26.04.12, 14:38
Ludzie,jest naprawdę wiosna.Prezes tokuje w sejmie. Głuszce i cietrzewie odpadają w przedbiegach.
Obserwuj wątek
    • olga_w_ogrodzie Re: Wiosna 26.04.12, 17:46
      na Krakowskim też wiosna.
      pełno turystów różnych nacji i kolorów skóry.
      no i wreszcie trotuar przed Pałacem wolny od namiotowców i krzyżowców z trąbami.

dość dziwne, że państwo z PiS tak skłonni do tłumnego i głośnego wyrażania bólu oraz politycznych aktów /ataków ?/ pamięci, mając tuż przy Pałacu taką ładną tablicę upamiętniającą ofiary, harcerski krzyż i tłumy tuż po katastrofie, ani kwiatka tam nie zatknęli byli.
      no ale co się dziwić - krzyż też, odkąd jest w kościele, to osamotniony bywa raczej.
      • off_nick Re: Wiosna 26.04.12, 18:42
        'Wolności słowa strzeż jak oka w głowie.
        Niech osieł pisze. Daj, niech się wypowie.
        Im gęściej będzie kazał, prawił, głosieł,
        Tym rychlej poznasz, jaki z niego osieł.'

Marian Hemar
      • klara551 Re: Wiosna 26.04.12, 18:47
        PiSowcy szanują kościoły jako miejsca skupienia,modłów.A w ich protestach jest tylko walka o władzę ,Władzę absolutną i to nie nad duszami ale Polską. Groby,a kto by nad nimi mógł by tokować bez obrazy reszty społeczeństwa. Tokowisko pisowskie to miejsce gdzie Polacy czcili w skupieniu ofiary katastrofy i przez przypadek miejsce pracy prezydenta. Pisiorom nie przyszło do głowy,że Polacy również byli pod Belwederem,bo tam złożono zwłoki ostatniego prezydenta na uchodźtwie.
        • ave.duce Re: Wiosna 26.04.12, 18:53
          klara551 napisała:

> PiSowcy szanują kościoły jako miejsca skupienia,modłów.

Wg mnie - nie szanują.
          • olga_w_ogrodzie Re: Wiosna 26.04.12, 18:59
            wg mnie, kompletnie nie szanują.
            za polityczne i inne kampanie na terenie kościoła, to Chrystus wielu wypędziłby, jak handlarzy ze świątyni.
    • losiu4 Re: Wiosna 26.04.12, 23:04
      a palikociarnia jakoś umilkła.... a, zapomniałem. Marzec juz minął. Czas słodkiego byczenia dla ryzych nadszedł po ostatnich wydzieraniach sie i miotaniach po mównicy sejmowej. Gdzie to on ostatnio wczasował? Chyba gdzieś na piaskach sie wygrzewał?

Pozdrawiam

Losiu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka