pinot_noir1 13.04.12, 20:24 Po słowach premiera widać było jak Jarosław Ponury spurchawiał z zakłopotania, że trafiło do niego, że premier ma rację, że tak szkodzić Polsce nie wolno. Próbował kłamliwie ratować sytuację, ale był beznadziejny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.c.hrabia Re: brawo Premier Tusk ! 13.04.12, 20:29 on nie spurchawiał on na co dzień tak ma ale jedno widać było mamusia już nie daje rady (wiek) a szczypa olewa a jarowi szkoda kasy na pralnię. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky No nie da się 13.04.12, 20:32 z flejtucha zrobić eleganta, za chińskiego boga:) Brudas spod pudru wylezie prędzej czy później. m.c.hrabia napisał: > on nie spurchawiał on na co dzień tak ma > ale jedno widać było > mamusia już nie daje rady (wiek) a szczypa olewa > a jarowi szkoda kasy na pralnię. Odpowiedz Link Zgłoś
sowietolog Re: No nie da się 13.04.12, 20:37 Głupiś i chamskiś. Jak te ostatnie palikotowe "cioty", potraficie tylko bluzgać, ubliżać, zakrzykiwać. Jednym słowem - obsikiwać. Jak wówczas znicze na Krakowskim Przedmieściu... Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: No nie da się 13.04.12, 20:41 Sameś głupi, bo myślisz że z szamba można perfumerię zrobić. I nie pisz o chamstwie, bo nie ma chyba nic bardziej obraźliwego niż zarzucanie premierowi i jego ministrom zdrady. sowietolog napisał: > Głupiś i chamskiś. Jak te ostatnie palikotowe "cioty", potraficie tylko bluzgać > , ubliżać, zakrzykiwać. Jednym słowem - obsikiwać. Jak wówczas znicze na Krakow > skim Przedmieściu... Odpowiedz Link Zgłoś
edekirl Re: No nie da się 14.04.12, 00:03 Akurat wymieniłeś wszystko co robi PIS z jarkaczem na czele. ,,Spieprzaj dziadu,,! Odpowiedz Link Zgłoś
pinot_noir1 Re: brawo, Premier Tusk wykonuje POlecenia! 13.04.12, 20:40 O co Ci właściwie chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: brawo Premier Tusk ! 13.04.12, 21:02 mam pytanie do kaczolubnych: jaki związek ma "kaczka po smoleńsku" i "krwawa Mary" z rzekomą winą za katastrofę, bo to wykrzyczał Jarek Donaldowi nie pojmuję Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: brawo Premier Tusk ! 13.04.12, 21:09 fiu-bzdziu2010 napisała: > mam pytanie do kaczolubnych: > jaki związek ma "kaczka po smoleńsku" i "krwawa Mary" z rzekomą winą za katastr > ofę, bo to wykrzyczał Jarek Donaldowi > nie pojmuję fiu bździu ma:) Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: brawo Premier Tusk ! 13.04.12, 21:29 wreszcie premier przestał certolić się z Jarozbawem. Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: brawo Premier Tusk ! 13.04.12, 21:38 nareszcie koniec dwuletniego okresu ochronno- żałobnego Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: brawo Premier Tusk ! 13.04.12, 21:45 smutas13 napisała: > wreszcie premier przestał certolić się z Jarozbawem. Przecież to najcenniejszy skarb Tuska. Nie ma drugiego człowieka w kraju, któremu Tusk tak wiele by zawdzięczał. Myślę, że za każdy taki udany występ, gdy pannadprezes spowoduje, że twarz premiera obleka się purpurą a szczęki samoistnie zaciskają, gdy niemalże słychać w powietrzu krzyk wyborców "dowal mu!" a potem pełne aprobaty szmery: "ja bym nie wytrzymał a premier tak doskonale mu odpowiedział...", panprezes dostaje dodatkowego pączka i cytrynę do herbaty, na wynos. Odpowiedz Link Zgłoś
bnov Wielkie brawo Premier Tusk ! 13.04.12, 21:15 sprawnie prowadzi swoją partię tam gdzie jej miejsce, na śmietnik historii Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Wielkie brawo Premier Tusk ! 14.04.12, 00:15 bnov napisał: > sprawnie prowadzi swoją partię tam gdzie jej miejsce, > na śmietnik historii Hahahaha, to co powiedzieć o partii, która przegrała 7 (słownie siedem) kolejnych wyborów na różnym szczeblu? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: brawo Premier Tusk ! 13.04.12, 23:17 Donka ktoś musiał nieźle postraszyc ze zaczął sie rzucać jak wesz na grzebieniu. Zastosował metode prostą: obronę przez atak. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: brawo Premier Tusk ! 13.04.12, 23:29 losiu4 Od kiedy to łosie odwracają kota ogonem ? Cały rozum ci poszedł w łopaty. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: brawo Premier Tusk ! 14.04.12, 00:06 było nawiązanie do Donka, to obejrzałem kawałek ryżego wystąpienia i tak mi to wyglądało... Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: brawo Premier Tusk ! 14.04.12, 00:17 losiu4 napisał: > było nawiązanie do Donka, to obejrzałem kawałek ryżego wystąpienia i tak mi to > wyglądało... Aha, to uświadamiam cię, iż premier wystąpił pierwszy, atak nastąpił później. Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: brawo Premier Tusk ! 13.04.12, 23:34 losiu4 napisał: > Donka ktoś musiał nieźle postraszyc ze zaczął sie rzucać jak wesz na grzebieniu > . Zastosował metode prostą: obronę przez atak. > > Pozdrawiam > > Losiu no to Ciebie muszą straszyć nieustannie, co post to po grzebieniu skaczesz Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: brawo Premier Tusk ! 13.04.12, 23:48 Podobał mi się drżący głosik Gnoma,jego roztrzęsione 4 łapki. łapki . Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: brawo Premier Tusk ! 14.04.12, 00:18 x2468 napisał: > Podobał mi się drżący głosik Gnoma,jego roztrzęsione 4 łapki. łapki . A ja go nie mogę słuchać, po prostu nie mogę. On jest taki przewidywalny, jak I sekretarz PZPR i z góry wiadomo co powie. Lepiej wyłączyć, żeby się nie denerwować. Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: brawo Premier Tusk ! 14.04.12, 07:32 douglasmclloyd napisał: > A ja go nie mogę słuchać, po prostu nie mogę. On jest taki przewidywalny, jak I > sekretarz PZPR i z góry wiadomo co powie. Lepiej wyłączyć, żeby się nie denerw > ować. > Rozumiem Cię. Ale wczoraj, widać było różnicę klas premier - prezes. Słabo wypadł prezespan. I, jakiś zanidbany, rozczochrany...czemu nikt z przybocznych nie poprawił mu fryzurki? Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 znać dobrego tresera... 14.04.12, 00:31 ostachowicz, czy jak on tam ma... Odpowiedz Link Zgłoś