agnostic5 10.01.12, 10:37 Premier na urlopie, a tu jakieś hece niepoważne. Ludzie, dajcie wypocząć premierowi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fiu-bzdziu2010 Re: Premier na urlopie 10.01.12, 10:58 wczorajszy festiwal konferencji prasowych- czterech prokuratorów z osobna, potem sejmowi klubowicze i jeden europoseł, jeszcze chciałbyś premiera na konferencji?? co za dużo to nie zdrowo, czasu antenowego by nie starczyło Odpowiedz Link Zgłoś
p.heniu Uważasz, że premier pracuje na konferencjach? 10.01.12, 11:05 Zresztą wszystko jedno. Na pewno troszczy się o Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
eryuk Re: Premier na urlopie 10.01.12, 10:58 a ja czekam na odpowiedz od premiera na zadane przeze mnie pytanie gdzie sie leczyc ,zeby zyc.Premier z pomoca nfz zamknal 16 poradni w wsz w lesznie w tym onkologiczna ,w ktorej sie lecze Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Premier na urlopie 10.01.12, 14:11 eryuk napisała: > a ja czekam na odpowiedz od premiera na zadane przeze mnie pytanie gdzie sie le > czyc Lekarzy się pytaj, oni wszystko wiedzą najlepiej i coś polecą. Odpowiedz Link Zgłoś
axel-bis Re: Premier na urlopie 10.01.12, 11:02 O co ci chodzi ? cos tam przypiął a o stanie wojennym ,ni przys...ł ni przyłatal .... Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: Premier na urlopie 10.01.12, 11:06 Stary wpis rocznicowy o stanie wojennym, nie irytuj się. Odpowiedz Link Zgłoś
jestjakdawniej Re: Premier na urlopie 10.01.12, 11:13 w czasie draki Tusku w krzaki ...jak ORMOWCY za Gierka Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj To, ze psychol strzelił sobie w policzek ma niby 10.01.12, 14:17 agnostic5 napisał: > Premier na urlopie, a tu jakieś hece niepoważne. Ludzie, dajcie wypocząć premie > rowi! > przerwać premierowi urlop? Czy to, że Arłukowicz panuje nad sytuacją Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Premier na urlopie 10.01.12, 15:09 agnostic5 napisał: > Premier na urlopie, a tu jakieś hece niepoważne. Ludzie, dajcie wypocząć premie > rowi! > Ja się wcale premierowi nie dziwię. On wie, że dopóki Pan Jarozbaw żyje i jest jakaś minimalna, ale jednak szansa, że może wrócić do władzy może sobie urlopować ile wlezie. Nawet jakby wyciekły z posiedzenia rządu (tak jak to było na Węgrzech), że przecież my ich (tzn nas Polaków) od samego początku okłamujemy to by skończyło się zwykłą czkawką, bo wszystko lepsze od kaczyńskiego. Jak Palikotowi wzrośnie z 10% do 30% zacznie się bardziej starać. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Premier na urlopie 10.01.12, 23:04 U nas wyciekło wiele lat temu."to ściema dla ciemnego ludu,ciemny lud to kupi" Zapomniałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Premier na urlopie 10.01.12, 23:21 x2468 napisał: > U nas wyciekło wiele lat temu."to ściema dla ciemnego ludu,ciemny lud to kupi" > Zapomniałeś? co innego jak mówi o tym cynik, znany z paskudnego charakteru, a co innego, jak mówi to pieszczoszek mediów, który hołduje maksymie córki "make life easier". Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Premier na urlopie 10.01.12, 23:32 Tusk postępuje tak z pełną premedytacją, posiedzenie rządu przegłosowujące w tempie pilnym poprawki do ustawy refundacyjnej zostawiając Pawlakowi, przecież 2 tygodnie temu groził lekarzom, a teraz okazuje się, że to lekarze mieli rację ps. bardzo mądra wypowiedź Frasyniuka w Dniu po dniu Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Przynajmniej prezydent Komorowski 10.01.12, 15:33 rozumie powagę swojego urzędu i jest na posterunku. Mam coraz większy szacunek do tego człowieka. Tak, napiszę to - ten raz, jedyny raz zgadzam się z Kaczyńskim. Premier dał ciała. Nie po raz pierwszy zresztą, on lubi znikać na kilka tygodni. Skoro z kalendarza wynika, ze urlop, to urlop i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Premier na urlopie 10.01.12, 16:36 Pan Bóg przez 6 dni tworzył Świat i potem udzielił sobie 1 dzień urlopu.Pan Tusk przez 2 miesiące tworzył nowy(?) rząd i po dwóch tygodniach pracy(?) tego rządu bierze sobie tydzień urlopu!?Mam propozycję:Niech premier da Owsiakowi na licytację stanowiska ministerialne.BĘDZIE WIELU CHĘTNYCH NA TE SYNEKURY,np Kluczyk,Krauze,Stokłosa.....Zapłacą po milionie Owsiakowi ,potem będą za darmo ministrować a nawet będą jeszcze płacić milion miesięcznie np Caritasowi.A prezes ministrów może tylko raz w miesiącu przyjechać do Kancelarii PRM. