Dodaj do ulubionych

Anarchiści chwalą się napadami. "Szybka podbitka,

29.11.11, 09:45
Anarchiści chwalą się napadami. "Szybka podbitka, seria kopów"
a później schronienie sie przed policją u swoich w krytyce politycznej....
tak nas nauczyły szkopy z anify....
Obserwuj wątek
    • prawie_magister Re: Anarchiści chwalą się napadami. "Szybka podbi 29.11.11, 09:46
      wiadomosci.onet.pl/kraj/anarchisci-chwala-sie-napadami-szybka-podbitka-ser,1,4936182,wiadomosc.html
    • tornson Raz sierpem raz młotem w faszystów hołotę!! 29.11.11, 09:52
      • prawie_magister Re: Raz sierpem raz młotem w faszystów hołotę!! 29.11.11, 10:17
        bolszewickie i hitlerowskie wypierdki won!
        • tornson [...] 29.11.11, 10:22
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • propnor Łapcie złodzieja!!!!! 29.11.11, 11:19
      Prawica chce nasz przekonać, że to Niemcy zrobili rozróbę w czasie marszu i antifa.

Tak jak policja chciała nasz przekonać, że niejaki Biedroń rzucił się w radiowozie na trzech policjantów i ich pobił.

Ktoś coś napisał na jakimś forum i to znak, że zagraża nam lewicowy terrorym.

• prawie_magister Re: Łapcie złodzieja!!!!! 29.11.11, 11:23
        o następny bolszewicki wypierdek chce sie usprawiedliwic...
        a kto pluł na Polski mundur i znieważał Polskie Godło na czapce żołnierskiej?
        Prawica czy ci co zostali zaproszeni do Polski przez bolszewickich wypierdków i mieli schronienie w lokalu Krytyki Politycznej?
        bolszewickie i hitlerowskie wypierdki won!
        • propnor Re: Łapcie złodzieja!!!!! 29.11.11, 11:30
          kultura u ciebie iście chrześcijańska i patriotyczna.

Jakie schronienie, skoro zgarneła ich policja? Już bliżej prawdy, że wydali niemców polskiej policji.

Jeśli aktorzyna uznał, że jest żołnierzem i będzie robił wypady na Niemców, to na wojnie jak na wojnie- spotkał się z właściwą odpowiedzią.

Takich przepychanek jak na Nowym świecie jest pełno na ulicach i tamtego dnia, tylko z reguły to prawdziwi polacy biją tych którzy im nie odpowiadają. Jak przepychanka jest w drugą stronę to krzyki na całą polskę : niemce nas biją, nie zabijajcie nas. Co ma prze[pychanka, do walk ulicznych z policją, podpalaniem samochodów, biciem dziennikarzy?
          • boblebowsky Re: Łapcie złodzieja!!!!! 29.11.11, 11:34
            Co ma prze[pychanka, do walk ulicznych z policją, podpalaniem sa
            > mochodów, biciem dziennikarzy?

Myślę, że liczysz na zbyt wiele:))
          • prawie_magister Re: Łapcie złodzieja!!!!! 29.11.11, 11:53
            co tu ma do czynienie chrześcijańska kultura?
            chrześcijanin ma się godzić aby hordy hitlerowskich wypierdków na zaproszenie bolszewickich wypierdków hasały po Plsce...
            i jeszcze jedno, łżesz niczym rasowy bolszewik, szkopy schroniły się do lokalu Krytyki a zstamtąd dopiero ich zwinęła policja .... W tym lokalu też znaleziono również uzbrojenie hitlerowskich wypierdków
            co hitlerowsko -bolszewicka zakłamana kultura którą ty propagujesz ma wyższość nad chrześcijańską kulturą bo opiera sie na łgarstwach?
            • propnor Re: Łapcie złodzieja!!!!! 29.11.11, 12:01
              > i jeszcze jedno, łżesz niczym rasowy bolszewik, szkopy schroniły się do lokalu
              > Krytyki a zstamtąd dopiero ich zwinęła policja

mozesz powiedziec przed czym schroniła? przed słoncem? byli po prostu zaganiani, jak by chcieli uciec na serio to by do lokalu nie wbiegali, tylko w jakas brame. jakby mieli uciec to by uciekli tylnim wyjsciem. tylko doprawdy nie wiem po co, po co krytyka miałaby im pomagać.

.... W tym lokalu też znalezion
              > o również uzbrojenie hitlerowskich wypierdków

nie w lokoalu tylko pod lokalem.

> co hitlerowsko -bolszewicka zakłamana kultura którą ty propagujesz ma wyższość
              > nad chrześcijańską kulturą bo opiera sie na łgarstwach?

a co ja propagowałem? na tle ciebie jedynie brak chamskiego jezyka. czyzby w polsce to swiadczylo o zaklamaniu?
        • zoil44elwer Re: Łapcie złodzieja!!!!! 29.11.11, 11:59
          Pluli na mundury Legii Naddunajskiej i orły napoleońskie.Ta Legia w ramach hasła za wolność naszą i waszą tłumiła narodowe powstanie na San Domingo(Haiti) A inne orły mordowały powstańców pod Samosierrą.Póżniej te orzełki brały udział w agresji na Zaolzie(Czechosłowacja) i 30 lat póżniej w inwazji na Czechosłowację.W 1981 Stan Wojenny.Następnie na Irak i Afganistan.Jest za co szanować te wojskowe orzełki.
          • prawie_magister Re: Łapcie złodzieja!!!!! 29.11.11, 12:03
            a hitlerowskie bojówki mordowały Żydów....
            i niemckich bojówkarzy trza sprowadzać do Plski aby wzięły odwet na mundurach napleońskich?
            ciekawe rozumowanie...
            wyrazy współczucia...
            • tornson Re: Łapcie złodzieja!!!!! 29.11.11, 12:23
              prawie_magister napisał:

> a hitlerowskie bojówki mordowały Żydów....
              > i niemckich bojówkarzy trza sprowadzać do Plski aby wzięły odwet na mundurach n
              > apleońskich?
              > ciekawe rozumowanie...
              > wyrazy współczucia...
              Hitlerowskie bojówki faszystów takich jak ONR, NOP czy WeszPolska. Niemieccy antyfaszyści i niemieccy Żydzi byli pierwszymi ofiarami faszyzmu w Niemczech. A polscy faszyści często gęsto z hitlerowcami kolaborowali (NSZ).
    • x2468 Re: Anarchiści chwalą się napadami. "Szybka podbi 29.11.11, 12:10
      Kto w to uwierzy?Swołocz z onr i weszpolski wzięła się do dezinformacji.
      • prawie_magister Re: Anarchiści chwalą się napadami. "Szybka podbi 29.11.11, 12:12
        gobels się kłania, bolszewiki zaprosili swołocz z Niemiec i teraz udają że to były tylko szkolne teatrzyki
        • tornson Re: Anarchiści chwalą się napadami. "Szybka podbi 29.11.11, 12:21
          prawie_magister napisał:

> gobels się kłania, bolszewiki zaprosili swołocz z Niemiec i teraz udają że to b
          > yły tylko szkolne teatrzyki
          Ile mam ci powtarzać PiSSowczyku że Goebbels to wasz człowiek, co i rusz przecież powtarzacie jego wersję historii IIWŚ, a ideologicznie jesteście pobratyńcami.
        • x2468 Re: Anarchiści chwalą się napadami. "Szybka podbi 29.11.11, 16:38
          Trafiłeś w sedno.Wasi bracia- poprzednicy podpalili Reichstag, Goebbels oskarżał za ten czyn niewinnego człowieka.Hitlerowcy napadli na radiostacje w Gliwicach a Goebbels jako bandytów wskazywał Polaków.Wy naziolki macie w dezinformacji wprawę.
    • boblebowsky że też tak późno się zorientowałem 29.11.11, 12:19
      że to jesteś ty normals. Słoma z butów i buractwo czasem wychodzi wcześniej czasem później.
    • boblebowsky Re: że też tak późno się zorientowałem 29.11.11, 12:40
      prawie_magister napisał:

> wysuszyłeś już te gumofilce co schowałeś do pawlacza bolszewicki wypierdku?

