m.c.hrabia 31.12.11, 23:18 cicho jak makiem w zeszłym roku mimo proszków suka już od 19 w szafie siedziała w tym wychodzi ,że niepotrzebnie się wykosztowałem i bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scoutek Re: słychać kryzys 01.01.12, 13:32 u mnie nie dało się wytrzymać, strzelano cały wieczór, a najgłośniejsza kanonada nastąpiła po północy i trwała do pierwszej z hakiem chyba mam bardzo bogatych sąsiadów, tyle kasy w niebo..... Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: słychać kryzys 01.01.12, 13:44 Hrabio, mój pies też zlekceważył tegoroczne huki. Twoje spostrzeżenie jest absolutnie na miejscu. Platfusy, gumofilce i Kościół Rzymsko-Katolicki urządzą nam kryzys na ich miarę. Odpowiedz Link Zgłoś
cwiercinteligentzpis Re: słychać kryzys 01.01.12, 15:06 haen2010 napisał: > Hrabio, mój pies też zlekceważył tegoroczne huk Wyjesz cały rok jak poparzony, to i psy idąc za naszym przykładem, przyzwyczaiły się. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: słychać kryzys 01.01.12, 13:45 Szczelali, szczelali, ale faktycznie jakby ciut mniej. Moj pies na szczescie sie nie boi, wrecz przeciwnie, powiedziala bym, ze nawet lubi i obszczekuje. A kryzys? Juz sie przyzwyczailam, odkąd pamietam zawsze w Polsce byl, zawsze sie mowilo o zaciskaniu pasa itepe. Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: słychać kryzys 01.01.12, 14:14 Zwierzęta mają lepszą intuicję niż ludzie - czują, że przy rządzie PO i premierze Tusku są bezpieczne i niestraszne im petardy ni kanonady! Jeszcze bym walnęła ze dwa błędy ortograficzne i mogłabym się ścigać z Mietkiem Grodeckim, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
cwiercinteligentzpis Re: słychać kryzys 01.01.12, 15:07 m.c.hrabia napisał: > cicho jak makiem > w zeszłym roku mimo proszków suka już od 19 w szafie siedziała > w tym wychodzi ,że niepotrzebnie się wykosztowałem > i bardzo dobrze. Niż demograficzny w "wystrzałowej" grupie wiekowej, coraz wyraźniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś