pan_ryj_zapijaczony_banow_26 22.04.12, 10:31 złożył w Krajowej radzie ? Czego się wstydzi? Pan Dworak powiedział ,ze chętnie by je upublicznił ,TV trwam zastrzegła sobie , ze nie wolno ich upubliczniać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
man_sapiens Re: Co ma do ukrycia pan Rydzyk, ze utajnił dane 22.04.12, 11:11 Aż strach się domyślać. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: platfus-ty cię chyba rydzyka nie obawiasz 22.04.12, 11:26 hordol napisała: Ja jestem osobiscie za tym, zeby temu wyzyskiwaczowi i oszustowi przyznać koncesję, zeby więcej Polaków mogło zobaczyć demokracje i pluralizm jaki reprezentuje i pokazuje ta gebelsowska gadzinówka . Jak miałem Trwam to z ciekawosci czasem na nią przełączałem, to stacja zionąca nienawiścią i zapewniam cię, że taki program jak Kawa na ławę gdzie przy jednym stole siadają przedstawiciele wszystkich opcji politycznych w TV Trwam byłoby NIEMOŻLIWE! Odpowiedz Link Zgłoś
in.cambio Re: platfus-ty cię chyba rydzyka nie obawiasz 22.04.12, 11:29 W Trwam jest tak jak w radio Maryja, ale czasem wchodziłem na Religię i może miałem szczęście, bo trafiałem na rozmowy, gdzie nie było ziania nienawiścią, ale całkiem mądre dyskusje. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Religia jest normalną nie faszyzujacą stacją 22.04.12, 11:45 in.cambio napisał: > W Trwam jest tak jak w radio Maryja, ale czasem wchodziłem na Religię i może mi > ałem szczęście, bo trafiałem na rozmowy, gdzie nie było ziania nienawiścią, ale > całkiem mądre dyskusje. W przeciwieństwie do Trwam! Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Co ma do ukrycia pan Rydzyk, ze utajnił dane 22.04.12, 11:35 pewnie dużo ma do ukrycia nie ustępować temu "panu" nie wciśnie się do multipleksu na krzywy ryj Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Co ma do ukrycia pan Rydzyk, ze utajnił dane 22.04.12, 15:31 rzewuski1 napisał: > pewnie dużo ma do ukrycia > nie ustępować temu "panu" > nie wciśnie się do multipleksu na krzywy ryj Lux Veritatis to takie światło prawdy jak PiS prawe i sprawiedliwe! Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Co ma do ukrycia pan Rydzyk, ze utajnił dane 22.04.12, 12:50 Nie rozumiem, jakim prawem te informacje są utajniane. Jeżeli ogłaszany jest przetarg publiczny choćby na dostawę pięciu rolek papieru toaletowego to wszystkie oferty są jawne, podobnie protokoły z posiedzeń komisji przetargowej. Jest bardzo krótka lista informacji, które oferent może zastrzec jako tajne. Wszystko inne jest dostępne - publicznie. Słusznie, w końcu chodzi o nasze wspólne, podatników, pieniądze. Dlaczego w przypadku oferty TV Trwam ma być inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt "sie nalezy" 22.04.12, 12:57 Skoro oni mysla, ze im "sie nalezy" niezaleznie od jakichs "proceduralnych sztuczek", to upublicznianie dokumentow jest bezcelowe. A jesli bezcelowe, to pytanie o ich zawartosc jest antypolskim szczuciem i antykatolicka prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
niezdeprawowany6 twój idol robi za analfabetę, nie wstyd ci ryju ? 22.04.12, 16:36 www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=VlVDcQIZwcE pan_ryj_zapijaczony_banow_26 napisał: > złożył w Krajowej radzie ? > Czego się wstydzi? > Pan Dworak powiedział ,ze chętnie by je upublicznił ,TV trwam zastrzegła sobie > , ze nie wolno ich upubliczniać? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: twój idol robi za analfabetę, nie wstyd ci ry 22.04.12, 16:59 niezdeprawowany6 napisał: > www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=VlVDcQIZwcE Następna idiotka bredzi o jakims rozdziale wizyt. Nie można rozdzielić czegoż czego nigdy nie było! Nawiedzony motłoch zapomina, kto sporządzał listę gosci i jak przy tym złamał zasady,zapomina kto zaspał i się spóźnił, nie mówi kto nazwał po incydencie w tbilisi tchórzami i ani słowem nie wspomina o ostatniej rozmowie braci! Nawieźli motłochu z całej Polski i zasmradzają stolicę, ciekawe kto za to zapłacił? > > pan_ryj_zapijaczony_banow_26 napisał: > > > złożył w Krajowej radzie ? > > Czego się wstydzi? > > Pan Dworak powiedział ,ze chętnie by je upublicznił ,TV trwam zastrzegła > sobie > > , ze nie wolno ich upubliczniać? > > Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Jak to co? Szwindle! 23.04.12, 07:58 mariner4 napisał: > I złodziejstwa. > M. A jak się to ma do jednego z przykazań-Nie kradnij? Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Co ma do ukrycia - chyba bogactwo 22.04.12, 16:44 bogactwo polskich zakonów, no bo lekką rączką drobne 70 milionów jeden zakon pożycza telewizji. a Państwo Polskie płaci składki emerytalne za bogatych zakonników, a za biednego szewca to już nie Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Co ma do ukrycia pan Rydzyk, ze utajnił dane 22.04.12, 21:36 pan_ryj_zapijaczony_banow_26 napisał: > złożył w Krajowej radzie ? > Czego się wstydzi? > Pan Dworak powiedział , ze chętnie by je upublicznił , Dworak niech sie zajmie robotą. Juz dosc dziadostwa on i jego fumfle narobili przy okazji multipleksu Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Co ma do ukrycia pan Rydzyk, ze utajnił dane 22.04.12, 22:12 widzisz Losiu, Dworak się zajął robotą jak należy, nie ma zmiłuj, lub bóg zapłać Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: Co ma do ukrycia pan Rydzyk, ze utajnił dane 23.04.12, 08:31 Sugerujesz, że Dworak kłamie, bo Rydzyk wcale nie prosił o utajnienie? Odpowiedz Link Zgłoś