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Ma rację, że odpoczywa. 10.01.12, 18:22 A ten PiS of shit niech pilnuje swoich spraw. M. Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: Premier na urlopie 10.01.12, 20:20 Problem polega na tym, że państwo leży odłogiem. Ustawy wprowadza się bez konsultacji prawniczo-społecznych i wychodzą potworki prawne. Tak to jest jak państwem rządzą historycy i agencje piarowe. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Premier na urlopie 10.01.12, 20:28 agnostic5 napisał: > Problem polega na tym, że państwo leży odłogiem. > > Ustawy wprowadza się bez konsultacji prawniczo-społecznych i wychodzą potworki > prawne. > Tak to jest jak państwem rządzą historycy i agencje piarowe. Gorzej bo światem rządzą instytucje finansowe. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Premier na urlopie 10.01.12, 20:39 Pieprzysz od rzeczy. Państwo nie lezy żadnym odłogiem, wszystko kręci się normalnie, Bukiel protestuje - jak zwykle, kaczka - truje na konferencjach prasowych jak zwykle, konowały - usiłują nadać sobie większy priorytet niż to wynika z statusów prawa...jak zwykle. Jeszcze jakieś protesty na granicy w Dorohusku.... Czy to coś niezwykłego, by premier przerywał krótki urlop? Nasz premier jest dość pracowitym człekiem, nie to co kaczki, co sie wylegiwały na Helu, najczęściej obie naraz. O co więc chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Premier na urlopie 10.01.12, 23:06 Ile ten NOWY rząd pracował? Od 28 XII to jest 2 tygodnie.W/g Kodeksu Pracy można wziąść 1/12 urlopu dopiero po przepracowaniu miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Premier na urlopie 10.01.12, 23:01 agnostic5 napisał: > Problem polega na tym, że państwo leży odłogiem. > > Ustawy wprowadza się bez konsultacji prawniczo-społecznych i wychodzą potworki > prawne. > Tak to jest jak państwem rządzą historycy i agencje piarowe. > Premier uprawia politykę systemem "TRÓJPOLÓWKI"!! Tydzień pracy na jednej niwie politycznej w roli rolnika,potem daje sobie tydzień odpoczynku,przechodzi na drugie pole i działa, następnie pozwala sobie na urlop wypoczynkowy(tygodniowy) i potem działa na trzecim polu gdy pozostałe dwa leżą odłogiem(odpoczywają).Tak przynajmniej pamiętam z lekcji historii w zeszłym tysiącleciu o systemie pracy trójpolowej.Uprawia się jedną rolę a pozostałe dwie odpoczywają.Zresztą UE swymi dyrektywami nakazuje odłogowanie części ziemi i jeszcze za to płaci. > > Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Premier na urlopie 10.01.12, 23:06 Odłogiem to twoja baba leży .Zamiast się nią zająć bździsz w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Premier na urlopie 10.01.12, 23:17 x2468 napisał: > Odłogiem to twoja baba leży .Zamiast się nią zająć bździsz w internecie. A co komu do domu(mojego) i mojej baby? A tak na marginesie,moja baba nie znosi sepleniących ryżych z wytrzeszczonymi oczami i nogami jak zapałki,w dodatku krziwe.A mój pies Wolfik to nawet warczy na widok rudego. Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Kiedyś jeden staryszef działu audytu 10.01.12, 21:54 w dużej zagranicznej fimie, w której pracowałam powiedział tak: najbardziej podejrzani o malwersacje i oszustwa są ci, co w ogóle na urlop nie chodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Kiedyś jeden staryszef działu audytu 10.01.12, 23:22 titerlitury napisała: > w dużej zagranicznej fimie, w której pracowałam powiedział tak: najbardziej pod > ejrzani o malwersacje i oszustwa są ci, co w ogóle na urlop nie chodzą. Jeśli to prawda Pan premier jest poza wszystkimi podejrzeniami. Jego urlopowanie staje się przysłowiowe. Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: Premier na urlopie 10.01.12, 23:11 W Dolomitach zawsze można liczyć o tej porze roku na śnieg i super przygotowane trasy narciarskie. Ja się SOLIDARyzuję. Szkoda czasu marnować na jakieś inne pierdoły. Odpowiedz Link Zgłoś