Dodaj do ulubionych

A moze Nisiol powinien powiedziec - Spieprzaj dzia

15.05.12, 11:38
Spieprzaj dziadowo?
I juz nikt z pisiorkow by nie podskoczyl.
Obserwuj wątek
    • neoretronick Spieprzaj moherowa ruro wydechowa. 15.05.12, 11:46
      Ra rura to Rydzyk, Terlikowski, Kępa, Macierewicz, Hoffman i Kaczyński w jednym.
      Tworzy "dokumenty" oparte na pomówieniach, jątrzeniu i g****prawdzie.
    • wkkr Spieprzaj czarownico jedna 15.05.12, 11:53
      i nikt by mu zlego słowa nie mógł powiedzieć.
    • niezdeprawowany6 to:"spieprzaj dziadu"było dograne wstudio, he, he, 15.05.12, 11:54
      na takiej manipulacji jadą do dziś lemingi...he, he, he, ... ... !

porannakawa01 napisała:

> Spieprzaj dziadowo?
      > I juz nikt z pisiorkow by nie podskoczyl.
      • simera16 Re: to:"spieprzaj dziadu"było dograne wstudio, he 15.05.12, 12:01
        niezdeprawowany6 napisał:

> na takiej manipulacji jadą do dziś lemingi...he, he, he, ... ... !
        >

Pelikany przyjęły inną, jak rozumiem taktykę...
      • wkkr chyba sie z choojem na 15.05.12, 12:20
        łby pozamieniałeś.
        Kiedyś oglądałem pewną wersję tego zdarzenia.
        Kontekst i reakcja otocznia były jednoznacznie.
        Lech Kaczyński zachował się jak ostatni cham i prostak!
        Powiedział do swojego interlokutora "Spieprzaj dziadu"
        A zrobił to głośnio i dobitnie!
      • ayran Re: to:"spieprzaj dziadu"było dograne wstudio, he 15.05.12, 14:09
        Lech Kaczyński poszedł specjalnie do studia, żeby dograć "spieprzaj dziadu!" swoim niepodrabialnym głosem? Po to, żeby się potem przechwalać na konferencji jak to adekwatnym dla miejsca językiem "poprosił pana, żeby sobie poszedł"?

Nawiasem mówiąc, zaraz po tym zdarzeniu, większej liczbie mieszkańców Warszawy owo "spieprzaj dziadu" się spodobało, niż na odwrót - wielu z nas przeżyło podobne kłopoty z natrętami, którzy np. konieczne chcieliby popilnować zaparkowane samochody.

Dopiero potem się okazało, że "spieprzaj dziadu!" to nie przejaw chwilowej, ale uzasadnionej irytacji kulturalnego starszego pana, a normalna forma traktowania ludzi postrzeganych jako coś gorszego od żoliborskiej "intligiencji".
        Potem, po różnych "małpach w czerwonym", krótkich listach, "wykończę panią, nie obronią pani agenci służb specjalnych Walterowie", "już Pani nie pracuje w tym szpitalu" itp. itd.
      • kaczezero lech k do studio przyszedl by nagrac 15.05.12, 15:50
        osmeieszajace go zdanie? heheheh. nie osmieszaj sie. to byl wolski chamek ten maly pijaczyna.
    • l.george.l Spieprzaj Małpo byłoby bardziej adekwatnie 15.05.12, 12:15
      www.youtube.com/watch?v=_gwcNNtyjOg
    • szwampuch58 Re: A moze Nisiol powinien powiedziec - Spieprzaj 15.05.12, 12:16
      Kogo obchodzi podskakiwanie Wolakow?
    • tadzap Re: A moze Nisiol powinien powiedziec jak T.Rydzyk 15.05.12, 12:45

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7Ne71zLcUzQ
    • cookies9 Re: A moze Nisiol powinien powiedziec - Spieprzaj 15.05.12, 15:47
      Oczywista oczywistość,jak mawia jeden klasyk:-) Należało poczęstować Stankiewicz krótkim i zrozumiałym zwrotem - 'spieprzaj dziadu',autorstwa drugiego i nader zasłużonego klasyka...
      I byłoby po ptokach,czyli po reportażu Stankiewicz,o tym,jakim posłem jest Niesiołowski.
      Zamówienie Gazety Polskiej Codziennej nie zostałoby zrealizowane...A tak prokuratura,sąd...
    • pan.nikt Re: A moze Nisiol powinien powiedziec - Spieprzaj 15.05.12, 15:54
      Poranna Kawo.
      Szkoda, że zamieniasz swoją inteligencję, na wymyślanie głupot.
      Ja wiem, służba (partii) nie drużba, ale jak bardzo można się upodlić??
      Ciekawe jakie masz za to zaszczyty, albo jakich oczekujesz.
      • man_sapiens Re: A moze Nisiol powinien powiedziec - Spieprzaj 15.05.12, 17:27
        Widzę, że Kawa trafiła w czuły punkt. Mam nadzieję, że była przy tym wrząca :)
        • pan.nikt Re: A moze Nisiol powinien powiedziec - Spieprzaj 15.05.12, 17:41
          Nie trafiła, bo jest kolosalna różnica pomiędzy zapitym menelem, a redaktorem w pracy.

Obserwuję Poranna Kawę już od dawna. (oj jeszcze w Polsce, czyli ponad 6 lat) W jej postach widać inteligencję. Widać wyrobiony język. To nie takie typowe partyjne wrzuty.

Dlatego szkoda jej dla takiej nędznej propagandy.
          • joannabarska Cytuję Passenta... 15.05.12, 18:00
            Pod pretekstem „debaty” o reformie emerytalnej mieliśmy w Sejmie i w okolicach prawdziwy pokaz chamstwa. Mam na myśli agresywny, wręcz fizycznie, stosunek demonstrantów Solidarności wobec niektórych posłów; zablokowanie Sejmu przez Solidarność, pod perfidnym „argumentem” przewodniczącego Dudy, że to była obrona posłów przed krzywdą, jaka mogła ich spotkać po wyjściu z Sejmu. Mam na myśli retorykę prezesa Kaczyńskiego, który mówił o spełnieniu przez rząd oczekiwań Hitlera w stosunku do Polaków, o anihilacji dorobku od XIX wieku. Mam na myśli brutalne słowa Janusza Palikota, że Jarosław Kaczyński byłby gotów wysłać swojego brata na śmierć. Mam na myśli okrzyki z sali, w rodzaju „zadzwoń” (do brata?). Mam na myśli słowo „won” wypowiedziane pod adresem dziennikarki „Gazety Polskiej Codziennie” (należało zawołać „precz!”). Mam na myśli pretensje dziennikarzy do marszałek Ewy Kopacz, która nie wpuściła na salę obrad Sejmu delegacji „S” – moim zdaniem nie wpuściła słusznie, gdyż taka wizyta kryła w sobie zalążek awantury, podczas kiedy Sejm miał rozpatrywać doniosłą reformę.
            Wszystko to oznacza dalszy spadek prestiżu polityków i parlamentu, to zjawisko bardzo niekorzystne. Zawód polityka jest coraz bardziej pogardzany, autorytet Sejmu też na tym wszystkim nie zyskuje. Bardzo smutne.
            Pojawienie się Janusza Palikota i jego ruchu na arenie politycznej ma swoje zalety, ALE przełamany został monopol PiS na agresję, oskarżenia (zdrajcy, ZOMO, Targowica, krew na rękach etc). Ponieważ Palikot odpowiada pięknym za nadobne, powstaje ogólny rwetes, bijatyka. Palikot jest zdania, że agresji PiS trzeba się przeciwstawiać (być może słusznie), ale skutek jest taki, że powstaje ogólne wrażenie awantury, bijatyki, chamstwa. W ten sposób PiS wyszedł z narożnika. Palikot pomógł partii prezesa Kaczyńskiego powrócić do głównego nurtu. Bezpardonowe ataki ze strony PiS i „Gazety Polskiej” osiągnęły tym samym swój cel. Nie można ich było ignorować i nie można na nie odpowiadać. Tak źle i tak niedobrze.
            A chamstwo górą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka