Dodaj do ulubionych

Ziobryści odpalili bombę!

02.01.12, 15:33
"Jako pierwsi w Europie przedstawiciele Solidarnej Polski chcą wykorzystać tzw. Inicjatywę Obywatelską. Zamierzają zebrać milion podpisów w siedmiu krajach UE po to, żeby wezwać Komisję Europejską do przedstawienia projektu aktu prawnego zawieszającego wykonanie pakietu klimatycznego.

- Rozpoczynamy wielkie przedsięwzięcie bez precedensu w Europie, a przedstawiamy to na Śląsku, bo to region, który jako pierwszy poniesie konsekwencje wprowadzenia pakietu klimatycznego - powiedział Zbigniew Ziobro."

Więcej... katowice.gazeta.pl/katowice/1,35063,10901086,Solidarna_Polska_chce_zmiany_pakietu_klimatycznego.html#ixzz1iJN0oI5c

Eee, no ten, tego ... Bomba, nie?
A jacy skromni. Ja bym bez kozery powiedział, że jako pierwsi na świecie albo nawet w galaktyce.
Obserwuj wątek
    • zoro_wieczorowo_poro Re: Ziobryści odpalili bombę! 02.01.12, 15:49
      też jestem oszołomiony :D
      • zoil44elwer Re: Ziobryści odpalili bombę! 02.01.12, 15:56
        Bomba,bo...Ziobro chce Europę dołączyć do USA,Rosji,Chin,Indii nie stosujących się do zasad pakietu klimatycznego!?
    • cookies9 Re: Ziobryści odpalili bombę! 02.01.12, 15:54
      >Zamierzają zebrać milion podpisów w siedmiu krajach UE<

No to do roboty:-) i nie robić z gęby cholewy...
    • pokemon4 To jest bomba i to bardzo celnie wymierzona bomba! 02.01.12, 15:56
      To jest bomba i to bardzo celnie wymierzona bomba!

Tak trzymać, Solidarna Polsko!

Re: Ziobryści odpalili bombę!
      • lumpior To jest bomba,to bączek,smrodek. 02.01.12, 16:00
        I nie solidarny,a pojedynczy,Ziobrowy.Totalna klapa.
        • ewa9717 Re: To jest bomba,to bączek,smrodek. 02.01.12, 16:55
          To nawet bombka nie jest. Wydmuszka.
      • cwiercinteligentzpis Ziobryści chcą żeby na Sląsku dalej był syf, 02.01.12, 17:09
        brud, rak, kiła i mogiła.

Niech se Ziobro w swojej Mszanie buduje elektrownie na węgiel.
    • fastwinter.5 Re: Ziobryści odpalili bombę! 02.01.12, 17:10
      Łeeeeee...!!
      Ale bomba..!!
      Znowu góra urodziła mysz,jak to u Ziobry.
      Większą bombą było to,że Ziobro wyszedł w płaszczu Kalisza.
      Musiał wyglądać prześlicznie,taki ze trzy razy tym płaszczem owinięty.

• tw_wielgus Re: Ziobryści odpalili bombę! 02.01.12, 19:41
      I żeby odpalić takiego zmoczonego kapiszona Ziobro, aż musiał Kaliszowi płaszcz podpieprzyć..?!
    • remik.bz Ciekawe czy "dyskutanci" wiedzą o co chodzi ? 02.01.12, 20:18
      chateau napisał:

> Eee, no ten, tego ... Bomba, nie?
      > A jacy skromni. Ja bym bez kozery powiedział, że jako pierwsi na świecie albo n
      > awet w galaktyce.

Myślę,że masz rację. Do tej pory nie wykorzystywano tej mozliwości.
      A swoją drogą ciekawe czy "dyskutanci" wiedzą w czym problem (poza problemem tzw Ziobrystów)
      • pies_na_czarnych Re: Ciekawe czy "dyskutanci" wiedzą o co chodzi ? 02.01.12, 21:35
        Widzimy, ze zero chce pare glosow Slazakow zarobic nie baczac na to co jego dopiero co narodzone dzieciecie w przyszlosci czeka.
      • dr.krisk Ciekawe, czy autorzy owego pomysłu wiedzą.... 02.01.12, 22:20
        .. co wymyślili?
        Znając intelektualne możliwości owych dżentelmenów raczej powątpiewam, aby ich pomysłowi towarzyszyła jakaś głębsza refleksja....
      • chateau Re: Ciekawe czy "dyskutanci" wiedzą o co chodzi ? 02.01.12, 22:29
        Ziobro w działaniach PR jest niezły, wystarczy wspomnieć niszczarkę, bryłę lodu czy "już nikt przez tego pana pozbawiony życia nie będzie."

Sęk w tym, że pakiet klimatyczny to nie jest ani wybór czarne-białe, ani bomba.
        Nie czarno-białe, bo idea jest niegłupia, ale PK realizowany przez mniejszość jest bez sensu.
        Nie bomba, bo po eurosceptycznej SP spodziewałbym się raczej inicjatyw krajowych, a nie potencjalnie integrujących społeczeństwa i narody UE ;-)

Jeśli Ziobro liczy na profity z kontestowania PK, to może liczyć na zysk zaraz po 2020. Będzie wtedy circa w wieku Prezesa i pokrywać jego skronie będzie szlachetna siwizna. Albo tupecik.
        Na dziś, jutro, w najbliższych wyborach - może jedynie z honorem lec.
    • ukos Eurosceptycy umacniają UE 02.01.12, 21:45
      Bez podejmowania ponadnarodowych inicjatyw politycznych (choćby porąbanych) nie powstanie społeczeństwo europejskie jako wspólnota obywatelska.

• kum.z.antalowki Małe bombki to se Ziobro i Dorn mogą w kąpieli 02.01.12, 22:13
        nawzajem zapalniczką odpalać. Tak zwane "bengale".
        Publika się uchacha, a śmiechom i zabawom nie będzie końca.
    • derduch.antykatolik Ziobryści odpalili bombę! - piękny tytuł! 02.01.12, 22:23
      Wchodzę, myślę sobie - W końcu! Sekta się zebrała i postanowili dołączyć do swojego Boga.
      Rozmarzyłem się szczerze, może ich tam ze dwie setki były? Może i Kurski? Oczami wyobraźni widziałem jak tow. Jarosław wpadł tam przypadkiem... Normalnie podniecony byłem jak po Jarek Kaczyński w Smyku! A tu lipa ;-(
      Ech...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka