kiemlicz88
27.02.12, 17:17
Nikt tak bardzo nie uwiarygadnia plotek na temat Wałęsy jak sam były prezydent.
Nie potrafi wskazać, w którym miejscu przeskoczył 2,5 metrowy mur Stoczni. Nie wiadomo po co pożyczał i czyścił teczkę TW Bolka, skoro jak twierdzi nie miał z tym nic wspólnego. Dzisiaj pisze tak:
Pojawia się po raz KOLEJNY koncepcja jakoby dowieziono mnie na strajk motorówką .
Przysięgam na wszystkie świętości , że ja w tym nie uczestniczyłem ,Więc sobowtór .
Jeśli taki scenariusz był realizowany przez służby ,są dowody i świadkowie to BYŁ WYROK ŚMIERCI NA MNIE .
PYTANIE JEST TYLKO JAK MIAŁ BYĆ WYKONANY .
CZY NA ZASADZIE ZABIĆ AGENTA PRZY POMOCY STOCZNIOWCÓW?
CZY SOBOWTÓR WYPROWADZAŁ NA MIASTO STOCZNIOWCÓW A TAM KTOŚ KOŃCZY DZIEŁO ?. Innej możliwości nie ma .
Gierek w swojej książce (1989) napisał, że w czasie strajku był na wakacjach i dostał zapewnienie od szefa SB, że na czele strajku „stoi nasz człowiek".
Przywódcy Solidarności - Szczecin - Marian Jurczyk - TW "Święty", Jastrzębie Zdr. - działacz partyjny Jarosław Sienkiewicz, szef Solidarności w Małopolsce - Sikora, TW Return. Dlaczego w Gdańsku miało być inaczej?
Czy przyjdzie dzień, kiedy w końcu dowiemy się jak naprawdę wyglądała historia obalenia komuny w Polsce?