Dodaj do ulubionych

Sierakowski

15.07.12, 12:43
kiedyś, przyszły lider lewicy. obecnie, celebryta najgorszego sortu. być może jestem niesprawiedliwy w postrzeganiu jego kariery politycznej. młody, z pomysłami na zrewolucjonizowanie lewej strony i co? ano jajco, znaczy beznadziejne wdzianko i zero treści - ble, ble.
Obserwuj wątek
    • behemot17-13 Re: Sierakowski 15.07.12, 12:46
      takie skojarzenie - Migalski = Sierakowski. i odwrotnie.
      • parkitur Re: Sierakowski 15.07.12, 12:55
        Nie tylko nie trzeba być orniotologiem, żeby umieć latać, ale wręcz nie można!!!

Przecież oni nie mają ambicji politycznych, tylko ambicje religijne.

Poza tym lewica leży. W filmach jest takie powiedzenie : nie wyjmuj pistoletu jesli nie jestes pewien ze strzelisz, bo sobie krzywde zrobisz.

Lewica nie tylko nic nie ma do zaproponowania, ale dodatkowo robi za użytecznych idiotów. Ruch oburzonych w USA nic z siebie nie wykrzesał, za to skompromitował jakąkolwiek możliwość krytyki. Pokazał słabość, pokazał, że to rozwydrzeni biedni palacze trawy chcą stawać się na równi z poważnymi panami w garniturach. Elity teraz będą kradły ile wlezie.
      • zaplutykarzelreakcji2 Podstawowa różnica 15.07.12, 13:00
        Migalski poddał sie procedurom wyborczym. Tow. Sierakowski, jak na bolszewika przystało, brzydzi sie startu w wyborach.
        • parkitur Re: Podstawowa różnica 15.07.12, 13:06
          Są tacy jak Pis. Chodzi o rząd dusz, a już niekoniecznie o rządzenie, bo niby co by się miało robić? A tak jest przyjemne życie działacza opozycji. Konferencje, wyjazdy, bankiety. Czasem jakaś manifestacja.
      • talle.yrand Re: Sierakowski 16.07.12, 15:07
        behemot17-13 napisał:

> takie skojarzenie - Migalski = Sierakowski. i odwrotnie.

Mam inne zdanie. Sierakowski jest przeintelektualizowany do bólu.
        On ma wiele racji,ale tej racji z wyżyn swojego intelektu nie potrafi przekazać.
        Migalski to jest niestety trep,zwykły trep z doktorskim tytułem.

• zoil44elwer Re: Sierakowski 16.07.12, 15:33
        Pampers S Sierakowski:To be or not to be....ble ble.Come what may",let it be so!
    • lionold Re: Sierakowski okazał się być niestety 16.07.12, 15:03
      Siurakowskim. Czyżby obszczymur.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka