Dodaj do ulubionych

Sygnatariusze listu w obronie Krytyki Polityfcznej

23.11.11, 07:22
( zdecydowana większość ) funkcjonują w oderwaniu od rzeczywistości, dziwi nieco obecność podpisu Tomasza Stańki , który to podpisał, bo on w ogóle o szarej rzeczywistości nie ma zielonego pojęcia.Wychodzi na to , że znów zaczął chlać lub co bardziej prawdopodobne , ktoś z tej szemranej, politycznie poprawnej ferajny wpuścił go w przysłowiowe maliny ;-))
Ciekawe, kto z sygnatariuszy tego listu był w ogóle kiedyś w lokalu Krytyki Politycznej na Nowym Świecie, bynajmniej nie mam na myśli wizyty w dniu 11 listopada b.r. ;-))
Obserwuj wątek
    • obraza.uczuc.religijnych Re: Sygnatariusze listu w obronie Krytyki Polityf 23.11.11, 07:56
      No jasne że ktoś mu podsunął. Tylko listów Ziemkiewicza, Wildsteina i Semki się nikomu nie podsuwa bo podpisują je wyłącznie samodzielnie myślący.
      No i jakie to szczęście że Kamilek był w lokalu Krytyki Politycznej.
      • zapijaczony_ryj Kamilek vel Kapuś 23.11.11, 08:07
        obraza.uczuc.religijnych napisał:

> No jasne że ktoś mu podsunął. Tylko listów Ziemkiewicza, Wildsteina i Semki się
        > nikomu nie podsuwa bo podpisują je wyłącznie samodzielnie myślący.
        > No i jakie to szczęście że Kamilek był w lokalu Krytyki Politycznej.
        • obraza.uczuc.religijnych Re: Kamilek vel Kapuś 23.11.11, 08:27
          Patrząc na sprawę z tej perspektywy nie można wykluczyć, że Kamilek był istotnie w lokalu KP, by potem donosić swoim mocodawcom o tym co tam się dzieje.
          • ave.duce ?! 23.11.11, 08:44
            Z tego, co wiadomo, KTOŚ podrzucił tam pewne niebezpieczne przedmioty ;)
            • zapijaczony_ryj Re: ?! 23.11.11, 08:50
              ave.duce napisała:

> Z tego, co wiadomo, KTOŚ podrzucił tam pewne niebezpieczne przedmioty ;)

Znaczy nie tylko kapuś, ale i na dodatek prowokator?
              • ave.duce Re: ?! 23.11.11, 11:38
                Nie sądzę. Do tego trzeba jednak odwagi.
                • zapijaczony_ryj Re: ?! 23.11.11, 11:57
                  ave.duce napisała:

> Nie sądzę. Do tego trzeba jednak odwagi.

Fakt, kapusie raczej bohaterami nie są!
            • wkkr Twoja teza jest równie prawdziwa jak twierdzenie 23.11.11, 10:15
              że Policjanci na pl. Konstytucji sami siebie obrzucili kamieniami. Czytałem takie teorie w sieci....
    • humbak Re: Sygnatariusze listu w obronie Krytyki Polityf 23.11.11, 09:21
      Nieładna insynuacja.
      • remez2 Re: Sygnatariusze listu w obronie Krytyki Polityf 23.11.11, 10:09
        humbak napisał:

> Nieładna insynuacja.
        Insynuacja ze swej istoty jest nieładna.
      • remez2 Re: Sygnatariusze listu w obronie Krytyki Polityf 23.11.11, 10:11
        humbak napisał:

> Nieładna insynuacja.
        Insynuacja nie może być ładna.
        PS - chyba, że pochodzi z właściwych, np. patriotycznych pobudek. Albo służy Nowemu Ruchowi do zaistnienia.
        • humbak Re: Sygnatariusze listu w obronie Krytyki Polityf 23.11.11, 10:18
          No wiem, wiem... tylko głupio jakoś by wyglądało, jakbym napisał samo "insynuacja".
          • remez2 Re: Sygnatariusze listu w obronie Krytyki Polityf 23.11.11, 10:27
            humbak napisał:

> No wiem, wiem... tylko głupio jakoś by wyglądało, jakbym napisał samo "insynuacja".
            A np. w imię miłości bliźniego?
    • obraza.uczuc.religijnych Kamilek-fan dżezu i angielszczyzny 23.11.11, 10:19
      będzie musiał teraz dokonać przeglądu swojej płytoteki jak mu pijany lub debilowaty Stańko taki numer wyciął.
    • prawie_magister ludzie listy piszą a mimo to należy 23.11.11, 11:00
      zamknąć melinę lewackiej antify!
      zamknąć ostoję komuchów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • boblebowsky Re: ludzie listy piszą a mimo to należy 23.11.11, 11:42
        Niech żyje demokracja, hurrra !!!!

prawie_magister napisał:

> zamknąć melinę lewackiej antify!
        > zamknąć ostoję komuchów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • prawie_magister Re: ludzie listy piszą a mimo to należy 23.11.11, 11:51
          boblebowsky napisał:

> Niech żyje demokracja, hurrra !!!!
          ================================

demokracja dla bandziorów!!!!
          • boblebowsky Re: ludzie listy piszą a mimo to należy 23.11.11, 12:00
            > demokracja dla bandziorów!!!!

a nie dla patriotów?
          • x2468 Re: ludzie listy piszą a mimo to należy 24.11.11, 00:29
            Dla bandziorów to są Kempa,Romaszewski i jeszcze parę innych z pisuaru.
            • prawie_magister Re: ludzie listy piszą a mimo to należy 24.11.11, 09:49
              x2468 napisał:

> Dla bandziorów to są Kempa,Romaszewski i jeszcze parę innych z pisuaru.
              =========

Kempa i Romaszewski w krytce się nie chowali tylko bandziory zza Odry, od Merkel , i za nich dzielnie pierś nadstawiają walikot ze swoją śwtą bo myślą że jak obronią ochroniaży hitlerowskich wypierdków z antify to medal od Kalisza dostaną....
              brrrrrrrrrrrrrrr.................
      • ewalongoria Re: ludzie listy piszą a mimo to należy 23.11.11, 19:56
        To już dawno powinno byc zamknięte. A my wbrew swojej woli łożymy na to badziewie z naszych podatków.

prawie_magister napisał:
        • ave.duce Re: ludzie listy piszą a mimo to należy 23.11.11, 20:00
          ewalongoria napisała:

> To już dawno powinno byc zamknięte. A my wbrew swojej woli łożymy na to badzi
          > ewie z naszych podatków.
          >

Całkiem jak siedziba Pi$ przy Nowogrodzkiej.
          • camille_pissarro Re: ludzie listy piszą a mimo to należy 23.11.11, 20:07
            znasz bajkę o wężu ??? ;-)))
            • ave.duce Re: ludzie listy piszą a mimo to należy 23.11.11, 20:13
              I to nie jedną, ale znając Ciebie, mogę się łatwo domyślić, o którą chodzi.
              W końcu kultura wypowiedzi ma tyle wspólnego z kulturą postów forumowych kaczystów, co krzesło z krzesłem elektrycznym.
              • ewalongoria Re: ludzie listy piszą a mimo to należy 23.11.11, 20:15
                Ha, ha, ha.....kocioł garnkowi przyganił......

ave.duce napisała:

