norek.pl 19.04.12, 10:15 mimo że PiS jest towarzystwem raczej stadnym, to agent Tomek paraduje zawsze samotnie, tak jakby nigdzie i do nikogo nie pasował... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zgred-zisko Re: samotność agenta 19.04.12, 10:21 Może tęskni za tą panią, której kupował kwiaty? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: samotność agenta 19.04.12, 10:22 norek.pl napisała: > mimo że PiS jest towarzystwem raczej stadnym, to agent Tomek paraduje zawsze sa > motnie, tak jakby nigdzie i do nikogo nie pasował... Kobiety się boja, a faceci o swoje kobiety! Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: samotność agenta 19.04.12, 10:28 Jakoś mi go nie żal. PiSiacy pewnie boją się HIV. Chorych wśród prostytutek i często zmieniających partnerów jest więcej, niż w reszcie społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: samotność agenta 19.04.12, 12:19 man_sapiens napisał: > Jakoś mi go nie żal. wiemy wiemy. Pałasz miłością do przekreciarzy i łapowników :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Za bardzo odstaje od PiSiej mediany IQ. 19.04.12, 10:59 Umiejętność skutecznego podrywu musi być przedmiotem zazdrości prezesa - jemu się to nigdy nie udało :-) --- "Ląduj, dziadu!" Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Za bardzo odstaje od PiSiej mediany IQ. 19.04.12, 12:22 bogucjusz napisał: > Umiejętność skutecznego podrywu musi być przedmiotem zazdrości prezesa - jemu s > ię to nigdy nie udało :-) słowa zakochanej po uszy kobiety: "Kurwa mać, tyle mam układów teraz wypracowanych i to wszystko w łeb weźmie, bo nie problem byłby, gdybyśmy my wzięli władzę." miłego bronienia "niewiniątka" Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
norek.pl a kto ją broni? 19.04.12, 13:08 to jest wątek o ludzkiej niewdzięczności, nawet we własnych szeregach, podyktowany troską o tego wallenroda, bo zrobienie z niego posła, to chyba nie był najlepszy pomysł… Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Re: a kto ją broni? 19.04.12, 14:34 norek.pl napisała: > to jest wątek o ludzkiej niewdzięczności, nawet we własnych szeregach, podyktow > any troską o tego wallenroda, bo zrobienie z niego posła, to chyba nie był najl > epszy pomysł… Czy nie za dużo wymagasz od łosia? --- "Ląduj, dziadu!" Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: a kto ją broni? 19.04.12, 16:23 odnosiłem sie do tego: "Umiejętność skutecznego podrywu " kolegi Bogucjusza. Bo skoro skutecznego, to oznaczałoby ze podryw sie udał, a wiadomo ze zakochana kobieta zrobi wszystko. Więc chciałem przyblizyc romantyczne słownictwo którego używa zakochana piękniejsza czesci pełowni :) Jeśli nie bronił, niniejszym serdecznie kol. Bogucjusza przepraszam za niecne podejrzenia Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
brysio76 Katami i donosicielami gardzą nawet ich 19.04.12, 14:40 właśni pracodawcy. Prawda stara jak świat. Odpowiedz Link Zgłoś