr > > Na zakładach to nie wiem, jak będę obstawiał, ale sercem będę z Anglikami i > Czechami. Może za Łotwą trochę kciuków pozaciskam, w końcu to oni nas wykopali:( Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Nikt nie lubi Łotwy? 26.05.04, 20:42 Może... Gdyby mieli szansę wyjść z grupy... Gdybym znał choć jednego zawodnika... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Monaco wygra 2:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 20:16 ...niestety Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Monaco wygra 2:1 26.05.04, 20:17 Gość portalu: franek napisał(a): > ...niestety Za co ty ich nie lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Monaco wygra 2:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 20:19 Nie trawię Francuzów, we wszelkiej postaci. Najgorszy naród świata, a fe! Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot No nie, a kobitki, a malarze? 26.05.04, 20:20 Gość portalu: franek napisał(a): > Nie trawię Francuzów, we wszelkiej postaci. Najgorszy naród świata, a fe! Francuzki!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Weźmy taką Deneuve IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 26.05.04, 20:22 nie mówiąc o Romy Schneoder, która dokładnie Francuzką nie była, ale grała we francuskich filmach. Franek, wstydź się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: No nie, a kobitki, a malarze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 20:23 leszek.sopot napisał: > Francuzki!!!!!! Jakie tam Francuzki, Czeszkom albo Hiszpankom do pięt nie dorastają :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b jeśli zaś chodzi o ścisłość IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 26.05.04, 20:24 to wolę Włoszki Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: No nie, a kobitki, a malarze? 26.05.04, 20:26 Gość portalu: franek napisał(a): > leszek.sopot napisał: > > > Francuzki!!!!!! > > Jakie tam Francuzki, Czeszkom albo Hiszpankom do pięt nie dorastają :) Ale to one stworzyły europejską kobietę, bez Francuzek i ich mody oraz niezależności, nasze panie i Czeszki dalej przy garach by były!!! Noferatu wampir Franka dopadnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Francuzka i wampir IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 26.05.04, 20:27 Tak jak dopadł Adjani (Francuzkę)? Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Franek wampir? 26.05.04, 20:29 No tak, po ugryziieniu to Franek będzie wampis i dopadnie Adjani, ach!!! jaka ona apetyczna wtedy była, ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b życie IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 26.05.04, 20:38 Nie ma się więc co dziwić Kinsky'emu. Któż by z nas nie chciał wtopić kłów w jej (ówczesną) szyję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: No nie, a kobitki, a malarze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 20:30 leszek.sopot napisał: > Ale to one stworzyły europejską kobietę Gdzie tam stworzyły, żaden Francuz ani Francuzka nie są w stanie nic stworzyć, poza urojonym wyobrażeniem własnej wielkości w swojej głowie. A Nosferatu się nie boję. Znalazłem ten osinowy kołek, co go Miller zgubił. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Dama z łasiczką dla franka 26.05.04, 20:32 Gość portalu: franek napisał(a): > leszek.sopot napisał: > > > Ale to one stworzyły europejską kobietę > > Gdzie tam stworzyły, żaden Francuz ani Francuzka nie są w stanie nic stworzyć, > poza urojonym wyobrażeniem własnej wielkości w swojej głowie. > > A Nosferatu się nie boję. Znalazłem ten osinowy kołek, co go Miller zgubił. No tak twoim ideałem jest Dama z łasiczką - obraz wbrew pozorom z wieloma symbolami i podtekstami;) Zresztą kiedyś Włoszki były piękne, dziś zbyt przypominaja lalki barbi. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Przełączyłem na Dwójkę 26.05.04, 20:13 w oczekiwaniu na mecz, a tam Dyduch niestety się produkuje. Pociesza tylko to, że większość jest przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b komu kibicuje Dyduch? IP: *.elpos.net 26.05.04, 20:14 Może Dynamie Moskwa? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b do GP (na boku) IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 26.05.04, 20:25 Czy widziałeś film "Zaginione"? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: do GP (na boku) 26.05.04, 20:30 Gość portalu: b napisał(a): > Czy widziałeś film "Zaginione"? A kto grał? Masz może jakiś link do opisu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: do GP (na boku) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 20:33 Na pewno Cate Blanchett, chyba też Val Kilmer. Ja nie widziałem, ale to chyba musi być jakaś chała nie-do-oglądania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b do Franka (na boku) IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 26.05.04, 20:36 Ja widziałem i moim zdaniem bardzo przyzwoity film, wbrew moim obawom. Właśnie chodzi mi o Kilmera- zupełnie go nie rozpoznałem i nie wiem, kogo grał. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: do Franka (na boku) 26.05.04, 20:38 Gość portalu: b napisał(a): > Ja widziałem i moim zdaniem bardzo przyzwoity film, wbrew moim obawom. Właśnie > chodzi mi o Kilmera- zupełnie go nie rozpoznałem i nie wiem, kogo grał. Nie widziałem jednak tego filmu. A co do Kilmera to w Prawdziwym Romansie go chyba rozpoznałeś, co? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b do GP (na boku) IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 26.05.04, 20:39 tu mnie masz, nie rozpoznałem, bo nie oglądałem Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: do GP (na boku) 26.05.04, 20:41 To raczej Ty mnie masz, bo nie spodziewałem się, że nie oglądałeś. p.s. No i komentuje Darek Sz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b kolejna miła niespodzianka IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 26.05.04, 20:42 ostatnio widziałem Kill Bill 2 i byłem zachwycony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: kolejna miła niespodzianka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 20:43 Tu się zgadzam - ale pierwsza część mimo wszystko jeszcze lepsza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b do GP i Franka (na boku) IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 26.05.04, 20:45 nie, wolę drugą. Kilmer grał oficera, już wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: kolejna miła niespodzianka 26.05.04, 20:44 To jednak coś o "romansie" słyszałeś, skoro o Kill Billu wspominasz:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: do Franka (na boku) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 20:42 Chyba się nie skuszę, czasu na razie nie mam - ostatnio co drugi wieczór spędzam w kino.labie, przez cały maj trwa przegląd Passoliniego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: do Franka (na boku) IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 26.05.04, 20:44 zazdroszczę Ci. Od lat poluję na "Włóczykija", a był wyświetlany jako pierwszy, prawda? Niestety, nie było mnie wtedy w W-wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b "The Missing" IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 26.05.04, 20:33 www.sonypictures.com/homevideo/missing,the/index.html Ze zjawiskową Kate Blanchett. Odpowiedz Link Zgłoś
wpia co byście zrobili z Realem żeby grał dobrze 26.05.04, 20:32 Ja bym wpuszczał każdą gwiazdę na jakis kwadransik 20 min meczu później zdejmował i wstawiał następną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: co byście zrobili z Realem żeby grał dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 20:34 Ale przecież właśnie teraz gra dobrze! Te 5 porażek z rzędu, rekord w historii klubu... - to wszystko tak pięknie wygląda! Odpowiedz Link Zgłoś
wpia Re: co byście zrobili z Realem żeby grał dobrze 26.05.04, 20:37 nie tylko porażka sportowa ale i finansowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: co byście zrobili z Realem żeby grał dobrze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.04, 22:49 sprzedac hipopotama z brazylii i tego lalusiowatego fircyka. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Do Kataryny 26.05.04, 20:57 Komu kibicujesz? No chyba mecz oglądasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Real też sobie strzelił 1 gola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 21:35 jak dotąd wszystko idzie zgodnie z planem :) Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Real też sobie strzelił 1 gola 26.05.04, 21:42 Gość portalu: franek napisał(a): > jak dotąd wszystko idzie zgodnie z planem :) 5-letnim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Real też sobie strzelił 1 gola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 21:47 Śmiej się, śmiej. Zobaczymy, kto się bedzie cieszył po ostatnim gwizdku. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Real też sobie strzelił 1 gola 26.05.04, 21:54 No, bratka chyba zatkało z wrażenia :) Odpowiedz Link Zgłoś