> I to nie jedną, ale znając Ciebie, mogę się łatwo domyślić, o którą chodzi.
                > W końcu kultura wypowiedzi ma tyle wspólnego z kulturą postów forumowych kaczys
                > tów, co krzesło z krzesłem elektrycznym.
                • ave.duce Re: ludzie listy piszą a mimo to należy 23.11.11, 20:20
                  Ha, ha, ha... wiesz, co to frazeologizm?
                  • tw_wielgus Re: ludzie listy piszą a mimo to należy 23.11.11, 20:22
                    Bosz... Ty to potrafisz zmusić Google do pracy.
                    • ave.duce Re: ludzie listy piszą a mimo to należy 23.11.11, 20:29
                      W końcu ktoś musi.
                      • tw_wielgus Re: ludzie listy piszą a mimo to należy 23.11.11, 20:42
                        Może jej pomóc? Albo nie. Zaczekam, aż naciśnie klawisz F1.
                        • ave.duce Re: ludzie listy piszą a mimo to należy 23.11.11, 20:44
                          Cierpliwości. W końcu to kaczyści.
                • tw_wielgus Re: ludzie listy piszą a mimo to należy 23.11.11, 20:21
                  ewalongoria napisała:

> Ha, ha, ha.....kocioł garnkowi przyganił......
                  >
                  >

Fajne masz gary w kuchni. Zepptera?
            • tw_wielgus Re: ludzie listy piszą a mimo to należy 23.11.11, 20:16
              Ja nie znam, a bardzo lubię bajki. Opowiedz.

camille_pissarro napisał:

> znasz bajkę o wężu ??? ;-)))
              • camille_pissarro Re: ludzie listy piszą a mimo to należy 23.11.11, 20:53
                Nie boisz się baśni braci Grimm ? ;-))
      • chilum Re: ludzie listy piszą a mimo to należy 24.11.11, 00:17

Caps se wciśnij, będziesz bardziej wyrazisty.
    • boblebowsky Re: Sygnatariusze listu w obronie Krytyki Polityf 23.11.11, 11:44

> ( zdecydowana większość ) funkcjonują w oderwaniu od rzeczywistości, dziwi niec
      > o obecność podpisu Tomasza Stańki , który to podpisał, bo on w ogóle o szarej r
      > zeczywistości nie ma zielonego pojęcia.Wychodzi na to , że znów zaczął chlać lu
      > b co bardziej prawdopodobne , ktoś z tej szemranej, politycznie poprawnej feraj
      > ny wpuścił go w przysłowiowe maliny ;-))

No jasne, jak ktoś trzeźwy mógł poprzeć środowisko Krytyki Politycznej:))
      • camille_pissarro Re: Sygnatariusze listu w obronie Krytyki Polityf 23.11.11, 19:36
        Jest mi smutno, że jazzmen takiego formatu, Tomasz Stańko pozwolił sobą tak zmanipulować.
        • tojabogdan zaro pis? nieprędko 23.11.11, 20:15
          pis zaro,
          ale w tzw. międzyczasie można polamentować i zaklinać rzeczywistość,
          a jeśli rzeczywistość nie jest po naszej myśli, tym gorzej dla niej.
          Sie, chopie, rozchmurz i przyjmij, że nie każdy musi dzielić twoje poglądy. To, że Stańko dobrze gra na trąbce, znaczy, że jest wspaniałym trębaczem jazzowym. I tylko tyle.
          A poglądy polityczne artystów to ich sprawa.
          • camille_pissarro ;-))) 23.11.11, 21:56
            Ja nie lamentuję , ani nie zaklinam rzeczywiści jak mi imputujesz. Trzeźwo patrzę na to co się dzieje nie tylko nad Wisłą ale w EU , a także w szerszym globalnym spektrum.To , że przyprawiono mi gębę PiS'owca wcale nie zaprząta mi to głowy , bo wystarczy zerknąć jaki poziom reprezentują Ci adwersarze ;-))Problem tkwi w tym , ze manipuluje się pewnymi ikonami ( w tym wypadku niezłym , światowej sławy jazzowym muzykiem ) by zdobyć poklask i przekonać do swoich ( nie zawsze słusznych ) racji. To oczywiste, że żyjemy w wolnym kraju, aczkolwiek ostatnimi czasy w mocno zmanipulowanej przez media rzeczywistości.Nie ja , bo mam nieco większe spektrum niż Sierakowski z niedaleko odległych ode mnie Jelonek ;-)
            Bo on może propagować idee V.Żiżka , natomiast nie ma bladego pojęcia jak funkcjonowała, funkcjonuje solidna, trwała demokracja, więc cóż poza ideami współczesnej lacanowskiej myśli ma dziś ludziom do zaoferowania - tylko chyba tym co siedzą na kanapie w lokalu Krytyki Politycznej na Nowym Świecie ;-)
            • ploniekocica Re: ;-))) 23.11.11, 22:24

> Ja nie lamentuję , ani nie zaklinam rzeczywiści jak mi imputujesz. Trzeźwo patr
              > zę na to co się dzieje nie tylko nad Wisłą ale w EU , a także w szerszym global
              > nym spektrum.To , że przyprawiono mi gębę PiS'owca wcale nie zaprząta mi to gło
              > wy , bo wystarczy zerknąć jaki poziom reprezentują Ci adwersarze ;-))Problem tk
              > wi w tym , ze manipuluje się pewnymi ikonami ( w tym wypadku niezłym , światowe
              > j sławy jazzowym muzykiem ) by zdobyć poklask i przekonać do swoich ( nie zawsz
              > e słusznych ) racji. To oczywiste, że żyjemy w wolnym kraju, aczkolwiek ostatni
              > mi czasy w mocno zmanipulowanej przez media rzeczywistości.Nie ja , bo mam niec
              > o większe spektrum niż Sierakowski z niedaleko odległych ode mnie Jelonek ;-)
              > Bo on może propagować idee V.Żiżka , natomiast nie ma bladego pojęcia jak funkc
              > jonowała, funkcjonuje solidna, trwała demokracja, więc cóż poza ideami współcze
              > snej lacanowskiej myśli ma dziś ludziom do zaoferowania - tylko chyba tym co s
              > iedzą na kanapie w lokalu Krytyki Politycznej na Nowym Świecie ;-)

Łomamuniu :))))))
    • green_feldkurat_katz Przede wszystkim odebrać im milionowe 23.11.11, 22:00
      dotacje państwowe i samorzadowe, no i urynkowić stawkę czynszu. Wszak mamy wolny rynek, niech zarobią na siebie.
      • camille_pissarro Re: Przede wszystkim odebrać im milionowe 23.11.11, 22:12
        Owszem to należałoby zrobić , ale kto według Ciebie miałby tego dokonać ? Do tego trzeba byłoby mieć "jaja", może Bielecki by zareagował normalnie , ale "bufetowa" ?
        • green_feldkurat_katz Re: Przede wszystkim odebrać im milionowe 23.11.11, 22:14
          Toteż ja tylko sformułowałem postulat. Oczywiście, że nikt go nie zrealizuje bowiem mądrość etapu w tej chwili wymaga istnienia i dmuchania balonu pt Krytyka Polityczna.
          • camille_pissarro Re: Przede wszystkim odebrać im milionowe 23.11.11, 22:19
            Na domiar złego pompowanie balonu odbywa się także i ze stolicy czekoladowego mocarstwa w ramach wszelkiej poprawności politycznej ;-))
    • adams96 Re: Sygnatariusze listu w obronie Krytyki Polityf 23.11.11, 22:17
      Uwazam ze autor tego watka ma racje.Nalezy do konca wyjasnic zaproszenie i obecnosc pseudo obroncow Niemieckich w dniu 11 listopada w lokalu Krytyki Politycznej na Nowym Świecie i akcesoria do walki wrecz jakie znalazła w tym lokalu nasza policja.
      • prawie_magister Re: Sygnatariusze listu w obronie Krytyki Polityf 24.11.11, 09:51
        ale penisogłowi i ci z lsd tego nie chcą
    • venus99 Re: Sygnatariusze listu w obronie Krytyki Polityf 24.11.11, 10:00
      nie przypisuj swoich ułomności innym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka