Dodaj do ulubionych

MONACO do boju!

26.05.04, 19:57
Zaraz finał, lubię Portugalczyków, ale książęcy pięknie doszli do tego finału
i zasługuja na zwycięstwo
Obserwuj wątek
    • goniacy.pielegniarz O! Ten wątek będzie w sam raz. 26.05.04, 19:58
      Witam, choć nie kibicuję żadnej z tych dwóch drużyn.
      • leszek.sopot Re: O! Ten wątek będzie w sam raz. 26.05.04, 19:59
        Ale oni pokazali Realowi pa, pa!
        • goniacy.pielegniarz Re: O! Ten wątek będzie w sam raz. 26.05.04, 20:01
          I to już jest jakiś motyw, dla którego można im kibicować. Dobrze, że to
          przypomniałeś. Kibicuję więc Monaco.
          • Gość: b Re: O! Ten wątek będzie w sam raz. IP: *.elpos.net 26.05.04, 20:02
            GP, ja jestem trochę nie na bieżąco. Czyli nie lubisz drużyn hidszpańskich,
            portugalskich oraz francuskich, tak? A włoskie?
            • goniacy.pielegniarz Re: O! Ten wątek będzie w sam raz. 26.05.04, 20:09
              Gość portalu: b napisał(a):

> GP, ja jestem trochę nie na bieżąco. Czyli nie lubisz drużyn hidszpańskich,
              > portugalskich oraz francuskich, tak? A włoskie?

Niekoniecznie. Real Madryt uznaję raczej za doprowadzenie piłki nożnej do
              rozmiarów karykaturalnych. Ale lubię Deportivo. Z ligi włoskiej lubię Juve. TAk
              się jakoś składa, że z tych dwóch lig lubię szczególnie po jednej drużynie. Za
              piłką włoską ogólnie nie przepadam. Za to angielska...
              • goniacy.pielegniarz pytanie do b 26.05.04, 20:10
                Skoro już wspomniałeś o swojej grupie, to komu kibicuje Pani D.?
                • Gość: b oficjalnie tego nie wiem, IP: *.elpos.net 26.05.04, 20:14
                  ale nieoficjalnie stwierdzam, że Monaco, ponieważ... jest z Krakowa.
                  • goniacy.pielegniarz z innego wątku 26.05.04, 20:17
                    Dobrą piłkę lubię!
              • Gość: b o Anglikach IP: *.elpos.net 26.05.04, 20:13
                Bardzo lubiłem Anglików do Mistrzostw Europy, w których przegrali po
                fantastycznym półfinale z Niemcami. Oczywiście gorąco kibicowałem MU, kiedy
                rozstrzeliwali Bayern w ostatnich dwóch minutach finału Ligi Mistrzów.
                Ale od czasu, gdy przez Anglików i niezasłuzonego karnego odpadła moja ulubiona
                Argentyna na ostatnich MŚ, nie mam do Anglików serca.
                W Hiszpanii najbardziej lubię Valencię. We Włoszech AS Romę.
          • goniacy.pielegniarz however 26.05.04, 20:03
            Chelsea samo nie odpadło zLM.
            • leszek.sopot Re: however 26.05.04, 20:07
              goniacy.pielegniarz napisał:

> Chelsea samo nie odpadło zLM.

Mieli pecha:)
              • Gość: b Re: however IP: *.elpos.net 26.05.04, 20:09
                "Mieli pecha:)"

Fakt. Trafili na silniejszą drużynę.
    • Gość: b no i tak IP: *.elpos.net 26.05.04, 20:01
      podobnie uważam. Podobali mi się Portugalczycy, no ale Monaco weszło do finału
      we wspaniałym stylu.
    • Gość: wojtek Re: MONACO do boju! IP: *.unicity.pl / 80.51.254.* 26.05.04, 20:02
      Witaj Leszku. Zaryzykujesz odgadnięcie wyniku;)?
      Pozdrawiam
      • leszek.sopot Re: MONACO do boju! 26.05.04, 20:08
        Gość portalu: wojtek napisał(a):