No, to wszystko mamy jasne ubecki pomiocie:))))
      • prawie_magister Re: że też tak późno się zorientowałem 29.11.11, 13:00
        ubeki to przodki tych polskich lewaków z których ty się wywodzisza moja rodzina nigdy nie zdradziła Polski walczyłą tak z bolszewikami jak i z hitlerowcami...
        a te gumofilce zanim je upchniesz w pawlaczu wysusz bo cały blok zasmrodzisz...
        • boblebowsky Re: że też tak późno się zorientowałem 29.11.11, 13:10
          A właśnie, że to moja rodzina walczyła takimi kmiotkami jak ty czy Kaczyńscy:))) Im bardziej czyjaś doopa czerwona tym głośniej ją drze przeciw. Pewnie też ciotą jesteś:)) Współczuję, musisz się strasznie męczyć.
          • prawie_magister Re: że też tak późno się zorientowałem 29.11.11, 13:16
            no i wydało się... boblebowski to potomek ubeka, sam się przyznał...
            a cioty wraz z twoimi hitlerowsko-bolszewickimi wypierdkami bili Polaków podczas Marszu Niepodległości
            • boblebowsky Re: że też tak późno się zorientowałem 29.11.11, 13:21
              łatwo cię jednak głupolu podpuścić:))))))
              • prawie_magister Re: że też tak późno się zorientowałem 29.11.11, 13:45
                aleś ty madry... jak maćków kot, jak się chałupa paliła to na dach wlazł.....
                a co do podpuszczania ...przecież ty tylko swe mądrości przelewasz na kompa......
                • des4 lewacka i oenerowska hołota jest siebie warta 29.11.11, 14:10
                  ta sama kloaka, jedno wielbią Mao i Czegewarę, drudzy kukluxklan i innych narodowych oszołomów

wyłapać, deportować na bezludna wyspę i niech się wytłuką między sobą

przynjmniej porządni ludzie nie beda poszkodowani
                  • prawie_magister Re: lewacka i oenerowska hołota jest siebie warta 29.11.11, 14:40
                    a możesz jaśniej? kto to ten narodowy oszołom?
                    • kaszebe12 "Normalizacja"... 29.11.11, 16:40
                      Tracimy czas na wyklocanie sie o nazwy , nazwiska , miast zastanowic sie nad tym ,kto pociaga sznurki , jakie sa cele , kto kontroluje , kto ma stracic , kto ma zyskac...-to nie ma nic wspolnego z lewactwem , prawica , anarchia - te nazwy sa tylko wygodnymi nalepkami.
                    • x2468 Re: lewacka i oenerowska hołota jest siebie warta 29.11.11, 16:42
                      Nie oddamy guzika! wrzasnął pewien polski patriota i uciekł do Rumuni.
                      • prawie_magister Re: lewacka i oenerowska hołota jest siebie warta 30.11.11, 09:25
                        a bolszewiki strzałew tył z głowy i wraz z guzikami do dołka..
                        teraz "bochatery" wraz z hitlerowsko - bolszewickimi wypierdkami nadal atakują i plują po Polskich guzikach z orzełkiem..... ciekawe czy ich zaprosili voksdojcze czy może bolszewiccy mołojcy
                        czyli historia znów zakręciła koło?
                    • x2468 Re: lewacka i oenerowska hołota jest siebie warta 29.11.11, 19:22
                      W UB skryła się wszelkiej maści swołocz.Szmalcownicy,bandyci,szabrownicy,złodzieje itp.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka