wyksztalciuch 18.12.11, 23:14 Na gazeta.pl jest info pt zmowa parafii z firmami pogrzebowymi. Nie do otwarcia. Inne strony się otwieraja, ta od razu wraca do głównej. Nastepna afera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mike.recz Re: Dziwne. 18.12.11, 23:20 bed z Wyborczej jesteś, że w tak kreatyny ;) sposób zareklamowałeś ten artykulik o rynku? ;) wyborcza.biz/biznes/1,100896,10838006,UOKiK__Nielegalne_porozumienia_parafii_z_firmami_pogrzebowymi.html A to zwykły układ, nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch Re: Dziwne. 18.12.11, 23:30 coś ci chyba literówka zadziałała bo dziwnie piszesz. Nie jestem z gw ale zastanawia mnie, że układay paramafijne które rządzą na wszystkich cmentarzach kk, nie powodują działań urzędów a ten cma=entarz akurat tak. I to jest dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Dziwne. 19.12.11, 00:11 wyksztalciuch napisał: > coś ci chyba literówka zadziałała bo dziwnie piszesz. W którym miejscu? > Nie jestem z gw Jaja sobie tylko robiłem. ale zastanawia mnie, że układay paramafijne które rządzą na wsz > ystkich cmentarzach kk, nie powodują działań urzędów a ten cma=entarz akurat ta > k. I to jest dziwne. I to jest ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
niezdeprawowany Re: Dziwne. 19.12.11, 00:02 Ty lepiej zainteresuj jakie szkody gospodarcze wyrządzi nowe prawo geologiczne ( miliardy EUR ) o Radku i jego szkodliwej dla Polski polityce, ... chyba ze ci nie wolno? Odpowiedz Link Zgłoś