> Witaj Leszku. Zaryzykujesz odgadnięcie wyniku;)?
        > Pozdrawiam

Ciężko wyczuć, wczoraj na Rurosporcie powtarzali mecz z Realem w Monaco. Jeśli
        zagrają w podobnym duchu i oddaniem to rozgromia Porto jakieś 3:1, jesli wyjda
        spięci, to nie będzie tak dobrze.
      • leszek.sopot A kto wygra ME 26.05.04, 20:15
        Ja bym postawił na Francję.
        Pozdr
        • Gość: ich1 Re: A kto wygra ME IP: *.ists.pl / *.ists.pl 26.05.04, 20:17
          Hiszpania, może wreszcie.
          • Gość: b Re: A kto wygra ME IP: *.elpos.net 26.05.04, 20:19
            gorąco kibicuję Holendrom i Hiszpanom. Nie zmartwię się też, gdyby wygrali
            Włosi.
            • Gość: franek Re: A kto wygra ME IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 20:25
              Gość portalu: b napisał:

> Nie zmartwię się też, gdyby wygrali Włosi.

To całe szczęście, Bratek - bo wygrają właśnie Włosi :)
              • Gość: b Re: A kto wygra ME IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 26.05.04, 20:26
                no widzisz, czyli grupa jednak działa :)
                Kibicowałbym im jeszcze bardziej, gdyby ten baran Trappatoni pozwolił grać R.
                Baggio.
                • goniacy.pielegniarz Re: A kto wygra ME 26.05.04, 20:29

> no widzisz, czyli grupa jednak działa :)
                  > Kibicowałbym im jeszcze bardziej, gdyby ten baran Trappatoni pozwolił grać R.
                  > Baggio.

Otóż to! Ja się zgadzam z Tobą w 100% w sprawie gry Baggio na ME. Tak samo jak
                  się zgodziłem z Kataryną ostatnio, że występ Maldiniego na ME byłby ładnym
                  zwięczeniem kariery i powinien w związku z tym wystąpić w każdym meczu. Tak
                  samo jak Baggio :)
        • goniacy.pielegniarz Re: A kto wygra ME 26.05.04, 20:25
          leszek.sopot napisał:

> Ja bym postawił na Francję.
          > Pozdr

Na zakładach to nie wiem, jak będę obstawiał, ale sercem będę z Anglikami i
          Czechami.
          • leszek.sopot Nikt nie lubi Łotwy? 26.05.04, 20:35
            goniacy.pielegniarz napisał:

> leszek.sopot napisał:
            >
            > > Ja bym postawił na Francję.
            > > Pozdr
            >
            > Na zakładach to nie wiem, jak będę obstawiał, ale sercem będę z Anglikami i
            > Czechami.

Może za Łotwą trochę kciuków pozaciskam, w końcu to oni nas wykopali:(
            • goniacy.pielegniarz Re: Nikt nie lubi Łotwy? 26.05.04, 20:42
              Może... Gdyby mieli szansę wyjść z grupy... Gdybym znał choć jednego
              zawodnika... :)
      • Gość: franek Monaco wygra 2:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 20:16
        ...niestety
        • leszek.sopot Re: Monaco wygra 2:1 26.05.04, 20:17
          Gość portalu: franek napisał(a):

> ...niestety

Za co ty ich nie lubisz?
          • Gość: franek Re: Monaco wygra 2:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 20:19
            Nie trawię Francuzów, we wszelkiej postaci. Najgorszy naród świata, a fe!
            • leszek.sopot No nie, a kobitki, a malarze? 26.05.04, 20:20

> Nie trawię Francuzów, we wszelkiej postaci. Najgorszy naród świata, a fe!

Francuzki!!!!!!
              • Gość: b Weźmy taką Deneuve IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 26.05.04, 20:22
                nie mówiąc o Romy Schneoder, która dokładnie Francuzką nie była, ale grała we
                francuskich filmach. Franek, wstydź się!
              • Gość: franek Re: No nie, a kobitki, a malarze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 20:23
                leszek.sopot napisał:

> Francuzki!!!!!!

Jakie tam Francuzki, Czeszkom albo Hiszpankom do pięt nie dorastają :)
                • Gość: b jeśli zaś chodzi o ścisłość IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 26.05.04, 20:24
                  to wolę Włoszki
                • leszek.sopot Re: No nie, a kobitki, a malarze? 26.05.04, 20:26

> leszek.sopot napisał:
                  >
                  > > Francuzki!!!!!!
                  >
                  > Jakie tam Francuzki, Czeszkom albo Hiszpankom do pięt nie dorastają :)

Ale to one stworzyły europejską kobietę, bez Francuzek i ich mody oraz
                  niezależności, nasze panie i Czeszki dalej przy garach by były!!!
                  Noferatu wampir Franka dopadnie!
                  • Gość: b Francuzka i wampir IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 26.05.04, 20:27
                    Tak jak dopadł Adjani (Francuzkę)?
                    • leszek.sopot Franek wampir? 26.05.04, 20:29
                      No tak, po ugryziieniu to Franek będzie wampis i dopadnie Adjani, ach!!! jaka
                      ona apetyczna wtedy była, ech...
                      • Gość: b życie IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 26.05.04, 20:38
                        Nie ma się więc co dziwić Kinsky'emu. Któż by z nas nie chciał wtopić kłów w
                        jej (ówczesną) szyję?
                  • Gość: franek Re: No nie, a kobitki, a malarze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 20:30
                    leszek.sopot napisał:

> Ale to one stworzyły europejską kobietę

Gdzie tam stworzyły, żaden Francuz ani Francuzka nie są w stanie nic stworzyć,
                    poza urojonym wyobrażeniem własnej wielkości w swojej głowie.

A Nosferatu się nie boję. Znalazłem ten osinowy kołek, co go Miller zgubił.
                    • leszek.sopot Dama z łasiczką dla franka 26.05.04, 20:32

> leszek.sopot napisał:
                      >
                      > > Ale to one stworzyły europejską kobietę
                      >
                      > Gdzie tam stworzyły, żaden Francuz ani Francuzka nie są w stanie nic
                      stworzyć,
                      > poza urojonym wyobrażeniem własnej wielkości w swojej głowie.
                      >
                      > A Nosferatu się nie boję. Znalazłem ten osinowy kołek, co go Miller zgubił.

No tak twoim ideałem jest Dama z łasiczką - obraz wbrew pozorom z wieloma
                      symbolami i podtekstami;) Zresztą kiedyś Włoszki były piękne, dziś zbyt
                      przypominaja lalki barbi.
    • goniacy.pielegniarz Przełączyłem na Dwójkę 26.05.04, 20:13
      w oczekiwaniu na mecz, a tam Dyduch niestety się produkuje. Pociesza tylko to,
      że większość jest przeciw.
      • Gość: b komu kibicuje Dyduch? IP: *.elpos.net 26.05.04, 20:14
        Może Dynamie Moskwa? :)
    • Gość: b do GP (na boku) IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 26.05.04, 20:25
      Czy widziałeś film "Zaginione"?
      • goniacy.pielegniarz Re: do GP (na boku) 26.05.04, 20:30

> Czy widziałeś film "Zaginione"?

A kto grał? Masz może jakiś link do opisu?
        • Gość: franek Re: do GP (na boku) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 20:33
          Na pewno Cate Blanchett, chyba też Val Kilmer. Ja nie widziałem, ale to chyba
          musi być jakaś chała nie-do-oglądania...
          • Gość: b do Franka (na boku) IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 26.05.04, 20:36
            Ja widziałem i moim zdaniem bardzo przyzwoity film, wbrew moim obawom. Właśnie
            chodzi mi o Kilmera- zupełnie go nie rozpoznałem i nie wiem, kogo grał.
            • goniacy.pielegniarz Re: do Franka (na boku) 26.05.04, 20:38

> Ja widziałem i moim zdaniem bardzo przyzwoity film, wbrew moim obawom.
              Właśnie
              > chodzi mi o Kilmera- zupełnie go nie rozpoznałem i nie wiem, kogo grał.

Nie widziałem jednak tego filmu. A co do Kilmera to w Prawdziwym Romansie go
              chyba rozpoznałeś, co? :)
              • Gość: b do GP (na boku) IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 26.05.04, 20:39
                tu mnie masz, nie rozpoznałem, bo nie oglądałem
                • goniacy.pielegniarz Re: do GP (na boku) 26.05.04, 20:41
                  To raczej Ty mnie masz, bo nie spodziewałem się, że nie oglądałeś.

p.s.
                  No i komentuje Darek Sz.
                  • Gość: b kolejna miła niespodzianka IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 26.05.04, 20:42
                    ostatnio widziałem Kill Bill 2 i byłem zachwycony!
                    • Gość: franek Re: kolejna miła niespodzianka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 20:43
                      Tu się zgadzam - ale pierwsza część mimo wszystko jeszcze lepsza!
                      • Gość: b do GP i Franka (na boku) IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 26.05.04, 20:45
                        nie, wolę drugą.

Kilmer grał oficera, już wiem!
                    • goniacy.pielegniarz Re: kolejna miła niespodzianka 26.05.04, 20:44
                      To jednak coś o "romansie" słyszałeś, skoro o Kill Billu wspominasz:)?
            • Gość: franek Re: do Franka (na boku) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 20:42
              Chyba się nie skuszę, czasu na razie nie mam - ostatnio co drugi wieczór
              spędzam w kino.labie, przez cały maj trwa przegląd Passoliniego :)
              • Gość: b Re: do Franka (na boku) IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 26.05.04, 20:44
                zazdroszczę Ci. Od lat poluję na "Włóczykija", a był wyświetlany jako pierwszy,
                prawda? Niestety, nie było mnie wtedy w W-wie.
        • Gość: b "The Missing" IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 26.05.04, 20:33
          www.sonypictures.com/homevideo/missing,the/index.html
          Ze zjawiskową Kate Blanchett.
    • wpia co byście zrobili z Realem żeby grał dobrze 26.05.04, 20:32
      Ja bym wpuszczał każdą gwiazdę na jakis kwadransik 20 min meczu później
      zdejmował i wstawiał następną.
      • Gość: franek Re: co byście zrobili z Realem żeby grał dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 20:34
        Ale przecież właśnie teraz gra dobrze! Te 5 porażek z rzędu, rekord w historii
        klubu... - to wszystko tak pięknie wygląda!
        • wpia Re: co byście zrobili z Realem żeby grał dobrze 26.05.04, 20:37
          nie tylko porażka sportowa ale i finansowa.
      • Gość: michal Re: co byście zrobili z Realem żeby grał dobrze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.04, 22:49
        sprzedac hipopotama z brazylii i tego lalusiowatego fircyka.
    • goniacy.pielegniarz Do Kataryny 26.05.04, 20:57
      Komu kibicujesz? No chyba mecz oglądasz?
    • leszek.sopot Real też sobie strzelił 1 gola 26.05.04, 21:27
      i później przegrał!
      • Gość: franek Re: Real też sobie strzelił 1 gola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 21:35
        jak dotąd wszystko idzie zgodnie z planem :)
        • leszek.sopot Re: Real też sobie strzelił 1 gola 26.05.04, 21:42

> jak dotąd wszystko idzie zgodnie z planem :)

5-letnim?
          • Gość: franek Re: Real też sobie strzelił 1 gola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 21:47
            Śmiej się, śmiej. Zobaczymy, kto się bedzie cieszył po ostatnim gwizdku.
            • goniacy.pielegniarz Re: Real też sobie strzelił 1 gola 26.05.04, 21:54
              No, bratka chyba zatkało z wrażenia :)
    • goniacy.pielegniarz FC PORTO ZWYCIĘZCĄ LM. KONIEC. 26.05.04, 22:52

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka